Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6828024 Napisano: 04.12.2021 15:43:49 w Żegnamy zmarłych
Mia i Agnieszka - jesteście wspaniałe! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6827571 Napisano: 02.12.2021 16:49:32 w moje dzisiejsze wygrane :)
pierwszy raz Winiary bon 50 zł do Biedronki, wygrana z godziny: 11:27. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6827499 Napisano: 02.12.2021 13:15:02 w Zapowiedzi konkursów
@Roksana napisał(a):

https://loteriawawel.pl/Od jutra w Lewiatanie
Może ktos doda do bazy, bo  ja na telefonie nie mogę. emotka  

jeden odkurzacz dziennie... A ja myślałam że 14-ście... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6827492 Napisano: 02.12.2021 12:59:06 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wkurza mnie to że u mnie nieszczęścia chodzą trójkami: w ciągu ostatnich 20 godzin: padła pralka, w sedesie poszła jakaś uszczelka a teściowa przy sprzątaniu lodówki rozbiła jedną z półek w drobny mak... emotka za mało wydatków na święta mam to jeszcze to... 

Idź kup Tyskie, może nawet trzy, wypij je, potańcz nad truchłem te... tej pralki 😁 i napisz na konkurs, że Ci poszła jakaś uszczelka i chętnie przyjedziesz na Ty z miłym, młodym hydraulikiem  😁

hahahahahahahaha dobre, dobre emotka może masz racje, tyskiego nie lubię ale Twoj pomysł jest mega emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6827451 Napisano: 02.12.2021 11:10:27 w Wkurza mnie...
wkurza mnie to że u mnie nieszczęścia chodzą trójkami: w ciągu ostatnich 20 godzin: padła pralka, w sedesie poszła jakaś uszczelka a teściowa przy sprzątaniu lodówki rozbiła jedną z półek w drobny mak... emotka za mało wydatków na święta mam to jeszcze to...  Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6826937 Napisano: 30.11.2021 20:18:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
z lokalnego karta na 120 zł emotka Cały listopad drętwy to choć na koniec cokolwiek Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6826875 Napisano: 30.11.2021 18:31:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

babska.reaktywacja napisał(a):

szczupak napisał(a):

Tak z czystej ciekawości, bo nie udało mi się w Tyskim nawet biletów na pociąg, napisze ktoś na czym wogole ta atrakcją ma polegać?Po podobno wygrania dostali Emile z instrukcją Dzięki 

Za szczegółowe instrukcje to to nie były. Godzina i miejsce odjazdu i czas trwania imprezy - 120 min. 

dokładnie... Nie ma o co walczyć, nie potwierdziłam swojego przybycia bo 3 godziny spędzić w pociągu to żadna atrakcja. Chyba że rzeczywiście będzie tam coś ciekawego ale zaczynam w to wątpić.

i ja myślę, że żadna atrakcja. TYskie musiało pociąg wynając - to koszty . za 100zł dla 2 os to normalny przejazd od stacji do stacji. Piwa raczej  ie dadzą- bo jeszcze obleją i pobrudzą. Puszczą muzyke i finito (a może dadzą po butelce bezalkoholowego"? 
Generalnie moje zaproszenie właśnie oddane znajomym w Wawie.

czyli wysyłałaś paragon pocztą aby było ważne? Bo mi szkoda było 9 zł na list polecony i marnowanie czasu na wysyłanie tego. Gdyby nie trzeba bylo oddałabym komukolwiek na forum ale że trzeba jeszcze do tego dopłacić to już mi się nie chce. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

nanajka81

#6826864 Napisano: 30.11.2021 18:04:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
babska.reaktywacja napisał(a):

szczupak napisał(a):

Tak z czystej ciekawości, bo nie udało mi się w Tyskim nawet biletów na pociąg, napisze ktoś na czym wogole ta atrakcją ma polegać?Po podobno wygrania dostali Emile z instrukcją Dzięki 

Za szczegółowe instrukcje to to nie były. Godzina i miejsce odjazdu i czas trwania imprezy - 120 min. 

