Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7097541 Napisano: 02.06.2023 11:36:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
wzięłam udział bo "a czemu by nie" i dziś "Gratulujemy wygranej Swiffer Duster" everydayme... Konkurs zakończył się 31 marca... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7097331 Napisano: 01.06.2023 17:02:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Konkursowaona napisał(a):

banka-manka napisał(a):

andii napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Yoko napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Whiskas: Wysłaliście zdjęcie z czy bez produktu Whiskas? W formularzu i regulaminie te informacje się chyba rozmijają.emotka

Z produktem, w 2 etapie. 
I jest fontanna, czyli najgorsza nagroda według regulaminu.

I faktycznie się delektuje na zdjęciu?  Bo mój niechce zapozowac 🤣

Udało się ją uchwycić z idealnie wystawionym językiem jak się oblizuje. Bo żeby w ogóle chciała pozować, musiałam ją karmić smaczkami emotka
Tylko, że ona jest czarna jak smoła, cała. I przez to mało fotogeniczna. Tylko widać oczka, różowy jęzor i wielką, czarną kulę  (nie zrzuciła jeszcze zimowego zapasu - choć co ja się oszukuje - ten kot jest tak leniwy, że nawet latem będzie tak gruba) emotka

Moja też cała czarna, w dodatku nie lubi smaczków, prawie nic nie lubi jeść prócz swojej jednej karmy i nie ma czym jej przekupić, będzie tylko zabijać pogardliwym wzrokiem na zdjęciu, już widzę jak to pięknie wyjdzie 😁

. z produktem whiskas jak kot je je. Zdjęcie mało wybitne bo kot nie chciał współpracować ale smaczki jeszcze od biedy zje, innej karmy whiskas nienawidzi. Wygraliśmy fontannę (akurat ją chciałam bo jak mojemu naleję wody do miski to jakoś jej nie widzi, może jak mu będzie coś bulgotać to będzie pił...)

A potwierdzenie na @ przychodzi?

nie Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nanajka81

#7097277 Napisano: 01.06.2023 13:34:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkursowaona napisał(a):

banka-manka napisał(a):

andii napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Yoko napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Whiskas: Wysłaliście zdjęcie z czy bez produktu Whiskas? W formularzu i regulaminie te informacje się chyba rozmijają.emotka

Z produktem, w 2 etapie. 
I jest fontanna, czyli najgorsza nagroda według regulaminu.

I faktycznie się delektuje na zdjęciu?  Bo mój niechce zapozowac 🤣

Udało się ją uchwycić z idealnie wystawionym językiem jak się oblizuje. Bo żeby w ogóle chciała pozować, musiałam ją karmić smaczkami emotka
Tylko, że ona jest czarna jak smoła, cała. I przez to mało fotogeniczna. Tylko widać oczka, różowy jęzor i wielką, czarną kulę  (nie zrzuciła jeszcze zimowego zapasu - choć co ja się oszukuje - ten kot jest tak leniwy, że nawet latem będzie tak gruba) emotka

Moja też cała czarna, w dodatku nie lubi smaczków, prawie nic nie lubi jeść prócz swojej jednej karmy i nie ma czym jej przekupić, będzie tylko zabijać pogardliwym wzrokiem na zdjęciu, już widzę jak to pięknie wyjdzie 😁

. z produktem whiskas jak kot je je. Zdjęcie mało wybitne bo kot nie chciał współpracować ale smaczki jeszcze od biedy zje, innej karmy whiskas nienawidzi. Wygraliśmy fontannę (akurat ją chciałam bo jak mojemu naleję wody do miski to jakoś jej nie widzi, może jak mu będzie coś bulgotać to będzie pił...) Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nanajka81

#7097005 Napisano: 31.05.2023 17:11:08 w Wkurza mnie...
mariellea napisał(a):

Hejka, nie siedzę długo w konkursowym świecie ale muszę wylać komuś swoje żale dlatego założyłam konto. Wkurza mnie, że w konkursach często wygrywają mało pomysłowe i niskiej jakości zgłoszenia...Nie mówię, że moje są najlepsze ale często mam swoich faworytów, dopracowanych I z pomysłem, którzy nic nie wygrywają, organizatorzy za to wybierają coś co według mnie nie zasługuje. Nawet teraz pojawiły się wyniki na lectus24.pl na insta, do wygrania był fotel i chyba zamiast po zgłoszeniach wybierali po profilach na Instagramie... Bo wygrały same osoby zajmujące się dekorowaniem wnętrz, a nagrody niespodzianki trafiły do dwóch kobiet, które napisały po jednym zdaniu ale mają profile 100 tys. + obserwujących... Aż się przestaje człowiekowi chcieć.

