Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6659595 Napisano: 22.11.2019 00:13:27 w SZUKAM....
FBemilia6 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Te e-karty 30 zł z loterii piwa Żywiec działają? Wyskoczyło mi, że straciła ważność, mimo, że jest ważna do 31.12.2019

Są ważne a najlepiej utwórz środki, wtedy są ważne do listopada 2020

No właśnie jak chcę dopisać do konta, to nic się nie dzieje, a jak próbuję w płatności, to wtedy komunikat, że utraciła wazność. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6659588 Napisano: 21.11.2019 23:17:09 w SZUKAM....
Te e-karty 30 zł z loterii piwa Żywiec działają? Wyskoczyło mi, że straciła ważność, mimo, że jest ważna do 31.12.2019 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6656757 Napisano: 13.11.2019 12:38:15 w moje dzisiejsze wygrane :)
luckymen napisał(a):

kaufland E zestaw produktów

To samo, tylko "nie wiem" (pewnie coś z systemem) o co im chodzi, bo wysłali mi już takiego samego smsa w piątek (po dwóch nieodebranych). Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6656104 Napisano: 11.11.2019 19:28:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Nie uważam, że zwroty to gratis i rzeczywiście wątek o zwrotach by był bardzie przydatny. Gratis, to coś za darmo, lub za darmo do innego kupionego produktu, a zwrot to bardziej konkurs promocyjny, tym bardziej, że nie masz pewności, że zwrot otrzymasz, bo jest pewna pula, a gratis widzisz  w sklepie, to bierzesz...

Co do Biedronek- może franczyzowe (tak, są takie- u mnie w województwie na pewno jest jedna) są otwarte!? 

To wystarczy dodac " + zwroty" w tytule.
Z pewnoscia zwrot to nie konkurs, bo w konkursie masz zadanie do wykonania - no chyba, ze dla ciebie zrobienie zakupów to już zadanie  emotka

Gratisy tez mają PULE.

To loteria promocyjna- zdążysz, albo nie emotka , tylko, że na forum jest "konkursy promocyjne", dlatego zostało tak to przeze mnie ujęte. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6656076 Napisano: 11.11.2019 17:37:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie uważam, że zwroty to gratis i rzeczywiście wątek o zwrotach by był bardzie przydatny. Gratis, to coś za darmo, lub za darmo do innego kupionego produktu, a zwrot to bardziej konkurs promocyjny, tym bardziej, że nie masz pewności, że zwrot otrzymasz, bo jest pewna pula, a gratis widzisz  w sklepie, to bierzesz...

Co do Biedronek- może franczyzowe (tak, są takie- u mnie w województwie na pewno jest jedna) są otwarte!?  Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6655851 Napisano: 10.11.2019 14:55:20 w SZUKAM....
Szukam kogoś kto ma Instaxa mini. Dałem 4-letniej bratanicy ten aparat. Pytam, czy robiła zdjęcia, a ona, że tak, ale ciemne wychodzą. Z tego co pamiętam, to po zrobieniu zdjęcia trzeba je odpowiednio potraktować- schować w ciemne miejsce, czy coś? Ktoś wie? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6651626 Napisano: 25.10.2019 18:49:15 w SZUKAM....
wrrrryyy napisał(a):

Szukam informacji, czy ktoś rejestrował karty MR Lewiatan. U mnie ciągle "nieprawidłowy numer karty"

Dokładnie, nie da się ani sprawdzić salda, ani zarejestrować. Kobieta z Benefit mi odpisała, żeby wysłać screen komunikatu... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6650491 Napisano: 22.10.2019 10:58:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
encepence napisał(a):

defed napisał(a):

Prepaid 100pln z loterii Wedel pmicombera - sms przed chwilą, chyba rezerwa(?), wygrana za zgłoszenie z 2 etapu.

U mnie też karta 100 ale w smsie mam dwa numeru paragonów żeby wysłać, to oznacza wygrana 2 razy czy co?

emotka emotka  To najwyżej oznacza tyle, że zgłosiłaś dwa paragony.

100 z PP Wyświetl w wątku >>

visserarthur

visserarthur

#6650175 Napisano: 21.10.2019 00:47:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W regulaminie jest, że od 00.00, więc nic nie zmienili... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

visserarthur

#6647776 Napisano: 10.10.2019 22:59:29 w Smolar
Co masz do "hurtowników"? Każdy kupuje, ile chce i ile może. Na pocieszenie ci napiszę, że kupiłem 15 zestawów i nic nie wygrałem... Życie... Te najlepsze czasu już chyba minęły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6647109 Napisano: 09.10.2019 14:37:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
Czytnik i okulary Tic Tac... marny wynik jak na 150 paragonów (pieniądze, czas: zakupy, skanowanie, zgłoszenia- full roboty)...  Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6647018 Napisano: 09.10.2019 11:49:12 w SZUKAM....
nikos napisał(a):

monia0303 na Poczcie Polskiej jeśli nadaje się bezpośrednio w okienku i tam płaci to panie skrupulatnie ważą wszystko, więc jeśli tak się to odbywało to spam z pewnością. 

toka jeśli wysłałaś przez pośrednika, to tak może być. Kiedyś pytałam o pośredników tu na forum, a z racji braku odpowiedzi poszukałam w necie i okazało się, że któryś z nich takie "wałki" właśnie robił. Co więcej jak piszesz to paczki już nie ma i jak udowodnić? Skutecznie mnie to odstraszyło. 

