Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika visserarthur

visserarthur

#6348239 Napisano: 20.04.2017 13:28:10 w Albedo Marketing
giulietta napisał(a):

ziolko napisał(a):

zamierzam napisać reklamację do konkursu wedla w c4. Brałam tam udział, więc mogę emotka  
Ale nie napiszę do Abedo, tylko do Wedla.

ogólnie nic do nich nie mam z wyjątkiem nie wymagania nr paragonu, ale właśnie ta loteria Wedel mnie dziwi  emotka  http://www.slodkiprezentodserca.pl/

Mnie nie dziwi, za długo żyję, żeby mnie to dziwiło... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6348228 Napisano: 20.04.2017 13:12:05 w Albedo Marketing
ziolko napisał(a):

W związku z tym, że jest coraz więcej "niespodzianek" w konkursach organizowanych przez tą agencję, zakładam nowy temat, żebyście mogli tu wpisywać wszystkie "kwiatki", typu zaginiony paragon, a był przyklejony do oświadczenia, zaginiony list, a widnieje jako dostarczony itp.

Przykład stąd https://www.e-kon...rona/4117#p6348167 

Dla mnie sprawa jest jasna: mieli przeprowadzkę i pogubili te listy. Większych zastrzeżeń do nich nie mam, rezerwy do większych nagród są. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6341858 Napisano: 04.04.2017 11:16:49 w SZUKAM....
Szukam strony, gdzie szybko doładuję telefon/y. Z mojego konta to za długo idzie...- trzeba monotonnie każdy z osobna doładowywać... Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6338650 Napisano: 27.03.2017 12:40:57 w Lay's
luko922 napisał(a):

Ej, Błaszczykowski w reklamie mówi, że kibice wygrywają piersi...  a wcale nie ma takich nagród...   emotka

Luko, wiesz, że on jakąś wadę wymowy ma(skoro z taki z Ciebie kibic), a się nabijasz... nieładnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6337319 Napisano: 23.03.2017 17:31:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mysia napisał(a):

kalka napisał(a):

Mysia napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

bethan napisał(a):

monisss napisał(a):

ale pierwsze dwa... mi się po prostu nie podobają

Mnie też nie  emotka

mi się nie podoba pierwsze, bo właściwie nie odpowiada na pytanie. Bardziej opisana jest wymarzona kąpiel a nie łazienka

gdybym napisała taką odpowiedź mój mąż zrobiłby mi "puk puk" palcem po głowie emotka myślę że wśród naszych forumowiczów były lepsze odpowiedzi, któż się nie stara na tak fajną nagrodę emotka ale fakt nie są złe te odpowiedzi emotka

Duże prawdopodobieństwo, ze nagrodzone głównymi Panie, to też nasze forumowiczki, tylko po tak "przyjaznych" opiniach nie pochwalą się swoją wygraną emotka
Ja w każdym razie gratuluję wszystkim trzem Paniom!  emotka
(i przestaję się dziwić, że coraz rzadziej ludzie chwalą się swoimi głównymi nagrodami)

Ja też gratuluje emotka zresztą wygrały 16tysi na remont i mają w nosie co myślimy o tych tekstach tak myślę emotka ja też tu raz zostałam oceniona (konkurs foto)przez jedną osobę i miałam to gdzieś emotka po to m.in. jest forum emotka mi się ten pierwszy niezbyt podoba, a czytając czasem zwycięskie odpowiedzi ludzi z forum robię wielkie WOW i domyślam się że były tam lepsze teksty to wszystko emotka

Na remont lub na shooping emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6335430 Napisano: 20.03.2017 13:54:28 w SZUKAM....
darog napisał(a):

MENTOS/ bilety do kina
czy ktoś pamięta kiedy wysyłali je na maila?

13.12.2016 są ważne do 31.03.2017, wyszukaj przez maila: losmentos@1stline.pl Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6334241 Napisano: 16.03.2017 23:20:50 w SZUKAM....
nadeim napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Szukam gdzie  kupic male paczki  velvetu?

w każdym sklepie. Wystarczy rozerwać 10-pak i masz jedno opakowanie z kodem kreskowym.

Idź do Lewiatana, rozerwij i nabij sobie- opłata jak za całe opakowanie (4,49) Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6328733 Napisano: 04.03.2017 18:41:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

gdzie jest załącznik z z budżetu kaufland do odeslania danych? ma go ktos może bo w regulaminie nie ma

http://www.kaufla...jmlodszych/index.jsp
Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

visserarthur

#6328171 Napisano: 03.03.2017 10:03:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
koala33 napisał(a):

Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Lay's Smile"

Wyniki dostępne tutaj: https://usmiechni...ys.lays.pl/zwyciezcy  VIII tydz i dn do 60 dnia

Do 59. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6320900 Napisano: 10.02.2017 16:38:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
cudaczek121 napisał(a):

lowmacp napisał(a):

bilety do kina z Nivea emotka

Ja też niby dostałam maila o wygranych biletach z Nivea o 13.01, ale nie widzę swojego zgłoszenia w Galerii nagrodzonych.Chyba oślepłam do reszty emotka

U mnie tak samo, mail jest, w "galerii" brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6316253 Napisano: 31.01.2017 12:22:01 w Lay's
O co chodzi w tych Lay's? Trzeba zrobić zdjęcie z przyłożoną do twarzy paczką chipsów, czy załącza się zwykłe foto...? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6312199 Napisano: 18.01.2017 16:24:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
aguuu86 napisał(a):

Nie wiem czy w dobrym temacie pisze. Ale Winiary "nagrody 7 dni w tygodniu" WMAWIA mi ze nie dolaczylam paragonu do oświadczenia i ksera dowodu. Jak bym musiała być głupia wygrywając robot Bosch i tego nie zrobić. Jestem pewna ze ten paragon był dołączony w 1 kolejności. Był ktoś w takiej sytuacji kiedykolwiek? Następnym razem bd chyba robiła zdjęcia tego co dołączam. Teraz pewnie mogę zapomnieć o nagrodzie.

