Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#7298718 Napisano: 19.09.2025 23:03:45 w Smolar
Ala877 napisał(a):

Czy zdarzyło się wam ze kupiliście produkt tańszy o np 1 zl niż wymagał konkurs i Smolar uznał paragon?

Nie kombinuj, skoro masz "zły" paragon, chyba, że już wygrałaś, to wyślij- już i tak nie masz nic do stracenia... Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7298693 Napisano: 19.09.2025 19:39:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ania1111 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ania1111 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Agnes napisał(a):

Czy w Netto zrealizowali Wam bony z konkursu "Wszystkie smaki Azji"? Mi dziś odmówili. Oni takich nie realizują. I trzeba było zapłacić 200 zl gotówką... niech ich szlag.

o kurcze ja swojego jeszcze nie realizowałam ale chyba jak kiedyś wygrałam do netto to wygladał tak samo i przeszedł bez problemu

Netto i Intermarche mają wspólnego właściciela

To chyba jakieś przekłamanie AI... Wiem, że razem się połączyć chcieli w celach zakupowych, ale właścicielsko nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7298690 Napisano: 19.09.2025 19:33:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ania1111 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Czy w Netto zrealizowali Wam bony z konkursu "Wszystkie smaki Azji"? Mi dziś odmówili. Oni takich nie realizują. I trzeba było zapłacić 200 zl gotówką... niech ich szlag.

o kurcze ja swojego jeszcze nie realizowałam ale chyba jak kiedyś wygrałam do netto to wygladał tak samo i przeszedł bez problemu

Jak wrócę do domu to od razu nasmaruję do centrali. Gdyby nie te bony to zrobiłabym zakupy w innym sklepie 😑

Netto należy do grupy Muszkieterów. Tak samo w Intermarche robią problemy z ich bonami. Bo to potem trzeba to rozliczać.  Ja ostatnio zgłosiłam i do agencji od konkursu i do centrali. Zrobiłam tak dużą aferę, że nawet mi dali dodatkowe bony na przeproszenie. Walcz i się nie poddawaj emotka

Od kiedy Netto ma coś wspólnego z Intermarche?
W życiu bym się nie dał spławić. Bon pochodzi z legalnego źródła, mają mi go przyjąć. Jak mają problem, niech wyjaśniają z kierownikiem regionalnym, lub z kimś jeszcze wyżej.

Najlepiej było im te zakupy zostawić na kasie i wyjść, może by jednak znaleźli rozwiązanie jakby musieli cofać całą transakcje.
U mnie stały problem w Lidlu jest z akceptacją ich kart i też raz babka coś namieszała, że w końcu wyszło że paragon jej się wydrukował jako zapłacony gotówką i ona chce gotówkę w związku z tym. Kierownik musiał to odkręcać,ale to już ich problem jak są wiecznie nie przeszkoleni.

O, i tu mi przypominasz sytuację z Żabki sprzed dwóch miesięcy, o której opowiadał mi brat. Wchodzi do sklepu, za kasą widzi stoi jakiś zblazowany koleś, ubrany jakoś tak jak nie do pracy w sklepie, od razu przyszło mu do głowy, że pewnie ajent, który stoi tam za karę, bo pracownik mu powiedział, że nie przyjdzie, albo rzucił robotę, a Żabkę trzeba otworzyć, bo będzie kara... Wziął zakupy, chciał zapłacić kodami QR z Żywca, a on wzruszał tylko ramionami i mówił, że nie wchodzi, mówi, że trzeba nacisnąć przed każdym skanowanym bonem przycisk bon (czy jakoś tak), a ten dalej swoje, no więc brat, że w takim razie nie bierze zakupów i zaczął wychodzić, a ten facet do niego: a kto ma to odnieść, a brat na to: no pan nie potrafi przyjąć płatności, więc pan. Facet na to: pan jest bezczelny. Brat mu na to: Byłoby tak, gdybym ze swojej winy nie mógł zapłacić, np. nie miałbym pieniędzy, ale w takiej sytuacji sam odniósłbym produkty, a że to pan nie potrafi przyjąć płatności, to pan odnosi. Facet się zagotował- obraza majestatu, pan "właściciel" nie będzie po nikim odnosił towaru. Poszliśmy na drugą stronę ulicy, kupiliśmy te same rzeczy, płatność tymi bonami- wszystko było ok. Można. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7298665 Napisano: 19.09.2025 18:01:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ania1111 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Jak wrócę do domu to od razu nasmaruję do centrali. Gdyby nie te bony to zrobiłabym zakupy w innym sklepie 😑

