Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7343446 Napisano: 20.03.2026 07:19:59 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
mstelmas11 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

Ja napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

czy wszyscy dostaliście już całość zestawu Pudliszki z Hand Made (chodzi o ten konkurs paragonowy Pudliszki co się zbierało paragony, ten co się  skończył 31.12.2025r)
w zeszłym tygodniu w poniedziałek otrzymałam 1 paczkę - tylko 5 produktów a od wtorku zeszłego tygodnia wisi druga paczka od nich cały czas utworzona.... 
już mnie denerwują.... a jak u Was wszyscy dostali? nie wiem czy mam do nich pisać czy się jeszcze uzbroić w cierpliwość emotka

ponawiam pytanie emotka

Ja już dawno swoją to dostałam (10 marca). Przyszło 10 produktów. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7343252 Napisano: 19.03.2026 10:59:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
Yolobolo napisał(a):

W związku z Państwa udziałem w konkursie „Przesłodkie maskotki Pepsi Treats” mamy przyjemność poinformować, iż Komisja Konkursu przyznała Państwu, za wykonanie zadania konkursowego, Nagrodę w postaci zestawu dwóch maskotek Pepsi. emotka

Też mam maila choć na liście siebie nie widzę. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7342747 Napisano: 17.03.2026 08:19:25 w Wkurza mnie...
Kolejny konkurs z nagrodami żenada: https://wygrywajzzywcem.pl/
Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7342744 Napisano: 17.03.2026 07:26:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atyde25 napisał(a):

Nie rozumiem tego ułożenia hasła z Coccolino. 2 słowa jak te przykłady. Ale nic mi nie pasuje, wszystko się wydaje dziwne co wymyślę. A ten płyn w Biedrze 49,99 zł. To droga zabawa emotka

Trzeba poczekać na promocje bo na pewno będzie. A konkurs organizowany przez smolara to i dziwne pytanie i wg mnie beznadziejne nagrody jak na drogi zakup i kombinowanie co by też tam napisać żeby smolar to chciał czymś nagrodzić. Wyświetl w wątku >>
2 atyde25, joan 0

nanajka81

#7342743 Napisano: 17.03.2026 07:22:36 w Wkurza mnie...
magdalena-chili napisał(a):

pawelski napisał(a):

A mnie trochę denerwują i trochę śmieszą konkursy w których wygrywa tekst: 

" Bez młota to ch..... nie robota " 
Facebook

W osobnym poście uzasadnienie Facebook : Spośród wielu odpowiedzi jedna szczególnie zwróciła naszą uwagę – prostotą, trafnością i humorem, który doskonale oddaje realia pracy w branży budowlanej. Czasem jedno zdanie potrafi w bardzo celny sposób podsumować codzienność na budowie – i właśnie za tę błyskotliwą, humorystyczną formę postanowiliśmy przyznać nagrodę.

Bo jak trafisz na cepa w jury, to i młotem, a tym bardziej ch...em wygrasz...

W sumie zabawne to hasło. Ludzie się porozpisywali a chłop prosto z mostu napisał życiową prawdę budowlańca. Też bym nagrodziła choć nie popieram przekleństw ale wolę takie coś niż pociskanie kiczu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7342540 Napisano: 16.03.2026 07:25:13 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza że w konkursach tak mocno wpychają czekolady Milki MMMax... Drogie, słodkie, niedobre. W najnowszym ich konkursie w zamian za 20-25 zł poświęcone na czekolady - można wygrać jakieś reklamowe śmieci... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7342352 Napisano: 14.03.2026 18:38:19 w SZUKAM....
joan napisał(a):

banka-manka napisał(a):

aanneettaa napisał(a):

Szukam informacji od osób które korzystały z vouchera prezent marzeń , czy warto taki voucher kupić na prezent?

Zależy jaka kwota i czy osoba, która ma dostać bon mieszka w większym mieście. Bo głównie atrakcje typu masaże, dzienne spa, restauracje, jakieś warsztaty itp., odbywają się w większych miastach. Choć jeśli kwota jest duża, to można wykupić jakiś weekendowy pobyt i wtedy odległość atrakcji, nie ma takiego znaczenia.

Nie warto. Prawie zawsze atrakcje oferowane na Prezentmarzeń itp. są dużo droższe, niż w cenniku. Bo przecież oni też muszą dostać prowizję. Lepiej zakupić voucher bezpośrednio (można przez Internet) w SPA czy hotelu, dosłownie każdy coś oferuje. Albo na naszym forum w dziale sprzedażowym. Dla mnie pośrednicy a'la PrezentyMarzen to scam.

PRZYKŁAD PIERWSZY Z BRZEGU, BO JESTEM ZE ŚLĄSKA emotka "Seans w tężni solankowej dla dwojga – Chorzów":
Cena na PrezenMarzen za 60 minut dla dwojga: 148,00 PLN
https://prezentma...j-dla-dwojga-chorzow
Cena bezpośrednio u usługodawcy za 60 minut dla dwojga: 49,00 PLN
https://lestetica...spa/teznia-solankowa