a ja siedzę długo w tym konkursowym świecie i też często się dziwię czemu dana odpowiedź wygrała przecież były inne, 1000 razy ciekawsze... Moje wnioski (FB): część odpowiedzi jest wybieranych na chybił trafił, część bo mają np. zdjęcie/film z czymś od organizatora, część bo się wyróżniają długością/czcionką/czymkolwiek innym, część jest losowana a część (gdy jest mało odpowiedzi) jest czytana i wybierane są odpowiedzi osób które np. na ich profilu jeszcze nie wygrały. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

nanajka81

#7096999 Napisano: 31.05.2023 16:57:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
Twoje zgłoszenie zostało nagrodzone przez Jury nagroda dodatkowa II stopnia - fontanną dla kota.
whiskas, etap I Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7096925 Napisano: 31.05.2023 13:38:12 w Wkurza mnie...
kachakacha napisał(a):

monikar napisał(a):

Poszłam dziś do Lidla kupić produkty Elseve na konkurs ale jak zobaczyłam, ze jeden szampon kosztuje prawie 20zl a trzeba kupić dwa produkty to odpuściłam. Strasznie drogo.

Zrobiłam dokładnie to samo. A dzień później widziałam w Biedronce jakiś dwupak z odżywką i kosztował chyba 18zł...

dobrze wiedzieć to i ja odpuszczam ten konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7096703 Napisano: 30.05.2023 19:44:03 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

joan napisał(a):

Świeżynka z wątku "Zapowiedzi": Posiadasz kask, rower. Udajesz się na wycieczkę rowerową. Opisujesz szczegółowo trasę tej wycieczki, załączasz również zdjęcia. Możesz wygrać: kask, rower.

F* logic, tym sposobem... nigdy roweru nie wygram.

Dla mnie i tak odwiecznym hitem jest kup tabletki do zmywarki i wygraj zmywarkę. Ewentualnie kolejne tabletki do zmywarki, której nie masz  emotka  Tym sposobem nadal nie mam zmywarki, za to tabletek do zmywarki wygrałam milion.

Tak kiedyś było bo teraz to już jednak bieda z nagrodami. Kup produkty za xx wstrzel się w bramkę i wygraj 100 zł... Ewentualnie karty do Decathlonu, Adidasa, Smyka - o ile masz szczęście bo jak nie masz to wiadomo że kasę wydasz na gwarte produkty i nijak Ci się to nie zwróci. Mnie wkurza że są osoby, które nie mając dzieci grają o rzeczy dla dzieci (maskotki, rowerki, klocki lego) a potem za jakieś straszne ceny (prawie jak sklepowe z zerową możliwością negocjacji) je wystawiają na olx. Rozumiem że grają dla jakiejś chorej satysfakcji (jestem super! znów wygrałem) i tylko po to aby się pochwalić i zarobić ale mogliby sobie czasami darować i dać szansę wygrać tym którym rzeczywiście takie coś się przyda. Plus taki że sporo tych rzeczy bardzo słabo się sprzedaje i np. wielki miś już od dobrych kilku lat czeka aż ktoś łaskawie go kupi za 300 zł... Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

nanajka81

#7096577 Napisano: 30.05.2023 12:36:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dziś "wygrałam" tylko dodatkowy wydatek na prezent urodzinowy dla kolegi syna... emotka Miesiąc mam koszmarnie drogi, urodziny za urodzinami i jeszcze znienacka kolejny wydatek. PS. I jeszcze kinder! Bu! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7096458 Napisano: 29.05.2023 20:27:41 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

I nigdy nie używajcie 3 pod rząd masek złuszczających do stóp (tak byłam, głupia chciałam przyspieszyć proces).
Nawet w balerinach widać płaty łuszczącej się skóry,to porada na wkurzenie:)

a porządnie schodzi? jakiej marki uzylas? na moje pięty nic nie pomaga, co zrobię jakie skarpety (a testowałam już dużo) to efektu złazenia skóry brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7096367 Napisano: 29.05.2023 13:28:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Kwiat napisał(a):

Na którym dniu stanęli z powiadamianiem z konkursu Jeżyków?

