Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6538310 Napisano: 15.10.2018 13:00:30 w Wkurza mnie...
To i ja pierwszy raz ponarzekam, może coś to da emotka ... Z 40 paragonów z Ferrero Rocher i nic... Dobrze chociaż, że zakupy zrobione "na zamówienie", więc koszt w zasadzie żaden, no może stracony czas na np. zakupy, wszak czas to pieniądz emotka Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6537104 Napisano: 11.10.2018 13:48:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
2/2 doładowania T-mobile 25 i nawet bardzo cieszą, bo wysiłku nie było w sumie żadnego. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6535768 Napisano: 08.10.2018 00:04:04 w SZUKAM....
tereniagno napisał(a):

W jakich sklepach można kupić płatki Nestle promocyjne z kodem? W żadnym sklepie jeszcze nie trafiłam emotka

Carrefour, u mnie stoi cała wyspa płatków, w marche też mi się obiły o oczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6534847 Napisano: 04.10.2018 14:02:20 w SZUKAM....
Claudia77 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Za jednego Uczestnika na potrzeby Loterii poczytuje się tą samą osobę fizyczną,niezależnie, jakimi danymi identyfikacyjnymi, adresowymi, numerami telefonu, IP,itp. się posługuje w Loterii. Z jednego adresu zamieszkania może wygraćmaksymalnie trzech Uczestników, z tym zastrzeżeniem, że z jednego adresumożna wygrać tylko jedną Nagrodę Główną.  - frosta 

Za jednego Uczestnika na potrzeby Loterii poczytuje się tą samą osobę fizyczną,niezależnie, jakimi danymi identyfikacyjnymi, adresowymi, numerami telefonu, IP,itp. się posługuje w Loterii. Z jednego adresu zamieszkania może wygraćmaksymalnie trzech Uczestników, z tym zastrzeżeniem, że z jednego adresumożna wygrać tylko jedną Nagrodę Główną.  - frosta  - macie to samo ip, ten sam adres, to samo konto bankowe - czyli jesteście jedną osobą!!!

Źle interpretujesz ten regulamin, lub chcesz wprowadzić w błąd. Unique interesuje TYLKO imię i nazwisko osoby. Tym bardziej irracjonalna jest ta odpowiedź, skoro piszą jasno, że z jednego adresu mogą wygrać 3 osoby. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

visserarthur

#6532122 Napisano: 26.09.2018 15:45:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
No to napsocił emotka

Ogólnie foto jest ciekawe, ale nie ta tematyka raczej... Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

visserarthur

#6532096 Napisano: 26.09.2018 15:07:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
Również nie komentuję, ale fajnie byłoby wiedzieć, gdzie oni ujrzeli "psotną zabawę" na większości zdjęć emotka Wyświetl w wątku >>
3 jokan, mia, benasia 0

visserarthur

#6532075 Napisano: 26.09.2018 14:30:26 w Albedo Marketing
No niestety szwankuje u nich przepływ informacji, albo pan i pani na infolinii wymyślają na poczekaniu. Mi w wakacje powiedzieli, że moja przesyłka zaginęła w terminalu odbiorczym w moim mieście, a po kolejnym telefonie po około miesięcu powiedzieli, że przesyłka nie została przeze mnie odebrana i wróciła do nich. 
A z bonami z powyższego E, to wczoraj pani mi mówiła, że dotrą w tym tygodniu, a powyżej czytam, że ktoś dostał info, że zostały wysłane 18.09. Chyba znowu kolejna agencja myli "zlecenie wysyłki" z "fizyczna wysyłką"... Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

visserarthur

#6531608 Napisano: 25.09.2018 11:42:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
gagapn napisał(a):

gagapn napisał(a):

lubie-konkursy napisał(a):

gagapn napisał(a):

Winiary- laureat rezerwowy. Czy ktoś został wybrany z takowej listy? Skąd wiecie, który paragon odesłać?

Ja wygrałam. Po 16 dniach dostałam kolejnego meila, że wygrałam. Miałam tylko jeden paragon więc nie miałam problemu.

No właśnie mam więcej paragonów i nie wiem który odesłać.

Skoro nie wiesz, wysyłasz wszystkie... Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

visserarthur

#6531231 Napisano: 24.09.2018 12:09:30 w Albedo Marketing
estrelitta napisał(a):

monek22 napisał(a):

Czy bony 100 z Kaufa/Poczuj bogactwo zapachu/ ktoś już dostał ????

