Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6880867 Napisano: 06.09.2022 13:25:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tuw3105 napisał(a):

[quote=na stronie konkursu jest napisane, ze nie musi byc opakowanie konkursowe, moze byc zwykle

atyde25]To super bo u mnie Rolmlecz jest akurat w Biedrze ale przejrzałam wszystko i same nie promo.

u mnie w biedrze są promo tylko trzeba wyciągać z dołu bo na górze same nie promo emotka ale to chyba nie ma znaczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6880804 Napisano: 06.09.2022 10:58:43 w Wkurza mnie...
at-babska napisał(a):

szczerze? Myślę że tam sporo fotek jest ściągniętych gdzieś z neta i wrzuconych ot tak bo pasują do konkursu. Poza tym to mało tam jest naprawdę ekstra fotek. Oczywiście się zdarzają fajne ale mnie tam mało które powala na kolana. 

Jako, że nie jestem wybitnym fotografem, to podobają mi się prawie wszystkie zdjęcia. Może z wyjątkiem tych upozowanych z papierem - ten poziom wazeliny jest dla mnie nie do przekroczenia, no i papier w lesie kojarzy mi się tylko z jednym emotka  , ale jak widać to skuteczne zagranie. 

w każdym konkursie fotograficznym w którym w ładny sposób rozreklamujesz produkt organizatora - wazelina jest nagradzana. Teraz byle jakie zdjęcia rzadko kiedy mają szansę coś wygrać. Trzeba się wybijać. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6880679 Napisano: 05.09.2022 19:20:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kejm napisał(a):

Czy z loterii colorino przychodzą potwierdzenia na maila?

ja nie dostałam Wyświetl w wątku >>
1 kejm 0

nanajka81

#6880663 Napisano: 05.09.2022 17:39:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nic... kompletnie nic! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6880658 Napisano: 05.09.2022 17:19:06 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

as32572 napisał(a):

...migotanie dziwnym trafem pojawiło się po raz pierwszy po szczepieniu na covid, no ale lekarz twierdzi, że to zbieg okoliczności.

Nie chcę krakać, ale jeśli zdarzy się najgorsze i pacjent zejdzie, to jako powód zejścia będzie podany covid, czy "choroby współistniejące"? Ciekawe, jaką współistniejącą chorobę wtedy znajdą, której teraz znaleźć nie potrafią...

Taka zgadula emotka

ostatnio u koleżanki, która co jakiś czas "migotała" (a zaczęło jej migotać z dwa lata temu) wyszło że to migotanie ma od nieleczonej boreliozy (nie wiedziała że ją ma), która tak zniszczyła serducho, że rozrusznik trzeba było wsadzić. A wszyscy lekarze jej mówili że jej miga bo za dużo waży i serce obciążone i kazali schudnąć. Wyświetl w wątku >>
1 as32572 0

nanajka81

#6880619 Napisano: 05.09.2022 15:12:13 w Wkurza mnie...
at-babska napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

cb656 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Niby mają szafki w szkole a książki i tak nosić muszą... Bezsensu.

No totalnie bez. emotka emotka

Bezsensu bo każdego dnia mają to samo (młody w pierwszej klasie) a jak dostaną jakieś zadania to pewnie literki do napisania bo co innego się robi w pierwszej klasie?

Mój drugoklasista w pierwszej klasie chyba ani razu nie miał zadane, żeby pisać literki. Męczyli to w klasie. Do domu zwykle dostawał 2-3 zadania z zeszytów ćwiczeń, czasem jakąś czytankę. 

W temacie: nie wkurza, a załamuje poziom moich artystycznych fotek do konka Reginy. Myślałam, że są fajne, ale jak zobaczyłam resztę to emotka

szczerze? Myślę że tam sporo fotek jest ściągniętych gdzieś z neta i wrzuconych ot tak bo pasują do konkursu. Poza tym to mało tam jest naprawdę ekstra fotek. Oczywiście się zdarzają fajne ale mnie tam mało które powala na kolana.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6880441 Napisano: 04.09.2022 12:30:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

naprawde te puzzle są tyle warte??

w regulaminie 240 wraz z leżakiem lol

regulamin swoje, życie swoje... A puzzle są tyle warte ile ktoś za nie zapłaci...

chciałam wystawić swoje i teraz myślę za ile emotka

no raczej majątku na tym nie zbijesz... To że coś jest limitowane nie znaczy że ludzie o to się bić będą choć zależy przedmiotu. Mi się wydaje że wszelkie puzzle ciężko sprzedać ale życzę powodzenia!  Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6880425 Napisano: 04.09.2022 10:42:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

naprawde te puzzle są tyle warte??

w regulaminie 240 wraz z leżakiem lol

regulamin swoje, życie swoje... A puzzle są tyle warte ile ktoś za nie zapłaci... Wyświetl w wątku >>
1 dorcia77 0

nanajka81

#6880381 Napisano: 03.09.2022 17:26:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czarnykot napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Tyle zgłoszeń na nestle i ciągle pudło, haribo pudło, o hitach nie wspomnę a na dodatek pudła w kinder. Ludzie wysyłają po 3 zgłoszenia i 3 nagrody mają a ja tyle zgłoszeń i 0.  Oby szykowało się coś naprawdę wielkiego  na osłodę, po tych pudłach. 

