Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6873816 Napisano: 03.08.2022 08:53:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
sylvie5 napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

Butelki nestle dostaliście juz wszyscy?

Jeszcze czekam a wygrana z 18 czerwca

Czy to FedEx rozwozi, bo coś ma dziś dojechać?

tak, fedex wozi butelki. Do mnie ma dziś dotrzeć wygrana z 5 czerwca. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6873668 Napisano: 02.08.2022 13:23:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
oj straszna konkursowa bieda, straszna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6873250 Napisano: 31.07.2022 17:29:44 w WC - rozmowy o wszystkim
DAIKOKU napisał(a):

..nie wiem czy tu moge.., wiem ze jest tu duzo mam emotka a moja 14 letnia siostrzenica korzystajac z wakacji rozstaje się z pięknymi rzeczami z dziecinstwa wiec wraz ze swoim tata stworzyli konto do sprzedazy tych rzeczy. Kocha koty i książki, bardzo dba o rzeczy ktore posiada ale czas zwolnic miejsce na nowe emotka Marzyła o kotku z niebieskimi oczami, teraz zbiera na karme i zabawki dla swojego przyjaciela emotka a ja chce ja polecić emotka
https://m.olx.pl/oferty/user/FGcL/
https://m.olx.pl/...ty/uzytkownik/2O6UW/

szczerze powiedziawszy to ciężko jej będzie sprzedać to co wystawia. Używane buty nawet jak zadbane brania nie mają (nowe również słabo - wiem bo zdarzyło mi się sprzedawać i właściwie nowe trampki za 1/3 ceny sprzedałam, używane jeszcze gorzej albo wcale) Książki również idą za ułamek ceny i najlepiej jak są wystawione hurtowo) z ubraniami również - najczęściej ludzie kupują w hurcie (ja sama również tak kupuje) Oczywiście może będzie miała szczęście i uda się jej coś sprzedać ale od kiedy olx do cen wysyłki dolicza sobie opłaty serwisowe trzeba mocno schodzić z ceny. Niestety.  Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

nanajka81

#6873182 Napisano: 31.07.2022 09:13:52 w moje dzisiejsze wygrane :)
po milionie wysłanych kodów z LECHA (przynajmniej 100) w końcu trafiłam koszulkę LOL Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6873040 Napisano: 29.07.2022 18:26:38 w Pomocy!!!!
ziolko napisał(a):

zielonaszpilka olx tez ma coraz gorsze opinie w kwestii przesyłek przedmiotów zakupionych u nich.
Kupujący po odebraniu przesyłki zaznacza, że przesyłka była pusta, więc olx wstrzymuje pieniądze i później zwraca kupującemu. I tak sprzedający zostaje bez towaru i kasy.
W tych grupach
1 - https://www.faceb...ups/129637791061658/
2 - https://www.faceb...ups/394012267617440/
można poczytać o takich oszustwach, a olx nic z tym nie robi.
Już lepiej sprzedawać na allegro. Jest tam lepsza ochrona kupujących i sprzedających. 

Trzeba mieć naprawdę dużego pecha albo sprzedać coś takiego żeby kupujący okazał się choojem i kliknął iż "przesyłka była pusta". Mi się to nie zdarzyło ale nie sprzedaję jakiś drogich rzeczy więc może temu. Na allegro są za to duże prowizje i owszem, lepsza ochrona kupujących ale sprzedający w wielu wypadkach mają przekichane. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6873029 Napisano: 29.07.2022 17:25:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
ania1 napisał(a):

Nagroda 2 stopnia Rio Mare emotka

ja także Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6872774 Napisano: 28.07.2022 13:21:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emi napisał(a):

Nie mogę nagrać mruczenia/miauczenia w Whiskas, pojawia się napis przygotuj się i cały czas jest tylko "tło" a potem napis wystąpił błąd spróbuj jeszcze raz i tak cały czas emotka

wczoraj miałam dokładnie to samo. Olałam mruczenie, po wielkich trudach udało się wysłać paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6872659 Napisano: 27.07.2022 20:41:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkab napisał(a):

Nawet eBook z Rio Mare brak emotka

za to ja mam więc mogę się podzielić  emotka Mam o tytule "dziewczynka i ocean"... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6872511 Napisano: 27.07.2022 09:18:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
whitepoint napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

aniachudoba napisał(a):

Nie polecam konkursow na portalu dlastudenta.pl.Mimo dwukrotnej wygranej książki, nagrody nie dotarły.Portal nie odpowiada na maile.Kiedys wysyłka nagrody nie była u nich problemem, teraz widocznie postawili na odbiór własny, mimo informacji o dostawie nagrody również wysyłka.Przykre.

Przecież tam już od dawna konkursy książkowe mają dopisek że odbiór tykoo osobisty w ich siedzibie. Informacja o możliwości wysyłki znikła co najmniej rok temu.

przy większości ich konkursów nie ma wysyłki. W ostatnim czasie tylko przy jednym z dvd było że jest wysyłka. Ja od nich wszystko dostałam tyle że dość długo trzeba na wysyłkę czekać.

No właśnie, regulamin mówił o tym, że jeśli laureat się zdecyduje na wysyłkę, ma 7 dni na powiadomienie o tym, co też uczyniłam.Czekam już 2 msc...

