Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6388426 Napisano: 10.08.2017 15:45:31 w Lay's
Dziwna ta loteria. Z pierwszego dnia same gry, a z drugiego stówki. Miał ktoś stówkę z 31.07? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6387753 Napisano: 09.08.2017 10:39:02 w Lay's
Jak pomieszaliście zapisy dotyczące losowania nagród I stopnia i II+III stopnia, to się nie diziwę, że wam się nie zgadza.

I stopnia: W dniu 07.08.2017 r. odbędzie się losowanie spośród zgłoszeń nadesłanych w dniach 31.07.2017 r. - 06.08.2017 r.
II+III stopnia: W dniu 07.08.2017 r. odbędzie się 7 losowań za dzień: 31.07.2017 r., 01.08.2017 r., 02.08.2017 r., 03.08.2017 r., 04.08.2017 r., 05.08.2017 r., 06.08.2017 r.

Amen Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6387019 Napisano: 07.08.2017 12:31:11 w Lay's
magisterek napisał(a):

Los na loterie Lay's zarejestrowany, komunikat na stronie: NAJBLIŻSZE LOSOWANIE 15.08! Jak wiadomo ów dzień jest dniem wolnym od pracy... cóż oddanie się pracy przez Lidię bezcene - chyba, że zdalnie uruchomi Ona maszynę losującą emotka

W regulaminie nie ma losowania 15, tylko 16. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6386832 Napisano: 06.08.2017 18:23:41 w SZUKAM....
shell napisał(a):

Znalazłam puszkę od piwa z zawleczką, oderwałam ją i wzięłam do domu. Teraz nie pamiętam cóż to było za piwo.Zawleczka jest czerwona, a z drugiej strony srebrna. Ma 8-cyfrowy kod.

Ktoś kojarzy co to za piwo i który to konkurs?

To to chyba jest kod do Lecha? w każdym razie tam, gdzie abonamenty spotify Wyświetl w wątku >>
1 shell 0

visserarthur

#6386284 Napisano: 04.08.2017 13:55:22 w Dyskusje o loteriach
gosia16 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Anulować paragony, a później zadzwonią z autem i co? Mnie by szlag chyba trafił  emotka . W ogóle na forum tyle jest zawsze tych teorii, że dziwię się, że wam się chce. Niech każdy gra i wygrywa, a nie teorie spiskowe, bo się nie udało...

No,ale komuś odebrali ostatnio auto w loterii.Czyli,coś musiało być nie tak i to chyba był ktoś znany w konkursowym światku.Nie wiem ,nie śledzę list wygranych,bo po co się denerwować,a było to opisane w jakimś wątku na forum.Agencje więc jednak coś działają w tym temacie.

W jakiej loterii? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6386258 Napisano: 04.08.2017 12:56:49 w Dyskusje o loteriach
Anulować paragony, a później zadzwonią z autem i co? Mnie by szlag chyba trafił emotka . W ogóle na forum tyle jest zawsze tych teorii, że dziwię się, że wam się chce. Niech każdy gra i wygrywa, a nie teorie spiskowe, bo się nie udało... Wyświetl w wątku >>
1 alea 0

visserarthur

#6386133 Napisano: 04.08.2017 00:12:32 w Dyskusje o loteriach
Robert to jaki Robert emotka ? Wyświetl w wątku >>
1 mirai 0

visserarthur

#6385450 Napisano: 02.08.2017 14:52:06 w Lay's
W tej loterii lays maxx nie trzeba zostawiać opakowań z kodami? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6385027 Napisano: 01.08.2017 15:17:59 w SZUKAM....
Szukam info, jak wygląda realizacja tego vouchera z ubiegłorocznej Loterii Glade? Jak ktoś realizował, prosze o info emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6384981 Napisano: 01.08.2017 13:39:13 w Smolar
Znowu jakieś teorie spiskowe, żeby odstraszyć konkurencję. Grajcie, jak uważacie i nie czytajcie tych głupot. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6384971 Napisano: 01.08.2017 13:21:25 w Dyskusje o loteriach
Gdybać sobie i przewidywać wyroki możemy (to nie nasza rola), Organizator jako jakaś tam agencja nie ma prawa od nas żądać, czego zapragnie. Na forum są dymy o ksero całego dowodu i słusznie. Nie wyobrażam sobie, by jakieś panie z agencji mnie inwigilowały i żądały obnażania emotka  się. Jako konkursowicze wszyscy powinniśmy dbać o informacje o nas i przekazywać je w minimalnym stopniu. Jeśli zaczniemy dawać im, czego chcą, to będą coraz bardziej roszczeniowi. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6384952 Napisano: 01.08.2017 12:42:13 w Dyskusje o loteriach
ewikewikk napisał(a):

emotka cyt."Agencja może zażądać przed wydaniem nagrody aby laureat dosłał upoważnienie do sprawdzenia wszystkich numerów telefonów zarejestrowanych na danego zwycięzcę na dzień dokonania zgłoszeń u
operatorów telekomunikacyjnych. Oczywiście jeśli Smolar nie znał takiego
sposobu, to można go mu podpowiedzieć."
A niby jakby to się miało odbyć praktycznie???? Z upoważnieniem organizator uderza do operatorów i upoważnienie niweluje ustawę o ochronie danych oraz ochronę danych klienta i tajemnice handlowe firmy? To jakaś nierealna głupota! W podstawowym zakresie agencja może sprawdzi paragon czy też personalia pod kątem fikcyjnych chomików, królików i nieistniejących ciotek ale raczej na tym poprzestaną. Większość i tak niczego nie sprawdza, wydają nagrodę i tyle.

