Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7256204 Napisano: dzisiaj o 13:41:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elemelex napisał(a):

Ktoś widział standy z Felixem w Biedrze?

tak, u mnie w jednej stoją przy kasach, a w drugiej przy regałach mobilnych. Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

nanajka81

#7256203 Napisano: dzisiaj o 13:38:50 w co chcielibyście wygrać?
luimig napisał(a):

walizkę z KitKat... emotka  a do niej z innego dowolnego voucher na wakacje tak z 10tys żeby pojechać rodzinnie - to byłby mega duet emotka  zwłaszcza, że nigdy jeszcze nie wygrałam wyjazdu przez te lata

To ja ci jeszcze proponuję prosić o kasę do tego vouchera bo 10 tys z wakacji.pl to za mało aby pojechać rodzinnie do jakiegoś fajnego miejsca (chyba że was 3-ka) Na cztery osoby trzeba dopłacać kilka tysi aby np. wybyć na tydzień do Grecji. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#7255941 Napisano: 24.04.2025 14:00:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Jedzenie kota z Shelma, dpd, dokumenty do podpisu (protokół formatu A5 - literki maciupkie) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7255838 Napisano: 24.04.2025 07:26:57 w Wkurza mnie...
bramki... one mnie mega wkurzają!!! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7255733 Napisano: 23.04.2025 14:38:00 w Dziś cieszę się z.....
elizam napisał(a):

Nawet nie wiecie jak bardzo się cieszę, że po ponad roku walki z bardzo ciężką depresją wracam do Was. Nigdy nie myślałam że mnie, twardą silną babkę tak może zniszczyć i dobić depresja... dziś usłyszałam i od lekarza, i od terapeuty, że jest dobrze, że wracam do życia, że depresja jest zaleczona

Witaj zatem i powodzenia zarówno w konkursach jak i w życiu 😊 Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7255703 Napisano: 23.04.2025 12:35:22 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kaka72 napisał(a):

GLS od Pelargos co wozi?

albo skarpetki albo torbę albo okulary na sen z everydayme Wyświetl w wątku >>
1 kaka72 0

nanajka81

#7255699 Napisano: 23.04.2025 12:16:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

kreo42 napisał(a):

Działa wam Skan fuzetea? Od 2 dni zatrzymuje się w połowie, na 2 telefonach

Wczoraj działało mi wszystko

mi nie działa emotka też zatrzymuje się w połowie i nic... Ktoś wie gdzie pisac z tym? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7255619 Napisano: 23.04.2025 07:33:27 w Wkurza mnie...
bianka33 napisał(a):

Wkurza mnie, że ostatnio nie dość, że niektóre konkursy ciągną się nawet ponad 2 miesiące, to jeszcze coraz częściej agencje dają sobie kosmiczne terminy na wydanie nagród. Konkurs Milki zakończony dokładnie miesiąc temu... a na nagrody według regulaminu może będziemy czekać nawet do czerwca emotka

Też mnie to wkurza. Często zapominam że coś gdzieś wygrałam a potem nagle nagroda przychodzi emotka Nie wiem czemu niektórzy potrafią błyskawicznie coś wysłać (Avanti) a niektórzy się ślimolą z tym strasznie (Los Mejores, Smolar) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7255567 Napisano: 22.04.2025 19:48:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

Działa wam skaner fuzetea ?

U mnie nie działa

agnesita napisał(a):

notta napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Jutro ma być losowanie dodatkowe w Kinder Karnawał - tej loterii z piniatami? Tak widnieje w regulaminie, ale jakoś późno po zakończeniu loterii to jest emotka

Tam te słodycze zaraz będą po terminie, bo daja zawsze jakieś takie do maja czy czerwca..

ja niektóre z tegorocznej piniaty miałam ważne do połowy kwietnia...

Ja też miałam w takich datach - najwięcej kwietnia, trochę maja, kilka do czerwca... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7255504 Napisano: 22.04.2025 15:24:00 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
@Kwiat napisał(a):

fragles napisał(a):

elizam napisał(a):

notta napisał(a):

elizam napisał(a):

Powiedzcie mi, bo po kilkuketniej przerwie już nie pamiętam- co wysyła pelargos?

coś z portalu everydayme

Dziękuję Ci bardzo. Ciekawe co to będzie, bo nie pamiętam

Może kosmetyki H&S?

