Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7335289 Napisano: 12.02.2026 13:36:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mellowfruit napisał(a):

O co chodzi, wysłałam dużo zgłoszeń na kinder - wielkie 0, nawet ani jedna piniata się nie przypałętała. emotka

Bywa. To jest los, niby im więcej zgłoszeń tym większe szanse ale czasami i to więcej nic nie daje. Jak ma się zostać wylosowanym to jeden los wystarczy. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7335096 Napisano: 11.02.2026 13:30:33 w Avanti
darq1991 napisał(a):

Apropos Lays to jestem mocno rozczarowany. Jak dotąd zgłoszenia wysyłane prawie codziennie (odpuszczone 2-3 dni). Styl prac różny:
Były rymowanki,

Była proza,

Było moim zdaniem ciekawe porównanie duetu Słodkie i Słone to duetu ze świata sportu,

Efekt: ZERO wygranej. Ja naprawdę rozumiem, że konkurencja ogromna i teoretycznie ciężko wygrać. Praktycznie widzę na forum dużo wygranych i nie wierzę, że choćby jedno moje zgłoszenie nie było warte głupiej stówki. Mnie nawet nie chodzi o te 100 zł, lecz o udowodnienie sobie, że potrafię również wygrać w tej agencji. Jednak z każdym dniem niepowodzeń wydaje mi się, że musiałem trafić na jakąś czarną listę bądź coś w tym stylu. Nigdy w życiu nie wygrałem nic u Avanti i powoli brak mi już pomysłów jak mógłbym odmienić ten stan rzeczy. Wiem, że są na forum również inne osoby ignorowane przez tą agencję. Ciekawi mnie jaki jest klucz Avanti.

W tym konkursie na codzienne wysyłanie wygrałam do tej pory aż raz... 100 zł... I nawet nie bardzo wiem co wygrało bo wrzucają te dni jak im się spodoba. Poddaję się. Nie mam pomysłów już co tam pisać. I już nawet mi się nie chce... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7335040 Napisano: 11.02.2026 11:02:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lalunia55 napisał(a):

Cześć kochani, jestem świeżakiem w konkursach i chciałabym zapytać czy jeśli mam kartę podarunkową którą wygrałam w loterii to mogę za nią kupić produkty promocyjne na konkursy lub loterię typu oreo,merci? Jeśli pytanie jest oczywiste to bardzo przepraszam za zaśmiecanie forum ale ciężko mi tu znaleźć odpowiedź na moje pytanie i będę wdzięczna za podpowiedź 🫣

Nie tylko możesz ale jest to nawet wręcz wskazane  emotka  Płacenie wygraną może przyciągnie kolejną wygraną? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7335038 Napisano: 11.02.2026 11:00:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Oj ciężko mi ten rok konkursowy idzie, ciężko... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7334827 Napisano: 10.02.2026 08:21:01 w Pelargos
M_M napisał(a):

Miał ktoś z Was sytuację, że nagroda wróciła do Pelagros i zgodzili się wysłać jeszcze raz?
Kurier z GLS wczoraj dzwonił , mąż był w domu, ale nie zdążył odebrać telefonu. Oddzwonił od razu a on już zaznaczył, że nikogo nie zastał emotka
Paczka wraca do nich, a nie ma drugiej próby doręczenia jak w DPD

Tak, mi wysłali z niewiadomych przyczyn na adres siostry, która mieszka na drugim końcu Polski. Było moje imię i nazwisko i mój telefon a adres jej... (też ma tam konto ale w tym konkursie nie grała) Gdy paczka była przygotowana to już widziałam że coś jest nie tak i pisałam do nich ale ją i tak wysłali. Paczkę zawróciłam do odbiorcy (bo nic więcej nie dało się zrobić a siostry nie było żeby ją mogła odebrać) i jeszcze raz do nich napisałam z prośbą o ponowną wysyłkę na właściwy adres. Chyba ze 2 tygodnie trwało zanim odpisali ale wysłali ponownie. Ale trwało to dłuuugo. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7334823 Napisano: 10.02.2026 07:22:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

Pepa napisał(a):

Nie no beznadziejne te amooco, nie warto było czekać 🤬. W ogóle zdarzyło wam się myśleć, że wygracie i faktycznie tak się stało, czy u nich to zawsze wielka niewiadoma?

U mnie przegrana u nich to pewnik! Jak widzę że amooco robi konkurs to już mnie psychiczna jelitówka dopadaemotka  , ale i tak od czasu do czasu coś tam u nich puszczę, ech te konkursowe uzależnienie.  emotka

Byłam taka dumna ze swojego zgłoszenia emotka  nie docenili... Ale w Amoocco trzeba się mocno postarać aby wygrać. Długie, sensowne rymowanki, z lokowaniem produktu (choć bez też się da) Zabawne lub życiowe. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7334734 Napisano: 09.02.2026 16:25:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Zawsze gdy jestem dumna ze swojego zgłoszenia i wydaje mi się że było takie zajeb... nic z tego nie ma... Pozostaje pisać zgłoszenia które mi się zwyczajnie nie podobają... Wyświetl w wątku >>
3 rufus, mia, BingoJa 0

nanajka81

#7334733 Napisano: 09.02.2026 16:24:45 w Czy informują/ informowali?
endrjuen napisał(a):

