Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7047822 Napisano: 19.09.2022 13:40:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
klocki LEGO Bukiet, jakiś kurier Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7047638 Napisano: 18.09.2022 12:37:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
delfinka101 napisał(a):

Wkurza mnie loteria nestle. Ograniczenia na gospodarstwo a i tak nie mogę wygrać ani 1 sztuki. Kupuję i tak płatki (batoniki okazjonalnie) ale wpadłby 1 zestaw i byłoby milej. Same pudła. Haribo, Nestl, Dare, Kinder, Lion, pudło za pudłem. Brak weny by napisać coś na laysy a paragony leżą i robią się coraz mniej czytelne

witaj w klubie!  ja w tych samych konkursach udział biorę... bez efektu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7047476 Napisano: 16.09.2022 19:23:55 w Wkurza mnie...
psotka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

psotka napisał(a):

Mam to samo - goraczka, bol glowy, oslabienie, brak apetytu, zmeczenie, nic sie nie da zrobic. Lekarka wysłała mnie na test covidowy. 

daj znać czy Covid Ci wyszedł, w sumie ciekawa jestem co to za g*w*o się przypałętało.

Domowy test wykazal wynik pozytywny - 2 kreski, 1 mocno widoczna, a druga mniej. Zaje.bisty urlop emotka  mialam być Dzis ww Wrocławiu na wygranym wyjezdzie emotka  drugi covid w tym roku
 Musial mnie ktoś w pociagu nad morze zarazic 

och emotka Kuruj się zatem, to jakiś dziwny wirus jest. Szwagierka wczoraj wieczorem też poległa i ma dokładnie te same objawy co ja.  Wyświetl w wątku >>
1 psotka 0

nanajka81

#7047451 Napisano: 16.09.2022 17:02:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anet napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Jest ktos kto nie wygrał Garmin mimo zgloszen w każdym etapie? 😭

Ja, ja, wybierz mnie! emotka no u mnie dokładnie to samo...

ja też ciągle nic emotka Nienawidzę ani bramek ani losowań - w jednym nie trafiam, w drugim mnie nie losują... Wyświetl w wątku >>
1 vazzz 0

nanajka81

#7047378 Napisano: 16.09.2022 13:35:10 w Wkurza mnie...
psotka napisał(a):

Mam to samo - goraczka, bol glowy, oslabienie, brak apetytu, zmeczenie, nic sie nie da zrobic. Lekarka wysłała mnie na test covidowy. 

daj znać czy Covid Ci wyszedł, w sumie ciekawa jestem co to za g*w*o się przypałętało. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7047344 Napisano: 16.09.2022 12:11:24 w Wkurza mnie...
southlander napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

southlander napisał(a):

Szósty dzień od początku grypy a kości nadal bolą, pozostałe objawy też schodzą powoli. Konkursowy tydzień w plecy, dziś jest dopiero pierwszy dzień od weekendu gdzie jestem w stanie usiedzieć przy komputerze dłużej niż pół godziny.

pytanie: czy to rzeczywiście grypa? Ja mam 4 dzień jakiegoś wirusa - pierwsze dwa dni tragedia, ból wszelkich mięśni, nóg, głowy, dreszcze, gorączka, brak apetytu - prawie ciągle leżałam i gapiłam się w sufit. Kolejny - tylko ból głowy i ogólne rozbicie, dziś za to katar, kaszel, ból gardła i dziwny ból łydek - trochę tak jakby mi się w dwie kłody drewna zamieniły. Czuję się chora ale jestem w stanie funkcjonować. Życzę Ci zdrowia!

Dzięki! I Tobie zdrówka! No, objawy identyczne, chociaż dodatkowo ciągnie się za mną brak smaku.
W sumie to by sugerowało żeby zerknąć w stronę COVIDu, ale test wskazał że to raczej nie COVID.

przypuszczam że to jakiś wirus się zmutował i sam nie wie w którą stronę człowieka pociągnąć. Mnie trochę zszokowało jak mnie te dwa dni wymęczyły ale może dlatego że w ogóle nie choruje i nie pamiętam jak to jest? W każdym razie oby do przodu, a konkursami nie ma co się przejmować - na horyzoncie cała masa nowych emotka Powodzenia! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7047336 Napisano: 16.09.2022 12:03:22 w Wkurza mnie...
southlander napisał(a):