Zwolnić z tajemnicy telekomunikacyjnej możesz sama, prokuratura/sąd, ale tylko w postępowaniu karnym. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6384940 Napisano: 01.08.2017 12:21:11 w Dyskusje o loteriach
giulietta napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Matys, przed pzrystąpieniem do Loterii Uczestnik zapoznaje się z Regulaminem, Organizator nie ma zatem prawa żądać od niego dodatkowych informacji, chyba, że zawarł to w Regulaminie...

22.1 W kwestiach nieuregulowanych niniejszym regulaminem stosuje się przepisy Kodeksu cywilnego..."  emotka

No właśnie... A co ciekawego jest w kodeksie cywilnym? Może to, że termin na odesłanie paragonu liczymy od dnia następującego? Tam nic ciekawego, co można wykorzystać przy loterii, nie ma. Możesz mnie doszkolić, przyda mi się na przyszłość może. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

visserarthur

#6384934 Napisano: 01.08.2017 12:13:42 w Dyskusje o loteriach
To pisz konkretniej na przyszłość, że chodzi ci o przepisy, na podstawie których można próbować wiele sprawdzić/wyegzekwować, a nie, że za regulaminem stoją przepsiy. Przepisy dotyczą każdej sfery życia. Do tej pory twierdziłaś, że Organizator może wszystko. Nie może, musi wszystko "zdobyć" legalnymi kanałami/drogami.
Twoje podejście: to konkursy i loterie, a nie wylegitymowanie się dokumentami jest tak lekkie jak niektórych Organizatorów "nie chce pan zrobić zdjęcia przy odbiorze nagrody?" (z oburzeniem w głosie, jakby tę nagrodę dali mi za zrobienie zdjęcia, a nie za to, że zrobiło się zakupy, wysłało i wygrać się udało). Także nawet jeśli zapis o zdjęciu byłby w regulaminie można się na nie nie zgodzić, bo to zbyt duża ingerencja.

Matys, w tym regulaminie rzeczywiście zapisy są, tylko są one zbyt tajemnicze i Organizator nie może żądać wszystkiego, np. (że tak mi przyszło na myśl) billingu wysłanych smsów. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6384923 Napisano: 01.08.2017 12:00:15 w Dyskusje o loteriach
giulietta napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Śmiej się, osoba trzecia nie ma prawa sprawdzać np. moich dokumentów. Zrobić oczywiście to się da, ale nie w zgodzie z prawem. Widzę wielka radczyni prawna tego forum. Smiać się nie będę, bo ludzi inteligentni sami się bronią.

to konkursy i loterie, a nie wylegitymowanie się dokumentami  emotka  za każdym reg. stoją setki przepisów, które obowiązują  uczestnika, wiec nie pisz, że agencja nie ma prawa sprawdzić czy paragon nie jest fałszywy lub zgłoszony x razy... za sam taki fakt zgłoszenia są paragrafy  emotka  agencja nie ma prawa sprawdzić par., a ma prawo wydać na fałszywy lub wysłany x razy paragon samochód za 50 tys. który też nie jest jej własnością?   emotka emotka emotka

No widzisz, czyli roziwjaj swoje myśli, a nie tak płytko podchodzisz do tematu. Oczywiście, może zgłosić podejrzenie popełnienie przestępstwa, ale nie iść LEGALNIE do sklepu i sprawdzać cudzy paragon. Ps: Jakie setki przepisów stoją za regulaminami? Za regulaminem loterii stoi jedynie "Ustawa hazardowa", która dotyczy bardziej Organizatora, niż Uczestnika (czytałaś ją? Ja tak). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6384916 Napisano: 01.08.2017 11:46:41 w Dyskusje o loteriach
Matys, przed pzrystąpieniem do Loterii Uczestnik zapoznaje się z Regulaminem, Organizator nie ma zatem prawa żądać od niego dodatkowych informacji, chyba, że zawarł to w Regulaminie... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6384912 Napisano: 01.08.2017 11:39:06 w Dyskusje o loteriach
Śmiej się, osoba trzecia nie ma prawa sprawdzać np. moich dokumentów. Zrobić oczywiście to się da, ale nie w zgodzie z prawem. Widzę wielka radczyni prawna tego forum. Smiać się nie będę, bo ludzi inteligentni sami się bronią. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6384906 Napisano: 01.08.2017 11:24:54 w Dyskusje o loteriach
ongis napisał(a):

visserarthur napisał(a):

cayenne napisał(a):

Smolar robi tyle loterii i konkursów bo jest wiarygodny i weryfikują też paragony pod kontem podróbek.Podobno w ostatniej loterii ktoś podrobił na auto i skończyło się prokuraturą. Oby tak dalej 

Zgłupiałem... pod kątem, czy kontem? Ps: Skąd masz takie bogate info emotka ?

Mam nadzieję że przy tej loterii też zrobią dokładną weryfikację. Swoją drogą jakim trzeba być d... żeby na auto wysłać podróbkę albo tak pewnym siebie.

Pewnie dlatego, że Organizator nie ma prawa sprawdzić paragonu, jeśli nie jest jego własnością (choć teraz w niektórych regulaminach jest mowa o tym, że wyraża się zgodę na sprawdzenie w punkcie sprzedaży) Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6384893 Napisano: 01.08.2017 11:08:44 w Dyskusje o loteriach
cayenne napisał(a):

Smolar robi tyle loterii i konkursów bo jest wiarygodny i weryfikują też paragony pod kontem podróbek.Podobno w ostatniej loterii ktoś podrobił na auto i skończyło się prokuraturą. Oby tak dalej 

Zgłupiałem... pod kątem, czy kontem? Ps: Skąd masz takie bogate info emotka ? Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

visserarthur

#6384491 Napisano: 31.07.2017 12:19:03 w SZUKAM....
madzia34 napisał(a):

ktos ma poczte na wp??działą/?

Działa Wyświetl w wątku >>
0 0