Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6844174 Napisano: 13.02.2022 16:04:00 w co chcielibyście wygrać?
martucha-jk napisał(a):

alexmusic napisał(a):

[quote=Posłuchaj mnie uważnie!!! Jak nie odpowiada Ci mój post, nie jesteś zainteresowana wymianą to po prostu go omiń, a nie czepiasz się o byle co (wartości kodów) i tworzysz z tego jakieś burze. Twoje  insynuacje zachowaj wyłącznie dla siebie, gdyż mnie naprawdę Twoje zdanie nie obchodzi. Nie będziesz mi mówiła co mam robić. Musisz mieć bardzo nieciekawe życie skoro zwracasz uwagę na takie pierdółki.  W każdych Twoich postach widać już takie uzależnienie od konkursów, że to z biegiem tylu lat przerodziło się w chorobę. A Twoje długie bytowanie tutaj  negatywnie na Ciebie wpływa. Zacznij żyć realnie, a nie wirtualnie. 

Ze mnie taki cienki bolek, jak z Ciebie kozaczka w necie, a....w świecie .

Ja nie podskakuje to raczej Ty masz ze sobą jakiś problem z samą sobą skoro wszystko Cię razi. A Twoje grupowe minusowanie ze znajomymi jest infantylne wręcz trywialne. 

Daj mi święty spokój i wrzuć na luz.Ja nie chcę mieć z Tobą, ani z Twoim towarzystwem wzajemnej adoracji nic doczynienia. Więcej szacunku życzę i zrozumienia, gdyż tego Tobie brakuje.

Żegnam. Bez odbioru.

nanajka81]

alexmusic napisał(a):

Szło się domyśleć, że jesteś bezrobotna i się Tobie bardzo w domu nudzi. Z takim podejściem do ludzi nikt Ciebie nie zatrudni.Zajmij się wreszcie sobą i przestań uprzykrzać życie innym. Najwyższy czas wydorośleć i zmądrzeć. To tyle. 

dyskusja z forum już dawno usunięta a pani Alexmusic wciąż ma coś do powiedzenia i rozgrzebywania moich zaległych postów i komentowania ich w chamski sposób. Nie najlepiej to świadczy o autorce, która jest na tym forum raptem 3 miesiące. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6844077 Napisano: 12.02.2022 19:38:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gosienia8501 napisał(a):

Witam. Mam pytanie do osób które wygrały odkurzacz w Euro Sklep dostaliście może podpisany protokół przekazania nagrody ? Ja dostałam bez podpisu. Jak sobie chwalicie odkurzacz w użytkowaniu ? pozdrawiam 

moja siostra na razie odkurzacza nie dostała... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6843823 Napisano: 11.02.2022 07:03:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukasz6 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Keisa napisał(a):

pioge7 napisał(a):

czy wam też etykieta z OLX wychodzi na całą stronę? Wcześniej fajnie było ustawione na 1/4 strony a teraz cała strona jest emotka da się to jakoś obejść bez ustawień w drukarce?

Ja drukując etykietę w ustawieniach drukarki na laptopie ustawiam ilość stron na wydruku - 4 i wtedy etykieta drukuje się na 1/4 strony 

No niby można emotka  ja też kombinuję i np. Ustawiam drukowanie na 70% i też wychodzi takie jak powinno. Ale zepsuli coś co działało i powinni to naprawić.
to samo z opcją zapamiętywania danych. Wcześniej zaznaczyłem kwadracik i ni trzeba było uzupełniać za każdym razem tych samych danych. Teraz pomimo zaznaczonego kwadracika, dane się nie zapisują emotka  

zepsuli, powinni naprawić emotka  

Przy drukowaniu trzeba zaznaczyć skaluj i wpisać 92 procent. Wtedy wychodzi etykieta odpowiedniej wielkości.

o to to! a ja myslalam że to tylko u mnie sie popsulo z tymi danymi i etykietą na A4 emotka Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nanajka81

#6843656 Napisano: 10.02.2022 13:28:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
monisss napisał(a):

loterie samiutkie pudła.. konkursy pudła emotka  eh luty dołujesz..  

