Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6564804 Napisano: 18.01.2019 13:44:17 w SZUKAM....
oryginalny80 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Szukam informacji z jakiego konkursu mogła być do wygrania karta Sodexo o wartości 400 zł. Raczej z końcówki 2017 lub do połowy 2018 bo później nie grałem. Mi coś świta, że to mogło być z konkursu lokalnego, ale może się mylę. Chciałem ją aktywować, ale nie mogę znaleźć koperty z kodem, a na infolinii powiedziano mi, że jeśli zamawiający (agencja reklamowa) się zwróci do nich o duplikat, to prześlą mi nową kartę z pinem.

Takie chyba dawali w Leclercu urnowym, ale to było koło kwietnia 2017

Dzięki. Czasowo by się zgadzało. Teraz tylko muszę ustalić z jakiego to było konkursu. Może jakoś znajdę te zapiski a jak nie, to trudno i kasa przepadnie.

Dawno to było, ale nie kojarzę, by aktywacja była wymagana- nie możesz sprawdzić jej stanu, zapłacic przez internet? Mam zdjęcia regulaminu zrobione w sklepie, mail, na który wysyłało się skan paragonu i dwa numeru telefonów komórkowych, z których informowali. Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

visserarthur

#6564801 Napisano: 18.01.2019 13:35:38 w SZUKAM....
oryginalny80 napisał(a):

Szukam informacji z jakiego konkursu mogła być do wygrania karta Sodexo o wartości 400 zł. Raczej z końcówki 2017 lub do połowy 2018 bo później nie grałem. Mi coś świta, że to mogło być z konkursu lokalnego, ale może się mylę. Chciałem ją aktywować, ale nie mogę znaleźć koperty z kodem, a na infolinii powiedziano mi, że jeśli zamawiający (agencja reklamowa) się zwróci do nich o duplikat, to prześlą mi nową kartę z pinem.

Takie chyba dawali w Leclercu urnowym, ale to było koło kwietnia 2017 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6561986 Napisano: 09.01.2019 00:01:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

jokan napisał(a):

ewunia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

W Milce to to 2000 zł to na normalnej karcie przedpłaconej jest? Dobrze rozumiem emotka  ?

tak emotka

ciekawe ile zgloszen dostaja dziennie ?

a ja jestem ciekawa, kto gra uczciwie, a nie na wszystkie ciotki, prawdziwe czy też zmyślone.

A co tu można zrobić nieuczciwie, skoro podaje się adres sklepu, numer transakcji i odrzucają powtarzające się? Chyba "jedynie" podrobić paragon, co zapewne też nie przejdzie. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6559246 Napisano: 27.12.2018 15:27:18 w SZUKAM....
tadziowa napisał(a):

visserarthur napisał(a):

tadziowa napisał(a):

Czy te karty przedpłacone z konkursów "Poczuj zapach kawy" w Intermarche są zasilone?

One są chyba mbank, to sprawdź tutaj: mbank.pl/prepaid

Dzięki, no właśnie ja mam według tej strony 0zł na koncie.

Aktualizacja jest chyba raz dziennie, no i chyba, znając i360, trzeba najpierw zgłosić jej otrzymanie...!? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6559236 Napisano: 27.12.2018 14:28:35 w SZUKAM....
tadziowa napisał(a):

Czy te karty przedpłacone z konkursów "Poczuj zapach kawy" w Intermarche są zasilone?

One są chyba mbank, to sprawdź tutaj: mbank.pl/prepaid Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6558805 Napisano: 22.12.2018 20:05:53 w SZUKAM....
Czy ktoś miał styczność z taką zabawką i może pomóc (najlepiej link do konkretnej rzeczy)?: "mikrofon z opcją nagrywania się i pogłosem". Wyświetl w wątku >>
1 aniajukej 0

visserarthur

#6558758 Napisano: 22.12.2018 12:45:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
UlCiAh napisał(a):

nelunia napisał(a):

Pytanie do tych, którzy otrzymali rezerwy z Ducka, czy ktoś dostał smsa, czy info tylko z mejla? 

