Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6593749 Napisano: 27.04.2019 15:28:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gutka94 napisał(a):

Czy ktoś podpowie jak aktywować tą kartę przedpłaconą z Carexa? 

Jeśli potrafisz czytać, to aktywacja nie powinna sprawić ci żadnego kłopotu. Wyświetl w wątku >>
1 luki28 0

visserarthur

#6591340 Napisano: 18.04.2019 14:50:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ale macie probemy z trzymaniem tych opakowań, wiadomo, że lepiej trzymać dłużej, niż nie trzymać. Ja swoje zawsze trzymam 3 miesiące po zakończeniu. Jak nie macie gdzie trzymać, to do piwnicy i przeglądać raz kiedyś i wyrzucać te bardzo stare...

Ja porobiłam fotki kodów i po problemie emotka

Tic tac-ok, ale ogólnie, o wszystkich opakowaniach piszę (ktoś wyżej pytał też o płatki Nestle) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6591338 Napisano: 18.04.2019 14:39:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ale macie probemy z trzymaniem tych opakowań, wiadomo, że lepiej trzymać dłużej, niż nie trzymać. Ja swoje zawsze trzymam 3 miesiące po zakończeniu. Jak nie macie gdzie trzymać, to do piwnicy i przeglądać raz kiedyś i wyrzucać te bardzo stare... Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

visserarthur

#6591326 Napisano: 18.04.2019 14:13:58 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy były smsy z Carex za ubiegły tydzień, bo oczywiście nieudolni chwalą się w "wygranych", ale czy to smsy, czy ze strony, to nikt w "informują" nie napisał?...

moje inicnjaly widnieja.. ale ani maila ani smsa.. wiec nie czaje tego...

Czyli ze strony- dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6591322 Napisano: 18.04.2019 14:09:03 w Czy informują/ informowali?
Czy były smsy z Carex za ubiegły tydzień, bo oczywiście nieudolni chwalą się w "wygranych", ale czy to smsy, czy ze strony, to nikt w "informują" nie napisał?... Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

visserarthur

#6590919 Napisano: 17.04.2019 10:29:11 w SZUKAM....
andziabid7 napisał(a):

Co dostarcza dziś DPD? 

Też czekam. Obstawiam Carex Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6589797 Napisano: 13.04.2019 17:22:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

darog napisał(a):

Coś tu nie gra. U nas około w sumie 10 zgłoszeń, jeszcze śledztwo nie zrobione kto ile ze znajomych w pracy wysyłał - tak 2-3 ostatnie dni. 
Rozumiem, że mogli wybrać coś lepszego,,,ale tam zdaje się było po 5 nagród każdego dnia? 
Dziwnie ucichli.
Kiedyś tez tak dziwnie ucichli przy fa? syoss? było tam ponad myśle 100 nagród w ostatnim etapie i jak wpisów było zawsze sporo- to nikt nie słyszał by powiadamiali ostatni.
listy laureatów nigdy nie ma. losowania nawety głównych niejawne. 

A GŁÓWNE ROZDAJĄ? czy nie wiadomo jak "to" jest...?

Problem polega na tym, że na plakatach była mowa o 5 nagrodach dziennie, ale w regulaminie już nie, więc teoretycznie mogą powiedzieć, ze nic im się nie podobało z 4 ostatnich dni i "co nam panie zrobisz". No pojechali po bandzie.
Wiem, że główne rozdali.

Dokładnie, dobrze prawisz. W regulaminie nie byo mowy o dzieleniu na dni. Kiedyś też już gdzieś coś podobnego było to mniej więcej chodziło o to, że to średnia na dzień była. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6589019 Napisano: 10.04.2019 22:43:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

rufus napisał(a):

visserarthur napisał(a):

https://muzeumcheetos.pl/
Czy ta zwycięska praca, to na pewno jest Cheetos, bo wygląda jak chrupek "Maczugi"...

