Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6850898 Napisano: 23.03.2022 05:50:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sledzik860 napisał(a):

anaesth napisał(a):

sledzik860 napisał(a):

Konkurs/czy czymkolwiek można to nazwać nic dobrego dla człowieka nie wnosi, co najwyżej spalone spojówki i zwyrodniały kręgosłup. Takie rywalizacje powinny być zabronione. 

A może to boty? emotka

Możliwe. Tym bardziej nie warto na coś takiego trwonić czasu. Już o wiele lepszy Tiger, gdzie wiele osób wygrywa w bramkach 10 zł. 

Tyle że w Tiger najpierw trzeba wydać 10 zł żeby je wygrać 🤣 Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6850880 Napisano: 22.03.2022 21:00:09 w Wkurza mnie...
sledzik860 napisał(a):

kocurro21 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kocurro21 napisał(a):

Potrzebuję odwyku od bramek... Poważnie ... Raz, że zmarnowałam już tyle kasy na te losowe konkursy bramkowe, że czuję się już jak nałogowy hazardzista nad ranem, który wychodzi z kasyna, bo mu je zamykają i szuka innego, które jeszcze choć przez godzinę jest otwarte... A dwa ... po prostu Help me ...emotka emotka  proszę ogarnijcie mnie emotka

Jak potrzebujesz grać dużo bramek, to spróbuj znaleźć zbyt na kupowane towary. Popytaj rodziny czy czegoś nie potrzebuje, odsprzedaj trochę taniej, ewentualnie wystaw aukcję. Warto też prowadzić bilans zysków i strat. 

To też dobry pomysł aczkolwiek u mnie np nie działa bo rodzina daleko. Co do sprzedawania kupionych towarów to też lekko nie jest, nawet jak trochę taniej się wystawi to ciężko kupca znaleźć. Niestety. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6850873 Napisano: 22.03.2022 20:12:48 w Wkurza mnie...
kocurro21 napisał(a):

Potrzebuję odwyku od bramek... Poważnie ... Raz, że zmarnowałam już tyle kasy na te losowe konkursy bramkowe, że czuję się już jak nałogowy hazardzista nad ranem, który wychodzi z kasyna, bo mu je zamykają i szuka innego, które jeszcze choć przez godzinę jest otwarte... A dwa ... po prostu Help me ...emotka emotka  proszę ogarnijcie mnie emotka

Rozumiem Cię doskonale ale wiesz co? Jest na to jedna rada - powstrzymuj się od kupowania w ilości więcej niż potrzebujesz - bramkowego produktu. A jak nie możesz to jak już go kupisz to nie graj od razu tylko daj sobie kilka dni - wierząc że leżący paragon nabierze mocy i w końcu trafisz emotka Powodzenia! U mnie to działa. Też licho mi w bramkach idzie ale przynajmniej kasy nie wydaję za dużo na te wszystkie niepotrzebne produkty. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6850869 Napisano: 22.03.2022 19:35:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
budryska napisał(a):

ikropka napisał(a):

ikropka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Dla tych którzy chcą się bawić w Wielkanocne Szukajki - aby zdobyć bon na 10 zł potrzeba przynajmniej 5-6 godzin ciągłego szukania i klikania w jajka aby załapać się na jedno z ostatnich miejsc. Przynajmniej to wyniki z wczoraj. Ja odpuściłam po dwóch godzinach ale przeliczyłam ile wychodzi jajek na godzinę i .... Szkoda zachodu. Wolę nie myśleć ile godzin ludzie siedzą aby jedno z pierwszych miejsc zdobyć, pewnie 24/h...

wczoraj zdobyłam. Dziecko klikało w korkach w drodze do szkoły, ze szkoły, na zajęcia pozalekcyjne, zakup itp... Ja poświęciłam na to ok 10 minut. Sprawdziłam i już odpuszczam. Chyba, że Młody będzie chciał pobawić się jak będziemy stali w korkach.

Z ciekawości: ile punktów zdobyliście?

