Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6700941 Napisano: 04.05.2020 22:52:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Karlsgood...!??? Po co ludziom mieszasz w głowach, skoro chcesz się czegoś dowiedzieć. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6700288 Napisano: 30.04.2020 18:40:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Optima Cardio Carrefour zwrot. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6699435 Napisano: 27.04.2020 12:13:30 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zwrot Cif (mbank z mbanku) Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

visserarthur

#6699244 Napisano: 26.04.2020 16:21:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie wiem, ja jest teraz, ale wcześniej w odpowiedniej kategorii, nie było prowizji, była jedynie opłata za wystawienie jakieś 30 zł... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6699240 Napisano: 26.04.2020 15:54:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

fantagiro napisał(a):

no właśnie mam taką sytuację i kupujący prosi o fotę z nr celem sprawdzenia  emotka
Hm, i co tu zrobić...drugą str też rozumiem, że chce potwierdzenia..

Nigdy w życiu tego nie rób.

Dokładnie, wychodzę z założenia "nie chcesz, nie kupuj, ktoś inny kupi", tym bardziej, że jeśli chodzi o Allegro, to np. ja mam same pozytywy i to jest mój argument, jeśli nie przekonujący, trudno. Vouchery zawsze schodziły w miarę szybko. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6699215 Napisano: 26.04.2020 13:13:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dlatego nigdy nie podaje się żadnych numerów itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6699171 Napisano: 26.04.2020 01:56:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Ogłaszam konkurs na najbardziej upierdliwą agencję - zgłaszam Unique One, która wysyła mnie w okresie pandemii do Kauflandu po pieczątkę na paragonie z napisem KARMA MK GOURMET bo brakuje im tam napisu "gold". Już się rozpędzam. Nie lubię ich tez za to, ze potrafią parę miesięcy przetrzymać wygrane przelewy i wysłać je dokładniusieńko ostatniego dnia wg regulaminu. Wsadźcie sobie pod ogon ten zestaw SPA dla kota. 

Chyba sobie jaja robią... ja bym napisała im co o tym myślę

No właśnie chyba uprzejmie dopytam czy to aby konieczne...

W regulaminie nie ma że Organizator ma prawo do weryfikacji paragonu? NIECH SOBIE WERYFIKUJĄ PARAGON I SKORZYSTAJĄ ZE SWOJEGO PRAWA - za co Sponsor mu płaci? Niech wysyła maile do siedziby Kaufland i sprawdza! Klient nie jest niczemu winny że taki jest zapis w kasach na paragonach. Co więcej- w BOK mówią że nie ma żadnego zapisu prawnego by długopisem mazać [po paragonach i stawiać pieczątki...

Nie ma również takiego, że nie można. Takie gadanie na odczepnego. Wiem, że oni się boją, jakby podpisywali jakiś kredyt, ale kiedyś powiedziałem kobiecie, że potwierdza mi prawdę, a to nie moja wina, że produkt jest zbyt ogólnie opisany i że może sobie w systemie sprawdzić, czy kupiłem, to o czym mówię...
  Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6698477 Napisano: 22.04.2020 13:06:39 w SZUKAM....
Ktoś zna się lub korzystał z AC samochodu? Chodzi mi o to, czy jedna szkoda jest liczona jako jedno zdarzenie? Czy jak podczas zdarzenia powstało kilka uszkodzeń, samochód np. sobie koziołkował i ma z kilku stron uszkodzenia, to chyba (na logikę) jest jedna szkoda? Liczy się ilość zdarzeń, a nie ilość powstałych szkód? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6698434 Napisano: 22.04.2020 11:50:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rogaliczek napisał(a):

halliday napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

dostał ktoś zwrot za cif z biedronki i majonez pudliszki? nie pamiętam czy minął termin czy po prostu nie uznali mi paragonu

Za cif narazie cisza, dostałam zwrot 9.99  tylko nie wiem czy to za Dove czy majonez pudliszki

ale majonez był za 3,99zł, więc kupiłaś prawidłowy majonez i czy w prawidłowym sklepie?

Już się pogubiłam bo czekam na zwroty cif i pudliszki więc ten zwrot to za zakup Dove byl

Jak mogłaś dostać od Smolara przelew za Pudliszki (pomijam już nawet kwotę zwrotu) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6698413 Napisano: 22.04.2020 11:24:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

dostał ktoś zwrot za cif z biedronki i majonez pudliszki? nie pamiętam czy minął termin czy po prostu nie uznali mi paragonu

Z Pudliszki były 1. kwietnia. Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

visserarthur

#6697116 Napisano: 16.04.2020 13:13:24 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

chochliczka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

chochliczka napisał(a):

szukam kogoś kto zna fajny program do zrobienia cv, bo moje  jest jakieś takie, no chyba stare i nieciekawe. pomocy proszę bardzoo.A jakby ktoś miał zdalną pracę to równiez bardzo proszę.

