Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7047451 Napisano: 16.09.2022 17:02:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anet napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Jest ktos kto nie wygrał Garmin mimo zgloszen w każdym etapie? 😭

Ja, ja, wybierz mnie! emotka no u mnie dokładnie to samo...

ja też ciągle nic emotka Nienawidzę ani bramek ani losowań - w jednym nie trafiam, w drugim mnie nie losują... Wyświetl w wątku >>
1 vazzz 0

nanajka81

#7047378 Napisano: 16.09.2022 13:35:10 w Wkurza mnie...
psotka napisał(a):

Mam to samo - goraczka, bol glowy, oslabienie, brak apetytu, zmeczenie, nic sie nie da zrobic. Lekarka wysłała mnie na test covidowy. 

daj znać czy Covid Ci wyszedł, w sumie ciekawa jestem co to za g*w*o się przypałętało. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7047344 Napisano: 16.09.2022 12:11:24 w Wkurza mnie...
southlander napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

southlander napisał(a):

Szósty dzień od początku grypy a kości nadal bolą, pozostałe objawy też schodzą powoli. Konkursowy tydzień w plecy, dziś jest dopiero pierwszy dzień od weekendu gdzie jestem w stanie usiedzieć przy komputerze dłużej niż pół godziny.

pytanie: czy to rzeczywiście grypa? Ja mam 4 dzień jakiegoś wirusa - pierwsze dwa dni tragedia, ból wszelkich mięśni, nóg, głowy, dreszcze, gorączka, brak apetytu - prawie ciągle leżałam i gapiłam się w sufit. Kolejny - tylko ból głowy i ogólne rozbicie, dziś za to katar, kaszel, ból gardła i dziwny ból łydek - trochę tak jakby mi się w dwie kłody drewna zamieniły. Czuję się chora ale jestem w stanie funkcjonować. Życzę Ci zdrowia!

Dzięki! I Tobie zdrówka! No, objawy identyczne, chociaż dodatkowo ciągnie się za mną brak smaku.
W sumie to by sugerowało żeby zerknąć w stronę COVIDu, ale test wskazał że to raczej nie COVID.

przypuszczam że to jakiś wirus się zmutował i sam nie wie w którą stronę człowieka pociągnąć. Mnie trochę zszokowało jak mnie te dwa dni wymęczyły ale może dlatego że w ogóle nie choruje i nie pamiętam jak to jest? W każdym razie oby do przodu, a konkursami nie ma co się przejmować - na horyzoncie cała masa nowych emotka Powodzenia! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7047336 Napisano: 16.09.2022 12:03:22 w Wkurza mnie...
southlander napisał(a):

Szósty dzień od początku grypy a kości nadal bolą, pozostałe objawy też schodzą powoli. Konkursowy tydzień w plecy, dziś jest dopiero pierwszy dzień od weekendu gdzie jestem w stanie usiedzieć przy komputerze dłużej niż pół godziny.

pytanie: czy to rzeczywiście grypa? Ja mam 4 dzień jakiegoś wirusa - pierwsze dwa dni tragedia, ból wszelkich mięśni, nóg, głowy, dreszcze, gorączka, brak apetytu - prawie ciągle leżałam i gapiłam się w sufit. Kolejny - tylko ból głowy i ogólne rozbicie, dziś za to katar, kaszel, ból gardła i dziwny ból łydek - trochę tak jakby mi się w dwie kłody drewna zamieniły. Czuję się chora ale jestem w stanie funkcjonować. Życzę Ci zdrowia! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7047286 Napisano: 16.09.2022 09:36:08 w WC - rozmowy o wszystkim
kachakacha napisał(a):

Jaki człowiek jest naiwny...
Zbliżają się urodziny mojego taty, który bardzo lubi Sanah. Czekałam kilka dni, żeby dzisiaj o 11 kupić bilety na koncert z orkiestrą. Jednak jak weszłam na stronę, to niemal zawału dostałam. Nie spodziewałam się, że są aż tak drogie emotka

pierwsza informacja, która dziś rzuciła mi się w oczy to właśnie cena biletu na koncert Sanah - 359 zł najtańszy... SZOK! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7046861 Napisano: 14.09.2022 11:10:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
po kilkudziesięciu próbach - o 9:27 kufle kozel.... emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7039360 Napisano: 13.09.2022 20:42:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ktosiek1 napisał(a):

radziosny napisał(a):