Ooo, jakbym siebie widziałam... na haribo już patrzeć nie mogę j dalej "zabrakło szczęścia", hity i nestle to samo... juz tyle zgłoszeń poszło i nadal nic:-( Kinder tez bardzo potrzebne, oczywiście też wygrać tam nie mogę... a LAYSy? 
Ech... nie wiem jak to robią inni, że 3 zgłoszenia (albo 1) i  wygrywaja?

Mam dokładnie to samo emotka ani kinder ani nestle ani milion innych bramek w różnych loteriach... Co zrobić aby trafić w cokolwiek? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6880302 Napisano: 02.09.2022 22:25:17 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

kerocna napisał(a):

Szukam sprawdzonego i dobrego odkurzacza samochodowego, czy ktoś posiada takowy i może polecić? Czy lepiej się nie bawić w takie rzeczy i pozostać przy odkurzaczu domowym? emotka

Osobiście polecam zostać przy domowym. Sam kupiłem samochodowy i użyłem go chyba raz. O wiele lepiej się odkurza domowym niż samochodowym. 

samochodowe są niestety badziewane. Albo zainwestuj w bezprzewodowy którym da się odkurzać i w domu i w samochodzie albo używaj tradycyjnego. Wyświetl w wątku >>
3 kerocna, mia, RaMa 0

nanajka81

#6880249 Napisano: 02.09.2022 17:49:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wątku! Gdzie ten mój zegarek z Kinder dla synka hm? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6880162 Napisano: 02.09.2022 13:44:02 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Niby mają szafki w szkole a książki i tak nosić muszą... Bezsensu.

No totalnie bez. emotka emotka

Bezsensu bo każdego dnia mają to samo (młody w pierwszej klasie) a jak dostaną jakieś zadania to pewnie literki do napisania bo co innego się robi w pierwszej klasie? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6880154 Napisano: 02.09.2022 13:17:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niech mnie ktoś oświeci bo zgłupiałam: na czym polega udział w tym konkursie? https://wygrywaj.coolpack.com.pl/loteria Tam będą losować czy co? Bo przy zgłoszeniu podaje się imię, nazwisko, nr telefonu i datę urodzenia i to koniec... Żadnego nr paragonu ani nic w tym stylu. Ludzie będą się rejestrować a potem szukać paragonów do kupienia czy jak? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6880080 Napisano: 02.09.2022 05:49:55 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

Wkurza mnie:
to że chcę zmienić pracę na lepszą a mi to nie wychodzi ...to że gram i gram w konkursach i nic konkretnego nie wygrywam ( i jak kiedyś "powiedzmy" że byłam pewna, że ugram auto ,tak teraz tej pewności nie mam już w ogóle ) ...to że na liczniku biologicznym mam 40 ....i to że " wychowywanie" dzieci to tak trudne "zadanie". ..a to sobie ponarzekalam emotka  

oj nie ty jedna masz takie problemy. mnie wczoraj wykończył początek roku szkolnego - długi apel a potem jeszcze dłuższe zebranie i 5 kg książek do przyniesienia do domu... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6879863 Napisano: 01.09.2022 07:37:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radziosny napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pusheen napisał(a):

Tak, zdjęcia konkursowiczów się wyróżniają, ale nie powiedziałabym, że którekolwiek mnie zszokowało. Szokuje mnie tylko kawałek plastikowego, czerwonego manekina w ramce na ścianie na jednym ze zdjęć, ale bardziej na zasadzie: szokuje mnie, że ktokolwiek chciałby mieć coś takiego na ścianie w swoim domu emotka  Od razu kojarzy mi się Gladys z "Przyjaciół", ale to jej nawet do pięt nie dorasta emotka

Jak dla mnie zgłoszenia konkursowiczów są słabe, bo widziałam je już X razy. Niektórzy potrafią wpaść na jeden pomysł i powielą go w każdym zdjęciowym konkursie. Brakuje tylko Pani z narysowanym kredą rowerem. emotka  

Oj, wielu pomysłów brakuje emotka  Nie ma też np. koła rowerowego z loterią zostając już w klimacie rowerowym emotka  Za to widać, że niektórzy się mocno zainspirowali zdjęciami konkurencji, które wygrały dobre nagrody jakimś pomysłem i bez żenady powielają go, często kopiując niemal 1 do 1 całą scenografię.