Około 56 tys. i byłam w połowie nagrodzonej stawki. Nie pytajcie dlaczego nie odpuściłam wcześniej, bo sama tego nie wiem  emotka

Pewnie żal Ci było straconego czasu i walczyłaś żeby nie wyjść z tego z niczym emotka   Popatrzyłam właśnie ile tam osób bierze udział - 1900. Przypuszczam iż przynajmniej 400 z nich to maniaki klikania i walczą o te 10 zł jakby to było nie wiadomo co. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6850730 Napisano: 22.03.2022 08:18:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ikropka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Dla tych którzy chcą się bawić w Wielkanocne Szukajki - aby zdobyć bon na 10 zł potrzeba przynajmniej 5-6 godzin ciągłego szukania i klikania w jajka aby załapać się na jedno z ostatnich miejsc. Przynajmniej to wyniki z wczoraj. Ja odpuściłam po dwóch godzinach ale przeliczyłam ile wychodzi jajek na godzinę i .... Szkoda zachodu. Wolę nie myśleć ile godzin ludzie siedzą aby jedno z pierwszych miejsc zdobyć, pewnie 24/h...

wczoraj zdobyłam. Dziecko klikało w korkach w drodze do szkoły, ze szkoły, na zajęcia pozalekcyjne, zakup itp... Ja poświęciłam na to ok 10 minut. Sprawdziłam i już odpuszczam. Chyba, że Młody będzie chciał pobawić się jak będziemy stali w korkach.

Z ciekawości: ile punktów zdobyliście? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6850725 Napisano: 22.03.2022 05:59:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dla tych którzy chcą się bawić w Wielkanocne Szukajki - aby zdobyć bon na 10 zł potrzeba przynajmniej 5-6 godzin ciągłego szukania i klikania w jajka aby załapać się na jedno z ostatnich miejsc. Przynajmniej to wyniki z wczoraj. Ja odpuściłam po dwóch godzinach ale przeliczyłam ile wychodzi jajek na godzinę i .... Szkoda zachodu. Wolę nie myśleć ile godzin ludzie siedzą aby jedno z pierwszych miejsc zdobyć, pewnie 24/h... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6850569 Napisano: 21.03.2022 09:02:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jantom napisał(a):

Hej,Macie też problem z logowaniem do wielkanocnych szukajek Milki?

a działa to w ogole??? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6850499 Napisano: 20.03.2022 14:33:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kukuleczka napisał(a):

Czy ktoś wie co jest do wygrania w konkursie "wielkanocne szukajki" od Milki? Regulaminu brak i jakiejkolwiek innej informacji w internecie

jutro się dowiesz. Może będzie to samo co w zeszłym roku czyli kody allegro i jakieś pierdoły do drukowania... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6850497 Napisano: 20.03.2022 14:26:36 w Co można dostać gratis?
Finuu (jeszcze zostały jakieś zwroty) z Lewiatana
https://finuu.pl/lewiatan/ Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6850252 Napisano: 18.03.2022 10:16:01 w WC - rozmowy o wszystkim
kunlunija napisał(a):

Jaki produkt (którego nie znaliście, nie używaliście) kupiliście ze względu na konkurs i tak Wam podrasował, że używacie regularnie?ja dzięki konkursom poznałam katchup premium (w słoiku) delevey i jest bezkonkurencyjny emotka  

ja również po konkursie Develey przerzuciłam się na ketchupy i sosy tej firmy. Najlepszy sos tysiąca wysp mają. I czosnkowy również jeden z lepszych.
A poza Develey to ciężko mi stwierdzić czy z którymś z konkursowych produktów zostałam na dłużej bo raz kupuje jedno, raz drugie... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6850229 Napisano: 18.03.2022 07:11:05 w WC - rozmowy o wszystkim
1940bruce1973 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Po kilkudziesięciu telefonach, a to do centrali, a to do punktu dostarczenia (też Łódź) przesyłka została odnaleziona po prawie 2 tygodniach - polecony priorytet. Do tego dostałam "ochrzan", że jestem bezczelnym babskiem wszak upominam się o dostarczenie poleconego priorytetu W TERMINIE, a oni nie mają ludzi do pracy i "czego ja w ogóle chcę". emotka

Złożyłam reklamację...przyznali mi 2 zł rekompensaty emotka

emotka
Bareja zrobiłby z tego niezłą komedię.  emotka
PP wstydu nie ma. emotka

jeeeezu porażka!!!! emotka Ale od kilku lat PP daje totalnie ciała więc właściwie nic nią nie wysyłam i nic przez nią nie zamawiam. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6850103 Napisano: 17.03.2022 13:17:42 w Zdjęcia naszych wygranych
Comedy Central - pierwszy raz u nich coś wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6850102 Napisano: 17.03.2022 13:16:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
słuchawki z Comedy Central - DPD (nagrodę odebrał mój śmietnik...) Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

nanajka81

nanajka81

#6849170 Napisano: 11.03.2022 17:03:39 w Dziś cieszę się z.....
fineessa napisał(a):