Mimo, że nie mam prawa narzekać, myślałem, że uda się z Reginy coś ugrać.. emotka Też 

Też nie wygrałam, ale patrząc po wynikach to chyba powód do radości. Następnym razem trzeba wrzucić trochę papieru w krzaki i wygrana murowana emotka

teraz to już raczej kilkanaście 🤣 Wyświetl w wątku >>
1 sabaka 0

nanajka81

#7039266 Napisano: 13.09.2022 14:53:59 w Wkurza mnie...
synk napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

A mnie wkurza że znienacka złapała mnie grypa emotka Dawno mnie tak wszystko nie bolało emotka

a ja mam tą chorobę na C, która ponoć nie istnieje emotka Żona przytargała z przedszkola i poszło...

ojoj, to sobie oboje pochorujemy Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7039225 Napisano: 13.09.2022 13:06:49 w Wkurza mnie...
A mnie wkurza że znienacka złapała mnie grypa emotka Dawno mnie tak wszystko nie bolało emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7005076 Napisano: 12.09.2022 11:27:47 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
koszulka LECH, PP,  jedna jedyna którą udało mi się trafić 31 lipca Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

nanajka81

#7005073 Napisano: 12.09.2022 11:23:55 w Wkurza mnie...
azaflora napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ziolko napisał(a):

malmoki napisał(a):

Wkurzył mnie wirtualny portfel z Biedronki. Rano w sobotę  wydałam  z niego 40 zł. Jeszcze 3 dychy zostały. I 12 naklejek . A dziś  patrzę  zostało 3 zł. Naklejek nie ma.Zakupy zrobione gdzieś w Wielkopolsce . Dzwoniłam na infolinię. Jak to ludzie biznesy kręcą...

Może ktoś zrobił zakupy podając Twój numer telefonu, na który masz zarejestrowaną kartę/aplikację z biedronki?
Sprawdź w aplikacji, czy nie masz obcych paragonów

a swoją drogą ile trzeba wydać By dostać choć jedną naklejkę???

nanajka81 np w tym tygodniu 
- Zozole /1,99 w promocji/ 1 
-Nutella ta mniejsza z naklejką konkursową /8,99 zł/ 3
- podpaski Femina /2 sztuki = 8,98zł/ 2
razem mas 6 i odbierasz naklejkę

kurcze... no to w życiu nie uzbieram bo z tych promocyjnych rzeczy to na ogół mało co kupuje... Dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7004988 Napisano: 12.09.2022 08:02:50 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

malmoki napisał(a):

Wkurzył mnie wirtualny portfel z Biedronki. Rano w sobotę  wydałam  z niego 40 zł. Jeszcze 3 dychy zostały. I 12 naklejek . A dziś  patrzę  zostało 3 zł. Naklejek nie ma.Zakupy zrobione gdzieś w Wielkopolsce . Dzwoniłam na infolinię. Jak to ludzie biznesy kręcą...

Może ktoś zrobił zakupy podając Twój numer telefonu, na który masz zarejestrowaną kartę/aplikację z biedronki?
Sprawdź w aplikacji, czy nie masz obcych paragonów

a swoją drogą ile trzeba wydać By dostać choć jedną naklejkę??? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6960003 Napisano: 10.09.2022 17:41:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
trhspfb napisał(a):

Proszę, otwartym tekstem, niech mi ktoś wytłumaczy o co chodzi z tym Almette i Aleksandrowem Łódzkim? Almette produkują w Węgrowie. 
W Aleksandrowie jest drukarnia wieczek??

w Aleksandrowie są cwaniaki -które być może mają dojście do wydrukowanych wieczek, być może mają swoją wtykę w agencji która pisała regulamin i ustaliła "w tajemnicy" o której otwierane są bramki, być może coś innego. W każdym razie z tego właśnie miasta w każdym konkursie wygrywa sporo osób (rodzina?). Pytanie: jak im się to udaje? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6929861 Napisano: 09.09.2022 20:01:42 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
edzia21 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Nie jarzę - jedni wyślą jedno zgłoszenie i wygrywają a ja wysłałam ich już esiąt i 0 emotka Co ze mną jest nie tak?