Szósty dzień od początku grypy a kości nadal bolą, pozostałe objawy też schodzą powoli. Konkursowy tydzień w plecy, dziś jest dopiero pierwszy dzień od weekendu gdzie jestem w stanie usiedzieć przy komputerze dłużej niż pół godziny.

pytanie: czy to rzeczywiście grypa? Ja mam 4 dzień jakiegoś wirusa - pierwsze dwa dni tragedia, ból wszelkich mięśni, nóg, głowy, dreszcze, gorączka, brak apetytu - prawie ciągle leżałam i gapiłam się w sufit. Kolejny - tylko ból głowy i ogólne rozbicie, dziś za to katar, kaszel, ból gardła i dziwny ból łydek - trochę tak jakby mi się w dwie kłody drewna zamieniły. Czuję się chora ale jestem w stanie funkcjonować. Życzę Ci zdrowia! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7047286 Napisano: 16.09.2022 09:36:08 w WC - rozmowy o wszystkim
kachakacha napisał(a):

Jaki człowiek jest naiwny...
Zbliżają się urodziny mojego taty, który bardzo lubi Sanah. Czekałam kilka dni, żeby dzisiaj o 11 kupić bilety na koncert z orkiestrą. Jednak jak weszłam na stronę, to niemal zawału dostałam. Nie spodziewałam się, że są aż tak drogie emotka

pierwsza informacja, która dziś rzuciła mi się w oczy to właśnie cena biletu na koncert Sanah - 359 zł najtańszy... SZOK! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7046861 Napisano: 14.09.2022 11:10:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
po kilkudziesięciu próbach - o 9:27 kufle kozel.... emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7039360 Napisano: 13.09.2022 20:42:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ktosiek1 napisał(a):

radziosny napisał(a):

Mimo, że nie mam prawa narzekać, myślałem, że uda się z Reginy coś ugrać.. emotka Też 

Też nie wygrałam, ale patrząc po wynikach to chyba powód do radości. Następnym razem trzeba wrzucić trochę papieru w krzaki i wygrana murowana emotka

teraz to już raczej kilkanaście 🤣 Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

nanajka81

#7039266 Napisano: 13.09.2022 14:53:59 w Wkurza mnie...
synk napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

A mnie wkurza że znienacka złapała mnie grypa emotka Dawno mnie tak wszystko nie bolało emotka

a ja mam tą chorobę na C, która ponoć nie istnieje emotka Żona przytargała z przedszkola i poszło...

ojoj, to sobie oboje pochorujemy Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7039225 Napisano: 13.09.2022 13:06:49 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza że znienacka złapała mnie grypa emotka Dawno mnie tak wszystko nie bolało emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7005076 Napisano: 12.09.2022 11:27:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
koszulka LECH, PP,  jedna jedyna którą udało mi się trafić 31 lipca Wyświetl w wątku >>
2 cb656, mili05 0

nanajka81

#7005073 Napisano: 12.09.2022 11:23:55 w Wkurza mnie...
azaflora napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ziolko napisał(a):

malmoki napisał(a):

Wkurzył mnie wirtualny portfel z Biedronki. Rano w sobotę  wydałam  z niego 40 zł. Jeszcze 3 dychy zostały. I 12 naklejek . A dziś  patrzę  zostało 3 zł. Naklejek nie ma.Zakupy zrobione gdzieś w Wielkopolsce . Dzwoniłam na infolinię. Jak to ludzie biznesy kręcą...

Może ktoś zrobił zakupy podając Twój numer telefonu, na który masz zarejestrowaną kartę/aplikację z biedronki?
Sprawdź w aplikacji, czy nie masz obcych paragonów

a swoją drogą ile trzeba wydać By dostać choć jedną naklejkę???

nanajka81 np w tym tygodniu 
- Zozole /1,99 w promocji/ 1 
-Nutella ta mniejsza z naklejką konkursową /8,99 zł/ 3
- podpaski Femina /2 sztuki = 8,98zł/ 2
razem mas 6 i odbierasz naklejkę

kurcze... no to w życiu nie uzbieram bo z tych promocyjnych rzeczy to na ogół mało co kupuje... Dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7004988 Napisano: 12.09.2022 08:02:50 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

malmoki napisał(a):

Wkurzył mnie wirtualny portfel z Biedronki. Rano w sobotę  wydałam  z niego 40 zł. Jeszcze 3 dychy zostały. I 12 naklejek . A dziś  patrzę  zostało 3 zł. Naklejek nie ma.Zakupy zrobione gdzieś w Wielkopolsce . Dzwoniłam na infolinię. Jak to ludzie biznesy kręcą...