Ja czekam na dwa i ni widu emotka

Właśnie, dzisiaj powinny docierać, bo wysyłka do piątku była... Chyba trzeba im przypomnieć. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6530425 Napisano: 21.09.2018 00:24:13 w SZUKAM....
maverick napisał(a):

emotka  informacji dlaczego kod do new balance od Hilcona wg strony "nie istnieje" emotka

Nie wiem, jak teraz wygląda zakup, ale kiedyś wpisywało się kod z vouchera w uwagach... Wyświetl w wątku >>
2 mia, maverick 0

visserarthur

#6529769 Napisano: 19.09.2018 00:46:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
No cóż, rzeczywiście psotnych zabaw tam niewiele, ale że nie mam zwyczaju komentowania "poczucia dobrego smaku" jury i zgodności tego "smaku" z regulaminem i "zleconym" zadaniem (czy to hasło, rysunek, czy zdjęcie), to i tym razem tego nie zrobię. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6529369 Napisano: 18.09.2018 10:39:31 w SZUKAM....
Dzięki, to zadzwonię. Kody na pewno nie są wykorzystane, a termin zakończenia też widziałem 21.09... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6529356 Napisano: 18.09.2018 10:15:03 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Jakie to są te kody L&M? Mam 3, ale wyskakują mi przy nich krzyżyki, czyli, że błędne...

kody są 8 cyfrowe...

Dzięki, mam takie. To je trzeba wysłać smsem, bo wpisując na stronie wychodzi, że złe...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6529280 Napisano: 18.09.2018 00:34:36 w SZUKAM....
Jakie to są te kody L&M? Mam 3, ale wyskakują mi przy nich krzyżyki, czyli, że błędne... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6527464 Napisano: 11.09.2018 14:56:26 w Połączenia nieodebrane
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy to może być Unique One loteria z Kauflandu? Bo czekam na telefon od nich 22 871 94 XX

Tak Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6527076 Napisano: 10.09.2018 12:02:47 w Albedo Marketing
Mi kiedyś odesłali na swój koszt, po pisemnej prośbie dołączonej do listu z paragonem. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6526562 Napisano: 07.09.2018 16:10:13 w SZUKAM....
malgol napisał(a):

Szukam telefonu do Los Mejores, ma ktoś jakiś kontakt do nich?

Oni chyba sprawnie na maile odpisują Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6525429 Napisano: 04.09.2018 13:08:22 w Informują
Albedo dzwoniło 61 869 04 xx z rezerwą z https://www.e-kon...nd.html#.W45nbOgzbIU Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6525098 Napisano: 03.09.2018 15:59:26 w Smolar
Wedle opinii osoby z wątku "Informuję", to chyba zawsze mam trudne dni i zazdroszczę ludziom wszystkiego. Wypowiedziała się osoba będąca na forum dwa lata, która nigdy mnie raczej nie widziała, choć z kilkoma Forumowiczami spotkania przy okazji odbioru/realizacji nagród miały miejsce. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6525087 Napisano: 03.09.2018 15:48:32 w Smolar
maria1980 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

staszek napisał(a):

visserarthur napisał(a):

abodak napisał(a):

abodak napisał(a): fuzja smakow informuje o Kenii-rezerwa emotka

zadzwonilam i jednak to ja wygralam choc z rezerwy o matko boska emotka

Jakaś dziwna ta sytuacja, najpierw wyrażasz swój smutek z rezerwy (nasuwa się
pytanie, skąd miałaś info o rezerwie), po czym coś cię tknęło, by do
nich zadzwonić i nagle okazało się, że masz wygraną...

Litości... zadzwonili pewnie z informacja o wygranej z rezerwy, abodak zrozumiała,
że ona jest na liście rezerwowej (Dopiero jak laureat się nie zgłosi
nagroda będzie jej) , a później jak zadzwoniła by się upewnić (duże
emocje, łatwo coś przeoczyć), to okazało się, że laureat się nie zgłosił
i nagroda jest jej.

Litości- regulamin nie przewiduje informowania Zwycięzców poprzez głosowe połączenie telefoniczne, jak już
litość w to włączasz... No ale na tym forum zdawkowe info, to już od
kilku lat norma.

Ponoć Smolar nie informuje telefonicznie ,a do mnie kiedyś z wygraną ,chyba z Warki ,zadzwonili,a reszta miała
sms-y?Więc co,miałam nie przyjąć? A u abodak się nie dziwię że
dzwonili,tym bardziej że była to już rezerwa. A odnośnie zdawkowego
informowania o wygranych - dziwie się że jeszcze ktokolwiek pisze o
głównych wygranych.

Smolar z wartościowymi nagrodami informuje telefonicznie, jeśli jest się w rezerwie lepszej nagrody też
jest informacja telefoniczna. Sama się o tym przekonałam emotka

A to czasem nie była loteria prowadzona przez Fortis . ???? 

Haha, bo to właśnie jest to pisanie zdawkowych informacji... i chęć zabłyśnięcia...
Napisałem, że w tej loterii (Fortis) nie ma w regulaminie mowy o telefonicznym powiadomieniu, ale ktoś chciał zabłysnąć, pisząc "Ponoć Smolar nie informuje telefonicznie ,a do mnie kiedyś z wygraną ,chyba z Warki ,zadzwonili" (właśnie- ponoć!- trzeba sprawdzić w regulaminie. Po czym koniczynka napisała (zgodnie z większością Smolarowych regulamiów), że Smolar informuje o większych telefonicznie. No i takim  oto sposobem, Ty pytasz, czy organizatorem tej loterii nie była agencja Fortis... Wyświetl w wątku >>
0 0