Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6694148 Napisano: 01.04.2020 16:38:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Napisałem o swoim doświadczeniu prawie 20 letnim, więc jak coś dla mnie jest dziwne, to jest emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6694140 Napisano: 01.04.2020 16:31:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

ashanti napisał(a):

olunka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Persil w Biedronce już informował ? emotka Ktoś coś  ? emotka

jeszcze nie, ale do dzisiaj mają czas emotka

ja miałam wpierw zapisane ze do dzisiaj, a potem poprawiłam do piatku, emotka bo niby robocze 7 dni i teraz nie wiem emotka

Tam jest właśnie niezgodność w regulaminie - mają 7 dni roboczych (od 25 marca) na wylonienie laureatów, a powiadomić zobowiązują się do 1 kwietnia  emotka

bo to może Prima Aprilis ten 1.04 emotka

Dziwna sprawa z tym Persilem. Nie udało się, a konkurs był drogi, bo trzeba było wydać około 46 złotych, no chyba, że można było kupić coś tańszego... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6694040 Napisano: 01.04.2020 12:49:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Oj tak, ponarzekajcie, że świadomie zagraliście o gó..no. Porażka. Grać, tylko dlatego, że nie trzeba nic kupić...

Wczoraj jedzenie z Gourmet Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6692596 Napisano: 26.03.2020 11:51:19 w Informują
Informują z Konkurs "BIC - Bądź Piękna na Wiosnę!"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
Info o nagrodach bony 300 zł Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6691244 Napisano: 20.03.2020 09:05:27 w SZUKAM....
masza napisał(a):

Czy na Allegro w ramach bezpłatnej dostawy Allegro Smart  przysługuje zwrot kosztów wysyłki Sprzedawcom prywatnym czy tylko firmom ?

Wszystkim, ale... To nie jest zwrot- po prostu do paczkomatu nadajesz za darmo, jeśli Kupujący korzysta ze Smarta, ale np. za przesyłkę pocztową pocztex dostaniesz tylko 6 zł od Allegro za kurierską chyba 8, a resztę musisz pokryć sama... (a to i tak tylko wtedy chyba, jeśli koszty tych dwóch przesyłek ustawisz do wskazanej kwoty...)
https://allegro.pl/pomoc/aktualnosci/od-1-marca-nowy-sposob-rozliczania-kosztow-allegro-smart-z-dostawa-kurierska-AVaV3jggqI7 Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

visserarthur

#6688707 Napisano: 09.03.2020 11:38:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bejca11 napisał(a):

Bransoletka Fantasia - ostatni etap - DPD
Głośnik Cheetos - etap VI - DPD

Ty też wprowadzasz w błąd? W agencji twierdzą, że głośników z 6 etapu jeszcze nie wysyłali... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6688706 Napisano: 09.03.2020 11:37:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
masza napisał(a):

Głośnik z Cheetos 6 etap - dpd 

Wprowadzasz w błąd? W agencji twierdzą, że głośników z 6 etapu jeszcze nie wysyłali... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6686341 Napisano: 28.02.2020 01:56:26 w Żegnamy zmarłych
la-princessa napisał(a):

Mam wrażenie jakbym dopiero wczoraj oglądała pierwszy odcinek Rancza, a ten serial ma już 14 lat... I teraz już Kusego nie ma z nami emotka  

To całkiem możliwe, bo na TVP seriale rozpoczęła się "wczoraj" kolejna emisja od początku... Wyświetl w wątku >>
[*] 0

visserarthur

#6686094 Napisano: 27.02.2020 00:11:36 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Czy jest możliwość w play mieć rok ważności konta? i jak to zrobić

Podbijam, ale w sensie t-mobile...  emotka

W T-mobile nie ma raczej takiej możliwości... Jedynie (w moim przypadku tak było), wyłączyli mi numer i było ileś tam dni na jego reaktywację, no i reaktywowali mi z ważnością na rok, więc może to standardowa procedura... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6685313 Napisano: 24.02.2020 12:18:42 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
0 0

visserarthur

#6685232 Napisano: 24.02.2020 01:51:20 w SZUKAM....
iszhara napisał(a):

Szukam osób które sprzedają nagrody na Allegro z opcją Smart - mam kilka pytań. Proszę o PW. emotka

To ma jakieś znaczenie, czy nagrody.... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6684405 Napisano: 19.02.2020 22:24:14 w SZUKAM....
Jest tu ktoś, kto mieszka na ulicy Boenigka? Mam przez pomyłkę maila od First Line o przesyłce z 14.02, a przesyłka ma teraz status, że będzie zwrócona do nadawcy... Wyświetl w wątku >>
1 rwas 0

visserarthur

#6684400 Napisano: 19.02.2020 22:00:15 w SZUKAM....
scofield napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Szukam info, jak to jest z tym IP? W zwrotach, konkursach, jest mowa o ograniczeniu z danego IP- czy to chodzi o IP urządzenia, czyli jak mam dwa urządzenia na tym samm internecie, to IP są różne?