Jest. A po czym wnioskujesz, że nie?  emotka emotka

Po konsystencji i kształcie chrupka, bo Maczugi (ketchup) są właśnie takie powykręcane i "twarde"- chwilę temu znajomi jedli i tak mnie to zastanowiło. Cheetosy są proste i "miękkie"...

czyli nie jadłeś crunchosów emotka  to nie są zwykłe cheetosy, tylko mega twarde i takie właśnie.. maczugowate

No nie jadłem, Maczugi też znajomi jedli, a nie ja. W konkursie też nie brałem udziału, gdyby ktoś pytał. Staram się nie jeść chipsów, ale czasem się zdarzy... kupić  emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6589016 Napisano: 10.04.2019 22:29:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Czy ta zwycięska praca, to na pewno jest Cheetos, bo wygląda jak chrupek "Maczugi"...

Jest. A po czym wnioskujesz, że nie?  emotka emotka

Po konsystencji i kształcie chrupka, bo Maczugi (ketchup) są właśnie takie powykręcane i "twarde"- chwilę temu znajomi jedli i tak mnie to zastanowiło. Cheetosy są proste i "miękkie"... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6588990 Napisano: 10.04.2019 20:48:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ta zwycięska praca, to na pewno jest Cheetos, bo wygląda jak chrupek "Maczugi"... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6588691 Napisano: 10.04.2019 04:40:25 w SZUKAM....
toka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

dysia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

halliday napisał(a):

toka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ktoś się orientuje, czy mogę użyć dwóch kodów po 10 z Biedronki przy jednej transakcji? Niby jeden uczestnik= jeden kod, ale...

podobno można.Ktos już tak robił emotka

tak możesz, można też kupować np. 5x2zł tym kodem czyli 5 paragonów osobnych

Aha, czyli tak, jak normalna karta podarunkowa emotka

płaciłam ekodem i Pani kasjerka powiedziała, że jeden ekod do jednej transakcji - była zorientowana pytała się czy są to ekody ze strony internetowej (ze szkolenia)

Chyba jedna z niewielu zorientowana, bo u mnie kierowniczka pretensje prawie miała i trzeba było ją wspomóc, proponując, co mogłaby ewentualnie wcisnąć- metodą prób i błędów. Teraz już wiem, jak trzeba wklepywać.

to może napisz dla nas instrukcje żebyśmy mogli zrobić szkolenie kasjerom w naszych Biedronkach emotka

Muszą wybrać: kupon/wklepać kod/PLU emotka Wyświetl w wątku >>
2 toka, jokan 0

visserarthur

#6588638 Napisano: 09.04.2019 20:41:13 w SZUKAM....
dysia napisał(a):

visserarthur napisał(a):

halliday napisał(a):

toka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Ktoś się orientuje, czy mogę użyć dwóch kodów po 10 z Biedronki przy jednej transakcji? Niby jeden uczestnik= jeden kod, ale...

Aha, czyli tak, jak normalna karta podarunkowa emotka

płaciłam ekodem i Pani kasjerka powiedziała, że jeden ekod do jednej transakcji - była zorientowana pytała się czy są to ekody ze strony internetowej (ze szkolenia)

Chyba jedna z niewielu zorientowana, bo u mnie kierowniczka pretensje prawie miała i trzeba było ją wspomóc, proponując, co mogłaby ewentualnie wcisnąć- metodą prób i błędów. Teraz już wiem, jak trzeba wklepywać. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6588587 Napisano: 09.04.2019 18:02:27 w SZUKAM....
halliday napisał(a):

toka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Aha, czyli tak, jak normalna karta podarunkowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6588404 Napisano: 09.04.2019 11:28:27 w SZUKAM....
Ktoś się orientuje, czy mogę użyć dwóch kodów po 10 z Biedronki przy jednej transakcji? Niby jeden uczestnik= jeden kod, ale... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6588017 Napisano: 08.04.2019 13:30:57 w Wkurza mnie...
zielonaszpilka napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Mój były nauczyciel, radny, w oświadczeniu majątkowym wskazuje dochód z tytułu stosunku pracu 72000, jego żona 80000. Czy to tak mało patrząc ile wynosi płaca minimalna...? W tym wszystkim mowa jest chyba zawsze TYLKO o podstawie. Inna bajka, ale na Uniwersytecie prodziekan nam kiedyś opowiadała, że mają podstawę, a do tego od każdej godziny zajęć, prawa autorskie od każdego wykładu, za seminarium za każdego studenta... Nauczyciel też różne dodatki ma.