O takim pośredniku było w TV, że nie zarabiał na paczkach, tylko na wysokich karach za np. właśnie cięższą paczkę, niż deklarowano. Wyświetl w wątku >>
1 nikos 0

visserarthur

#6646191 Napisano: 06.10.2019 22:59:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ty Alu jesteś chyba pod ogromnym wpływem TVPis...

Też to zauważyłam...ale ogólnie nie chcę wypominać, bo bardzo Alę lubię emotka
Nie mam w swoim bliskim i dalszym otoczeniu zwolenników "wodza" Dżarka, więc jakoś tak dziwnie  emotka

Dokładnie, też lubię, nawet porozmawiać chwilkę na żywo kiedyś się udało emotka Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

visserarthur

#6646187 Napisano: 06.10.2019 22:39:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Loteria ferrero u nas wydaje się bardzo atrakcyjna ze względu na ilość nagród i ich jakość, ale zobaczcie na loterię ferrero która teraz równolegle odbywa się w Niemczech. Coś nie pasuje? Widać tutaj dużą różnicę w wartości nagród. Kolejny raz..   emotka

W TVP w tamtym roku był program niemiecki(nakręcony kilka lae temu) jak tam wygląda życie konkursowiczów. Pewnie lata temu był inspiracją dla naszych np co robić żeby wylosować akurat ich kupon. Tam też są spore rzesze konkursowiczów.
Ja się nie dziwie, że dają  takie cenne nagrody. Okradli nasz kraj więc mają z czego rozdawać emotka
Poza tym większość fundatorów nagród w Polsce to Niemieckie firmy, a że traktują nas jak śmieci to i nagrody śmieciowe dają emotka
Zresztą Polska też dla innych krajów europejskich była zaściankiem więc nie muszą nas kupować cennymi nagrodami emotka

Ty Alu jesteś chyba pod ogromnym wpływem TVPis... Pieprzą, że Niemcy winni, ale nic nie wskórali, wrak samolotu też mieli ściągnąć, ale jak doszli do władzy, to ucihło i tak można mnożyć. Nie znam realiów tej niemieckiej loterii, ale skoro ona już trwa, a kończy się 31.01.2020, to i nagrody cenniejsze. Może w Niemczech Rocher nie jest słodyczem Premium, jak w Polsce, więc ludzie kupują je w dużych ilościach... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6646186 Napisano: 06.10.2019 22:31:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukuleczka napisał(a):

anaesth napisał(a):

caramela napisał(a):

Mam pytanko, cy jest ktoś na forum, komu z TICTAC udało się wygrać ze zgłoszeń wysłanych w niedzielę, albo weekend?

O to samo chciałam zapytać już jakiś czas temu, ale stwierdziłam, że muszę się oswoić z pechem i nie zwalać winy na wysyłanie zgłoszeń w zły dzień (niedzielę) emotka  Ale skoro już takie pytanie padło, to podbijam emotka

Moja teoria na tic tac jest taka, że nie jest istotna godzina i dzień tylko szczęście. Po prostu jest losowanie ze wszystkich zgłoszeń- tak jak lotto emotka

Lotto to chyba nie jest dobry przykład- tam nie zawsze rozlosowywana jest pula, w takiej loterii jak TT zawsze... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6645950 Napisano: 05.10.2019 14:10:07 w SZUKAM....
pati12b napisał(a):

Czy karty do kaufa z budżetu są aktywne?
Nie chcę zdziwić się przy kasie

Zawsze możesz to sprawdzić przed zakupami... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6644532 Napisano: 01.10.2019 11:30:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
sylzab2294 napisał(a):

Bony do kauflanda GLS

Aby uniknąć punktów karnych i zbędnych dyskusji prosimy pisać tylko informacje związane z nagrodą. Tj. z jakiego jest konkursu, czy z konkretnego etapu/dnia, w jaki sposób została doręczona (np. listonosz, kurier z jakiej firmy, paczkomaty).

Przychodzą mi do głowy minimum 3 konkursy/loterie, w których były do wygrania bony. Unique wozi Dpd, czyli można odrzucić, ale i tak zostają minimum dwa... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6641812 Napisano: 20.09.2019 15:31:29 w SZUKAM....
Chodząc tyle po górach, to Ci gorąco będzie, więc rozgrzewająca herbatka chyba zbędna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0