Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6848021 Napisano: 04.03.2022 19:06:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
incendio12 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

silan porażka, grześki porażka, ogólnie w tym roku konkursowo nic specjalnego być może dlatego że wiele konkursów sobie po prostu odpuściłam.

Może dlatego że w połowie konkursów są tylko słodycze do wygrania - każdy chyba Cię już zna z tej strony, przez komentarze emotka  Ale całkowicie Cię popieram, że nie grasz w konkursach w których nie ma nic, co Cię interesuje  emotka

Wiesz, grać o  pingwiny, czekoladki czy dziwne ubrania to już nie dla mnie.Z doświadczenia wiem że nie mam komu tego oddać, nie mam tego gdzie składować, często wynoszę więc do kontenera PCK. Grać po to aby wynieść albo próbować takie coś sprzedać totalnie bezsensu. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6848006 Napisano: 04.03.2022 17:08:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
silan porażka, grześki porażka, ogólnie w tym roku konkursowo nic specjalnego być może dlatego że wiele konkursów sobie po prostu odpuściłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6847268 Napisano: 01.03.2022 13:19:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

Tiger Ktoś chętny na śliczną koszulkę albo 10zł? emotka Jak można w 2022 roku zorganizować taką loterię emotka
Dwa takie tigery to pewnie koszt 10zł więc lepiej gdyby to był zwrot a nie loteria.

Hurra! Nie będę miała brzydactwa w szafie i zapasu tigerów, którymi próbowałam wygrać 10 zł! PS. Nie pije, kupować nie zamierzam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6847035 Napisano: 28.02.2022 13:15:55 w Co można dostać gratis?
Do dzisiaj - przy zakupie Churros z Aviko (same churros takie sobie ale czekoladki polecam, są smaczne)
https://www.faceb...16/5063538233705385/ Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6846626 Napisano: 25.02.2022 09:49:44 w Wkurza mnie...
Wojna emotka emotka I myśl że na podbiciu Ukrainy Putin nie skończy... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6846025 Napisano: 22.02.2022 09:46:10 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
taka ładna data dzisiaj a nagrody jakoś mnie omijają... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6845776 Napisano: 21.02.2022 09:37:12 w Zdjęcia naszych wygranych
Aviko kupione i zgłoszone 13 lutego, dotarły dzisiaj (wg naszej bazy konkurs skończył się 31.01). Żadna to wygrana bo trzeba było kupić to dziwne coś ale mam za to czekoladki na osłodę. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6845716 Napisano: 20.02.2022 16:08:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

as32572 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

as32572 napisał(a):

stoonooga napisał(a):

Z napisał(a):

Czy Everydayme wysyłało już próbki Fairy i Swiffer z zeszłego roku?

Z miesiąc temu dostałam

Dzięki,chyba nie mam co zamawiać próbek bo to już kolejne jakie do mnie nie docierają

może listonosz ci wrzucił w skrzynkę i ktoś wyciągnął? Bo oni wysyłają listem niepoleconym.

Jest to możliwe,ale że ciągle jest ktoś w domu to bardziej obstawiam że ta przesyłka wcale nie dotarła. Podobnie jak wcześniej próbki Kikkomana i jakiejs vege pasty. 

do mnie listonosz nie puka do drzwi, jeśli nie potrzebuje podpisu - po prostu wrzuca do skrzynki, tak chyba jest szybciej. I też ciągle ktoś jest w domu. Tak po prostu jest szybciej (tak podejrzewam)  

u mnie właśnie listonosz też wrzuca wszystko do skrzynki i te próbki też wepchnął a zawsze ktoś w domu jest... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6845698 Napisano: 20.02.2022 12:11:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

stoonooga napisał(a):

Z napisał(a):

Czy Everydayme wysyłało już próbki Fairy i Swiffer z zeszłego roku?