dokładnie... Nie ma o co walczyć, nie potwierdziłam swojego przybycia bo 3 godziny spędzić w pociągu to żadna atrakcja. Chyba że rzeczywiście będzie tam coś ciekawego ale zaczynam w to wątpić. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6826750 Napisano: 30.11.2021 13:38:04 w Wkurza mnie...
maverick napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ludzie z olx... Wszystko ladnie opisane, cena tania a jeszcze targowanie a jak już pójdziesz na rękę to jeszcze "proszę dorzucić dwa gratisy a nie jeden bo mam bliźniaków" a po zakupie i wysyłce "ale jak to? one nie są na baterie? ja na necie wyczytałam że te auta na baterie". Nieważne że czytała o zupełnie innym zestawie, nieważne że oddałam auta za pół darmo, nieważne że opisałam wszystko szczegółowo - klient nasz pan... Odechciewa się sprzedawać cokolwiek.

ja wystawiłem grę nową na sprzedaż, cena 60zł, w sklepie podobna, ale jakoś mi nie zależy że muszę ją sprzedać teraz i now, a kobieta mi dziś rano pisze" ta gra jest teraz dostępna w analogicznej cenie w wielu sklepach, czy możemy się umówić na 40zł plus 5zł przesyłka" koniec cytatu - aż się chce odpisać, a idź że babo i napisz to samo do empik.com i zobaczysz czy Ci sprzedadzą za tę cenę..marnują tylko mój czasemotka

no to niestety standard emotka choć szczerze ja też szukam taniej ale bez przesady, na ogół proszę o 2-3 zł rabatu żeby mi się to trochę opłaciło kupić, nie mniej wczorajsza kupująca mnie po prostu dobiła - upierdliwość do entej i jeszcze dziś pretensje że "czemu to nie na baterie? bo ona czytała w internecie...". WRRRRR.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6826738 Napisano: 30.11.2021 13:12:35 w Wkurza mnie...
sylwiabe napisał(a):

Co się dzieję w tym sklepie isłodycze....Robiąc zakupy wywaliło mi płatność i zablokowało kod.
Napisałam mail w nd i do dziś cisza, od rana dzwonię na 2 podane nr w końcu ktoś odebrał i usłyszałam że 1000 zamówień żeby czekać i dadzą nowy kod.
Ale kiedy dadzą to niewiem ...
Myślałam że będzie paczka na mikołajki a tu guzik.... Ech
Kurde noo

nie będzie, już ktoś pisał na forum z tydzień temu, że tam nie wyrabiają z wysyłkami i nie ma co się łudzić że zamawiając u nich teraz i płacąc wygranym voucherem - dojdzie to do końca roku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6826737 Napisano: 30.11.2021 13:08:12 w Wkurza mnie...
ludzie z olx... Wszystko ladnie opisane, cena tania a jeszcze targowanie a jak już pójdziesz na rękę to jeszcze "proszę dorzucić dwa gratisy a nie jeden bo mam bliźniaków" a po zakupie i wysyłce "ale jak to? one nie są na baterie? ja na necie wyczytałam że te auta na baterie". Nieważne że czytała o zupełnie innym zestawie, nieważne że oddałam auta za pół darmo, nieważne że opisałam wszystko szczegółowo - klient nasz pan... Odechciewa się sprzedawać cokolwiek. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6826589 Napisano: 29.11.2021 21:20:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tym pociągiem Tyskie? Bo wygrałam bilety ale tam jeszcze piszą że im oryginal paragonu trzeba wysłać pocztą, szkoda mi 9 zł na list skoro nie mam pewności że siostra pojedzie... warto wysyłać?

Tak naprawdę chyba nikt jeszcze nie wie, co się tam szykuje. To jest chyba kilkugodzinnych przejazd z innymi osobami, które wygrały bilety, później jak już macie się dość to Was odstawiają na stację startową.Ps. Były maile za weekend? 