Moze to torby zakupowe ? bo też wygrałam i do mnie coś jedzie...

do mnie na 100% jadą skarpetki... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7255457 Napisano: 22.04.2025 13:23:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
agaluna napisał(a):

Zestaw produktów Shelma dla kici  emotka  sprawdzone na stronie

Też zestaw (przyszedł mail z informacją) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7255385 Napisano: 22.04.2025 08:45:19 w Wkurza mnie...
notta napisał(a):

Kiedyś o tej porze moja baza z konkursami promo kipiała a ja nie wiedziałam, w co najpierw mam ręce wsadzić.. a teraz to może z połowę tego mam na liście, z czego większość to i tak loterie emotka

niestety emotka a jak nie loterie to nagrody tak badziewne że grać się nie chce... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7255213 Napisano: 20.04.2025 14:27:24 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

gosia46 napisał(a):

Nie ma to jak w pierwszy dzień świąt dowiedzieć się, że wygranej w konkursie kreatywnym, pierwszej od x czasu, nie dostaniesz bo zamiast 05 w numerze paragonu wpisałaś 50 😭😭😭😭😭😭

To i dołączę do pocieszających - kiedyś z Los Mejoresa przepadł mi tv, bo kupiłam zły płyn do prania emotka

Pocieszę Cię: ja w swojej konkursowej karierze też straciłam chyba z 4 nagrody bo pewnych rzeczy nie doczytałam i: raz kupiłam niewłaściwy produkt (tymbark), raz w nie promocyjnym sklepie (skyr), raz wywaliłam opakowanie (kinder bueno na nieszczęście wylosowali z rezerwy) a raz nie wgrałam zdjęcia wieczek (rolmlecz) mimo iż paragon wgrałam. Każda strata boli ale po każdej człowiek się podnosi i uczy czegoś nowego. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7254962 Napisano: 18.04.2025 13:44:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
myszania napisał(a):

Czy w konkursie Pepsi Lemon macie dobrze opisane paragony z napisem Lemon czy coś w ten deseń? Czy zgłaszacie po prostu z Pepsi. Mi się na razie nie udało dostać dobrze opisanego paragonu emotka

ja mam opisany jako Pepsi Twist i taki zgłosiłam bo Twist jest tylko jeden - czyli cytrynowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7254961 Napisano: 18.04.2025 13:42:09 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
atyde25 napisał(a):

Doszedł ten Palmolive co się wczoraj nie wyrobiłam z domofonem. Dołączyli paragon za szczoteczkę na 11,90 zł. To niby te rekompensata za czekanie od lutego ? Dziwne ,dziwne osobiście wolałabym 1 żel więcej niż szczotę do niczego nieprzydatną.

Miały być 3 żele + szczotka więc nagroda jest zgodna z tym co obiecali. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7254959 Napisano: 18.04.2025 13:39:35 w WC - rozmowy o wszystkim
ruotola napisał(a):

Cześć wszystkim. Jestem zarejestrowana na forum od kilku dni. Wcześniej odwiedzałam stronę tylko, aby czerpać wiedzę o aktualnych konkursach. Grywam od dawna z mało spektakularnymi efektami. Jak widzimy z mężem konkursy z naprawdę wartościowymi nagrodami to mąż zawsze mówi, że główna nagroda jest już zarezerwowana dla córki prezesa. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat? Czy wszystkie ogłaszane  tu konkursy są uczciwe? Czy da się wygrać nie zdając jakichś tajnych patentów obecnych tu starych wyjadaczy? Jaką najbardziej spektakularną nagrodę ever wygraliście?

Nie jestem córką prezesa ani Avanti ani Smolara a zdarzyło mi się u nich wygrać główne. W sumie wiele osób z forum takowe wygrało a bynajmniej z organizatorami nie są spokrewnieni. Nie ma tajnych patentów, konkursy to ciężka praca, stosy kupionych produktów, często łut szczęścia (bramki, losowania). Na 20 konkursów w których weźmie się udział - często wygrywa się w jednym. I tyle. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7254792 Napisano: 17.04.2025 17:28:42 w SZUKAM....
PPPet-er napisał(a):

Byl ktos w tej Fabryce Wedla?
Cos ciekawego?...

dzieci ze szkoły mojego syna były. Im się podobno podobało (czekolady robili) . Za miesiąc mój młody tam jedzie również na wycieczkę szkolną to może będę więcej wiedzieć. Wyświetl w wątku >>
1 PPPet-er 0

nanajka81

#7254719 Napisano: 17.04.2025 15:01:03 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zestaw Palmolive ze szczotką, dpd, dokumenty do podpisu Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7254468 Napisano: 16.04.2025 17:15:23 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
IPhone 16 z Bitwy Smaków, dpd, dokumenty do podpisu Wyświetl w wątku >>