Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7262488 Napisano: 18.05.2025 14:43:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kwadracik napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Wróci człek do konkursów po przerwie dłuższej i nagle nic nie wie , wszystko jakieś pokomplikowane i nic nie działa jak należy nie wspominając o trafieniu czegokolwiek w bramkach... Hmmm, dziwne... Chyba to zostawię na dobre... 
A tak przy okazji zapytam jeszcze co się podziało z everyday ?? Za żadne skarby nie da się nijak wgrać po paragonu emotka  
Już ze 20 kodów mam weryfikujących konto i NIC emotka
Ktoś pomoże??

Miałam wczoraj tak samo.W efekcie nie wysłałam zgłoszenia .

Z miesiąc temu zgłaszałem paragon do cashback i na telefonie miałem ten problem- na laptopie poszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7262475 Napisano: 18.05.2025 14:25:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malgosia74 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Czy zdarzyło się komuś że pod zawleczkami puszek z info o loterii w promocyjnym opakowaniu z info o loterii nie było wogóle żadnych kodów? Ja od początku odkąd kupuje Warkę na loterię do tej pory mam wszystkie 4-paki z Dino bez kodów pod zawleczkami emotka

ale tam nie ma kodów przecież?

to jak zarejestrować to do loterii ??

Rozmawiacie o 2 akcjach, ale dlaczego nie ma kodów pod zawleczkami, do loterii ogólnopolskiej, to nie wiem… Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7262387 Napisano: 17.05.2025 22:34:52 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie ludzie, którym się wydaje, że będę przepraszał za to, że istnieję…(?). Od jakiegoś czasu, gdy kilka osób idzie całą szerokością chodnika, czy alejki w markecie, po prostu się przepycham, więc niejednokrotnie słyszę „mówi się przepraszam”, więc ja na to: a za co mam przepraszać? Za to, że blokują państwo przejście? Następuje konsternacja, można też powiedzieć, że gdybym był kulturalny, to powiedzenie „przepraszam” nie powinno być dla mnie problemem, ale ile można. Może już o tym pisałem, ale ilekroć taka sytuacja się powtarza, tylekroć mnie to wkurza. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7262209 Napisano: 17.05.2025 01:05:03 w Smolar
emanuela24 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Jak już pisałem, my takie pi…. jesteśmy. Gdybyśmy się zebrali, hurtem pisma wysłali (uodo, uokik), to by takich cyrków nie było. Żądanie danych, które nie są niezbędne do wydania nagrody jest działaniem wyraźnie na wyrost. (Dlaczego masz paragon z innego miasta, niż twój adres, dlaczego korzystasz z numeru, który nie jest na ciebie zarejestrowany…? Nonsens)

Ja to zbyt leniwa się zrobiłam i mi się zwyczajnie nie chce emotka
Usiąść i coś mądrego napisać to dla blondynki ciężkie zadanie.emotka

Dlatego wystarczyłby jeden szablon, który wyśle wiele osób i zajęliby się sprawą, bo wtedy jest to sprawa globalna, a nie indywidualna. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7262145 Napisano: 16.05.2025 20:09:58 w Smolar
Jak już pisałem, my takie pi…. jesteśmy. Gdybyśmy się zebrali, hurtem pisma wysłali (uodo, uokik), to by takich cyrków nie było. Żądanie danych, które nie są niezbędne do wydania nagrody jest działaniem wyraźnie na wyrost. (Dlaczego masz paragon z innego miasta, niż twój adres, dlaczego korzystasz z numeru, który nie jest na ciebie zarejestrowany…? Nonsens) Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7261162 Napisano: 14.05.2025 18:57:39 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
michalmichna napisał(a):

witegz napisał(a):

A złote monety z Bushmills? Wysyłali już może? Kto czeka?

Ja też czekam i też cisza

Czy to nie są te dziś nadane przesyłki Dpd od Incubi?... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7260341 Napisano: 12.05.2025 17:50:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Gourmet przychodzi mail potwierdzający wysłanie danych? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7259963 Napisano: 11.05.2025 16:55:34 w Smolar
Justintime napisał(a):

Oreo/Milka 🐞 zamiast numer sklepu wpisalam NIP 🙈 czy ktos wie, bazuja na innych konkursach albo może już tym, jak bardzo rygorystycznie Smolarek do tego podchodzi? Od razu negatywna weryfikacja?

W Liptonie była plaga takich błędów, więc zignorowali ten błąd u Uczestników. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7259943 Napisano: 11.05.2025 14:56:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

montezuma napisał(a):

https://www.dlaha...we-prawo,157483.html

Jeśli te regulacje - dotyczące piwa - wejdą w życie (w projektowanej formie), to 1 stycznia 2026 roku skończą się wszystkie akcje promocyjne (loterie, konkursy) związane z tym napojem.

Spieszmy się grać w piwnych konkursach,   tak szybko mogą odejść... 