Szczerze mówiąc miałam nadzieję na fajną imprezę w pociągu, jednak ta "impreza" trwa podobno ok. godziny emotka  Ja pasuję  emotka

Ojej to po co ja grałam jak to taki badziew? Mogłam o dychę grać ale myślałam że grając o bilet też mam szansę na dychę a to chyba niekoniecznie? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6826580 Napisano: 29.11.2021 20:46:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tym pociągiem Tyskie? Bo wygrałam bilety ale tam jeszcze piszą że im oryginal paragonu trzeba wysłać pocztą, szkoda mi 9 zł na list skoro nie mam pewności że siostra pojedzie... warto wysyłać?

Tak naprawdę chyba nikt jeszcze nie wie, co się tam szykuje. To jest chyba kilkugodzinnych przejazd z innymi osobami, które wygrały bilety, później jak już macie się dość to Was odstawiają na stację startową.Ps. Były maile za weekend? 

A to chyba se daruję. Zagrałam z głupa ale jeszcze kasę na pocztę polską marnować to mi szkoda szczególnie że niewiadomo o co właściwie chodzi. Dzięki za odpowiedź. Ten bilet co dziś wygrałam to chyba z czwartku albo piątku, w weekend nie grałam. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6826576 Napisano: 29.11.2021 20:33:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś mi wytłumaczy o co chodzi z tym pociągiem Tyskie? Bo wygrałam bilety ale tam jeszcze piszą że im oryginal paragonu trzeba wysłać pocztą, szkoda mi 9 zł na list skoro nie mam pewności że siostra pojedzie... warto wysyłać? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6826491 Napisano: 29.11.2021 16:16:17 w Informują
Informują z Loteria "Blikomania"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
rzutem na taśmę: 100 zł z blikomani Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6826490 Napisano: 29.11.2021 16:15:27 w PODZIĘKOWANIA
mampytanie
Bardzo miła i szybka przypadkowa wymiana emotka DZIĘKUJĘ! I życzę wielu wygranych! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6826481 Napisano: 29.11.2021 15:52:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł z BLIKOMANIA - toż to szok! Tylko kilkanaście razy zapłaciłam blikiem Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6826417 Napisano: 29.11.2021 12:33:47 w Wkurza mnie...
pawelkoo napisał(a):

Wkurza mnie, że nie ma już takich loterii emotka

Kto pamięta? emotka

pamiętam ale nie tęsknię bo żadnej z tych nagród nie wygrałam (a coli popiłam równo) Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

nanajka81

#6826301 Napisano: 28.11.2021 19:38:59 w SZUKAM....
gonika napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

gonika napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

Szukam informacji w temacie przesylki Paczkomaty Allegro Inpost - jak sprzedam przedmiot, to jak mogę skorzystac z tej usługi paczkomaty Allegor Inpost jako sprzedający?

To zależy na którym sprzedałaś:-Allegro lokalne,  wchodzisz w transakcje i klikasz pobierz etykietę-Allegro ogólne, najpierw musisz połączyć konta: Allegro z Inpostem i dopiero można pobrać etykietę

Serdecznie dziękuję za odpowiedź Połączyć konta czyli zakładam konto na stronie Inpost?
Chodzi mi o allegro ogólne. Udalo mi się coś sprzedać i myślałam że z poziomu konta allegro mogę wygenerować etykietę...  

Tak, musisz mieć konto na Inpost.
Poczytaj sobie:
https://spoleczno...na-stronie/td-p/3884

ostatnio sprzedałam coś na allegro i miałam olbrzymi problem aby mi konto połączyło mimo iż wcześniej tego problemu nie było. Po długim wqr.e udało się połączyć ale stwierdziłam że więcej na allegro nic nie sprzedam. Wolę allegro lokalnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6826192 Napisano: 28.11.2021 09:53:18 w Dziś cieszę się z.....
domika napisał(a):

anaesth napisał(a):

Pośród problemów dnia codziennego, których ostatnio mam sporo, miło jest po prostu usiąść do komputera, powrzucać do koszyka wszystko to, co mi się podoba i zapłacić za naprawdę spore zakupy... 0zł. Chyba nic mnie tak nie cieszy, jak wydawanie wygranych kart podarunkowych emotka

Kocham to emotka

też wczoraj wydawałam tyle że kartę IKEA - dawno się tak nie namęczyłam żeby uzbierać produktów na 500 zł emotka Wyświetl w wątku >>