24.05 dostałam maila z wygranym bonem na isłodycze - to wygrana z 14 maja... Aczkolwiek na stronie wyniki są do 20 maja więc może do 20 maja wszyscy powiadomieni? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7096297 Napisano: 29.05.2023 07:00:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ola120 napisał(a):

W loterii coca cola wykorzystałam ponad 100 kodów. Zawsze myślałam, jakby to było fajnie dostać plik paragonów, garść kapsli czy nakrętek konkursowych. Moje pragnienie się spełniło, bo dostałam dużo nakrętek z coca coli. I co z tego? Nic, nic, nie trafiłam. Grałam tylko o pyszne 100, bo byłam przekonana, że jak jest 1000 kodów, to uda się na pewno. Jeśli ma się szczęście, to uda się jednym kodem, jeśli nie - to i 100 nie wystarczy. Pech i niemoc nie opuszcza mnie od 4 miesięcy emotka

tylko 100? Jakiś gościu tych zakrętek ma setki (ma dostęp do tych co to ludzie wrzucają do różnych pojemników na nakrętki) więc siedzi i wbija, wbija, wbija a potem wrzuca zdjęcie z kilkunastoma wygranymi bezczelnie śmiejąc się z tych naiwniaków którzy chcą kilkoma kodami wygrać... Druga sprawa: w obecnych bramkach wygrać naprawdę ciężko np. kaktus - dla mnie to nierealne się tam wbić na marne 20 zł a z 50 patyków już poszło. Obraziłam się i nie próbuje więcej. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7096129 Napisano: 27.05.2023 20:37:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MagdalenaMal napisał(a):

mia napisał(a):

A ja mam pytanie do Raffaello (przyszłościowe, bo dzisiaj nie mam czasu na rysunki) - czy ta pralina musi być położona* na obrazku, tak jak na ilustracjach, czy może być narysowana?

* - No chyba, że ja źle widzę i tam jest tak artystycznie namalowana...

Dobre pytanie 
też się nad tym zastanawiam ..

a wystarczy regulamin przeczytać w którym wyraźnie pisze jak ma wyglądać praca konkursowa... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7095766 Napisano: 25.05.2023 15:42:31 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
atyde25 napisał(a):

Na 15 patyków kaktusa 0,na 20 z Heńka 0.
Zaczyna się brak motywacji.

na 50 patyków 0 - wg mnie coś z tym konkursem jest nie tak! Jak wpiszę kod to mi leci jakaś weryfikacja 60 sek po czym "nie wygrałeś" no i tyle. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7095740 Napisano: 25.05.2023 13:48:01 w moje dzisiejsze wygrane :)
dziś odkryty bon (wczoraj przyszedł mail) do islodycze.pl z jeżyków. Za który dzień nie wiem. Co napisałam - nie wiem bo zawsze piszę na żywioł emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7095005 Napisano: 22.05.2023 13:33:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kinder, lech, zozole... bardzo słaby ten rok mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7094634 Napisano: 19.05.2023 20:08:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Nowa rama jest w lodowkach za drzwiami z pomarańczowym oznaczeniem ,bo tam zawsze są nowości i promocje . Powinna być na 2 półce od dołu w kartoniku

u mnie rama (około 15 kostek) była tylko w pierwszy dzień w lodówce w której zmienia się asortyment, dziś już jej nie było. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7094402 Napisano: 19.05.2023 08:10:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czy w kaktusie da się wygrać??? Tyle patyków zmarnowanych... I jeszcze te 60 sek weryfikacji po czym "sorry, nie udało się" Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7093422 Napisano: 15.05.2023 15:26:37 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

maverick napisał(a):

wkurza mnie, że w tagach Łomżingu jest tylko "loteria", "łomża" a np piwo już nie..
A ja korzystając ze starej wersji strony, jak w prawym górnym rogu w wyszukiwarce wpiszę łomża,to mi nie wyszukujeemotka

o tak...mnie to też wkurza, że często konków nie można znaleźć po prostych słowach jak jogurt czy czekolada, bo nie są dodane w tagach...

również mnie to wkurza... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7092895 Napisano: 12.05.2023 11:26:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zwrot 13,99  za olej kujawski 3 ziarna (mbank) zgłoszenie z drugiego dnia (bodajże 2 marca?) Wyświetl w wątku >>
2 mia, mili05 0

nanajka81

#7092706 Napisano: 11.05.2023 12:01:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
olivkap napisał(a):

monikar napisał(a):

W ogóle ta piosenka jakaś bez ładu i bez składu…

i bez sensu.

i dlatego coraz bardziej nie lubię takich konkursów. Regulamin sobie a ludzie sobie i potem wygrywa takie g*o co z tematem głównym nie ma za wiele wspólnego. Wyświetl w wątku >>