Wątpliwe, chodzi raczej o promocje cenowe. Taki był zamysł Ministry Zdrowia... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7259930 Napisano: 11.05.2025 13:50:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

karkocka napisał(a):

asper01 napisał(a):

asper01 napisał(a):

rare85 napisał(a):

panasa napisał(a):

Agnes napisał(a):

jak ktos już coś będzie wiedział co z tymi kartami visa a raczej mniemanym ich brakiem w konku PKo to dajcie znać

odpowiedz na moją reklamacje, że od 8.05 nie powinny już występować problemy z dołączeniem do loterii, proszą o rejestrację od tej daty

Dzięki za tą informację emotka Zarejestrowałam się dziś w iPKO bez problemu emotka Na mailu brak potwierdzenia zgłoszenia się do loterii. Ktoś w ogóle dostał takie potwierdzenie?

A ja w IKO nadal nie mam takiej zakładki nawet emotka

U mnie nic się nie zmienia. Nawet formularz na www. nie działa (próbowałem na telefonie, jak i komputerze). A jak próbuję zgłosić problem na loteria.visa@uniqueone.pl, to "Serwer pocztowy odbiorcy Twojej wiadomości ostatecznie odmówił jej przyjęcia." emotka

Rejestrowałam się 08.05. przez iPKO i drugie konto przez iKO i obie rejestracje przebiegły pomyślnie, wczoraj dostałam potwierdzenie na maila

Kurczę, to ja nie wiem, co jest nie tak z moją apką. Wszystko mam aktualne. Ech... emotka

Masz wyrażone zgody? Ja nie miałem, więc mi się nie pojawiała propozycja udziału w loterii. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7259844 Napisano: 10.05.2025 22:14:13 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Kody Spotify 120 zł- 100 zł/ sztuka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7258833 Napisano: 07.05.2025 01:51:36 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
rufus napisał(a):

fefka napisał(a):

Plisss emotka może Ktoś wie??
Coccolino Wonder Wash z  sieci Biedronka zwroty???

Nie ma

Podobno są w drodze. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7258826 Napisano: 06.05.2025 23:06:40 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

Byłam na zakupach w Biedronce. Po zakupach nie sprawdziłam paragonu.
I znowu mam źle naliczone, zamiast jabłek po 2,79 za kg,mam policzone grejfrut  za 7,44 emotka
To niewielka kwota, ale tak w kilku sklepach i nazbiera się niezła sumkaemotka
Odpuściłam sprawdzanie paragonów w sklepach, ale niestety muszę powrócić do tegoemotka
Na dodatek kupiłam na konkursy i same pudłaemotka
A najwięcej wkurza mnie loteria Kit Kat, tyle zgłoszeń i same pudła.
Wysyłam o różnych godzinach i niestety 0 Już nie wiem,
o której wysyłać, żeby choć raz trafić w bramkęemotka

Dlatego ja, jeśli jest możliwość, korzystam z samoobsługowych i na bieżąco weryfikuję ceny. Napisz na bok Biedronki, 5 zł to dużo (jak dla mnie). Jakiś czas temu kierowniczka ostentacyjnie wyrażała swoje niezadowolenie na cały sklep "oddam panu te 2 złote", więc ja również "na cały sklep": "proszę pani, dziś 2 złote, ale gdybym nie sprawdzał waszych cen, to wyszłoby z 80 zł miesięcznie". (nie zakończyłem paragonu, więc ją wezwałem, bo myślałem, że mi zmieni cenę- czasem tak robią, ale ona chyba nie wiedziała, jak to zrobić, stąd to zdenerwowanie). Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7255251 Napisano: 20.04.2025 22:31:39 w Żabka
Nie da się edytować: (I) Czy każda nagroda to "tuba", czy np. bon, to prostokąt emotka ? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7255250 Napisano: 20.04.2025 22:26:25 w Żabka
rufus napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy w tej akcji nagrody są w miejscach tych niebieskich trójkącików...?

Trojkaty wskazuja kierunek
Nagrody sa pod kółkami.

Dzięki. A wiesz, gdzie zapisuje się ten kupon na piwo? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7255248 Napisano: 20.04.2025 22:12:55 w Żabka
Czy w tej akcji nagrody są w miejscach tych niebieskich trójkącików...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7254859 Napisano: 18.04.2025 00:14:40 w SZUKAM....
atyde25 napisał(a):

Na youtubie są filmiki z takich wizyt w fabryce Wedla. Jakieś influ tam byli ale pewnie z pół roku temu lub dawniej.
Mnie rozbawiło ,że tam w sklepiku sprzedają taniej słodycze jakie im nie wyszły. Jakieś krzywe i wybrakowane w dobrych cenach.

To zapewne częsta praktyka. W fabryce Lion, Princessa... też sprzedają (a na pewno sprzedawali, bo dawno tam nie byłem) na worki batony, które im nie wyszły. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7254002 Napisano: 14.04.2025 19:10:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBsebastian3 napisał(a):

printy napisał(a):

Cześć, czy otrzymaliście już toster z loterii Nutella?

Nie mam

Część była wysyłana, ale nie wszystkie. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7253910 Napisano: 14.04.2025 12:39:50 w Smolar
Ktoś wie, czy to norma, że jak przekierowałem torby z Milki w Biedronce, kurier gls, to przesyłka została zwrócona nadawcy...? Dziwna zagrywka... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7253783 Napisano: 13.04.2025 23:26:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie na laptopie na prawo od daty. Obok "imię", jest też "nazwisko", więc wnioskuję, że masz problem z "widzeniem", jeśli w linii są dwie rubryki. Może zmień orientację na poziomą... Wyświetl w wątku >>
0 0