Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6833306 Napisano: 23.12.2021 19:46:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margotkowe napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Czy Wawel groszek ma ograniczenie znaków ?.bo nie widzę w regulaminie 

Myślę, że nie, skoro nic nie napisali na ten temat emotka

czyli pewnie trzeba napisać długi wiersz lub esej aby wygrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6833303 Napisano: 23.12.2021 19:44:01 w WC - rozmowy o wszystkim
tea napisał(a):

Czy ktoś z Was przechodził COVID w domu? Jakie mieliście objawy?

koleżanka w zeszłym roku - bardzo ciężko jej się oddychało, straciła smak i węch. Leczyła się w domu tlenem i jeszcze czymś tam, do lekarza nie poszła bo nie chciała być "wpisana w kwarantannę" ale z domu nie wychodziła. Potem się zaszczepiła (2 dawki) a obecnie ma znowu Covida (tak wyszło z testu - musiała karetkę wezwać) tyle że tym razem objawia jej się skurczem żołądka i ogólnym rozbiciem. Ma wpisaną kwarantannę, siedzi w domu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6832969 Napisano: 22.12.2021 20:22:57 w Czy informują/ informowali?
0 0

nanajka81

#6832903 Napisano: 22.12.2021 16:08:43 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

Moja praca....Dużo by pisać...Dzisiaj żałuję, że nie jestem moim kotem.
Wygrzewałabym się w ciągu dnia na słoneczku....

To co powiesz na moją szefowa. Miesiąc temu otrzymałam masakryczną dla mnie wiadomość; nowotwór płuc ( od 2 dni wiem, ze jest ciężko ale to nie nowotwór) a ona powiedziała, ze specjalnie poszłam na l4 bo nie chce mi sie w tym okresie swiatecznym robić i ze zrobiłam jej na złość by jej dokuczyć. 

współczuję. Też miałam taką emotka Póki nie miałam dzieci, nie chorowałam i siedziałam do burej godziny za darmo - było wszystko super, urodziłam dzieci to nagle zrobiłam się "niedyspozycyjna, roszczeniowa i wymagająca". Zmarnowałam 11 lat w tej firmie i zostałam ze zniszczoną psychiką i złamaną wiarą we własne możliwości. Życzę Ci zdrówka koleżanko! I siedź na tym L4 i się tą durną szefową nie przejmuj.  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

nanajka81

#6832780 Napisano: 22.12.2021 08:14:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj kurier inpost skarpetki z Tic Tac, niewiem który etap bo grałam z przypadku ale jakiś jeden z ostatnich. Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

nanajka81

#6832778 Napisano: 22.12.2021 07:14:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alaalicja napisał(a):

Heineken ... Czy ktoś miał problem z odesłanym formularzem zwycięstwa emotka  wyobraźcie sobie, że formularz niby wypełniłam na obce mi osoby. Jest mój @, a zwycięzca i oddarowani to zupełnie obce osoby. Oni paczkę wysłali i mają odhaczone, że poszła. Adresat nie odebrał póki co przesyłki i leży gdzieś w sklepie do odbioru. Lata tam gram i nigdy cyrków takich nie było emotka

nie rozumiem, to wypełniłaś na zupełnie obce osoby czy tak naprawdę nie wypełniłaś wcale?  Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6832443 Napisano: 20.12.2021 16:58:30 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
właśnie odkryłam że z mojego profilu poznikali mi znajomi których miałam dodanych - da się to naprawić czy muszę na nowo ich dodawać? Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

nanajka81

#6832300 Napisano: 20.12.2021 10:00:59 w Avanti
gregory napisał(a):

Mam pytanie: czy w Avanti można wygrać prozą? Czy raczej szansę marne, szkoda próbować i lepiej rymować ☺️ powiedzcie jakie macie doswiadczenie

ja pisalam tak po prostu, bez wierszykow i rymow. Akurat temat mi przypadl do gustu (ktora osobe chcialabys miec podwojnie) bo mam osobe ktora chcialabym miec podwojnie:)) Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

nanajka81

#6832293 Napisano: 20.12.2021 07:17:43 w SZUKAM....
glena napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Czy skarpety z tic tac dowozi kurier POCZTY POLSKIEJ, Mam sms o przesyłce z W-wy. 