piąteczka! u mnie też... Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

nanajka81

#6843586 Napisano: 10.02.2022 09:26:09 w Zdjęcia naszych wygranych
darog napisał(a):

1x Finish Kapsułki Quantum 45cytrynowe

To co widać na zdjęciu to wartość jakieś 100 zł... Znając wartości regulaminowe nagród wiem że w większości przypadkach są przesadzone. Świetnym przykładem był kiedyś DUREX - w regulaminie wartość nagród prawie 500 zł (+ 80 zł gumki) a przyszło coś było warte może 100 zł. (jakieś 2 worko-torby, koszulka z dziwnym haftem, kubek ekologiczny, cieniutki kocyk i może jeszcze jakieś badziewie ale już nie pamiętam)  plus 3x paczki gumek. Nie było co się rzucać do organizatora bo w regulaminie nie było wypisane co będzie w zestawie za 500 zł ale szczerze to było bardzo słabe i niesmak pozostał straszny. W przypadku bohaterów prania z C4 - kiepsko że rozdają nagrody których nie mają a potem proponują jakąś dziwną kwotę w ramach braku. 20 zł? Rzeczywiście mało jak na to że te Łysole co najmniej 20 zł za sztukę. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6843204 Napisano: 08.02.2022 13:06:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
elektro napisał(a):

Czapka z daszkiem z konkursu oreo Batman

też mam, a tam nie trzeba paragonu wysyłać??? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6843189 Napisano: 08.02.2022 12:12:21 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
iszhara napisał(a):

Czy kosze na bieliznę z konkursu Bohaterowie Prania w Carrefour też dzisiaj dojeżdżają czy tylko sama chemia? emotka

Ja w grudniu jakoś przed świętami dostałam kosz... Wyświetl w wątku >>
1 iszhara 0

nanajka81

#6843188 Napisano: 08.02.2022 12:11:28 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
aniolka2310 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na odkurzacz z Euro Sklepu? 

Moja siostra Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6842882 Napisano: 07.02.2022 07:17:05 w Dziś cieszę się z.....
Urbanek napisał(a):

Może nie wygrana konkursowa ale dla mnie najważniejsza emotka Wczoraj dzięki mojej wspaniałej narzeczonej wygrałem najwspanialsze, najukochańsze i długo wyczekiwane 3 (słownie trzy!) cudowne córeczki! Wspaniałe uczucie, którego nie da żaden konkurs!

P.S. Może obejdzie się bez karniaka dla Trojaka emotka a jak nie to trudno, warto dla dziewczynekemotka emotka emotka emotka

o jacie! Powodzenia! Pewnie łatwo nie będzie. Teraz musisz wygrywać przynajmniej 3 razy więcej czego Ci z całego serca życzę. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6842728 Napisano: 05.02.2022 17:45:05 w PRZEPROSINY
Przepraszam wszystkich za to że komentuję konkursy w których do wygrania jest chińskie badziewie oraz słodycze. Przykro mi, ale nie mogę się powstrzymać aby nie wytknąć iż granie o takie rzeczy w dużych ilościach jest bezsensu. Kup słodycze - wygraj słodycze, kup kawę - wygraj kawę, kup chrupki/batony/witaminy - wygraj maskotki itepe. Oczywiście rozumiem że początkujący konkursowicze są zachwyceni graniem o wszystko bo jednak to "wygrane" ale naprawdę, grajcie z umiarem emotka   Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6842685 Napisano: 05.02.2022 13:12:05 w Zapowiedzi konkursów
gregory napisał(a):

Biedronka zaszalała. No po prostu wow. takiej loterii chyba nigdy nie było. 50 nagród po 500 000 zł.

nagrody super ale szanse w moim przypadku słabe - zbyt rzadko robię tam zakupy na 99 zł za jednym razem emotka chyba zmienię nawyki i będę chodzić co któryś dzień aby nazbierać taką kwotę, już zazdroszczę tym co wygrają... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6842509 Napisano: 04.02.2022 12:17:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
czołem wątek! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6841719 Napisano: 01.02.2022 11:08:06 w WC - rozmowy o wszystkim
olunka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

szukam kogoś kto w ciągu ostatniej godziny składał wniosek o 500+ przez bank 

a o co chodzi? U mnie wniosek nie pojawiał się w godzinach rannych ale obecnie przeszedł, tylko potwierdzenie że go złożyłam jeszcze się nie pojawiło.