Z miesiąc temu dostałam

Dzięki,chyba nie mam co zamawiać próbek bo to już kolejne jakie do mnie nie docierają

może listonosz ci wrzucił w skrzynkę i ktoś wyciągnął? Bo oni wysyłają listem niepoleconym. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6845169 Napisano: 17.02.2022 19:05:30 w Wkurza mnie...
iwona0103 napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

[quote=cb656 napisał(a):[quote=fineessa napisał(a):[quote=fineessa napisał(a):[quote=monisss napisał(a):monisss]to, że np jest konkurs napisz coś tam coś, a ktoś wstawia filmik jak śpiewa... no heloł?! Widzę, że zainspirowałeś Pana Jarka do pisania komentarzy pod zgłoszonym zdjęciem konkursowym. Tylko osoba spełnia regulamin, ale kogoś boli, że wygrała w innej edycji. Miałam zgłaszać swoje zdjęcie, ale przecież rok temu wygrałam plecak i kubek z Country to też mi dowalą komentarz? 

pan Jarosław skomentował wiele zdjęć w ten sposób, używając słów: pani już wygrała w TYM konkursie
tylko, że TEN konkurs dopiero się zaczął, a poprzednie edycje to inne konkursy emotka

No cóż, z moich obserwacji tego konkursu wynika, iż co roku jest to samo: po części wygrywają osoby, które wygrały w poprzednich edycjach, wygrywają zdjęcia na których są doklejone kinderki, wygrywają te same zdjęcia co wcześniej... No i oczywiście jest mnóstwo właśnie takich komentarzy. Kinder chyba niewiele z tym robi.   Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6844993 Napisano: 17.02.2022 09:06:22 w Popraw sobie humor...
Znalezione na FB:

Ludzie, ludzie, ale czad!
Mamy w kraju „Polski Ład"
Mówią, że się nam opłaci.
Zyska nawet ten kto straci.
Jakie z tego będą plusy?
Skorzystają znów nygusy.
Tak panowie oraz panie,
ktoś to pisał na kolanie.
Jest kawaler, jest żonaty,
jest też biedny i bogaty.
By zapobiec dysproporcji,
trzeba oddać część swej porcji.
By to lepiej zobrazować,
tekst ten trzeba zacytować:
Był sobie Janusz była Grażyna,
mieli trzy córki jednego syna.
Janusz był w łóżku niezlym ogierem
trunków wszelakich był koneserem
a że od zawsze pracował zdalnie,
toteż rodzince żyło się marnie.
Janusz od dawna ciągnie z opieki,
ma na ubrania, jedzenie, leki.
Co go obchodzi jakaś tam fala?
On jest szczęśliwy, żyjąc z socjala.
Inne ma zdanie sąsiad Janusza
ten co, co rano do pracy rusza.
Sąsiad pracuje na dwa etaty
ma dom w kredycie, auto na raty,
jeśli zarobi więcej niż musi
fiskus nadwyżkę z niego wydusi.
Janusz problemów takich nie miewa,
leżąc w swym łóżku, leniwie ziewa.
Dopóki rządzi „Zbawca Narodu"
jego rodzina, nie umrze z głodu.
Takich jak Janusz jest u nas wielu
pomogli władzy w dojściu do celu.
Dzięki tej władzy, ich tanim chwytom
wszyscy płacimy dziś pasożytom.
Łatwiej kogoś okraść, zrujnować mu plany
niźli go przekonać że jest okradany " Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6844990 Napisano: 17.02.2022 08:43:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
konkursowa nuuudaaa... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6844765 Napisano: 16.02.2022 11:21:58 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

....często organizatorzy nie trzymają się tego co mają w regulaminie. Zadanie "dokończ krótko zdanie" a wygrywają (...) Albo wierszyki...

emotka Hm, jeśli w regulaminie było zapisane, że to ma być wyłącznie PROZA to tak, jest to niedopuszczalne. emotka No ale przecież ZDANIE też można napisać w formie rymowanej, czy się mylę?! emotka emotka