Netto należy do grupy Muszkieterów. Tak samo w Intermarche robią problemy z ich bonami. Bo to potem trzeba to rozliczać.  Ja ostatnio zgłosiłam i do agencji od konkursu i do centrali. Zrobiłam tak dużą aferę, że nawet mi dali dodatkowe bony na przeproszenie. Walcz i się nie poddawaj emotka

Od kiedy Netto ma coś wspólnego z Intermarche?
W życiu bym się nie dał spławić. Bon pochodzi z legalnego źródła, mają mi go przyjąć. Jak mają problem, niech wyjaśniają z kierownikiem regionalnym, lub z kimś jeszcze wyżej. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7297256 Napisano: 15.09.2025 00:24:00 w co chcielibyście wygrać?
Mam gdzie mieszkać, coś tam nad morzem też jest, więc domek z Almette byłby miłym zakończeniem i już nic więcej nie chcę od „konkursów”. Można iść na wczesną emeryturę 😀 Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7297223 Napisano: 14.09.2025 21:06:25 w Żabka
synk napisał(a):

to jeszcze jedno pytanie dla znawców żabki:
Jeśli jest jakieś wyzwanie - i towary do tego wyzwania są dostępne za żabsy, to jeśli takowe wezmę - dostanę kody?

Kiedyś tak było, jak za produkt drukował się normalnie paragon... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7297181 Napisano: 14.09.2025 18:10:31 w Opisy z paragonów
fan-mandaryny napisał(a):

Czy z Lidla Lipton Zestaw Herbat 2x7,99 kupiony 12.09 to czarna herbata w piramidkach. Była informacja przy asortymencie w sklepie i w gazetce. Jak macie piramidki opisane? Tez ma ktoś czarną herbate i taki opis jak ja?
Kolejna sprawa: Kinder Joy - to jajko czekoladowe z niespodzianką. Czy to tez na loterie Kinder? Wydaje mi się, ze nie.

Joy nie, tylko niespodzianka. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#7297151 Napisano: 14.09.2025 15:47:40 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
snowflake napisał(a):

samuraj napisał(a):

🐞

Dzięki za podpowiedź 
makra napisał(a):

Ja w biedrze

Dzięki 
nitka310 napisał(a):

W mojej Biedronce jest tego pełno,
Jeśli to coś pomoże to kody kreskowe
7622202262463
5906747312107

No i d...., byłam w 3 i nie ma ani jednej sztuki tych z kodami emotka  
A co najlepsze - ten pierwszy kod kreskowych znalazłam ale na zwykłej, mlecznej, bez grafiki konkursowej emotka

Yyyy, eeee, hmmm, przecież do loterii nikt nie zmienia kodów… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7297001 Napisano: 13.09.2025 18:53:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rainbowdash napisał(a):

Ale szybko się Bolesławiec wyczerpał…

Uśmiechnąłem się, jak w ubiegłą sobotę wyskoczyła mi reklama w internecie o tej akcji, a we wtorek widziałem reklamę w tv, a to w sobotę właśnie skończyły się ostatnie nagrody (talerze). Chyba, że dorzucą jakąś pulę, bo tak bez „sensu”, że reklamują akcję, której „nie ma”. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7296962 Napisano: 13.09.2025 14:41:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):nanajka81 napisał(a):Media Expert! Jak to możliwe że niektórzy wygrywają po kilka razy a niektórzy nic??Jak się komuś chciało, pozakładał sobie kilka kont (ps: nie jestem w temacie, czy ktoś wygrywa po kilka razy).Wygrałam 3 x wszystko na te same dane. Nagrody są w tych samych godzinach. Nie, nie podam o której wygrywam