Cieszę się że mam w mieście tak fajnie zaopatrzoną bibliotekę. Ostatnio chciałam sobie kupić pewna książkę, patrzę a w bibliotece jest dostępna i to do wypożyczenia (nikt jej nie chciał). Żyć nie umierać. Uwielbiam naszą bibliotekę za to, że jest dużo nowości wydawniczych, każdy znajdzie coś dla siebie a bibliotekarki chętnie dopomogą, doradzą. Mam bzika na punkcie książek więc dla mnie to raj na ziemi emotka

Ja również mam taką bibliotekę - książek w niej stosy i to nowości więc nie kupuje. A jak zdarzy mi się jakąś wygrać to po przeczytaniu zanoszę do biblioteki emotka Jest to moje ulubione miejsce, które regularnie odwiedzam. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6848863 Napisano: 10.03.2022 08:13:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

gdzie mozna kupic ten produkt Meglio?

np w rossmanie Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6848858 Napisano: 10.03.2022 05:49:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dzieci wyśpiewały maskotkę i mikrofon z tarczyńskiego Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6848486 Napisano: 08.03.2022 11:18:39 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Problem w tym że ci "kupujący" sprzedają coś za co nie zapłacili i ciągle dzwonią do mojej siostry i wymyślają że czegoś nie ma, że ma przedłużyć im termin (mimo iż całą sprawą zajmował się pośrednik) i milion różnych rzeczy.

To nie jest problem w rozumieniu prawnym. Nie zapłacą siostrze, to nie nabędą prawa do użytkowania, w tym do sprzedaży. Czego nie rozumiesz? Pogadaj z jakimkolwiek adwokatem od spraw własności i takich umów.

Siostra idzie jutro na pogawędkę z notariuszem... Ale bardzo się tym przejmuje a ja przejmuję się z nią. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6848479 Napisano: 08.03.2022 11:01:53 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

A mnie wkurza cwaniactwo - siostra chciała działkę sprzedać, dzięki pośrednikowi znaleźli się chętni, została podpisana umowa przedwstępna i mimo iż "klienci" nie zapłacili (wg umowy zawartej w listopadzie mają czas do 31 marca) działkę, którą "kupili nie płacąc" wystawili na różnych portalach do sprzedaży z ceną o połowę wyższą niż, tą którą mają zapłacić. Nachodzą siostrę,  żądają aby termin płatności był później, nagle im brakuje jakiś papierów a na działce wywiesili baner o sprzedaży i to podobno wszystko jest LEGALNIE!!!!  emotka emotka  

Ale w czym problem? Umowa mówi, że mają czas do końca marca, a dziś dopiero ósmy. Przecież jak nie zapłacą do tego czasu, to chyba istnieją jakieś prawne środki, by umowę unieważnić, no nie? Nie panikuj.

Problem w tym że ci "kupujący" sprzedają coś za co nie zapłacili i ciągle dzwonią do mojej siostry i wymyślają że czegoś nie ma, że ma przedłużyć im termin (mimo iż całą sprawą zajmował się pośrednik) i milion różnych rzeczy. Aczkolwiek odezwał się tu ktoś do mnie na forum (Dzięki!) więc może jakieś mądre rady mi da. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6848455 Napisano: 08.03.2022 09:03:05 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza cwaniactwo - siostra chciała działkę sprzedać, dzięki pośrednikowi znaleźli się chętni, została podpisana umowa przedwstępna i mimo iż "klienci" nie zapłacili (wg umowy zawartej w listopadzie mają czas do 31 marca) działkę, którą "kupili nie płacąc" wystawili na różnych portalach do sprzedaży z ceną o połowę wyższą niż, tą którą mają zapłacić. Nachodzą siostrę,  żądają aby termin płatności był później, nagle im brakuje jakiś papierów a na działce wywiesili baner o sprzedaży i to podobno wszystko jest LEGALNIE!!!!  emotka emotka   Wyświetl w wątku >>