Też uważam że to nie jest trafiony prezent. Nawet jak się to wygra (voucher na określoną rzecz) to ludzie to sprzedają bo jest to dość problemowy prezent. Ja kiedyś wygrałam taki voucher na 500 zł (na wszystko) i w sumie zużyłam na 4 fotoksiążki. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7342053 Napisano: 13.03.2026 08:58:23 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Samsung Galaxy 7 Watch - kolor cream oryginalnie zamknięty - 800 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7341934 Napisano: 12.03.2026 17:04:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wawel intermarche emotka  Tak czułam że moje ślęczenie nad tekstem z Wawelem się nie opłaca... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7341758 Napisano: 12.03.2026 10:07:02 w Wkurza mnie...
Że tak trudno mi trafić w 7daysa... Na 15 paragonów - 0 trafień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7341750 Napisano: 12.03.2026 09:52:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bransoletka z Pantene Everydayme - GLS - papiery do podpisu
Soplica Gorzka z miętą + czapka - FedeX Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7341749 Napisano: 12.03.2026 09:50:35 w Zdjęcia naszych wygranych
Soplica Gorzka z czapką (ostatni etap - konkurs FB) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

nanajka81

#7341722 Napisano: 12.03.2026 08:25:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

makra napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ja wsadziłam kukurydzę do miski V&B białej co się kiedyś za punkty w in-medio odbierało ( tylko dinozaury pamiętają ponad 15 lat temu pewnie). Dodałam chyba pomidora ,cebuli i majonezu. Nie mam info o wygranej jakby co emotka  Masło do tego nie moje smaki.

8igora9 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

edith napisał(a):

Powiedzcie mi proszę jak rozumieć zapis w konkursie Bonduelle ,zrobić zdjęcie kukurydzy z masłem i solą, sorry może kogoś rozśmieszę ale to ma być danie z kukurydzy z puszki czy kolba  kukurydzy?  emotka

Im generalnie chodzi o to, że ta ich kukurydza z puszki jest dobra zrobiona na maśle z dodatkiem soli. I oczekują, przynajmniej ja tak zrozumiałam, zdjęcia z propozycją podania tej kukurydzy. Ona ma grać główną rolę na zdjęciu.

Złoto na gorąco - Kukurydza z puszki podana z masłem i solą 🤓  Cóż, nawet moja córka na to nie poszła, chociaż uwielbia kukurydzę. 🙈 Ale tak, oni najwyraźniej chcą przeforsować ten super pomysł i mamy po prostu robić zdjęcie samej kukurydzy.

Haha ja widząc ten konkurs też się zastanawiałam jaki oni chcą zdjęcia i jakiej kukurydzy. Czy tylko z samym masłem i solą ? To wszystkie zdjęcia  będą takie same emotka

ja na razie odpuściłam kupowanie tej kukurydzy bo tez nie do końca rozumiem o co im chodzi , mogli napisac zrób danie z kukurydzą no to wtedy mogłabym poszaleć a tak? masła i soli na zdjęciu nie widać więc równie dobrze mogę wyrzucic kukurydzę na talerz i zrobić zdjęcie. A może będą patrzeć kto ma ładniejszy talerz? emotka

tyle że tam oprócz zdjęcia trzeba też odpowiedzieć na pytanie - może ono jest ważniejsze niż kukurydza na zdjęciu? Wyświetl w wątku >>
2 atyde25, mia 0

nanajka81

#7341697 Napisano: 12.03.2026 06:58:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sania30 napisał(a):

Czy ktoś wygrał z wyzwania colgate w rosmanie? Nie widzę wpisów a wyzwanie zniknęło z apki

W tych ich aplikacjach bardzo ciężko wygrać - i nie ważne czy nagród jest 160 czy 1400, zawsze na tym forum jest znikoma ilość laureatów. W zeszłym roku na 153 nagrody w dwóch ich konkursach - na forum wpis był jeden z nagrodą najniższego stopnia... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7341696 Napisano: 12.03.2026 06:55:45 w SZUKAM....
taylors napisał(a):

Kogoś kto reklamował produkt spożywczy i podpowie gdzie to zgłosić jak i czego oczekiwać.

Kiedyś w mlekovicie reklamowałam ich mleko - świeżo po otwarciu było zepsute i śmierdziało. Zgłosiłam głównie dlatego, że było to dla mnie dziwne - jak po otwarciu z długim terminem ważności mleko może być zepsute? Podobno sprawdzili partię i wszystko niby ok, ale i tak w zamian przyslali pakiet serków, jogurty, butelkę mleka i jeszcze coś. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7341533 Napisano: 11.03.2026 13:38:34 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Palina napisał(a):

Chyba bransoletki z konkursu z Roska z Pantene emotka

na 100% to ten konkurs Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7341518 Napisano: 11.03.2026 12:58:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
LadyInWhite napisał(a):

Czy ktos ma sytuacje z Everydayme ze wygrywa coś u nich i nie dostaje maila? Dostaje informacje wybiórczo,raz przychodzą,raz nie a zazwyczaj o wygranej dowiaduję się z maila o nadanej przesyłce emotka

A może maile ci w spamie lądują? Też mi się zdarzyło nie dostać maila a nagroda o której nie wiedziałam przyszła. Tak więc ciesz się że oni wysyłają nagrody bez potwierdzania adresu i tego typu bzdetów. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7341384 Napisano: 10.03.2026 20:19:49 w Zdjęcia naszych wygranych
saszetkowiec napisał(a):

u mnie zamiast fasolki - sos bolognes (dostałam dwa takie same) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7340992 Napisano: 09.03.2026 12:32:32 w Informują
Informują z Konkurs "Pudliszki 2025"

Rodzaj powiadomienia: info w apce inpost
Dodatkowe informacje:
produkty pudliszki Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0