Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

nanajka81

#7369721 Napisano: 30.06.2026 07:40:18 w co chcielibyście wygrać?
atyde25 napisał(a):

A ja ten worek na ziemniak z Mangnum z Żabki ,nie wiem czy już info było i mnie pominęli.

było Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7369714 Napisano: 30.06.2026 07:01:03 w co chcielibyście wygrać?
pomysł na wakacje emotka  voucher jakiś, kasę, cokolwiek co by mnie wysłało gdzieś na odpoczynek. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7369711 Napisano: 30.06.2026 06:19:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martunik3 napisał(a):

Studio Rec wysłał meila, można wybierać rozmiary ubrań.
Ż w dobrym stylu.

dzięki!
Ależ szybko rozmiary schodzą... Granatowych męskich L już brak... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7369379 Napisano: 29.06.2026 06:59:14 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Darneta napisał(a):

#7364531 w watku ''Pomocy!!!''

widzę że nie tylko ja nie cierpię tej nowoczesnej wersji... Też wolę prostotę i przejrzystość i cudownie że została ta stara, dobra skórka.

Przeczytaj sobie wpis na głównej, że stara wersja ma być wyłączona

CO????? Nie, tylko nie to!!! Dlaczego?? Ja kocham starą wersję!! Gdzie można petycje jakąś podpisać o zostawienie jej???

A w temacie aktualnego wkurzenia: wq mnie pogoda i jej temperatury  emotka  A także to że nie mam kompletnie pomysłu gdzie jechać na wakacje emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7369226 Napisano: 28.06.2026 10:58:40 w Dziś cieszę się z.....
ktosiek1 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Cieszę się, że znów udało mi się napisać odpowiedź. Nie chciało mi się jak zawsze, ale nie mogłam na darmo kupować słodyczy. Znówu musiałam wymyślać gdzie chce pojechać, jak nigdzie w sumie nie chcę. Agencje kochają to pytanie od lat. Ja bym inne pytania zadawała, takie ...ciekawsze. Nawet nie umiem się teraz wysłowić, bo takiej ekwilibrystyki musiałam dokonać by napisać "ciekawą" odpowiedź. Zazdroszczę wszystkim, których te pytania inspirują.

Mam to samo, coraz częściej rezygnuje z udziału w konkursie, no bo ile można... Te pytania mózg wypalają. Agencje też mogłyby się wykazać kreatywnością wymyślając ciekawe i inne pytania, zadania. A tak to dzień świstaka....

Ach, ja też tak samo jak wy... Coraz więcej pytań mnie męczy i niestety jest coraz więcej konkursów z produktów, których nie jadam, nie potrzebuję. Obecnie mam tylko jakieś dwa paragony na bramki i tyle. Dziś nawet zrezygnowałam z kupowania papieru Regina bo uznałam że skoro moje 3 odpowiedzi byly do d to nie warto znowu próbować. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7369212 Napisano: 28.06.2026 10:12:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

as32572 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Konkurs BPme. Można było zgłaszać tekst, zdjęcie lub film i 3 pierwsze miejsce zajęły filmy, do tego kręcone poziomo. Przypadek? 

wygrani

Ja czasami nagrywam też poziomo, reelsy w swojej firmie. Niemniej jednak tu w tym konkursie zrobiłam pionowe. Powiem tak, obejrzałam ten filmik z 1 miejsca i mi się w ogóle nie podoba 🤡 leci tandetą. Lepsze zgłoszenia były w komentarzach, na ich fejsie. No ale to nie ja jestem komisją konkursową 🤭

Mi się podoba filmik z 3 miejsca. Fajny pomysł  emotka  pierwszy jest dla mnie o niczym, ale może komisji spodobała się animacja kampera

Też mi się podoba 3 filmik. No ale właśnie jak tekst ma konkurować z filmem?

To już inna bajka. Nie rozumiem właśnie jak agencje mogą dopuszczac wszystkie formy w jednym konku, no chyba że przewidują je nagradzać, a widać że tego raczej nie robią. Nawet Smolar organizuje takie konkursy, a wydaja się profesjonalni. To bez sensu wrzucać wszystkich do jednego worka, bo to jakby wiersz konkurował do Oscara. Nie wiem co w głowie mają agencje, pozwalając na wszystkie formy. Może by więcej ludzi wzięło udział? Ale sami spisują ich na straty, nie nagradzając...

Filmiki profesjonalne więc od razu widać do kogo był kierowany konkurs - do profesjonalistów, dzięki którym BP pewnie się rozreklamuje. Filmiki - zdjęcia - tekst - jestem ciekawa tych wyróżnień? Czym ludzie powygrywali? W sumie w pudliszkach też były i filmy i zdjęcia w jednym worze a wygrani zostali nagrodzeni za pomysłowe, ładnie wykonane filmiki. Kiedyś konkursy były dla zabawy teraz to wyścig profesjonalnych szczurów. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7368793 Napisano: 26.06.2026 11:49:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
smolar i zdrowy uśmiech echh... dobrze że dzieci tej pasty używają... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7368538 Napisano: 25.06.2026 17:16:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
Z nie bazowych ale dla mnie to mega nagroda: Złoty Absolwent i świadectwo z paskiem u córki, kończącej szkołę.
Z bazowych: bon intermarche Jacobs. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7368326 Napisano: 25.06.2026 10:18:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jest karta Persil z Rossmanna! Info z teraz Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7368279 Napisano: 25.06.2026 08:18:49 w Czy informują/ informowali?
plaziks napisał(a):

KaNaFaPiNiFi napisał(a):

Persil i Colgate . To by było na tyle?

