Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6647018 Napisano: 09.10.2019 11:49:12 w SZUKAM....
nikos napisał(a):

monia0303 na Poczcie Polskiej jeśli nadaje się bezpośrednio w okienku i tam płaci to panie skrupulatnie ważą wszystko, więc jeśli tak się to odbywało to spam z pewnością. 

toka jeśli wysłałaś przez pośrednika, to tak może być. Kiedyś pytałam o pośredników tu na forum, a z racji braku odpowiedzi poszukałam w necie i okazało się, że któryś z nich takie "wałki" właśnie robił. Co więcej jak piszesz to paczki już nie ma i jak udowodnić? Skutecznie mnie to odstraszyło. 

O takim pośredniku było w TV, że nie zarabiał na paczkach, tylko na wysokich karach za np. właśnie cięższą paczkę, niż deklarowano. Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

visserarthur

#6646191 Napisano: 06.10.2019 22:59:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ty Alu jesteś chyba pod ogromnym wpływem TVPis...

Też to zauważyłam...ale ogólnie nie chcę wypominać, bo bardzo Alę lubię emotka
Nie mam w swoim bliskim i dalszym otoczeniu zwolenników "wodza" Dżarka, więc jakoś tak dziwnie  emotka

Dokładnie, też lubię, nawet porozmawiać chwilkę na żywo kiedyś się udało emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

visserarthur

#6646187 Napisano: 06.10.2019 22:39:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Loteria ferrero u nas wydaje się bardzo atrakcyjna ze względu na ilość nagród i ich jakość, ale zobaczcie na loterię ferrero która teraz równolegle odbywa się w Niemczech. Coś nie pasuje? Widać tutaj dużą różnicę w wartości nagród. Kolejny raz..   emotka

W TVP w tamtym roku był program niemiecki(nakręcony kilka lae temu) jak tam wygląda życie konkursowiczów. Pewnie lata temu był inspiracją dla naszych np co robić żeby wylosować akurat ich kupon. Tam też są spore rzesze konkursowiczów.
Ja się nie dziwie, że dają  takie cenne nagrody. Okradli nasz kraj więc mają z czego rozdawać emotka
Poza tym większość fundatorów nagród w Polsce to Niemieckie firmy, a że traktują nas jak śmieci to i nagrody śmieciowe dają emotka
Zresztą Polska też dla innych krajów europejskich była zaściankiem więc nie muszą nas kupować cennymi nagrodami emotka

Ty Alu jesteś chyba pod ogromnym wpływem TVPis... Pieprzą, że Niemcy winni, ale nic nie wskórali, wrak samolotu też mieli ściągnąć, ale jak doszli do władzy, to ucihło i tak można mnożyć. Nie znam realiów tej niemieckiej loterii, ale skoro ona już trwa, a kończy się 31.01.2020, to i nagrody cenniejsze. Może w Niemczech Rocher nie jest słodyczem Premium, jak w Polsce, więc ludzie kupują je w dużych ilościach... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6646186 Napisano: 06.10.2019 22:31:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukuleczka napisał(a):

anaesth napisał(a):

caramela napisał(a):

Mam pytanko, cy jest ktoś na forum, komu z TICTAC udało się wygrać ze zgłoszeń wysłanych w niedzielę, albo weekend?

O to samo chciałam zapytać już jakiś czas temu, ale stwierdziłam, że muszę się oswoić z pechem i nie zwalać winy na wysyłanie zgłoszeń w zły dzień (niedzielę) emotka  Ale skoro już takie pytanie padło, to podbijam emotka

Moja teoria na tic tac jest taka, że nie jest istotna godzina i dzień tylko szczęście. Po prostu jest losowanie ze wszystkich zgłoszeń- tak jak lotto emotka

Lotto to chyba nie jest dobry przykład- tam nie zawsze rozlosowywana jest pula, w takiej loterii jak TT zawsze... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6645950 Napisano: 05.10.2019 14:10:07 w SZUKAM....
pati12b napisał(a):

Czy karty do kaufa z budżetu są aktywne?
Nie chcę zdziwić się przy kasie

Zawsze możesz to sprawdzić przed zakupami... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6644532 Napisano: 01.10.2019 11:30:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
sylzab2294 napisał(a):

Bony do kauflanda GLS

Aby uniknąć punktów karnych i zbędnych dyskusji prosimy pisać tylko informacje związane z nagrodą. Tj. z jakiego jest konkursu, czy z konkretnego etapu/dnia, w jaki sposób została doręczona (np. listonosz, kurier z jakiej firmy, paczkomaty).