Powiem szczerze, że nie posądzam Albedo o jakiś przekręt w tym temacie... Albo nie dołączyłaś, albo gdzieś im wypadł... Napisz reklamację, może znajdą, jeśli jest gdzieś u nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6304124 Napisano: 22.12.2016 18:39:51 w Lay's
luko922 napisał(a):

Fajny konkurs - oby takich więcej! <3 
Szkoda, że koniec już.

Konkurs fajny, gdy się w nim dużo (lub "drogo") wygrywa emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

visserarthur

#6303570 Napisano: 21.12.2016 14:32:54 w Lay's
pioge7 napisał(a):

Lidka chyba zaś coś szykuje.... jak się będą liczyć takie zęby to nie mam szans emotka  

Jak wpiszesz w google Lays Smiles, to Ci wyskoczą zdjęcia- chyba chodzi o to, by przykryć swoje zęby tymi z paczki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6303540 Napisano: 21.12.2016 13:52:48 w Lay's
A co to za chłopaki? Wyjściowi chociaż??? Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6300805 Napisano: 15.12.2016 14:25:42 w Wkurza mnie...
eskel napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Mnie to nie wkurza, ale już WKU..WIA. Siedzę po nocy, dodaję konkursy do bazy, no i żaden nie zostaje dodany- i tak ostatnio 4 razy pod rząd. Może wprowadzimy jakąś akcję, zamiast dodawania konkursu 5 złotych na jakiś cel!

Zgadzam się. Potem dodawane są jakieś beznadziejne konkursy na silę (typu rozwiąż krzyżówkę!) i te atrakcyjniejsze znikają z głównej strony.

No tak, bo ludzie dodają pierdoły, byleby tylko mieć dostęp do bazy. Bzdura i głupota. Wyświetl w wątku >>

visserarthur

#6300803 Napisano: 15.12.2016 14:20:41 w Wkurza mnie...
Mnie to nie wkurza, ale już WKU..WIA. Siedzę po nocy, dodaję konkursy do bazy, no i żaden nie zostaje dodany- i tak ostatnio 4 razy pod rząd. Może wprowadzimy jakąś akcję, zamiast dodawania konkursu 5 złotych na jakiś cel!
Ps: Żaden nie zostaje dodany, bo jest dodany (pewnie wcześniej) przez kogoś innego... Wyświetl w wątku >>
2 eskel, ziolko 0

visserarthur

#6299959 Napisano: 13.12.2016 22:06:56 w SZUKAM....
Szukam info, gdzie dostanę tanio (czyli po około 15 złotych za sztukę) końcówki do szczoteczek elektrycznych oral-b (te z gumką). Wyświetl w wątku >>
0 0

visserarthur

#6299877 Napisano: 13.12.2016 18:23:39 w Wkurza mnie...
Poczta Polska- gdzieś od 3 miesięcy listy polecone (zarówno ekonomiczne, jak i priorytety) docierają do odbiorców, gdzieś po 8 dniach... Rzadko kiedy wysyłam priorytety, ale i na ekonomiczny 8 dni, to dużo za długo! Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

visserarthur

#6297430 Napisano: 07.12.2016 16:42:35 w Lay's
cb656 napisał(a):

usmiech napisał(a):

harnas napisał(a):

Już jakiś czas temu zauważyłem, że pojawiły się dziwne nazwiska, niby literówki w stylu Kowaski zamiast Kowalski. 

Też to zauważyłem. Nie wierzę, że są osoby, które nie potrafią poprawnie napisać własnego imienia i nazwiska (...) Tego typu praktyki powinny być automatycznie dyskwalifikowane, jeśli zapis w DO różni się choć 1 literą od tego podanego w formularzu.

GENIALNE!
Jak Małgorzata Jemgow, córka starego Jemgowa i starej Jemgowej wpisze w formularzu "GOSIA  J e m g ó w n a" - to należy ją zdyskwalifikować i nadać dożywotnio ban na wszelkie publiczne wystąpienia, bo przecież w dowodzie ma MAŁGORZATA, a nie Gosia? No i nazwisko odmieniła, to karygodne! Nieważne, że w zgodzie z zasadami języka polskiego. Ale w dowodzie tego nie ma!!!
emotka

Nie mam pewnosci, ale ta jemgowna wskazuje jednoczesnie Chyba na płeć- Nie wskazujac imienia, wiemy, ze Mowa o kobiecie, Wiec w zestawieniu z imieniem powinna uzyc wersji "dowodowej" Wyświetl w wątku >>
0 0