Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6828184 Napisano: 05.12.2021 12:10:58 w Wkurza mnie...
nitka310 napisał(a):

yougerd napisał(a):

Wkurza mnie inpost, bo wrzuca moje paczki do paczkomatu o jakiś dziwnych godzinach 0100-0400 kiedy śpię i nie mam szansy ich odebrać, by wziąć udział w ich loterii.

Znam twój bólemotka  Jak nie ma loteri/konkursu z inpost to zawsze między 10-18 dostarczają paczki, jak jest to robią to między 22-4emotka

a ja odbieram szybko i też jeszcze nic tam nigdy nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
1 diabkate 0

nanajka81

#6828030 Napisano: 04.12.2021 16:15:04 w WC - rozmowy o wszystkim
cudaczek121 napisał(a):

bruce napisał(a):

Mia:(...)Teraz przez weekend możecie się zastanawiać nad prezentem/ami (tylko już może w innym wątku)(...)

Raz jeszcze serdeczne podziękowania dla Was, Dziewczyny!! emotka emotka
Co do prezentu - może wiecie, co by Go zainteresowało i było Mu przydatne? Siostry raczej nie wypada wypytywać w takim trudnym czasie (choć najprawdopodobniej to Ona teraz przejmie opiekę i być może czegoś konkretnego potrzebuje dla Brata), lecz może ktoś z Bliskich Znajomych Delvitto mógłby podpowiedzieć? Może Syn czymś się interesował, coś bardzo lubił, o czymś marzył? A może coś ze sprzętu RTV lub telefonii (oczywiście w granicach tej uzbieranej kwoty)?  - to zawsze się przydaje, szczególnie młodym ludziom.

Może by mu sprezentować kartę podarunkowa do sklepu typu Media markt, jeśli potrzebowalby coś z elektroniki. Albo jeśli woli kupic sobie np. nowa kurtkę czy jakiś element sportowy, to kartę do Decathlon/Intersport.A jeśli woli ksiazki/gry to kartę do Empiku:)

Empiku nie polecam bo niby sklep duży ale jak się chce kupić coś normalnego i zapłacić podarowaną kartą to nagle się okazuje że się nie da bo zamówienie idzie skądś a nie ze sklepu Empik, ponadto jest tam ... drogo. Może lepiej jakąś kartę na allegro - o ile takie są. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6828024 Napisano: 04.12.2021 15:43:49 w Żegnamy zmarłych
Mia i Agnieszka - jesteście wspaniałe! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6827571 Napisano: 02.12.2021 16:49:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
pierwszy raz Winiary bon 50 zł do Biedronki, wygrana z godziny: 11:27. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6827499 Napisano: 02.12.2021 13:15:02 w Zapowiedzi konkursów
@Roksana napisał(a):

https://loteriawawel.pl/Od jutra w Lewiatanie
Może ktos doda do bazy, bo  ja na telefonie nie mogę. emotka  

jeden odkurzacz dziennie... A ja myślałam że 14-ście... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6827492 Napisano: 02.12.2021 12:59:06 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wkurza mnie to że u mnie nieszczęścia chodzą trójkami: w ciągu ostatnich 20 godzin: padła pralka, w sedesie poszła jakaś uszczelka a teściowa przy sprzątaniu lodówki rozbiła jedną z półek w drobny mak... emotka za mało wydatków na święta mam to jeszcze to... 

Idź kup Tyskie, może nawet trzy, wypij je, potańcz nad truchłem te... tej pralki 😁 i napisz na konkurs, że Ci poszła jakaś uszczelka i chętnie przyjedziesz na Ty z miłym, młodym hydraulikiem  😁

hahahahahahahaha dobre, dobre emotka może masz racje, tyskiego nie lubię ale Twoj pomysł jest mega emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6827451 Napisano: 02.12.2021 11:10:27 w Wkurza mnie...
wkurza mnie to że u mnie nieszczęścia chodzą trójkami: w ciągu ostatnich 20 godzin: padła pralka, w sedesie poszła jakaś uszczelka a teściowa przy sprzątaniu lodówki rozbiła jedną z półek w drobny mak... emotka za mało wydatków na święta mam to jeszcze to...  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6826937 Napisano: 30.11.2021 20:18:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
z lokalnego karta na 120 zł emotka Cały listopad drętwy to choć na koniec cokolwiek Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6826875 Napisano: 30.11.2021 18:31:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

babska.reaktywacja napisał(a):

szczupak napisał(a):