Przychodzą mi do głowy minimum 3 konkursy/loterie, w których były do wygrania bony. Unique wozi Dpd, czyli można odrzucić, ale i tak zostają minimum dwa... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6641812 Napisano: 20.09.2019 15:31:29 w SZUKAM....
Chodząc tyle po górach, to Ci gorąco będzie, więc rozgrzewająca herbatka chyba zbędna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6641278 Napisano: 19.09.2019 00:54:06 w WC - rozmowy o wszystkim
androm napisał(a):

visserarthur napisał(a):

https://zielonagora.wyborcza.pl/zielonagora/7,35182,25207808,uczniowie-szkoly-zablokowali-kasy-w-lidlu-to-odpowiedz-na.html?fbclid=IwAR01gbOuGXTmFRBJI5ldM6COTTrUwordFBp8O7eawFB5wKFLIrWhkrQ8UZg

Możemy i my skoczymy do jakiegoś sklepu na zakupy konkursowe- wszytko na osobnych paragonach rzecz jasna:)

widać po ich twarzach, że to nie inteligencja przyszła
ile tam ukradli przy okazji to pewnie tylko Lidl wie

Zwykli uczniowie Technikum, królowa Elżbieta miała przyjść, czy kto? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

visserarthur

#6640842 Napisano: 17.09.2019 22:10:16 w SZUKAM....
anet napisał(a):

Czy karty 100 zł Coccolino do Tesco są od razu doładowane i aktywne? Robił ktoś już zakupy za ich pomocą ?

Tak, saldo możesz też sprawdzić w internecie https://www.transact-online.de/giftcard/tesco.php Wyświetl w wątku >>
1 anet 0

visserarthur

#6640324 Napisano: 16.09.2019 17:55:41 w Twoja najcenniejsza nagroda:D
Ej, ale to jest "Twoja najcenniejsza nagroda", czyli jak rozumiem jedna najdroższa, a jak nie najdroższa, to najważniejsza (np. cenna sentymentalnie itp.) emotka , a nie wszystkie wypisujecie emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6639969 Napisano: 15.09.2019 16:49:01 w Twoja najcenniejsza nagroda:D
misiamarysia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Sto tysięcy złotych

O słodki jeżu! Aż mi się w głowie zakręciło. To w loterii??? Gratulacje. emotka

Tak, w promocyjnej, ale to 3 lata temu było.  Wyświetl w wątku >>

visserarthur

visserarthur

#6639442 Napisano: 13.09.2019 11:55:02 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Przelew z https://szczeryznatury.pl/ . Nie wiem, z jakiego okresu, bo tam chyba jakiś chaos panuje... albo nie robią po kolei. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6639053 Napisano: 12.09.2019 10:39:04 w Wkurza mnie...
Widzę Kadjas, że agitujesz za pisem. U mnie w domu, zachód Polski, nigdy na pis się nie głosowało. Pomijam inne sprawy, ale, mimo, że nie jestem za bardzo religijny, to jak taka "religijna" partia (rozwódki, rozwodnicy umoralniający innych) może szczuć ludzi przeciwko ludziom, że uchodźcy i lgbt to zaraza- bóg by tak nie postąpił emotka . Wiem, dlaczego tyle kościołów ostatnio płonie- bóg nie chce zgromadzeń takich ludzi pod jego krzyżem emotka . Zagłosuję raczej na lewicę.  Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6638620 Napisano: 11.09.2019 10:45:48 w SZUKAM....
dorothy napisał(a):

szukam zniżki do Mc Donalds

W aplikacji MC masz kupony. Wyświetl w wątku >>
2 andii, dorothy 0

visserarthur

#6636352 Napisano: 04.09.2019 11:23:43 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Co dziś wozi DPD ? 

Mi chyba wiezie Profi. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6634213 Napisano: 28.08.2019 23:31:58 w SZUKAM....
picola napisał(a):

andii napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ela napisał(a):

ela napisał(a):

szukam kogoś kto wygrał 100 albo 50 zł w tymbarku mam pytanie

dziekuje za odzew emotka

Nikt nie wygrał emotka  :D

Czy ktoś wie, gdzie jest jakiś konkurs z czekoladą- potrzebuję kupić...?

https://www.e-kon...ek.html#.XWbUM9SLSt8 tu są dowolne zakupy! ale loteria emotka

to nie jest loteria

Konkurs, to tak ogólnie było- loteria też może być emotka . Dzięki. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

visserarthur

#6634113 Napisano: 28.08.2019 17:14:36 w SZUKAM....
ela napisał(a):

ela napisał(a):

szukam kogoś kto wygrał 100 albo 50 zł w tymbarku mam pytanie

dziekuje za odzew emotka

Nikt nie wygrał emotka  :D

Czy ktoś wie, gdzie jest jakiś konkurs z czekoladą- potrzebuję kupić...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6633916 Napisano: 28.08.2019 11:17:12 w SZUKAM....
Wie ktoś może, czy na Answear można użyć do jednej transakcji kodu zniżkowego z Nescafe Crema i e-vouchera (bonu na 100 zł), bo nie wiem, czy iść po kawę, której w sumie nikt u mnie nie pije...? Wyświetl w wątku >>
0 0