Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6698477 Napisano: 22.04.2020 13:06:39 w SZUKAM....
Ktoś zna się lub korzystał z AC samochodu? Chodzi mi o to, czy jedna szkoda jest liczona jako jedno zdarzenie? Czy jak podczas zdarzenia powstało kilka uszkodzeń, samochód np. sobie koziołkował i ma z kilku stron uszkodzenia, to chyba (na logikę) jest jedna szkoda? Liczy się ilość zdarzeń, a nie ilość powstałych szkód? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6698434 Napisano: 22.04.2020 11:50:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rogaliczek napisał(a):

halliday napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

dostał ktoś zwrot za cif z biedronki i majonez pudliszki? nie pamiętam czy minął termin czy po prostu nie uznali mi paragonu

Za cif narazie cisza, dostałam zwrot 9.99  tylko nie wiem czy to za Dove czy majonez pudliszki

ale majonez był za 3,99zł, więc kupiłaś prawidłowy majonez i czy w prawidłowym sklepie?

Już się pogubiłam bo czekam na zwroty cif i pudliszki więc ten zwrot to za zakup Dove byl

Jak mogłaś dostać od Smolara przelew za Pudliszki (pomijam już nawet kwotę zwrotu) emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6698413 Napisano: 22.04.2020 11:24:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

dostał ktoś zwrot za cif z biedronki i majonez pudliszki? nie pamiętam czy minął termin czy po prostu nie uznali mi paragonu

Z Pudliszki były 1. kwietnia. Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

visserarthur

#6697116 Napisano: 16.04.2020 13:13:24 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

chochliczka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

chochliczka napisał(a):

szukam kogoś kto zna fajny program do zrobienia cv, bo moje  jest jakieś takie, no chyba stare i nieciekawe. pomocy proszę bardzoo.A jakby ktoś miał zdalną pracę to równiez bardzo proszę.

W internecie masz kreatory, później sobie zapiszesz w pdf. np. tutaj chyba: https://interviewme.pl/kreator-cv

ten kreator jest płatny ;/

Są też bezpłatne, może to nie ta strona. Koleżance pisaliśmy, jak uda mi się to ustalić, to podeślę.

Dzięki, mam stare cv sprzed kilku lat, dzwonię , piszę emaile, chodze pytam, ale chyba jakbym miała takie nowe porządne cv to by lepiej wyglądalo.

https://szybkiecv.pl/formularz
Płatne też są, ale jak wypełnisz, to tam masz opcję "za darmo"- patrz uważnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6697113 Napisano: 16.04.2020 13:05:33 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

chochliczka napisał(a):

szukam kogoś kto zna fajny program do zrobienia cv, bo moje  jest jakieś takie, no chyba stare i nieciekawe. pomocy proszę bardzoo.A jakby ktoś miał zdalną pracę to równiez bardzo proszę.

W internecie masz kreatory, później sobie zapiszesz w pdf. np. tutaj chyba: https://interviewme.pl/kreator-cv

ten kreator jest płatny ;/

Są też bezpłatne, może to nie ta strona. Koleżance pisaliśmy, jak uda mi się to ustalić, to podeślę. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6697111 Napisano: 16.04.2020 13:01:58 w moje dzisiejsze wygrane :)
2x Persil Smartpranie Biedronka (pewnie rezerwa, bo już wcześniej były maile).
Edit: Zazdrośników w oczy kole, więc usuwam resztę. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6697106 Napisano: 16.04.2020 12:48:09 w Informują
Informują z Konkurs "Persil - Smart Pranie"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
Jak rozumiem, to rezerwa, bo wyniki już były. Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

visserarthur

#6696873 Napisano: 15.04.2020 13:44:03 w SZUKAM....
chochliczka napisał(a):

W internecie masz kreatory, później sobie zapiszesz w pdf. np. tutaj chyba: https://interviewme.pl/kreator-cv Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6695904 Napisano: 09.04.2020 13:29:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Czy wiecie coś na temat 25 lecia mleka Łaciate? Podobno ma być jakiś duży konkurs , mam w lodówce kilka mlek z grafiką, i  w telewizji co i rusz spoty, ale żadnej informacji, może coś Wam się obiło o uszy?