W internecie masz kreatory, później sobie zapiszesz w pdf. np. tutaj chyba: https://interviewme.pl/kreator-cv

ten kreator jest płatny ;/

Są też bezpłatne, może to nie ta strona. Koleżance pisaliśmy, jak uda mi się to ustalić, to podeślę.

Dzięki, mam stare cv sprzed kilku lat, dzwonię , piszę emaile, chodze pytam, ale chyba jakbym miała takie nowe porządne cv to by lepiej wyglądalo.

https://szybkiecv.pl/formularz
Płatne też są, ale jak wypełnisz, to tam masz opcję "za darmo"- patrz uważnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6697113 Napisano: 16.04.2020 13:05:33 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

chochliczka napisał(a):

szukam kogoś kto zna fajny program do zrobienia cv, bo moje  jest jakieś takie, no chyba stare i nieciekawe. pomocy proszę bardzoo.A jakby ktoś miał zdalną pracę to równiez bardzo proszę.

W internecie masz kreatory, później sobie zapiszesz w pdf. np. tutaj chyba: https://interviewme.pl/kreator-cv

ten kreator jest płatny ;/

Są też bezpłatne, może to nie ta strona. Koleżance pisaliśmy, jak uda mi się to ustalić, to podeślę. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6697111 Napisano: 16.04.2020 13:01:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
2x Persil Smartpranie Biedronka (pewnie rezerwa, bo już wcześniej były maile).
Edit: Zazdrośników w oczy kole, więc usuwam resztę. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6697106 Napisano: 16.04.2020 12:48:09 w Informują
Informują z Konkurs "Persil - Smart Pranie"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
Jak rozumiem, to rezerwa, bo wyniki już były. Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

visserarthur

#6696873 Napisano: 15.04.2020 13:44:03 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

W internecie masz kreatory, później sobie zapiszesz w pdf. np. tutaj chyba: https://interviewme.pl/kreator-cv Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6695904 Napisano: 09.04.2020 13:29:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Czy wiecie coś na temat 25 lecia mleka Łaciate? Podobno ma być jakiś duży konkurs , mam w lodówce kilka mlek z grafiką, i  w telewizji co i rusz spoty, ale żadnej informacji, może coś Wam się obiło o uszy?

Pod koniec roku ma coś być. Czytałem gdzieś w prasie marketingowej. Przedstawicielka Mlekpol tylko tyle powiedziała, informując, że na razie jest to tajemnica. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6695700 Napisano: 08.04.2020 15:56:26 w SZUKAM....
Jak kiedyś moja paczka nie mieściła się około 1 cm, to mi kobieta na bazie w moim mieście powiedziała, że mogą przyjąć, ale odbiorca też będzie musiał sam odebrać.  Jeśli masz u siebie bazę, to może tam czeka. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6695253 Napisano: 06.04.2020 19:09:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
anaesth napisał(a):

https://www.e-kon...at-w-twoim-domu.html

Zielona Góra ma wyjątkowe szczęście w losowaniach! A ja głupia liczyłam na to, że coś ugram w tej loterii emotka

Myślę, że bardziej można się czepić wyników z IQ marketing, tyle, że tam nie podają miast, więc mniej "boli"... Po forum widać, gdy ktoś oferuje wygranie w tych loteriach drobnych nagród, wiedząc, że wysyła się skan, ale dopiero PO wygranej... Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

visserarthur

#6695133 Napisano: 06.04.2020 12:14:27 w Informują
Informują z Konkurs "Zapachnij im w pamięć" Hebe

Rodzaj powiadomienia: Sms
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6694851 Napisano: 04.04.2020 15:28:11 w SZUKAM....
iszhara napisał(a):

Szukam informacji po ile realnie sprzedawaliście czytniki Kindle z Tic Taca? Chwiałabym wystawić na sprzedaż a kompletnie nie orientuję się w tego typu sprzętach. emotka

400, spróbuj za więcej na kilka dni wystawić, może ktoś kupi. Mój poszedł szybko, tylko, że to było z 3 miesiące temu, więc nie wiem, czy teraz to już model przestarzały, czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0