Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6839092 Napisano: 21.01.2022 10:16:38 w Wkurza mnie...
magdalena-chili napisał(a):

diabkate napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

diabkate napisał(a):

Loteria coca cola. Myślałam, że będę miała fajny sweterek. No i mam. W rozmiarze... 5xl?emotka

Zajadaj żal produktami Frito Lay i lada dzień sweterek będzie pasował. 😉

Biorąc pod uwagę fakt, że według norm mam kilka kilo niedowagi, prędzej bym umarła niż utyła dobrego rozmiaru... 🙊Zmierzyłam ten "sweterek" i obwód klatki to ponad 140cm.🙈🙈🙈

Kate, może dlatego że tam jest napisane ze to coś ala "swetrokoc", wiec z góry wiadomo ze sweterek raczej nie będzie "taliowany" emotka

wg mnie takie nagrody są idiotyczne. Kto w ogóle wymyślił że Ci co biorą udział w konkursie są grubi i należy im wysyłać rozmiary zaczynające się od X... Nawet S czasami odpowiada rozmiarowi L co jest mega głupie. Ja osobiście niecierpię rzeczy które są reklamówkami (np. logo na pół bluzy) w pstrokate kolory a ich wartość wg regulaminu to pomiędzy 200 a 300 zł. Lubię za to bluzy i koszulki LECHa, są na poziomie i z rozmiarami i z nadrukiem i z jakością. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6838881 Napisano: 20.01.2022 09:34:12 w moje dzisiejsze wygrane :)
nestle 100 (po 9:00) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6837962 Napisano: 17.01.2022 08:24:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lukasz6 napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Szajsowate nagrody bony po 20 zł w Kikkoman, a i tak forumowicze grają zamiast bojkotować takie loterie. Potem narzekania, że badziewne nagrody. Na miejscu organizatora dałbym bony po 5 zł, to i tak będzie zainteresowanie. Nie wróżę poprawy w kwestii cenniejszych nagród. Taka refleksja mnie naszła emotka

Ale przecież tam są też skutery i hulajnogi... Poza tym... Mi np. po prostu był potrzebny sos sojowy. W dodatku był w promocji emotka  

12 normalnych nagród i 988 nagród typu bieda... Jak ktoś potrzebuje sosu to wiadomo że koniecznie grać musi ale szczerze powiedziawszy nagrody tyłu nie urywają... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6837152 Napisano: 12.01.2022 17:23:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
daisygirl napisał(a):

Bluza z Żywca - kurier dpd

Kto jest nadawcą?

Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6835308 Napisano: 04.01.2022 13:19:29 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
dwaburekoty napisał(a):

Bohaterowie prania z C4?

jeżeli to ten konkurs gdzie byly pralki, suszarka, produkty i kosze na pranie to informuję iż kosz na pranie przyszedł końcem grudnia. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6835049 Napisano: 03.01.2022 11:02:20 w WC - rozmowy o wszystkim
psotka napisał(a):

Moze kogos Interesuje taka informacja:Wyprzedaz w biedronce od dzis na 70% na wybrane artykuły.
Ja kupilam puzzle razy 2 - harry potter 1000 elementow i dom z papieru z rabatem za 18 zl, a dodatkowo bon 15 zl za szkolenie spowodowal ze zaplacilam za 2 opakowania puzzli jedynie 3 zlote emotka

tylko trzeba dobrze trafić, ja kupiłam grę planszową Era Influencera za 23,98, interaktywną jaszczurkę - 29,70, kurtkę - 14,99, skarpety bambusowe 3 szt - 4,50 i bańki mydlane duże 9 zł... Poza tym było powybierane niestety... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6834981 Napisano: 02.01.2022 18:59:58 w co chcielibyście wygrać?
Da się wygrać pracę? Bo jak tak to poproszę. A jak nie to chociaż niech kasa z nieba spada żeby w tym Polskim Ładzie i dużymi podwyżkami za wszystko dało się przetrwać... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6834429 Napisano: 30.12.2021 12:30:11 w Pomocy!!!!
antylopia napisał(a):

incendio12 napisał(a):

antylopia napisał(a):

Potrzebuje pomocy w kwestii karty EdenredChciałabym sprawdzić czy mogę uzywać kartę wszędzie czy ma jakieś ograniczenia.Czy na koncie Edenred powinnam mieć info gdzie mogę używać tej karty?

