Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6823534 Napisano: 18.11.2021 09:03:42 w moje dzisiejsze wygrane :)
właśnie MOSSO 20 zł do Empik Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6823528 Napisano: 18.11.2021 08:50:44 w Wkurza mnie...
agata6 napisał(a):

Wkurza mnie wysyłka zamówionych słodyczy na islodycze.pl  Zamówienie złożone 9.11  a oni twierdzą że mają czas na wysyłkę do końca stycznia 2022r bo w pierwszej kolejności realizują zamówienia za gotówkę.

Ja zamowiłam na 140 zł i w ciągu tygodnia zrealizowali. No ale była dopłata tych 40 zł więc co jak co w pierwszej kolejności poszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6823518 Napisano: 18.11.2021 07:18:03 w Wkurza mnie...
synk napisał(a):

Bezmyślność sprzedawców na allegro. Kupiłem na aukcji towar X za 1200zł, dostałem dziś paczkę. W paczce paragon od innego towaru (o takiej samej wartości), a w paczce towar zupełnie inny, o wartości 400 zł. Ale mnie zagotowali...a firma ma 99.7% pozytywów przy ponad 6000 ocen wrrr

na szczęście allegro broni kupujących więc wcześniej czy później dostaniesz to co kupiłeś. O ile to nie jest firma krzak z opiniami od kupujących-krzaków. Ja też kiedyś kupiłam coś, sugerowałam się 100% opiniami sprzedającego, potem się okazało że te opinie to za jakieś drobiazgi, towar nie dotarł i sprawa skończyła się na policji. Ja za to mam inną ciekawą sprawę tyle że na OLX. Ktoś kupił ode mnie drukarkę, przyjechał, za nią zapłacił, poprosił żeby przetrzymać dzień bo nie może jej zabrać, dzień minął, kupujący ani be przez telefon (mam numer) ani me przez OLX... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6823469 Napisano: 17.11.2021 19:33:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

sabanerro napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy princessa dzwoniła dzisiaj z główną nagrodą czy może w sprawie tych "wypasionych" koszulek ?

Podbijam pytanie. Dziwne trochę, żeby z drobnicą dzwonili chyba, czy się mylę? 

nikt nic nie wie

Tylko netka2000 wie...  emotka

netka wie ale jakoś się nie pochwaliła w MDW, zresztą nikt się nie pochwalił a myślę że taką zaszczytną nagrodą ludzie jednak się pochwalą... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6823388 Napisano: 17.11.2021 13:43:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jezu, jak ja zobaczę kiedykolwiek jakąś sensowną wygraną z Inpost to chyba zejdę na zawał.... Tyle paczek i nic! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6823344 Napisano: 17.11.2021 10:41:38 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Oddam voucher w wysokości 50 zł na zakupy w sklepie www.garett.com.pl (przy zakupach powyżej 350 zł). Może akurat ktoś potrzebuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6823264 Napisano: 16.11.2021 20:51:09 w PODZIĘKOWANIA
agawaga
Dziękuję za paragon! emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6822990 Napisano: 16.11.2021 10:59:09 w Zapowiedzi konkursów
assal napisał(a):

22 listopada rusza konkurs świąteczny Nutella "Pokaż jak przygotowujesz się do świąt"https://www.nutella.com/pl/pl/ 
Cennych nagród po nich się nie spodziewam emotka  

hm jakie to mogą być cenne nagrody? były swetry, były fartuszki, były koce... A koszulki były? Albo kubki z napisem nutella? Ciekawe w jakim kierunku pójdą... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6822744 Napisano: 15.11.2021 15:23:25 w WC - rozmowy o wszystkim
sabanerro napisał(a):

Miał ktoś może kiedyś przygody ze sprzedawcą na allegro, który nie odpisuje?Kupiłam coś, złożyłam reklamację, odebrali ode mnie towar i od tego czasu cisza, a minęły już ponad 3 tygodnie. Ani na allegro nie odpisują, ani na mail firmowy. 
Dyskusji nie można otworzyć już. Nie wiem co mam robić, jak oni tak olewają. Mają 99,2% ocen pozytywnych, więc niby powinni być ok, a tu taka przykrość...

a czemu od razu dyskusji nie otwierałaś? Wg mnie powinnaś do allegro napisać aby wyjaśnić sytuację, allegro przeważnie trzyma rację kupującego tylko musi wiedzieć że coś jest nie tak, a jak nie wiedzą to jak Ci mają pomóc? Pisz do nich przez FB np. mi zawsze dość szybko odpisywali i pomagali jak coś było nie tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6822711 Napisano: 15.11.2021 13:25:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ferrero karta (poczta polska) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

nanajka81

#6819435 Napisano: 08.11.2021 12:23:18 w Wkurza mnie...
ashanti napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

dzidziapiernik napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurza oczyszczacz, do którego nie da się kupić zapasowych filtrów! A jak tu wymienić jak nawet tych filtrów producent nie ma?

Hm, filtry w tego typu urządzeniach to jest żadna kosmiczna technologia, to zwykła włóknina pochłaniająca drobinki. Jak wyciągniesz, to się najprawdopodobniej okaże, że ma kształt prostokąta - tak, jak w odkurzaczach HEPA. Jeśli trafisz na jakiś większy gabarytowo filtr od odkurzacza, to z niego da się pewnie wyciąć filtr do tego oczyszczacza. emotka

już wyciągnęłam i sprawdziłam i w tym oczyszczaczu są 3 filtry. Każdy inny. I oczywiście można jeden z nich wymienić bo taki jest ale dwóch pozostałych nie znalazłam... A sam producent napisał mi że nie wie kiedy będą bo się wyprzedały.