Lepiej zgrabnym rymem złapać Jury za serce, niż przepuścić okazję, zginąć w poniewierce.
emotka

a co znaczy dla Ciebie krótko? Bo dla mnie to kilka słów, powiedzmy  10-15. A wygrywają zdania mające po słów kilkadziesiąt... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6844764 Napisano: 16.02.2022 11:19:58 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ostatnio kilka minut po wrzuceniu konkursu na FB o temacie w stylu "Pokaż swój Paryż" pojawiło się fajne zdjęcie ale nierealne do wykonania w 7 minut (dużo garnków poukładanych w wieżę Eiffla, bagietki, koszyk z różnymi francuskimi przysmakami, wszystko mega dopracowane). Zdjęcie wygrało. A to że pewnie było robione pod zupełnie inny konkurs (nie zdziwiłabym się gdyby w nim również wygrało) to bez znaczenia. Pasowało do tematu to bach, już, gotowe.

A przepraszam, czego oczekujesz? emotka Że na konkurs o Paryżu ktoś przyśle zdjęcie krzywej wieży w Pizie? Nie, żebym wykluczał taką możliwość, bo przecież gapiostwo konkursomaniaków nie ma sobie równych emotka czego wielokrotnie dowodziły wpisy choćby na tym forum emotka
Uważam, że to już jest zwykłe malkontenctwo i szukanie na siłę dziury w całym. Konkurs o Paryżu, to zdjęcie w temacie i tyle w temacie. Domysły sobie odpuść.  Jeszcze to liczenie ile minut upłynęło... emotka No chyba, że znajdziesz dowód, że to plagiat/kradzież z internetu czy inna nieprawidłowość. To wtedy oczywiście interweniuj. Najlepiej tak, jak to opisałem kilka wpisów wyżej, czyli publiczny pręgierz. Ale tak tu smutać ? Co to da? emotka

Ja po tych konkursach już nie oczekuje niczego. Może trochę oszustwa, że jednak zrobiło się fajne zdjęcie pod dany konkurs czyli wrzucenie fotki po kilku godzinach od rozpoczęcia konkursu a nie po kilku minutach emotka Ale ja to ja, czepiam się głupstw a przecież obecnie w konkursach chodzi tylko i wyłącznie o wyróżnienie się czymkolwiek emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

nanajka81

#6844706 Napisano: 16.02.2022 08:51:52 w Wkurza mnie...
byekitty napisał(a):

wystarczyłby jeden mały zapis w regulaminie: "zgłoszenie konkursowe o ilości znaków przekraczającej regulaminową i/lub dodanie do niego zdjęcia, grafiki bądź filmu skutkuje dyskwalifikacją zgłoszenia w całości".fajnie robią duże agencje socialowe (czasem) każąc wrzucić screena jakiegoś ich filmiku, który jest pod tekstem z zaproszeniem do konkursu. Wrzucając screena zostaje już tylko miejsce na tekst emotka  /wiem, wiem, że da się w komciach, ale zauważyłam, że to działa.

tylko że często organizatorzy nie trzymają się tego co mają w regulaminie. Zadanie "dokończ krótko zdanie" a wygrywają eseje na pół kilometra... Albo wierszyki...  Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6844696 Napisano: 16.02.2022 06:57:10 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

fineessa napisał(a):

monisss napisał(a):

to ,że np jest konkurs napisz coś tam coś a ktoś wstawia filmik jak śpiewa .. no heloł ?! 

To jest najgorsze co może byc szczególnie gdy zostaje nagrodzony przy tych wszystkich regulaminowych zgłoszeniach 

To od razu powinna być dyskwalifikacja za niezrozumienie polecenia. W końcu napisz, to znaczy napisz, a nie dodaj zdjęcie czy zrób grającą makietę 

ludzie próbują brać na kreatywność i często im się to udaje nawet jak temat brzmi "napisz". Jak patrzę po wygranych wpisach na FB to wygrywają głównie wyróżniające się wypowiedzi, zwykłe choć fajne są bez szans. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6844558 Napisano: 15.02.2022 12:32:15 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

monisss napisał(a):

to ,że np jest konkurs napisz coś tam coś a ktoś wstawia filmik jak śpiewa .. no heloł ?! 