Tak z czystej ciekawości, bo nie udało mi się w Tyskim nawet biletów na pociąg, napisze ktoś na czym wogole ta atrakcją ma polegać?Po podobno wygrania dostali Emile z instrukcją Dzięki 

Za szczegółowe instrukcje to to nie były. Godzina i miejsce odjazdu i czas trwania imprezy - 120 min. 

dokładnie... Nie ma o co walczyć, nie potwierdziłam swojego przybycia bo 3 godziny spędzić w pociągu to żadna atrakcja. Chyba że rzeczywiście będzie tam coś ciekawego ale zaczynam w to wątpić.

i ja myślę, że żadna atrakcja. TYskie musiało pociąg wynając - to koszty . za 100zł dla 2 os to normalny przejazd od stacji do stacji. Piwa raczej  ie dadzą- bo jeszcze obleją i pobrudzą. Puszczą muzyke i finito (a może dadzą po butelce bezalkoholowego"? 
Generalnie moje zaproszenie właśnie oddane znajomym w Wawie.

czyli wysyłałaś paragon pocztą aby było ważne? Bo mi szkoda było 9 zł na list polecony i marnowanie czasu na wysyłanie tego. Gdyby nie trzeba bylo oddałabym komukolwiek na forum ale że trzeba jeszcze do tego dopłacić to już mi się nie chce. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

nanajka81

#6826864 Napisano: 30.11.2021 18:04:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
babska.reaktywacja napisał(a):

szczupak napisał(a):

Tak z czystej ciekawości, bo nie udało mi się w Tyskim nawet biletów na pociąg, napisze ktoś na czym wogole ta atrakcją ma polegać?Po podobno wygrania dostali Emile z instrukcją Dzięki 

Za szczegółowe instrukcje to to nie były. Godzina i miejsce odjazdu i czas trwania imprezy - 120 min. 

dokładnie... Nie ma o co walczyć, nie potwierdziłam swojego przybycia bo 3 godziny spędzić w pociągu to żadna atrakcja. Chyba że rzeczywiście będzie tam coś ciekawego ale zaczynam w to wątpić. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6826750 Napisano: 30.11.2021 13:38:04 w Wkurza mnie...
maverick napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ludzie z olx... Wszystko ladnie opisane, cena tania a jeszcze targowanie a jak już pójdziesz na rękę to jeszcze "proszę dorzucić dwa gratisy a nie jeden bo mam bliźniaków" a po zakupie i wysyłce "ale jak to? one nie są na baterie? ja na necie wyczytałam że te auta na baterie". Nieważne że czytała o zupełnie innym zestawie, nieważne że oddałam auta za pół darmo, nieważne że opisałam wszystko szczegółowo - klient nasz pan... Odechciewa się sprzedawać cokolwiek.

ja wystawiłem grę nową na sprzedaż, cena 60zł, w sklepie podobna, ale jakoś mi nie zależy że muszę ją sprzedać teraz i now, a kobieta mi dziś rano pisze" ta gra jest teraz dostępna w analogicznej cenie w wielu sklepach, czy możemy się umówić na 40zł plus 5zł przesyłka" koniec cytatu - aż się chce odpisać, a idź że babo i napisz to samo do empik.com i zobaczysz czy Ci sprzedadzą za tę cenę..marnują tylko mój czasemotka

no to niestety standard emotka choć szczerze ja też szukam taniej ale bez przesady, na ogół proszę o 2-3 zł rabatu żeby mi się to trochę opłaciło kupić, nie mniej wczorajsza kupująca mnie po prostu dobiła - upierdliwość do entej i jeszcze dziś pretensje że "czemu to nie na baterie? bo ona czytała w internecie...". WRRRRR.... Wyświetl w wątku >>
1 cb656 0

nanajka81

#6826738 Napisano: 30.11.2021 13:12:35 w Wkurza mnie...
sylwiabe napisał(a):