Nie, przychód ze stosunku pracy to wszystko co z tej pracy dostał, więc nadgodziny też. no uniwersytety to inna bajka dlatego oni nie strajkuja:) 

No tak, ale chodziło mi o to, że strajkujący ujawniają zapewne tylko podstawę, a jak widać na "moim" przykładzie (z dodatkami) jest tego więcej... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6588000 Napisano: 08.04.2019 12:59:02 w Wkurza mnie...
Mój były nauczyciel, radny, w oświadczeniu majątkowym wskazuje dochód z tytułu stosunku pracu 72000, jego żona 80000. Czy to tak mało patrząc ile wynosi płaca minimalna...? W tym wszystkim mowa jest chyba zawsze TYLKO o podstawie. Inna bajka, ale na Uniwersytecie prodziekan nam kiedyś opowiadała, że mają podstawę, a do tego od każdej godziny zajęć, prawa autorskie od każdego wykładu, za seminarium za każdego studenta... Nauczyciel też różne dodatki ma. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6586356 Napisano: 02.04.2019 17:20:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kaufland PG bon. Dali wyniki, bo od czwartku kolejna edycja... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6586150 Napisano: 02.04.2019 11:40:02 w SZUKAM....
androm napisał(a):

dzasmina napisał(a):

androm napisał(a):

dzasmina napisał(a):

Dowiadywal się ktoś co z tymi niedoszlymi butelkami z halls? 

Ja napisałam na maila, z którego potwierdzali to nawet nie odpisali.

A to ja też napiszę. Choć podejrzewam, że to kurier zawalił. 

podobno wpisywali jakieś nieprawdziwe nr telefony na paczkę

Na każdej paczce był ten sam numer. W formularzu chyba nie podawało się numeru. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6571048 Napisano: 13.02.2019 19:13:04 w SZUKAM....
prosiaczek napisał(a):

olunka napisał(a):

asia575 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

asia575 napisał(a):

Szukam dobrej duszyczki która podpowie mi w takim temacie.
Wygrałam piłkę z Nesquika i do dzisiaj nie otrzymałam nagrody.Pisałam @ w tej sprawie i co się okazało,że zgłosiłam paragon minutę wcześniej niż jest godzina na paragonie! 
Myślałam jak to mogło się stać i jedno co mi przychodzi do głowy to to,że mogła się nie przestawić godzina na kasie po zmianie czasu (zgłoszenie 30 października)
Czy jest taka opcja wogóle możliwa?

Jeśli masz skan paragonu to zerknij na niego.  U mnie obok daty u góry czasem jest wlasnie minuta wcześniej niz ta godzina u dołu . Mam problem, którą godzine podać ale daję tą z dolu bo wtedy przecież place za zakupy

Niestety jest tylko jedna godzina na paragonie. Napisałam do nich i wyjaśniłam sytuację ale wątpię żeby to uznali.Niby to tylko piłka ale szkoda emotka

a z drugiej strony skąd bys miala przed zakupem takie dane jak nr paragonu?

widocznie bywają ludzie, którzy wpisują numer, okazuje się żyw wygrywają a potem drukują odpowiedni paragon emotka

Kilka lat temu też miałem taką sytuację, ale agencja, po moim sygnale, "sama" zadzwoniła do sklepu i sprawdziła, że na tej kasie czas był przesunięty.  Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6568221 Napisano: 02.02.2019 02:01:35 w Żegnamy zmarłych
Wiem, jak to jest emotka . Przykro... Wyświetl w wątku >>
[*] 1 mia