To, że wstawia, to nic, gorzej jak wygrywa takim czymś wrr

Zauważ proszę, że tak robią nie jakieś przypadkowe świeżynki, mugole, a właśnie te nazwiska, które często można znaleźć na konkursowych stronach. Nazwijmy ich: "zawodowcy" wyznający zasadę, że tylko skuteczność się liczy, nie jakieś gupie zasady. emotka Aż kusi, by zacytować Gogola:
"Z CZEGO SIĘ ŚMIEJECIE?! SAMI Z SIEBIE SIĘ ŚMIEJECIE!"
emotka

no niestety, to jest obecny konkursowy świat - trzeba się w nim wyróżnić bo nijakość jest omijana. Eseje, wiersze, rymy, piosenki, filmiki, mieszana czcionka, historie w które trudno uwierzyć - wszystko to ma większą szansę niż szczera, krótka odpowiedź. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6844491 Napisano: 15.02.2022 06:56:25 w Wkurza mnie...
gosiak351 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

gosiak351 napisał(a):

wpis  życia dzisiaj zrobiłam (w moim mniemaniu ofc) i po wysłaniu zorientowalam się, że zrobiłam literówkę - i po nagrodzie emotka  

trzymam kciuki za wygraną emotka Czasami z literówkami się udaje! Przykład koleżanki która wygrała tekstem że jej przyjaciółka do wszystkich podchodzi z serem na dłoni emotka (miało być sercem)

może to serowy konkurs był XD - i weszła tym wpisem w jakąś copywriterską nadświetlną

to była Milka... więc ser nijak nie pasował emotka Wyświetl w wątku >>
1 gosiak351 0

nanajka81

#6844278 Napisano: 14.02.2022 08:30:21 w WC - rozmowy o wszystkim

ace napisał(a):

ace napisał(a):

Moze ktos z Was zna jakas fajna (najlepiej darmowa, ale niekoniecznie) aplikacje/kurs/ksoazke do nauki niemieckiego i hiszpanskiego. Niemieckiego uczylam sie 8 lat (i calkiem niezle go znalam), ale potem nie maialam z nim kontaktu pewnie z 15 lat wiec juz nic nie pamietam emotka Hiszpanskiego uczylam sie tylko rok i tez z 5 lat temu.

Może YouTube? Jest teraz wielu youtuberow z różną tematyką,  dla dzieci czy doroslych.... albo filmy w oryginale, zwłaszcza z niemieckim, bo dość długo się uczyłaś. 

Dzieki rozejrze sie na YT. Obecnie slucham podcastow, ale wlasnie chcialam zapytac bo moze zna ktos cos lepszego i sprawdzonego emotka

na YT dochodzi jeszcze sfera wizualna, a jak wiadomo, uczymy się głównie wzrokowo emotka  powodzenia emotka  

mąż się uczy niemieckiego z Duolingo. Tam więcej języków jest do wyboru i podobno nawet dość to motywujące do nauki. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6844177 Napisano: 13.02.2022 16:14:50 w Wkurza mnie...
gosiak351 napisał(a):

wpis  życia dzisiaj zrobiłam (w moim mniemaniu ofc) i po wysłaniu zorientowalam się, że zrobiłam literówkę - i po nagrodzie emotka  

trzymam kciuki za wygraną emotka Czasami z literówkami się udaje! Przykład koleżanki która wygrała tekstem że jej przyjaciółka do wszystkich podchodzi z serem na dłoni emotka (miało być sercem) Wyświetl w wątku >>