Info na maila

Zależy jak zgłaszałaś, jak smsem, to wysyłali smsa  Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6558731 Napisano: 22.12.2018 09:53:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
agakaz2 napisał(a):

chyba bon z Carrefour idzie - info od kuriera DPD

Tak, mi też przywiózł DPD z wygrajprezent.pl Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6558599 Napisano: 21.12.2018 15:48:53 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zwrot Coccolino na mbanku z 10.11, drugi zapewne będzie w poniedziałek, bo konto w innym banku. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6557874 Napisano: 19.12.2018 00:40:41 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

onmyown napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Niekoniecznie mnie to wkurza, bo sprawa mnie nie dotyczy, ale bardzo rozbawiła mnie sytuacja znajomej i agencji Tqg (konkurs Kaufland). Napisała im, że według regulaminu 5 dni na odesłanie paragonu liczymy od dnia nastepującego, a oni, że formularz był aktywny do 16.12 (info o wygranej 12.12, czyli 5 dni mija 17.12, a nie 16.12). Ale pajace  emotka

TQG i wszystko jasne... jakoś mnie to nie dziwi. Też mam wieczne problemy z nimi i moimi wygranymi bonami, których usilnie starają się nie wydać. Mogli by się uczyć od innych agencji np. Avanti i czasem okazać ludzką twarz

Niektórzy organizatorzy liczą pierwszy dzień od powiadomienia o wygranej nagrodzie. tzn.12 powiadomienie i pierwszym dniem jest już 12.W kilku przypadkach już to zauważyłam emotka

Tylko, że to nie do nich należy określanie sposobu liczenia, tym bardziej, że w większości regulaminów są zapisy, że w kwestiach nieuregulowanych regulaminem, moc prawną mają zapisy kodeksu cywilnego, a tam: "Jeżeli początkiem terminu oznaczonego w dniach jest pewne zdarzenie, nie uwzględnia się przy obliczaniu terminu dnia, w którym to zdarzenie nastąpiło." Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6557809 Napisano: 18.12.2018 20:26:27 w Wkurza mnie...
Niekoniecznie mnie to wkurza, bo sprawa mnie nie dotyczy, ale bardzo rozbawiła mnie sytuacja znajomej i agencji Tqg (konkurs Kaufland). Napisała im, że według regulaminu 5 dni na odesłanie paragonu liczymy od dnia nastepującego, a oni, że formularz był aktywny do 16.12 (info o wygranej 12.12, czyli 5 dni mija 17.12, a nie 16.12). Ale pajace emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6553405 Napisano: 04.12.2018 13:03:50 w SZUKAM....
koper napisał(a):

Co dziś wozi GLS? Dostałam smsa, że będzie kurier...

Coś od Albedo, chyba bransoletki
Edycja: Tak, bransoletka. Fajnie, że tym razem dołączyli torebkę Yes, tylko szkoda, że włożyli w kopertę bąbelkową i torebka pognieciona... Wyświetl w wątku >>
1 koper 0

visserarthur

#6552945 Napisano: 02.12.2018 21:44:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

masza napisał(a):

visserarthur napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

masza napisał(a):

domika napisał(a):

kamil17 napisał(a):

mam pytanko do osób które wygrały cos kiedykolwiek w "bramkach " oczywiście nie chodzi mi  o zdradzanie całego sekretu ale tak mniej więcej czy lepiej celowac o równych godzinach i sekundach wg. atomowego czy np. w nocy większe szanse, czy zupełenie ślepy traf.... pytam bo odkąd weszły bramki wbiłem chyba z 200 paragonów i nic nie wygrałem....

Masło roślinne bramka otworzyła sie o 13:33 emotka pierwszy raz w życiu haha trafiłam coś wtedy w bramkowej loterii emotka

a co to za konkurs?

wydaje mi się że Kasia

Wasza zdolność czytania ze zrozumieniem mnie rozbraja. Ktoś pisze "masło roślinne"+ "wtedy", a tu zaraz pytanie, "co to za konkurs?" i odpowiedź innej osoby "wydaje mi się, że Kasia"  emotka

a Ty wpadłeś od razu na to , ze MR z bramka to Kasia? Brawo Ty! emotka
Właściwie nie rozumiem Twojego postu tzn. , że nie można tu o nic zapytać? Niedługo cisza zapadnie na forum , bo strach się odezwać czy udzielić komuś  odpowiedzi- a nuż się to komuś nie spodoba i co wtedy ... emotka emotka

Ale MR to nie Kasia...Kasia to nawet nie jest masło roślinne...Poza tym jak to visserarthur podkreślił słowo WTEDY,czyli to nie jest loteria będąca  teraz...Moze teraz zrozumiesz jego post?