Oni zawsze późno wysyłają nagrody (dochodziły do mnie gdy zapomniałam że je wygrałam) Problem może być też w tym że oni wysyłają to zwykłym listem więc listonosz mógł gdzieś wrzucić albo zostawić awizo nie tam gdzie trzeba i zapomnij że nagrodę dostaniesz. Nie zdarzyło mi się żeby mi nagrody nie wysłali (choć też czekam już miesiąc na jakąś płytę tam wygraną) PS. Jakie książki tam wygrałaś? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6872498 Napisano: 27.07.2022 07:38:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aniachudoba napisał(a):

whitepoint napisał(a):

Nie polecam konkursow na portalu dlastudenta.pl.Mimo dwukrotnej wygranej książki, nagrody nie dotarły.Portal nie odpowiada na maile.Kiedys wysyłka nagrody nie była u nich problemem, teraz widocznie postawili na odbiór własny, mimo informacji o dostawie nagrody również wysyłka.Przykre.

Przecież tam już od dawna konkursy książkowe mają dopisek że odbiór tykoo osobisty w ich siedzibie. Informacja o możliwości wysyłki znikła co najmniej rok temu.

przy większości ich konkursów nie ma wysyłki. W ostatnim czasie tylko przy jednym z dvd było że jest wysyłka. Ja od nich wszystko dostałam tyle że dość długo trzeba na wysyłkę czekać. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#6872396 Napisano: 26.07.2022 18:03:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

A propo whiskas - jak to z tym mruczeniem - faktycznie nagrywacie mruczenie, ja jedno jedyne zgłoszenie - kotkowi podstawiałam telefon i pisało ,że kantuję i żeby nagrać jeszcze raz , przyleciał pies zaszczekał - nagrało się i wygrałam  emotka

no myślę że mruczenie raczej ludzie robią a nie pupile. ja mam pytanie czy ma znaczenie na którym jest się miejscu na liście mruczenia? czy wygrywają ci z pierwszych miejsc czy z dalszych również mają szansę?

Przyznam się ,że regulaminu nie czytałam .. jeden paragon miałam i robiłam kolejną próbę , bo napisali mi że oszukuję i podleciał pies zaszczekał i kasa zaczęła lecieć na ekraniku ... 

a to wygrałaś nagrodę którą każdy wygrywa. mi chodzi o nagrody typu kasa i żarcie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6872392 Napisano: 26.07.2022 17:54:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

A propo whiskas - jak to z tym mruczeniem - faktycznie nagrywacie mruczenie, ja jedno jedyne zgłoszenie - kotkowi podstawiałam telefon i pisało ,że kantuję i żeby nagrać jeszcze raz , przyleciał pies zaszczekał - nagrało się i wygrałam  emotka

no myślę że mruczenie raczej ludzie robią a nie pupile. ja mam pytanie czy ma znaczenie na którym jest się miejscu na liście mruczenia? czy wygrywają ci z pierwszych miejsc czy z dalszych również mają szansę? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6872371 Napisano: 26.07.2022 16:14:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
player z kinley (jaki bezsens, nawet paragonu do tego nie chcą) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6872272 Napisano: 26.07.2022 09:55:42 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
adamo86 napisał(a):

Emememe napisał(a):

ankabialy napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze na butelki z nestle? Wygrana 20.06 a pozytywna weryfikacja 29.06.

Ja też czekam, pozytywna weryfikacja była 8 czerwca emotka

Chyba do 23.09 mają czas - też czekam

ktoś je w ogóle dostał? Bo ja też czekam od 5 czerwca... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6871763 Napisano: 22.07.2022 12:47:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
Neurony w akcji - jakimś cudem udało mi się być jedną z dwóch osób które trafiły w tym konkursie https://www.e-kon...kurs-neurony-w-akcji Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6871735 Napisano: 22.07.2022 11:13:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

andii napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Zaraz oszaleje z tym paragonem whiskas! 
Żaden nie wchodzi 
mały 
duzy 
jasny 
screen 

itp 

Mam to samo  emotka

a ja nie miałam problemu. Wypisałam wszystko i robiłam zdjęcie na białym tle.

Dzisiaj ?

tak, dzisiaj. Po 8:00 Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6871728 Napisano: 22.07.2022 11:04:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

sesyjnie1 napisał(a):

Zaraz oszaleje z tym paragonem whiskas! 
Żaden nie wchodzi 
mały 
duzy 
jasny 
screen 
itp 

Mam to samo  emotka

a ja nie miałam problemu. Wypisałam wszystko i robiłam zdjęcie na białym tle. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6871682 Napisano: 22.07.2022 09:13:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
psotka napisał(a):

A odgłosy mruczenia mojego kota uznają, że to nie kot emotka  Fakt mruczy toto jak traktor, ale ze nie jest kotem? 

u mnie to samo... W końcu żeby cokolwiek ruszyło sama zaczęłam mruczeć bo mojego kota nie uznaje za kota... Beznadziejny ten konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6871609 Napisano: 21.07.2022 18:30:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lasiglasty napisał(a):

Dziwne to, karmę kupuje się regularnie, więc czemu nie można zgłosić każdego zakupu? Intencją fundatora jest, że po jednym zgłoszeniu mogę wrócić do konkurencji  emotka

a ja mam pytanie: w jaki sposób nagrywa się to mruczenie kota? Chciałam swojego nagrać, mruczał ale g*o się nagrało tzn napisało mi że oszukuję bo to kot ma mruczeć emotka Wyświetl w wątku >>