Jak nie masz szczęścia w loteriach...to pewnie masz w miłości emotka emotka
:*

:) no choć tyle emotka emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6929859 Napisano: 09.09.2022 19:48:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie jarzę - jedni wyślą jedno zgłoszenie i wygrywają a ja wysłałam ich już esiąt i 0 emotka Co ze mną jest nie tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#6880939 Napisano: 06.09.2022 18:00:39 w Wkurza mnie...
radziosny napisał(a):

emi napisał(a):

madllen napisał(a):

emi napisał(a):

Wkurza na maxa, że Regina nagradza KRADZIONE prace. Tylko w IV etapie wygrały 4 zdjęcie bezczelnie zerznięte z netuemotka
Nikt tego nie sprawdza, nie widzi? , to wali po oczach na I rzut

Jak jest tak jak mówisz zgłaszaj. Mam nadzieję, że agencja zareaguje odpowiednio. emotka  

To jest trochę dziwnie zorganizowane.
Czy sprawdzają, nie wiem, ale widzę w galerii masę zdjęć z internetu, może ok 50%emotka
Dzisiaj opublikowali zwycięzców IV etapu, czyli osoby już ZATWIERDZONE  emotka
Jednocześnie dzisiaj informują za V etap, zwycięzcy będą widoczni za tydzień, dzisiaj nie wiadomo kto i czym .Akurat w V etapie jest niezbyt  dużo zgłoszeń i patrząc na to co nagradzają można się tylko domyślać , że wygrała Eko natura z Panią na tle zapisanej ściany i przyklejonego do ściany ręcznika, ale to okaże się jak opublikują.

Z IV etapu przykładowo oczyszczacz wygrała "praca",która  jest bardzo powszechna, nawet dostępna jako tapeta emotka   
https://ekokonkur...s/402_1661588371.jpg

https://www.alamy...ritory-77725366.html

Na FB jest strona Reginy , wcześniej były tam posty,ale już nie widać, dzisiaj zrobiłam wpis, był chwilę i nie ma emotka

Ogólnie z ciekawości próbowałem znaleźć gdzieś to zdjęcie z Tatrami. I już byłem pewien, że znalazłem źródłowe zdjęcie w internecie, ale później stwierdziłem, że jednak różnią się szczegółami (chociażby, że na tym w internecie wyraźne chmury były). Potem sobie pomyślałem, że ludzie przecież jeżdżą w różne miejsca i robią fotki.
Brałem udział w konkursie, więc jakby okazało się, że ktoś zrobił plagiat to bym się wkurzył..emotka

Na moje oko tam dużo zdjęć jest ściągniętych z internetu albo ulepszonych w photoshopie. Regina po raz kolejny daje konkursowego ciała - co robią konkurs gdzie trzeba wrzucić fotki przyrody to okazuje się że większość ich jest niesłusznie nagrodzona. Wyświetl w wątku >>
1 emi 0

nanajka81

#6880867 Napisano: 06.09.2022 13:25:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tuw3105 napisał(a):

[quote=na stronie konkursu jest napisane, ze nie musi byc opakowanie konkursowe, moze byc zwykle

atyde25]To super bo u mnie Rolmlecz jest akurat w Biedrze ale przejrzałam wszystko i same nie promo.

u mnie w biedrze są promo tylko trzeba wyciągać z dołu bo na górze same nie promo emotka ale to chyba nie ma znaczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6880804 Napisano: 06.09.2022 10:58:43 w Wkurza mnie...
at-babska napisał(a):

szczerze? Myślę że tam sporo fotek jest ściągniętych gdzieś z neta i wrzuconych ot tak bo pasują do konkursu. Poza tym to mało tam jest naprawdę ekstra fotek. Oczywiście się zdarzają fajne ale mnie tam mało które powala na kolana. 

Jako, że nie jestem wybitnym fotografem, to podobają mi się prawie wszystkie zdjęcia. Może z wyjątkiem tych upozowanych z papierem - ten poziom wazeliny jest dla mnie nie do przekroczenia, no i papier w lesie kojarzy mi się tylko z jednym emotka  , ale jak widać to skuteczne zagranie. 

w każdym konkursie fotograficznym w którym w ładny sposób rozreklamujesz produkt organizatora - wazelina jest nagradzana. Teraz byle jakie zdjęcia rzadko kiedy mają szansę coś wygrać. Trzeba się wybijać. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6880679 Napisano: 05.09.2022 19:20:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kejm napisał(a):

Czy z loterii colorino przychodzą potwierdzenia na maila?

ja nie dostałam Wyświetl w wątku >>
1 kejm 0