Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6709997 Napisano: 16.06.2020 23:30:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Organizator może sobie zrobić wszystko, jeśli nie pójdziesz do sądu.

Ps: Przy okazji coś mi się przypomniało i w związku z tym szukam Roberta W. z miejscowości (wtedy) na J... Czy jest na forum? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6709596 Napisano: 15.06.2020 14:24:36 w Wkurza mnie...
Dokładnie, tak jak pisałem wyżej, obowiązuje prawo... Tak samo, jak często zdarzające się pytania, "czy jak wygrałam w środę, a mam na wysłanie paragon 7 dni, to czas mam do wtorku?"- tutaj zastosowanie ma:

§ 2. Jeżeli początkiem terminu oznaczonego w dniach jest pewne zdarzenie, nie uwzględnia się przy obliczaniu terminu dnia, w którym to zdarzenie nastąpiło

(Czyli do środy.) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6709584 Napisano: 15.06.2020 13:12:01 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Co to jest "włącznie"? Jak coś jest "do", to do konca dnia, a nie włącznie, czy wyłącznie  emotka . Jak tydzień trwa od poniedziałku do niedzieli, to z niedzielą, czy nie? (dla niektórych tydzień trwa od niedzieli do soboty, ale to i tak ta sama zasada).
Reasumując- jeśli bony nie działają, należy interweniować.
Jak pociąg jedzie z Wrocławia do Krakowa, to jego bieg kończy się w Opolu? Nie dojeżdża do Krakowa? (uproszczenie, nie będę wszystkich stacji wymieniać, liczy się pierwsza i ostatnia).

Kiedyś dyskutowałam o tym z kolega informatykiem-programistą i dla niego jeśli coś jest do niedzieli, to znaczy, ze do soboty 23:59:59 i tak pisze się programy. W konkursach przyjęło się inaczej, dlatego tam jest ważna informacja w regulaminie, do której godziny, jeśli do niedzieli 23:59, to znaczy, że włącznie z nią.

Ale obowiązuje prawo, więc nawet jeśli informatyk sobie coś wklepał, to i tak nie jest to obowiązujące... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6709575 Napisano: 15.06.2020 12:56:58 w Wkurza mnie...
Co to jest "włącznie"? Jak coś jest "do", to do konca dnia, a nie włącznie, czy wyłącznie emotka . Jak tydzień trwa od poniedziałku do niedzieli, to z niedzielą, czy nie? (dla niektórych tydzień trwa od niedzieli do soboty, ale to i tak ta sama zasada).
Reasumując- jeśli bony nie działają, należy interweniować.
Jak pociąg jedzie z Wrocławia do Krakowa, to jego bieg kończy się w Opolu? Nie dojeżdża do Krakowa? (uproszczenie, nie będę wszystkich stacji wymieniać, liczy się pierwsza i ostatnia). Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6708376 Napisano: 09.06.2020 15:22:05 w Dziś cieszę się z.....
nataszka napisał(a):

Córka dała info ,że matura  matematyka na 100% -bezcenna radość i skarb dla rodzica ,kiedy dzieciom nauka nie sprawia żadnych problemów.

Nie rozumiem, dziś była matura i już wyniki zna...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6708234 Napisano: 08.06.2020 23:21:11 w SZUKAM....
stokrotka238 napisał(a):

Szukam osoby, która zamawiała okulary przez neta za voucher z tt, a potem robiła zwrot? 

Ja. Zwróć, tak jak napisali na stronie (np. Paczkomatem), zadzwonią i Ci wymienią na inne. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6707255 Napisano: 03.06.2020 17:36:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
pmww napisał(a):

Zestaw Bref z Carrefour... a myślałem, że już dawno po wszystkim! 

I u mnie... Bo to rezerwa- tak ta pani na początku rozmowy powiedziała. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6707195 Napisano: 03.06.2020 13:09:46 w SZUKAM....
maryam napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Wysyłał ktoś sms na nową loterię Wawel i nie dostał zwrotki? Wysłałem gdzieś 20 godzin temu i zwrotki brak, siostra godzinę temu, też brak, a pan na infolinii wydziwia, że może jakąś blokadę założoną mam czy coś... Denerwuje mnie takie gadanie, bo skoro nie dochodzą, to z doświadczenia wiadomo, że coś im się przyblokowało, a nie u mnie problem... I to w dwóch sieciach komórkowych...

Na o2 nie przychodzą i na wp ponoć, jeszcze tego nie naprawili?