Czy z Routines poszły tylko bilety na festiwal i vouchery, czy ktoś też już może wygrał kosmetyki bądź klapki?

nikt się tym nie chwalił więc pewnie nadal można się łudzić. Wyświetl w wątku >>
1 endrjuen 0

nanajka81

#7334609 Napisano: 09.02.2026 10:34:40 w moje dzisiejsze wygrane :)
wódka z Konkursu Żołądkowa - wygraj złoto Wyświetl w wątku >>

nanajka81

nanajka81

#7334602 Napisano: 09.02.2026 10:03:01 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Felix z dogrywki, Fedex Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7334600 Napisano: 09.02.2026 10:00:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kocie_lakocie napisał(a):

Hej, 
jestem ciekawa iloma paragonami wygraliście box Pudliskzi?

Mnie zniechęciło to, że największa ilość paragonów wygrywa. Tak samo "największa ilość lajków" w konkursach na FB czy IG mnie odpycha.
Ale jestem po prostu ciekawa emotka

z 10-12 miałam. Czasami fasolkę kupuję i ketchupy, coś jeszcze po rodzinie pozbieralam, 3 znalazłam. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7334561 Napisano: 09.02.2026 05:54:04 w moje dzisiejsze wygrane :)

nanajka81

#7334462 Napisano: 08.02.2026 11:36:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Biala17 napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

Konkurs Raffaello - czy ktoś może dopytywał organizatora czy na zdjęciu może być np ręka drugiej osoby? Albo kawałek postaci oczywiście bez twarzy? Bo w sumie jak inaczej pokazać czułe gesty 😅

Na stronie konkursowej jest przykład kolażu I ja wnioskuję, że nie może być innej osoby (w tym dłoni), zgodnie też z regulaminem.  Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić 

Przeciez po dloni nikt nikogo nie pozna, dla mnie wizerunek to twarz, postac a nie dlonie. Poza tym patrzac na to zdjecie - jak mozna byc autorem zdjęcia gdzie ktoś daje komuś kwiatki? Albo jak sie samemu robi serce?

Przecież wystarczy mieć cokolwiek jako statyw i odpalić samowyzwalacz emotka

Tak, to zdjęcie gdzie ktoś trzyma  kwiatki rzeczywiście robione ze statywem... No proszę Was, nie popadajmy w paranoję. Dłonie to nie jest wizerunek, dłonie to dłonie. Chat AI twierdzi że dłonie są tylko wizerunkiem wtedy gdy są charakterystyczne czyli mają tatuaże, oryginalną biżuterię, blizny i takie tam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7334446 Napisano: 08.02.2026 10:03:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Materdeo napisał(a):

A ten konkurs z Kinguina z pizzy to ktoś rozwiązuje? Bo wyniki od dawna się nie pojawiają? cos wiecie może?

Raz wzięłam udział kiedyś w zeszłym roku i nic, właściwie już zapomniałam że brałam tam udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7334438 Napisano: 08.02.2026 09:51:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Biala17 napisał(a):

Konkurs Raffaello - czy ktoś może dopytywał organizatora czy na zdjęciu może być np ręka drugiej osoby? Albo kawałek postaci oczywiście bez twarzy? Bo w sumie jak inaczej pokazać czułe gesty 😅

Na stronie konkursowej jest przykład kolażu I ja wnioskuję, że nie może być innej osoby (w tym dłoni), zgodnie też z regulaminem.  Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić 

Przeciez po dloni nikt nikogo nie pozna, dla mnie wizerunek to twarz, postac a nie dlonie. Poza tym patrzac na to zdjecie - jak mozna byc autorem zdjęcia gdzie ktoś daje komuś kwiatki? Albo jak sie samemu robi serce? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7334368 Napisano: 07.02.2026 14:21:30 w Avanti
Czy ktoś wygrał w Avanti "słodko + słono" więcej niż 1 raz? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7334350 Napisano: 07.02.2026 12:07:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Calliope22 napisał(a):

Czyli po zawodach … ja dodałam zdjęcia normalnie z mężem 🤡

wg regulaminu zakazane.... Tam mają być tylko gesty a nie ludzie. I jedynie wizerunek swojej twarzy, nikogo innego. Dla mnei załamujący jest ten konkurs i wydaje mi się iż tam wiele prac AI zostanie zgłoszonych, mimo iż regulamin tego zabrania. Wyświetl w wątku >>
1 domiqa 0

nanajka81

#7334324 Napisano: 07.02.2026 09:13:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

też się nad tym zastanawiam... Jak pokazać swoje ręce jednocześnie robiąc zdjęcie? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7334281 Napisano: 06.02.2026 21:04:17 w Zdjęcia naszych wygranych
Morganeczka napisał(a):

rzeczywiście, dziwny kolor. Wyświetl w wątku >>
0 0