A GRAF, jak to GRAF...i tak nagrodzi najzwyklejsze fotki. Zobaczycie emotka

to jacyś wybrańcy w tej galerii? Bo swojego zdjęcia tam nie znalazłam a też udział biorę.

Powinnaś dostać maila, że Twoje zdjęcie zostało poprawnie zweryfikowane emotka
Co do Wilkinsona to lubię tego typu konkursy. Zdjęcia są spoko, chociaż faktycznie te kartony, koszyki się powtarzają.. ale nie tylko takie prace wygrywają, więc o tyle dobrze, że każdy ma szanse emotka

no to maila mam ale w tej galerii powyżej zdjęcia nie znalazłam. Może i dobrze? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6879860 Napisano: 01.09.2022 07:21:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

pusheen napisał(a):

Tak, zdjęcia konkursowiczów się wyróżniają, ale nie powiedziałabym, że którekolwiek mnie zszokowało. Szokuje mnie tylko kawałek plastikowego, czerwonego manekina w ramce na ścianie na jednym ze zdjęć, ale bardziej na zasadzie: szokuje mnie, że ktokolwiek chciałby mieć coś takiego na ścianie w swoim domu emotka  Od razu kojarzy mi się Gladys z "Przyjaciół", ale to jej nawet do pięt nie dorasta emotka

Jak dla mnie zgłoszenia konkursowiczów są słabe, bo widziałam je już X razy. Niektórzy potrafią wpaść na jeden pomysł i powielą go w każdym zdjęciowym konkursie. Brakuje tylko Pani z narysowanym kredą rowerem. emotka  

Oj, wielu pomysłów brakuje emotka  Nie ma też np. koła rowerowego z loterią zostając już w klimacie rowerowym emotka  Za to widać, że niektórzy się mocno zainspirowali zdjęciami konkurencji, które wygrały dobre nagrody jakimś pomysłem i bez żenady powielają go, często kopiując niemal 1 do 1 całą scenografię.

A GRAF, jak to GRAF...i tak nagrodzi najzwyklejsze fotki. Zobaczycie emotka

to jacyś wybrańcy w tej galerii? Bo swojego zdjęcia tam nie znalazłam a też udział biorę. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6879662 Napisano: 31.08.2022 10:30:28 w co chcielibyście wygrać?
dobrego tableta... Bo badziewnego już 3 lata wstecz wygrałam... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6879483 Napisano: 30.08.2022 14:07:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wojteke-konkursy napisał(a):

Lay's 0/1, grants 0/1, Lisner 0/2 D R A M A T

lisner - co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6879423 Napisano: 30.08.2022 12:44:15 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
wódka wyborowa - DPD, bez powiadomienia Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

nanajka81

#6879420 Napisano: 30.08.2022 12:42:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sabart napisał(a):

barraquito napisał(a):

Pomijajac wszystko, póki nie zarejestrowałam się na tym forum nie zdawałam sobie sprawy do jakiego stopnia ludzie mogą być chciwi 🤣na co komu tyle  skarpetek, kubeczków czy głupot innego rodzaju? Czasy są jakie są i mało się znajdzie osób które kupią zbędne rzeczy gdy ceny wszystkiego idą w kosmos. Szkoda by mi było życia na angazowanie nie wiadomo ilu osob zeby uzbierac tony czegos co będzie trudno sprzedać. W kazdym razie ja nic w lavazzy nie wygralam i nie jest mi żal bo sluchawki słabe technicznie, jedynie glowna nagroda warta uwagi. To juz lepsza byla poprzednia edycja z sama kawą. Loteria jak inne, ludzie tacy jak zawsze. Powodzenia życzę w olx i allegro bo będzie  potrzebne... 🤣

Myślę, że większość gra ze względu na główne nagrody, a skarpetki to skutek uboczny. Nie wiem po co tyle jadu.

tyle że często główna jest jedna a tych słabych nagród setki... Co do słuchawek...Jedna z koleżanek pomogła mi wygrać bezprzewodowe JBL niby warte 400 zł (stary konkurs ob) Nie było do nich żadnego protokołu ale i tak nie zamierzałam ich sprzedawać bo w końcu drogie to pewnie dobre. Po kilku miesiącach nie dało się ich używać bo błyskawicznie się rozładowywały. I długo ładowały.  I nie dało się ich nijak zareklamować i wysłać na gwarancję. I wiem że sporo osób miało z tymi słuchawkami problem... Od tego czasu odechciało mi się grać o słuchawki o mniejszej wartości niż 500 zł... Mam wrażenie że niektórzy organizatorzy jakieś leżaki po magazynach zbierają i dają w konkursach.  Wyświetl w wątku >>
0 0