Może ktoś zrobił zakupy podając Twój numer telefonu, na który masz zarejestrowaną kartę/aplikację z biedronki?
Sprawdź w aplikacji, czy nie masz obcych paragonów

a swoją drogą ile trzeba wydać By dostać choć jedną naklejkę??? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6960003 Napisano: 10.09.2022 17:41:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
trhspfb napisał(a):

Proszę, otwartym tekstem, niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi z tym Almette i Aleksandrowem Łódzkim? Almette produkują w Węgrowie. 
W Aleksandrowie jest drukarnia wieczek??

w Aleksandrowie są cwaniaki -które być może mają dojście do wydrukowanych wieczek, być może mają swoją wtykę w agencji która pisała regulamin i ustaliła "w tajemnicy" o której otwierane są bramki, być może coś innego. W każdym razie z tego właśnie miasta w każdym konkursie wygrywa sporo osób (rodzina?). Pytanie: jak im się to udaje? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6929861 Napisano: 09.09.2022 20:01:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
edzia21 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Nie jarzę - jedni wyślą jedno zgłoszenie i wygrywają a ja wysłałam ich już esiąt i 0 emotka Co ze mną jest nie tak?

Jak nie masz szczęścia w loteriach...to pewnie masz w miłości emotka emotka
:*

:) no choć tyle emotka emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6929859 Napisano: 09.09.2022 19:48:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie jarzę - jedni wyślą jedno zgłoszenie i wygrywają a ja wysłałam ich już esiąt i 0 emotka Co ze mną jest nie tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#6880939 Napisano: 06.09.2022 18:00:39 w Wkurza mnie...
radziosny napisał(a):

emi napisał(a):

madllen napisał(a):

emi napisał(a):

Wkurza na maxa, że Regina nagradza KRADZIONE prace. Tylko w IV etapie wygrały 4 zdjęcie bezczelnie zerznięte z netuemotka
Nikt tego nie sprawdza, nie widzi? , to wali po oczach na I rzut

Jak jest tak jak mówisz zgłaszaj. Mam nadzieję, że agencja zareaguje odpowiednio. emotka  

To jest trochę dziwnie zorganizowane.
Czy sprawdzają, nie wiem, ale widzę w galerii masę zdjęć z internetu, może ok 50%emotka
Dzisiaj opublikowali zwycięzców IV etapu, czyli osoby już ZATWIERDZONE  emotka
Jednocześnie dzisiaj informują za V etap, zwycięzcy będą widoczni za tydzień, dzisiaj nie wiadomo kto i czym .Akurat w V etapie jest niezbyt  dużo zgłoszeń i patrząc na to co nagradzają można się tylko domyślać , że wygrała Eko natura z Panią na tle zapisanej ściany i przyklejonego do ściany ręcznika, ale to okaże się jak opublikują.

Z IV etapu przykładowo oczyszczacz wygrała "praca",która  jest bardzo powszechna, nawet dostępna jako tapeta emotka   
https://ekokonkur...s/402_1661588371.jpg

https://www.alamy...ritory-77725366.html

Na FB jest strona Reginy , wcześniej były tam posty,ale już nie widać, dzisiaj zrobiłam wpis, był chwilę i nie ma emotka

Ogólnie z ciekawości próbowałem znaleźć gdzieś to zdjęcie z Tatrami. I już byłem pewien, że znalazłem źródłowe zdjęcie w internecie, ale później stwierdziłem, że jednak różnią się szczegółami (chociażby, że na tym w internecie wyraźne chmury były). Potem sobie pomyślałem, że ludzie przecież jeżdżą w różne miejsca i robią fotki.
Brałem udział w konkursie, więc jakby okazało się, że ktoś zrobił plagiat to bym się wkurzył..emotka

Na moje oko tam dużo zdjęć jest ściągniętych z internetu albo ulepszonych w photoshopie. Regina po raz kolejny daje konkursowego ciała - co robią konkurs gdzie trzeba wrzucić fotki przyrody to okazuje się że większość ich jest niesłusznie nagrodzona. Wyświetl w wątku >>
1 emi 0