Ale mi o sms chodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6707181 Napisano: 03.06.2020 12:24:59 w SZUKAM....
Wysyłał ktoś sms na nową loterię Wawel i nie dostał zwrotki? Wysłałem gdzieś 20 godzin temu i zwrotki brak, siostra godzinę temu, też brak, a pan na infolinii wydziwia, że może jakąś blokadę założoną mam czy coś... Denerwuje mnie takie gadanie, bo skoro nie dochodzą, to z doświadczenia wiadomo, że coś im się przyblokowało, a nie u mnie problem... I to w dwóch sieciach komórkowych... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6703424 Napisano: 16.05.2020 23:44:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
Komu zabrano auto za plagiat... Chyba nie mi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6702864 Napisano: 14.05.2020 00:35:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
graszka30 napisał(a):

kaka72 napisał(a):

co się stało z loterią "Jedynka wokół domu"?

też jestem ciekawa, nagle znikł

Wystarczyło wpisać w wyszukiwarkę: jedynka

https://www.e-konkursy.info/forum/dyskusje-o-innych-konkursach-bez-klikow/strona/6317/#p6702439 Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6702476 Napisano: 12.05.2020 09:58:28 w SZUKAM....
Że nie było "wypłać nagrodę z Kaktusa"... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6702439 Napisano: 11.05.2020 23:17:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

jokan napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

Loteria farb JEDYNKA, był od 4 maja, a nigdzie go teraz nie mogę znaleźć, czy może ma ktoś regulamin? albo podeśle stronkę ?

była ale zniknęła, przynajmniej tu nic nie ma https://www.farbyjedynka.pl/loteria, chyba najlepiej do nich napisać i się wypytać

https://loteriajedynka.pl/

"Loteria marki Jedynka została przeniesiona na późniejszy termin. Przepraszamy za zaistniałe nieporozumienie i zachęcamy do oczekiwania na informację o starcie loterii." Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6702437 Napisano: 11.05.2020 22:54:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

as32572 napisał(a):

Podpowiedzcie proszę czy dla nagród poniżej 2280zl,gdzie często nie trzeba podawać numeru pesel, organizator rozlicza się w swoim urzędzie skarbowym czy laureatów?
Chodzi mi o to czy mogę podawać inną miejscowość zamieszkania niż tą w której rozliczam PIT?

Organizator powinien rozliczyć w swoim urzędzie emotka

W konkursie hebe z perfumami podawało się ostatnio np adres urzędu skarbowego, do którego niby agencja ma odprowadzić podatek, ale nie podawało się peselu. Zastanawia mnie po kiego czorta i jak chcą odprowadzać podatek do mojego urzędu skarbowego, skoro nagroda warta 180 zł emotka

Podatek odprowadzają na US, pod który podlegasz, ale nie na konkretną osobę, bo nikt Ci tego nie wpisuje w US na Twoje konto. Podatek idzie "w próżnię" urzędu. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6702312 Napisano: 11.05.2020 12:58:46 w Wkurza mnie...
Napisz im, żeby kupujący pokazał dowód wpłaty, skoro tak mu wierzą na słowo... Wyświetl w wątku >>
2 domika, brucee 0

visserarthur

#6702169 Napisano: 10.05.2020 20:20:08 w Wkurza mnie...
as32572 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, ze dzis w nocy w ogole nie moglam zasnac. Dopiero ok 6 nad ranem mi sie to udalo,ech. Caly dzien chodze taka jakby przymulona, wrr.

Ja od 3 dni mam zawroty głowy,które mnie budzą w nocy,więc już boje się iść spać. W dzień wszystko ok,więc nie wiem o co chodzi, może stres albo zmęczenie wychodzi.
A w sumie to odkąd u sąsiadów piętro wyżej pojawiło się dziecko to żadnej nocy porządnie nie przespałam bo codziennie płacze emotka
Marzę o wyprowadzce z bloku...

Oj, wypadałoby zgłosić gdzieś, bo może to dziecko nie płacze bez "powodu"... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6702115 Napisano: 10.05.2020 13:55:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

asantesana napisał(a):

visserarthur napisał(a):

"z kija cieknie ślina"- to jakaś metafora!?  emotka

No, ale to chwalipięta, bo tylko gardełko mu mięknie, gdy z kija cieknie ślina  emotka  

Nikt z Was nie pił piwa z kija ?  emotka emotka

Ja w ogóle, a z kija... to już w ogóle emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6702098 Napisano: 10.05.2020 11:48:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
"z kija cieknie ślina"- to jakaś metafora!? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6701852 Napisano: 08.05.2020 12:46:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
50 zł od Perfect Fit Lidl, dobrze, że jest czas do końca sierpnia, do wtedy na pewno z którymś ze zwierzaków udam się do weterynarza... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6701846 Napisano: 08.05.2020 12:39:18 w Informują
Informują z Konkurs "Perfect fit"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>