nie, inPost

Wawakurier inpost (od kilku dni mam w aplikacji inpost jako w przygotowaniu) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6832202 Napisano: 19.12.2021 10:28:46 w Nasze wygrane w minionym roku
A ja podsumuje rok tak: mój rok był lepszy niż poprzedni bo w końcu zrozumiałam że nie warto grać o głupoty, które mi do szczęścia nie są potrzebne i grałam głównie o same przydatne mi rzeczy. I nawet udało mi się kilka wygrać. W tym roku miałam okazje oddawać różne, mniejsze nagrody/paragony za zwykłe dziękuję i wierzcie mi "karma wraca" - ty komuś coś oddasz, konkursy Ci oddadzą z nawiązką. Ogólnego podsumowania nie robię bo nigdzie nie zapisuję tego co wygrałam ale jest trochę książek, gier planszowych, kart 500/1000, roomba z konkursu allegro lokalnie (największe zaskoczenie!) dwa mibandy 6, plecak, fotel i oczyszczacz z Euro sklepu, klocki LEGO, głośnik przenośny i inne, mniejsze dziwności. Jak na człowieka, który kompletnie w siebie nie wierzy i życie idzie mu pod górkę - nie było źle. Co prawda daleko mi do wszystkich tutaj piszących osób bo z tego co widzę to ludzie grają o wszystko w ilościach hurtowych ale jak już wspomniałam - wyrosłam z grania o wszystko.  Życzę powodzenia wszystkim w przyszłym roku! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6832134 Napisano: 18.12.2021 15:54:48 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mam pytanie, kupiłem nawilżacz powietrza, położyłem go na ziemi wczoraj i włączyłem go pierwszy raz na kilka godzin. Po jakiś 2-3 godzinach wchodzę do pokoju, a dywan pod nawilżaczem mokry... tak powinno być? Za każdym razem dywan czy podłoga będzie mokra? Poradzi ktoś coś?

a co to za nawilżacz? możesz model podać?

https://allegro.p...78251038dokłąadnie ten

jeszcze dwa pytania: jaka panuje temperatura otoczenia? i jakie duże pomieszczenie to w którym stoi nawilżacz? Prawdopodobnie masz zbyt wilgotne powietrze, masz możliwość sprawdzenia jaką wilgotność powietrza posiadasz? My kiedyś też nawilżacz kupiliśmy i okazało się że do naszych pomieszczeń takie urządzenie jest zbędne i zamiast niego potrzebujemy osuszacza... Teraz mamy dwa osuszacze. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nanajka81

#6832131 Napisano: 18.12.2021 15:44:36 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

mam pytanie, kupiłem nawilżacz powietrza, położyłem go na ziemi wczoraj i włączyłem go pierwszy raz na kilka godzin. Po jakiś 2-3 godzinach wchodzę do pokoju, a dywan pod nawilżaczem mokry... tak powinno być? Za każdym razem dywan czy podłoga będzie mokra? Poradzi ktoś coś?

a co to za nawilżacz? możesz model podać? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6831919 Napisano: 17.12.2021 12:45:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
diabkate napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

diabkate napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jako że udało mi się z Lays jednym zgłoszeniem to podpowiem wszystkim płaczącym że pisałam totalnie z serca i prawdę o mojej siostrze, którą bym chciała mieć podwójnie, bo umie się cudownie bawić z moimi dzieciakami ale niestety widujemy się tylko raz - dwa razy do roku emotka

Dzięki za podpowiedź, ale wychodzi na to, że ja albo nie mam serca albo nawet pisząc z serca tworzę gnioty. Doszłam do wniosku, że konkursy powinny być tylko dla osób stabilnych emocjonanie. emotka

Do konkursów trzeba podchodzić z dystansem. Się uda to super, się nie uda to walczymy dalej, konkursów jest dużo, nagrody się powtarzają, każdemu starczy. Kiedyś grałam o walizki bo potrzebowałam, walizki już mam to już o nie więcej nie gram. Tak jak i o głośniki, słuchawki i depilator, który kupiłam za wygraną kartę. Owszem, na te wszystkie nagrody się naczekałam kilka lat ale powoli mogę je odhaczać i grać o coś innego albo po prostu nie grać. Teraz moim celem jest pralka bo stara po prostu się psuje. Wygrana w Avanti pozwala mi być bliżej celu do zakupu tejże pralki. Powodzenia wszystkim życzę i naprawdę nie płaczcie! Wcześniej czy później wygracie emotka

Dystans... Dopiero zaczynam i mi go brak. Bardziej dołujące od braku nagrody chyba jest to, że przegrana łączy się ze świadomością, że jest się po prostu beznadziejnym w pisaniu prostych tekstów. emotka  

fatalne podejście! Po prostu pomyśl że tym razem byli lepsi i było ich dużo. Uwierz że konkursowiczów którzy grają jest kilka tysięcy a nagród wbrew pozorom wcale tak dużo nie jest. Nie w tym konkursie to w innym, naprawdę nie ma się co dołować. Życzę Ci powodzenia i wiary! Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

nanajka81

#6831899 Napisano: 17.12.2021 12:23:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
diabkate napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jako że udało mi się z Lays jednym zgłoszeniem to podpowiem wszystkim płaczącym że pisałam totalnie z serca i prawdę o mojej siostrze, którą bym chciała mieć podwójnie, bo umie się cudownie bawić z moimi dzieciakami ale niestety widujemy się tylko raz - dwa razy do roku emotka