Sorry, ale się trochę uśmiałem, bo skoro  w tych samych, to dlaczego tylko trzy 😀 Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7296957 Napisano: 13.09.2025 14:21:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nanajka81 napisał(a):

Media Expert! Jak to możliwe że niektórzy wygrywają po kilka razy a niektórzy nic??

Jak się komuś chciało, pozakładał sobie kilka kont (ps: nie jestem w temacie, czy ktoś wygrywa po kilka razy). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7296830 Napisano: 12.09.2025 18:30:48 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
fan-mandaryny napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Jajko Kinder gdzie najtaniej kupie?

Stałe ceny około 5,50 niestety emotka  w Żabce nawet 6,50

W stokrotce, za 30 płatków uzbieranych w aplikacji zapłacisz za Jajko Kinder Niespodziankę 99 groszy.

W Biedrze 3,99, ale przy zakupie 2... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7296747 Napisano: 12.09.2025 14:17:07 w Żabka
Ach ta Żabka... Niby nie powinna zaskakiwać, ale dziś mi odpowiedzieli, że nie naliczył mi się rabat 5 zł, przy zakupach za 40 zł, bo kupiłem piwo... Tyle, że piwo nie jest wyłączone. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7295860 Napisano: 09.09.2025 22:25:32 w Żabka
zebry napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

cleo25 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

A tam trzeba pocztą? Ja nie odsyłałam, ale może to ta wyższa nagroda.

Odsyłać trzeba chyba na wyższe nagrody, 50k i 100k.
A w tym formularzu zwycięzcy wpisuje się kod wygranej, prawda? Mimo, ze pod spodem jest "numer dowodu zakupu".

Ja wpisywalam kod

Ja wpisywałam KOD

A dostaliście pozytywną weryfikację?

Tak szybko to oni nie weryfikują, ale sugestia, że wpisanie kodu, skoro jest napisane "podaj zwycięski kod nagrody" jest błędem, to daleko idąca insynuacja... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7294798 Napisano: 06.09.2025 19:42:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agnesita napisał(a):

taak napisał(a):

stalowiak1979 napisał(a):

Gdzie kupujecie te promocyjne czekolady do konkursu Milki?

Ciastka są w Biedronce, a znalazł ktoś czekolady?

Też w biedronce, ale trzeba przeglądać bo zaczęli kłaść niepromocyjnie przed promocyjne przynajmniej u mnie

Nic dziwnego. Pewnie krótsza data ważności jest na przodzie. Wyświetl w wątku >>
1 agnesita 0

visserarthur

#7294188 Napisano: 04.09.2025 17:01:11 w Smolar
koniczynka123 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

rufus napisał(a):

rudzixon napisał(a):

samuraj napisał(a):

Smolarku czekam na telefon z tygodniową z żabki emotka 🫡

Biorę krzesełko i siadam obok Ciebie emotka

To ja sie poloze zeby nie pasc z wrazenia. emotka

ja już leże z telefonem w dłoni i czekam. Odrzucam wszystkich znajomych i rodzinę by nie blokowali linii

To odpalamy emotka   https://www.youtu.../watch?v=KGPwSRWwVQI

no i nie ja. Ale nr laureta rezerwowowego różni się tylko jedną cyfrą z moim nr! Normalnie zawał