Dzięki za wyjaśnienie, bo po zarzucie maszy sam zgłupiałem i nie zrozumiałem, na co miałbym wpadać, skoro z powyższych postów wszystko wynikało...

Emanuela, z całą sympatią, po poznaniu na żywo emotka może wygrywa się mniej, ale nie uważam, że nie będzie konkursów, czy loterii, to naiwne. "Problem" upatruję w wiekszej konkurencji... Teraz wygrać auto jakoś tak ciężko emotka Wyświetl w wątku >>
1 mczarna 0

visserarthur

#6552920 Napisano: 02.12.2018 20:18:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

masza napisał(a):

domika napisał(a):

kamil17 napisał(a):

mam pytanko do osób które wygrały cos kiedykolwiek w "bramkach " oczywiście nie chodzi mi  o zdradzanie całego sekretu ale tak mniej więcej czy lepiej celowac o równych godzinach i sekundach wg. atomowego czy np. w nocy większe szanse, czy zupełenie ślepy traf.... pytam bo odkąd weszły bramki wbiłem chyba z 200 paragonów i nic nie wygrałem....

Masło roślinne bramka otworzyła sie o 13:33 emotka pierwszy raz w życiu haha trafiłam coś wtedy w bramkowej loterii emotka

a co to za konkurs?

wydaje mi się że Kasia

Wasza zdolność czytania ze zrozumieniem mnie rozbraja. Ktoś pisze "masło roślinne"+ "wtedy", a tu zaraz pytanie, "co to za konkurs?" i odpowiedź innej osoby "wydaje mi się, że Kasia" emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6552915 Napisano: 02.12.2018 20:12:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alan84 napisał(a):

Praedopodobnie nageoda glowna w winiarach zostanie u organizatora wg regulaminu jak osoba rezerwowa nie spelni warunkow. Czyli beda losowane dwie osoby glówna i rezerwowa...

Kiedyś, gdy robili w kilku sieciach i w każdej był do wygrania samochód Opel Adam, to Winiary zdecydowało, że (po uzyskanej zgodzie w Izbie Celnej, tzn. wtedy inny organ wydawał zgody) samochody niewydane, będą rozlosowane ponownie, no i finalnie je wydali.  Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6550415 Napisano: 24.11.2018 14:27:55 w moje dzisiejsze wygrane :)
Znalezione w kartonie dwa nieaktywowane startery Play, które można było zamówić, gdzieś na początku działalności Play- po zarejestrowaniu ich smsem, okazało się, że są aktywne (nie straciły wazności, bo jej chyba nie miały) i na każdym jest 30 zł na wszystko  emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6550044 Napisano: 23.11.2018 00:40:01 w SZUKAM....
anet napisał(a):

jokan napisał(a):

jak sie obsluguje karty prepaid z konkuru? Mam ja aktywowac w bankomacie? (pisza, ze pierwsza operacja w bankomacie z uzyciem pin), czyli pewnie nie mozna wyplacic kwoty 100% z karty? Podpowie ktos jak to najkorzystniej zrobic? emotka

Chyba najkorzystniej jest wypłacić 90 zł (jeśli to karta 100 zł), a pozostałe (prawdopodobnie 5 zł) pozostawić na płatność kartą.

Stracić 5%/5 złotych, to chyba marna korzyść... Ja zawsze płacę wygranymi kartami i wykorzystuje je do zera, nawet grosika nie odpuszczam emotka Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

visserarthur

#6546583 Napisano: 12.11.2018 21:54:08 w Lay's
Teraz "bohaterem" są Lay's z pieca? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6545971 Napisano: 10.11.2018 16:31:26 w Auchan
@gnieszk@ napisał(a):

ciotkaklotka napisał(a):

anula81 napisał(a):

podpowie ktoś jaki nr wpisujemy z paragonu gorny czy dolny? bo na tel nie otworzę regul.

nr transakcji, czyli jak dla mnie u dołu

Naprawdę warto przyjrzeć się tym wzorom, tym bardziej, że są one różne dla poszczególnych sklepów. Numer kasy tez nie jest tym , który zazwyczaj wpisujemy.

Bo tutaj wpisuje się numer kolejny kasy, a zazwyczaj numer nadany przy fiskalizacji... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6542995 Napisano: 30.10.2018 13:29:54 w SZUKAM....
Jest konkurs/loteria, gdzie trzeba/można kupić wodę w butelkach...? Wyświetl w wątku >>
0 0