mnie poszło tylko nie musiałam wpisywac szkoły, jak w poprzednim roku

nawet nie pamietałam że się szkołe wpisywało... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6841716 Napisano: 01.02.2022 11:05:32 w WC - rozmowy o wszystkim
moskala22 napisał(a):

szukam kogoś kto w ciągu ostatniej godziny składał wniosek o 500+ przez bank 

a o co chodzi? U mnie wniosek nie pojawiał się w godzinach rannych ale obecnie przeszedł, tylko potwierdzenie że go złożyłam jeszcze się nie pojawiło. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6841681 Napisano: 01.02.2022 08:52:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w nestle można więcej razy wygrać 100 zł czy tylko raz? (chodzi o ten sam numer telefonu) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6841542 Napisano: 31.01.2022 16:17:37 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Szukam pomocy w sprawie OLX. Chciałam dzisiaj wysłać paczkę, ale nie zmieściła się do paczkomatu... Od InPostu mam potwierdzenie nadania. Zmnieszyłam karton, ale po raz drugi mi chyba nie przyjmie z taką samą etykietą ? emotka

Najlepiej zadzwonić na infolinię będąc obok paczkomatu. Otworzą skrytkę zdalnie 

Numer telefonu i ich strony jest nieprawidłowy... Poratuje ktoś ? 

takie numery inpostu są na stronie: 722 444 000, 746 600 000
Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6840943 Napisano: 28.01.2022 08:14:50 w Wkurza mnie...
gosiak351 napisał(a):

naklejki za 140 emotka  mogli napisisać, ze poniżej 10 tys emotka

W regulaminie pisze że są to naklejki do 140 zł... Więc skąd ten wkurz?  Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6840861 Napisano: 27.01.2022 16:57:16 w Zdjęcia naszych wygranych
cb656 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ups emotka Tak to jest z wartością nagród robionych specjalnie pod konkurs... Ładne ale to powinien być dodatek do kupionych red bullów a nie wygrana?

To był paczkomat, nie UPS emotka

o przepraszam, źle napisałam, miało być OOPS emotka Edit: przeczytałam regulamin i tam jak byk jest napisane cyt "Łączna wartość każdej nagrody nie przekroczy 140 zł na osobę." co oznacza że wartość tego czegoś równie dobrze może wynosić 30 zł... albo 10... albo 5 emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6840857 Napisano: 27.01.2022 16:51:05 w Zdjęcia naszych wygranych
cb656 napisał(a):

Konkurs "Jakim typem gracza jesteś?" Red Bull Żabkazestaw naklejek gamingowych (wartość do 140 PLN)   emotka
Uprasza się o nieregulowanie monitorów!
W celu uniknięcia oplucia wrażliwych powłok antyodblaskowych prosimy o parskanie śmiechem w odległości nie mniejszej, niż metr. emotka
To jest WSZYSTKO. Jedno zdjęcie. emotka
Technologia druku kosmiczna, czyli oralna   emotka
Druk dwudziestoczterokaratowym złotem na ręcznie garbowanym pergaminie z nienarodzonych płodów owiec himalajskich, żyjących poronionych na wysokościach powyżej 6000 m.n.p.m.
Drogi Red Bullu... łączę się w bólu... jeśli ten, który to wymyślił, miewa więcej takich poronionych, genialnych pomysłów  emotka emotka

OKAZYJNIE puszczę za 20 PLN Ktoś? Coś? emotka

ups emotka Tak to jest z wartością nagród robionych specjalnie pod konkurs... Ładne ale to powinien być dodatek do kupionych red bullów a nie wygrana? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6840436 Napisano: 26.01.2022 12:07:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kurier Inpost przywiózł budzik z Braun wygrany w listopadzie. Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0