500 kart z Persil i tylko 10 wpadło na forum xd dramat

Ano dramat... Też jestem zawiedziona choć ehh można się było spodziewać po Rossmannie takich forumowych wyników... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7368273 Napisano: 25.06.2026 07:19:12 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

Mój mąż czwarty raz kupił Grycany i nie zabrał paragonu emotka
Skandal

ubiłabym... emotka
A tak serio to potraktuj to jako "pudło". Tam mega ciężko trafić. Ja na 5 paragonów - trafiłam powietrze... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7368271 Napisano: 25.06.2026 06:57:44 w Smolar
baxter napisał(a):

visserarthur napisał(a):

baxter napisał(a):

bocin napisał(a):

Siemanko, powiedzcie mi proszę, bo idzie do mnie przesyłka od Smolara i jest info, że są dokumenty zwrotne. Co tam konkretnie jest w tych dokumentach i czy może taką przesyłkę odebrać domownik?

Ten dokument to potwierdzenie odbioru nagrody - wpisuje się dane laureata czyli, imię,nazwisko, adres,data,podpis w tej chwili jestem w domu ale jak pracowałam to u mnie zawsze odbierał domownik i wypełniał w moim imieniu dokumenty,czasami dochodziło kilka nagród równoczesnie  to kurier podawał mi, które dane do której przesyłki. Ale sporo zależy od kuriera,kiedyś przepadła nagroda w rodzinie bo osoba odbierająca podpisała nazwiskiem z męża a nie panieńskim na które była przesyłka a kurier podał tylko imię. U niektórych to kurier wypełnia te papiery.

Jak mogła Ci przepaść nagroda? Skoro nagroda była już u Ciebie, a protokół z podpisem poszedł do Smolara, to kazali Ci nagrodę odesłać…?

Kurier nie wydał nagrody, odbierała bratowa jedną nagrode na siebie a druga była na szwagierkę i podpisała jej nazwiskiem z męża a wygrana była na nazwisko panieńskie a kurier podał jej tylko żę jedna przesyłka dla pani Ani a druga dla Oli.I jak podpisała to powiedział, że to nie ta osoba. Bratowa akurat jest niekonkursowa a ponadto wstydliwa i nie wdała się w dyskusję z kurierem.

Nawet jakby się wdała w dyskusje to by nic z tego nie wyszło i nagroda by wróciła. Pozostaje pisać do Smolara z wyjaśnieniem sytuacji, pewnie wyślą ponownie. Miałam taką sytuacje tyle że nie ze Smolarem ale podpisał mi się szwagier i kurier nagrodę zabrał. Ale napisałam do organizatora że szwagier nie kumaty i wysłali ponownie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7367939 Napisano: 24.06.2026 12:48:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Persil... No weź! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7367531 Napisano: 23.06.2026 10:21:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nałęczowianka 0/5 Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#7367529 Napisano: 23.06.2026 10:18:51 w Telefony od agencji
let_the_sun_shine napisał(a):

Cześć, jestem tu całkiem nowa, witajcie! Debiutuję w temacie konkursów i rozeznaję się w tym powolutku, mam na koncie kilka wygranych przez ostatnie miesiące i apetyt na więcej :D.

Niepokoi mnie, że w regulaminach czasem widzę, że będą informować o wygranej telefonicznie - a ja niestety pracuję w taki sposób, że zwykle nie mogę odebrać.

Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie - tzn. czy można się jakoś zabezpieczyć, np. wpisać sobie numery telefonów agencji do telefonu (czy dzwonią zawsze z tych samych? Ma ktoś może listę?) żeby wiedzieć, że próbują się dodzwonić? Albo jakieś inne sposoby? Będę wdzięczna za wszelkie rady albo odesłanie do miejsca, gdzie o tym rozmawialiście - próbowałam znaleźć, ale mi się nie udało, a nie chcę zaśmiecać emotka

Dobrego dnia, pozdrawiam i będę wdzięczna za pomoc!

Pocieszę Cię - rzadko kiedy dzwonią, naczęściej idą smsy i maile. Tylko w niektórych agencjach (np Ci co organizują Ferrero, Capri, z konkursów papierosowych) dzwonią z głównymi nagrodami. A tak to maile/smsy. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7367382 Napisano: 22.06.2026 20:55:07 w Zapowiedzi konkursów
Agnes napisał(a):

Czy ktoś napisze co trzeba konkretnie zrobić w tym.bondeulle?

kup 2 produkty Bonduelle w biedronce i odpowiedz na pytanie "Dlaczego to właśnie z Tobą ma się spotkać Grzegorz Krychowiak" Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7367379 Napisano: 22.06.2026 20:50:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Agnes napisał(a):

W końcu walizka z Peroni 
Kto tu pisał że ona jest mała? 
Przecież to całkiem fajna duża walizka

Nikt nie pisał że jest mała. Ja pisałam, że jest średnia i jak na mnie to jest wielka  emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#7367312 Napisano: 22.06.2026 17:50:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aleksiak napisał(a):

Pojawiła się zakładka u Albedo, Cherry coke żabka

kogos przepuszcza? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7367301 Napisano: 22.06.2026 17:18:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
-Triss- napisał(a):

I jeszcze bon do Palion Style - no młody będzie zachwycony emotka

u mnie też Wyświetl w wątku >>