Pod koniec roku ma coś być. Czytałem gdzieś w prasie marketingowej. Przedstawicielka Mlekpol tylko tyle powiedziała, informując, że na razie jest to tajemnica. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6695700 Napisano: 08.04.2020 15:56:26 w SZUKAM....
Jak kiedyś moja paczka nie mieściła się około 1 cm, to mi kobieta na bazie w moim mieście powiedziała, że mogą przyjąć, ale odbiorca też będzie musiał sam odebrać.  Jeśli masz u siebie bazę, to może tam czeka. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6695253 Napisano: 06.04.2020 19:09:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
anaesth napisał(a):

https://www.e-kon...at-w-twoim-domu.html

Zielona Góra ma wyjątkowe szczęście w losowaniach! A ja głupia liczyłam na to, że coś ugram w tej loterii emotka

Myślę, że bardziej można się czepić wyników z IQ marketing, tyle, że tam nie podają miast, więc mniej "boli"... Po forum widać, gdy ktoś oferuje wygranie w tych loteriach drobnych nagród, wiedząc, że wysyła się skan, ale dopiero PO wygranej... Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

visserarthur

#6695133 Napisano: 06.04.2020 12:14:27 w Informują
Informują z Konkurs "Zapachnij im w pamięć" Hebe

Rodzaj powiadomienia: Sms
Dodatkowe informacje:
Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6694851 Napisano: 04.04.2020 15:28:11 w SZUKAM....
iszhara napisał(a):

Szukam informacji po ile realnie sprzedawaliście czytniki Kindle z Tic Taca? Chwiałabym wystawić na sprzedaż a kompletnie nie orientuję się w tego typu sprzętach. emotka

400, spróbuj za więcej na kilka dni wystawić, może ktoś kupi. Mój poszedł szybko, tylko, że to było z 3 miesiące temu, więc nie wiem, czy teraz to już model przestarzały, czy nie emotka Wyświetl w wątku >>
1 nswe69 0

visserarthur

#6694148 Napisano: 01.04.2020 16:38:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Napisałem o swoim doświadczeniu prawie 20 letnim, więc jak coś dla mnie jest dziwne, to jest emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6694140 Napisano: 01.04.2020 16:31:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

ashanti napisał(a):

olunka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Persil w Biedronce już informował ? emotka Ktoś coś  ? emotka

jeszcze nie, ale do dzisiaj mają czas emotka

ja miałam wpierw zapisane ze do dzisiaj, a potem poprawiłam do piatku, emotka bo niby robocze 7 dni i teraz nie wiem emotka

Tam jest właśnie niezgodność w regulaminie - mają 7 dni roboczych (od 25 marca) na wylonienie laureatów, a powiadomić zobowiązują się do 1 kwietnia  emotka

bo to może Prima Aprilis ten 1.04 emotka

Dziwna sprawa z tym Persilem. Nie udało się, a konkurs był drogi, bo trzeba było wydać około 46 złotych, no chyba, że można było kupić coś tańszego... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6694040 Napisano: 01.04.2020 12:49:17 w moje dzisiejsze wygrane :)
Oj tak, ponarzekajcie, że świadomie zagraliście o gó..no. Porażka. Grać, tylko dlatego, że nie trzeba nic kupić...

Wczoraj jedzenie z Gourmet Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6692596 Napisano: 26.03.2020 11:51:19 w Informują
Informują z Konkurs "BIC - Bądź Piękna na Wiosnę!"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
Info o nagrodach bony 300 zł Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6691244 Napisano: 20.03.2020 09:05:27 w SZUKAM....
masza napisał(a):

Czy na Allegro w ramach bezpłatnej dostawy Allegro Smart  przysługuje zwrot kosztów wysyłki Sprzedawcom prywatnym czy tylko firmom ?

Wszystkim, ale... To nie jest zwrot- po prostu do paczkomatu nadajesz za darmo, jeśli Kupujący korzysta ze Smarta, ale np. za przesyłkę pocztową pocztex dostaniesz tylko 6 zł od Allegro za kurierską chyba 8, a resztę musisz pokryć sama... (a to i tak tylko wtedy chyba, jeśli koszty tych dwóch przesyłek ustawisz do wskazanej kwoty...)
https://allegro.pl/pomoc/aktualnosci/od-1-marca-nowy-sposob-rozliczania-kosztow-allegro-smart-z-dostawa-kurierska-AVaV3jggqI7 Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

visserarthur

#6688707 Napisano: 09.03.2020 11:38:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bejca11 napisał(a):

Bransoletka Fantasia - ostatni etap - DPD
Głośnik Cheetos - etap VI - DPD

Ty też wprowadzasz w błąd? W agencji twierdzą, że głośników z 6 etapu jeszcze nie wysyłali... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6688706 Napisano: 09.03.2020 11:37:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
masza napisał(a):

Głośnik z Cheetos 6 etap - dpd 

Wprowadzasz w błąd? W agencji twierdzą, że głośników z 6 etapu jeszcze nie wysyłali... Wyświetl w wątku >>
0 0