A to nie takie? https://allegro.p...ier-basic-8718603253

o, może i takie... Dzieki! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6819431 Napisano: 08.11.2021 12:13:33 w Wkurza mnie...
dzidziapiernik napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurza oczyszczacz, do którego nie da się kupić zapasowych filtrów! A jak tu wymienić jak nawet tych filtrów producent nie ma?

Hm, filtry w tego typu urządzeniach to jest żadna kosmiczna technologia, to zwykła włóknina pochłaniająca drobinki. Jak wyciągniesz, to się najprawdopodobniej okaże, że ma kształt prostokąta - tak, jak w odkurzaczach HEPA. Jeśli trafisz na jakiś większy gabarytowo filtr od odkurzacza, to z niego da się pewnie wyciąć filtr do tego oczyszczacza. emotka

już wyciągnęłam i sprawdziłam i w tym oczyszczaczu są 3 filtry. Każdy inny. I oczywiście można jeden z nich wymienić bo taki jest ale dwóch pozostałych nie znalazłam... A sam producent napisał mi że nie wie kiedy będą bo się wyprzedały. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6819426 Napisano: 08.11.2021 12:03:21 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza najnowsza wygrana z euro sklepu - oczyszczacz do którego nie da się kupić zapasowych filtrów! W intrukcji pisze że filtry starczają na 3 tyś godzin a potem oczyszczacz się blokuje i wymieniaj... A jak tu wymienić jak nawet tych filtrów producent nie ma? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#6819387 Napisano: 08.11.2021 10:30:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Oczyszczacz z Euro. Model: Oro Air Puifier Basic. DPD. Data produkcji: 2019. Jest duży i ciężko do niego filtry na wymianę dostać... Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

nanajka81

#6819373 Napisano: 08.11.2021 09:55:40 w Pomocy!!!!
Natie77 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kluskaziemniaczana napisał(a):

Pomocy! Wyslalam zgłoszenie sms z numerem paragonu, wygrałam nagrodę główną. Właśnie mam zawał. Wpisując numer paragonu walnęłam się. Zamiast 8 dałam 9. Co teraz ? Ktoś miał taką sytuację ? Trzeba odesłać oryginal. 

oj myślę że przepadło i nie masz co się nastawiać na to że ci tę nagrodę wydadzą.

Chciałam tylko wrócić do tego wpisu. Dziękuje wszystkim za rady na forum i w wiadomościach prywatnych. Dzwoniłam do agencji i wyjaśniłam sytuację. Moja nagroda do mnie idzie! <3 także próbujcie zawsze walczyć!

no to miałaś szczęście duże! Wiele razy spotkałam się z tym że agencje nie szły na rękę i nie wydawały nagrody z powodu błędu, który się popełniło, bo się nie zgadzały cyferki. Tak więc z mojej strony gratulacje i dobrze że się udało. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6819342 Napisano: 08.11.2021 07:03:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Emi napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Emi napisał(a):

visserarthur napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

JAk rozumiecie ten zapis?dokonać zakupu minimum 1(słownie: jednej) sztuki Produktu Promocyjnego oraz minimum 3 (słownie: trzech) sztukróżnych produktów, w tym produktów Promocyjnych (nie ma żadnego ograniczenia codo rodzaju, marki, jak i ceny każdego z tych trzech pozostałych produktów), w dowolnymSklepie PromocyjnymMam wątpliwości, o co im chodzi, bo rozumiem z tego 2 wersje
a) Kupuję 1 produkt promocyjny i 3 inne produkty (jakiekolwiek z całego marketu)
b) Kupuję 1 produkt promocyjny  i 3 inne produkty, które również mają być promocyjne ?

Wybaczcie mi pytanie, ale ciężko mi się myśli o tej porze emotka  

Ja bym kupił 4, zgodnie z Twoją wersją A, bo trzy pozostałe też mogą być promocyjne, ale nie muszą.

Tylko jeśli pozostałe są promocyjne to wpada inna ilość losów emotka
Za 1 produkt promocyjny jest tylko 1 punkt

A to nie wiem, bo pytanie było ogólne- nawet nie wiem, jakiego konkursu to dotyczy.

Chyba Potrójne wygrywanie.
Zgłaszając się do tej loterii podaje się ilość zakupionych produktów promocyjnych (tylko te) 

na paragonie musisz miec cos z DEVELEY oraz 3 inne produkty typu bułki, ogórek, jogurt. Mi takie paragony bez problemu u nich weryfikacje przechodzą. Wyświetl w wątku >>
2 emi, Frama 0

nanajka81

#6819305 Napisano: 07.11.2021 19:23:01 w Pomocy!!!!
Emi napisał(a):

Pomoże ktoś odczytać ostatni znak, zanim coś mnie trafiemotka

B, 8, 6, 5 ? Nic nie pasuje? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6819185 Napisano: 06.11.2021 12:25:12 w co chcielibyście wygrać?
poluje głównie na kasę bo za nią można kupić wszystko co chcę emotka Ale nie obraziłabym się gdybym po prostu wygrała porządną pralkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0