Co się dzieję w tym sklepie isłodycze....Robiąc zakupy wywaliło mi płatność i zablokowało kod.
Napisałam mail w nd i do dziś cisza, od rana dzwonię na 2 podane nr w końcu ktoś odebrał i usłyszałam że 1000 zamówień żeby czekać i dadzą nowy kod.
Ale kiedy dadzą to niewiem ...
Myślałam że będzie paczka na mikołajki a tu guzik.... Ech
Kurde noo

nie będzie, już ktoś pisał na forum z tydzień temu, że tam nie wyrabiają z wysyłkami i nie ma co się łudzić że zamawiając u nich teraz i płacąc wygranym voucherem - dojdzie to do końca roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6826737 Napisano: 30.11.2021 13:08:12 w Wkurza mnie...
ludzie z olx... Wszystko ladnie opisane, cena tania a jeszcze targowanie a jak już pójdziesz na rękę to jeszcze "proszę dorzucić dwa gratisy a nie jeden bo mam bliźniaków" a po zakupie i wysyłce "ale jak to? one nie są na baterie? ja na necie wyczytałam że te auta na baterie". Nieważne że czytała o zupełnie innym zestawie, nieważne że oddałam auta za pół darmo, nieważne że opisałam wszystko szczegółowo - klient nasz pan... Odechciewa się sprzedawać cokolwiek. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6826589 Napisano: 29.11.2021 21:20:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tym pociągiem Tyskie? Bo wygrałam bilety ale tam jeszcze piszą że im oryginal paragonu trzeba wysłać pocztą, szkoda mi 9 zł na list skoro nie mam pewności że siostra pojedzie... warto wysyłać?

Tak naprawdę chyba nikt jeszcze nie wie, co się tam szykuje. To jest chyba kilkugodzinnych przejazd z innymi osobami, które wygrały bilety, później jak już macie się dość to Was odstawiają na stację startową.Ps. Były maile za weekend? 

Szczerze mówiąc miałam nadzieję na fajną imprezę w pociągu, jednak ta "impreza" trwa podobno ok. godziny emotka  Ja pasuję  emotka

Ojej to po co ja grałam jak to taki badziew? Mogłam o dychę grać ale myślałam że grając o bilet też mam szansę na dychę a to chyba niekoniecznie? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6826580 Napisano: 29.11.2021 20:46:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tym pociągiem Tyskie? Bo wygrałam bilety ale tam jeszcze piszą że im oryginal paragonu trzeba wysłać pocztą, szkoda mi 9 zł na list skoro nie mam pewności że siostra pojedzie... warto wysyłać?

Tak naprawdę chyba nikt jeszcze nie wie, co się tam szykuje. To jest chyba kilkugodzinnych przejazd z innymi osobami, które wygrały bilety, później jak już macie się dość to Was odstawiają na stację startową.Ps. Były maile za weekend? 

A to chyba se daruję. Zagrałam z głupa ale jeszcze kasę na pocztę polską marnować to mi szkoda szczególnie że niewiadomo o co właściwie chodzi. Dzięki za odpowiedź. Ten bilet co dziś wygrałam to chyba z czwartku albo piątku, w weekend nie grałam. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6826576 Napisano: 29.11.2021 20:33:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tym pociągiem Tyskie? Bo wygrałam bilety ale tam jeszcze piszą że im oryginal paragonu trzeba wysłać pocztą, szkoda mi 9 zł na list skoro nie mam pewności że siostra pojedzie... warto wysyłać? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6826491 Napisano: 29.11.2021 16:16:17 w Informują
Informują z Loteria "Blikomania"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
rzutem na taśmę: 100 zł z blikomani Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6826490 Napisano: 29.11.2021 16:15:27 w PODZIĘKOWANIA
mampytanie
Bardzo miła i szybka przypadkowa wymiana emotka DZIĘKUJĘ! I życzę wielu wygranych! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6826481 Napisano: 29.11.2021 15:52:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł z BLIKOMANIA - toż to szok! Tylko kilkanaście razy zapłaciłam blikiem Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6826417 Napisano: 29.11.2021 12:33:47 w Wkurza mnie...
pawelkoo napisał(a):

Wkurza mnie, że nie ma już takich loterii emotka

Kto pamięta? emotka

pamiętam ale nie tęsknię bo żadnej z tych nagród nie wygrałam (a coli popiłam równo) Wyświetl w wątku >>
2 nelunia, cb656 0