Dzięki za podpowiedź, ale wychodzi na to, że ja albo nie mam serca albo nawet pisząc z serca tworzę gnioty. Doszłam do wniosku, że konkursy powinny być tylko dla osób stabilnych emocjonanie. emotka

Do konkursów trzeba podchodzić z dystansem. Się uda to super, się nie uda to walczymy dalej, konkursów jest dużo, nagrody się powtarzają, każdemu starczy. Kiedyś grałam o walizki bo potrzebowałam, walizki już mam to już o nie więcej nie gram. Tak jak i o głośniki, słuchawki i depilator, który kupiłam za wygraną kartę. Owszem, na te wszystkie nagrody się naczekałam kilka lat ale powoli mogę je odhaczać i grać o coś innego albo po prostu nie grać. Teraz moim celem jest pralka bo stara po prostu się psuje. Wygrana w Avanti pozwala mi być bliżej celu do zakupu tejże pralki. Powodzenia wszystkim życzę i naprawdę nie płaczcie! Wcześniej czy później wygracie emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6831890 Napisano: 17.12.2021 12:12:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jako że udało mi się z Lays jednym zgłoszeniem to podpowiem wszystkim płaczącym że pisałam totalnie z serca i prawdę o mojej siostrze, którą bym chciała mieć podwójnie, bo umie się cudownie bawić z moimi dzieciakami ale niestety widujemy się tylko raz - dwa razy do roku emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6831845 Napisano: 17.12.2021 11:07:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
LAYS 500+ !!!! emotka (czy ktoś wie z którego to etapu?) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6831835 Napisano: 17.12.2021 10:39:26 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Taa..., jak nie mam  szczęścia w bramkach, tak na dwa zgłoszenia z Colą/Stokrotka dwa miśki XXL. emotka I co ja z tym będę robić?? Nawet jesli się to sprzeda, to jak to wysłać? Tam nikt nie gra, czy co?emotka P.S.
Uprzedzam życzliwe/zjadliwe pytania: Gram, bo piję Colę, Stokrotkę mam pod bokiem, a wśród wygranych są TV.emotka

Współczuję miśków, takie kurzozbieracze aczkolwiek myślę że wysłać to wyślesz bo w końcu do Ciebie jakoś go przecież przywiozą. Tylko z tymi obecnymi sprzedażami to też lipa, za dużą cenę nie sprzedasz choć czasami lepiej sprzedać taniej i się pozbyć niż zawalać kąt. Powodzenia i trzymam kciuki abyś wygrała TV emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

nanajka81

#6831833 Napisano: 17.12.2021 10:32:48 w co chcielibyście wygrać?
A ja chciałabym wygrać coś co by mi pomogło uwierzyć w siebie i zrobić krok do przodu. Bo od kilku lat stoję w miejscu i z każdym rokiem jest gorzej. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6831812 Napisano: 17.12.2021 09:48:51 w moje dzisiejsze wygrane :)

nanajka81

#6831783 Napisano: 17.12.2021 07:19:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
giti napisał(a):

Jak Wy to robicie, że wytrzymujecie nerwowo  i nie zniechęcacie się do kolejnych zgłoszeń?? emotka  Ehhh ja chyba miałem fart początkującego i po pierwszych 2-3 tygodniach sukcesów teraz taka lipa, że już mam zawahania co robić (grać więcej że nie wygrywam, czy odpuścić na jakiś czas, czy co..!?) Na razie tylko spokój może uratować emotka

normalnie, nie przejmuje się. Ja dorosłam już do tego żeby o gnioty nie grać, nie kupować rzeczy których nie używam tylko po to aby spróbować coś wygrać - choć to zależy od ceny bo zdarza mi się jednak kupić jak w miarę tanie i mam komu oddać, do każdego konkursu podchodzę z dystansem i staram się gdy mi mocno zależy choć w większości przypadków wygrywam wtedy kiedy po prostu piszę z serca albo gram na ostatnią chwilę albo z przypadku albo na znaleziony paragon. W obecnych czasach jest taka konkurencja w konkursach że głowa boli. Teraz mam możliwość brać udział w konkursie, który zorganizowała firma w której pracuje mąż. Konkurs tylko dla pracowników (fotograficzny, świąteczny) i aż przyjemnie popatrzeć na prace osób, które nie są konkursowiczami. I mimo iż to moja konkurencja to nie będę płakać jak mąż nie wygra zdjęciem które mu zrobiłam.  Wyświetl w wątku >>
0 0