Jakby Ci to powiedzieć… Na jednym z filmików Smolara mój numer paragonu był jako rezerwa z numerem telefonu różniącym się jedną cyfrą. Sprawdzałem, sprawdzałem mój numer paragonu z tym pomylonym numerem telefonu, aż któregoś razu wyskoczył komunikat, że jestem tym „prawowitym” rezerwowym- dokumenty wysłałem, nagroda dotarła. Do dziś nie wiem, czy to specjalnie tak robią… Bo ja trzy razy sprawdzam zgłoszenie przez wysłaniem…

Dawno tez o tym pisałam, miałam główną ale numer paragonu różnił się 1 cyfrą. Odesłałam ten co miałam(robię fotki zgłoszeń) i nagroda dotarła. Może chcą wyeliminować podrabiaczy paragonów. W sumie dobrze ale też o mało zawału nie dostałam, że cyfry się nie zgadzają   emotka

Numer paragonu to jeszcze, ale mnie, przez ten zły numer, w ogóle nie poinformowali. Gdybym nie sprawdził nagroda by przepadła… Po tym, co napisałaś, utwierdziłaś mnie, że moje trzykrotne sprawdzanie nie było błędne. Nagroda 20 tysi. Chamstwo!!! Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7294096 Napisano: 04.09.2025 14:54:26 w Smolar
laureat napisał(a):

Mam pytanie, czy jak odsyłacie paragon do Smolara kurierem i zamawianie kuriera przez internet, to co podajecie w rubryce e-mail i tel odbiorcy? Można podać te ich dane kontaktowe z ich strony? Czy taka przesyłka dojdzie? Z góry dzięki za pomoc bardziej doświadczonych, bo ja pierwszy raz muszę odesłać.

Nie ma to żadnego znaczenia. Możesz wpisać swoje. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7294084 Napisano: 04.09.2025 14:32:14 w Smolar
kalmia86 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

rufus napisał(a):

rudzixon napisał(a):

samuraj napisał(a):

Smolarku czekam na telefon z tygodniową z żabki emotka 🫡

Biorę krzesełko i siadam obok Ciebie emotka

To ja sie poloze zeby nie pasc z wrazenia. emotka

ja już leże z telefonem w dłoni i czekam. Odrzucam wszystkich znajomych i rodzinę by nie blokowali linii

To odpalamy emotka   https://www.youtu.../watch?v=KGPwSRWwVQI

no i nie ja. Ale nr laureta rezerwowowego różni się tylko jedną cyfrą z moim nr! Normalnie zawał

Jakby Ci to powiedzieć… Na jednym z filmików Smolara mój numer paragonu był jako rezerwa z numerem telefonu różniącym się jedną cyfrą. Sprawdzałem, sprawdzałem mój numer paragonu z tym pomylonym numerem telefonu, aż któregoś razu wyskoczył komunikat, że jestem tym „prawowitym” rezerwowym- dokumenty wysłałem, nagroda dotarła. Do dziś nie wiem, czy to specjalnie tak robią… Bo ja trzy razy sprawdzam zgłoszenie przez wysłaniem… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7293967 Napisano: 04.09.2025 11:18:27 w Żabka
termitek99 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

maverick napisał(a):

jokan napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Mi odblokowali, bo im wysłałem przedsądowe wezwanie…

jaja sobie robią...nawet ostatnio nie brałam udziału w ich konkursach ani nic innego....emotka emotka

Może dlatego emotka

Tak zwany kop motywacyjny  emotka

A co gorsza nie wiadomo, czy kody z tych zablokowanych kont brały udział w konkursach teraźniejszych i tych dopiero do rozwiązania. A kasa na zakupy poszła.
Dziwię się organizatorom, że wciąż urządzają u nich konkursy, skoro są sygnały o nieprawidłowościach w Żabce.

Niestety, ale może to być warunek umów między nimi, więc się na to muszą godzić… Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#7293943 Napisano: 04.09.2025 10:44:40 w Żabka
Mi odblokowali, bo im wysłałem przedsądowe wezwanie… Wyświetl w wątku >>
0 0