jak IP masz stale i rozdzielasz go przez np router na inne urzadzenia to adres na zewnatrz jest jeden emotka

Dzięki :) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6684365 Napisano: 19.02.2020 19:24:47 w SZUKAM....
Szukam info, jak to jest z tym IP? W zwrotach, konkursach, jest mowa o ograniczeniu z danego IP- czy to chodzi o IP urządzenia, czyli jak mam dwa urządzenia na tym samm internecie, to IP są różne? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6682971 Napisano: 14.02.2020 22:09:51 w Żegnamy zmarłych
Y, może tylko ktoś jej się na konto włamał...!? Wyświetl w wątku >>
[*] 0

visserarthur

#6682733 Napisano: 14.02.2020 12:06:05 w SZUKAM....
azaflora napisał(a):

visserarthur napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

o której włączają zwroty Lisnera?

O północy 

Dzisiaj około 00:30 z ciekawości wszedłem na stronę, to było 0, więc nie wiem, czy się skończyły tak szybko, czy włączą dzisiaj o innej godzinie...

Wczoraj też byłam ciekawska i o 0,30 było około połowy ale dosłownie "w oczach" malały, ludzie się rzucili. We wtorek załapałam się  jeszcze przed 15, sms przyszedł w środę o 9,30. Szybkich rybek nie ma u mnie, są tylko makarony, szkoda., 

Rybki (te pakowane po dwie) są teraz w Biedronkach Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6682697 Napisano: 14.02.2020 11:04:27 w SZUKAM....
atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

o której włączają zwroty Lisnera?

O północy 

Dzisiaj około 00:30 z ciekawości wszedłem na stronę, to było 0, więc nie wiem, czy się skończyły tak szybko, czy włączą dzisiaj o innej godzinie... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6682496 Napisano: 13.02.2020 14:21:30 w SZUKAM....
onmyown napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

Czy ktos wie jak jest z gwarancją steamera wygranego u Albedo bodajże w konkursie E ?

Pisałam do nich. Zero odpowiedzi emotka

Też do nich pisałam, co prawda w sprawie gwarancji do innej nagrody ale reakcja ta sama - totalna olewka i zero odpowiedzi. Sprzęt wart parę koła i żadnych dokumentów. Jakoś inne agencje potrafią ogarnąć sprawę gwarancji (np. oświadczenia u Smolara, paragony u Los Mejores itp.) Albedo pod tym względem to porażka. Tyle lat na rynku i jeszcze się zajęli się tym tematem  emotka

Proponuję wysłać maile do panów prezesów, chyba pomaga, bo nagle zaczyna się coś dziać, gdy się im "pożali".  Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6681600 Napisano: 11.02.2020 02:32:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Odnośnie toczącej się dyskusji... Na forum "wpadła mi w oko" już dawno temu jedna osoba, która chwali się często nagrodami z (paragonowych) loterii ogólnopolskich, natomiast chyba nigdy z "sieciówek". Jak dla mnie jest to dziwne i nie posądzam o druk, bardziej myślę o pieczątce (i posiadaniu sklepu, lub dostępie do takowego), dzięki której "produkt spożywczy" na paragonie, w razie potrzeby, staje się waflem prince polo, czekoladą milka, ..., ... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6679940 Napisano: 05.02.2020 00:40:23 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

hakowal napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy ktoś płacił w Kauflandzie kartą ze "Złotobrania" bez problemu?
Dziś byłam i niestety nie chciało przyjąć karty. Kasjerka sprawdzała 3 x i nic.
Musiałam zapłacić gotówka emotka
Pierwszy raz nie mogłam zapłacić karta.Nie wiem dlaczego emotka

A zarejestrowałaś i aktywowałaś kartę na stronie internetowej? Ja jeszcze swoją nie płaciłam, ale wczoraj ją aktywowałam i mam nadzieję że nie będzie problemu z płatnością 

Nie rejestrowałam.Zawsze szłam płacić bez rejestrowania i aktywowania,nigdy nie miałam problemu z tym.
Wydaje mi się,że ktoś już pisał,że płacił bez rejestrowania i było ok.

Chodzi o ten terminal w Kauflandzie, co kartę od góry wkładasz? Jak tak, to normalnie wkładasz kartę do terminala (dobrą stroną!), po chwili pojawia się napis "wyciągnij kartę" i wtedy pojawia się pole na podanie pinu...  Wyświetl w wątku >>
0 0