Wydaje mi się że możesz wszędzie, mnie nigdy nigdzie nie odrzuciło emotka  

Dzięki spróbuje dzisiaj na zakupach

Daj znać, mam 3 takie karty, każda na kwotę 30 zł, chciałam zapłacić jedną w rossmanie ale się nie udało, panie nie bardzo wiedziały co z nią zrobić... emotka Wyświetl w wątku >>
1 antylopia 0

nanajka81

#6834428 Napisano: 30.12.2021 12:26:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kosz na pranie z konkursu w C4 - DPD (dokumenty zwrotne) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6833310 Napisano: 23.12.2021 19:52:34 w Avanti
cudaczek121 napisał(a):

Czy tylko ja nie wygralam nic w żadnym etapie?

Z tego co widziałam na forum "Dziś nic nie wygrałam" jest więcej takich osób. Myślę że duży wpływ na to ma fakt iż konkursowicze nie poprzestają na jednej wygranej (wiedzą jak pisać bo już wygrali to czemu nie grać ponownie?) bo ktoś się chwalił, że już na tym konkursie "zarobił" 7 tysiaków... Ja wygrałam jednym zgłoszeniem 500 i już więcej nie gram. Nie lubię takim badziewiem karmić rodziny. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6833306 Napisano: 23.12.2021 19:46:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margotkowe napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

Czy Wawel groszek ma ograniczenie znaków ?.bo nie widzę w regulaminie 

Myślę, że nie, skoro nic nie napisali na ten temat emotka

czyli pewnie trzeba napisać długi wiersz lub esej aby wygrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6833303 Napisano: 23.12.2021 19:44:01 w WC - rozmowy o wszystkim
tea napisał(a):

Czy ktoś z Was przechodził COVID w domu? Jakie mieliście objawy?

koleżanka w zeszłym roku - bardzo ciężko jej się oddychało, straciła smak i węch. Leczyła się w domu tlenem i jeszcze czymś tam, do lekarza nie poszła bo nie chciała być "wpisana w kwarantannę" ale z domu nie wychodziła. Potem się zaszczepiła (2 dawki) a obecnie ma znowu Covida (tak wyszło z testu - musiała karetkę wezwać) tyle że tym razem objawia jej się skurczem żołądka i ogólnym rozbiciem. Ma wpisaną kwarantannę, siedzi w domu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6832969 Napisano: 22.12.2021 20:22:57 w Czy informują/ informowali?
0 0

nanajka81

#6832903 Napisano: 22.12.2021 16:08:43 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

Moja praca....Dużo by pisać...Dzisiaj żałuję, że nie jestem moim kotem.
Wygrzewałabym się w ciągu dnia na słoneczku....

To co powiesz na moją szefowa. Miesiąc temu otrzymałam masakryczną dla mnie wiadomość; nowotwór płuc ( od 2 dni wiem, ze jest ciężko ale to nie nowotwór) a ona powiedziała, ze specjalnie poszłam na l4 bo nie chce mi sie w tym okresie swiatecznym robić i ze zrobiłam jej na złość by jej dokuczyć. 

współczuję. Też miałam taką emotka Póki nie miałam dzieci, nie chorowałam i siedziałam do burej godziny za darmo - było wszystko super, urodziłam dzieci to nagle zrobiłam się "niedyspozycyjna, roszczeniowa i wymagająca". Zmarnowałam 11 lat w tej firmie i zostałam ze zniszczoną psychiką i złamaną wiarą we własne możliwości. Życzę Ci zdrówka koleżanko! I siedź na tym L4 i się tą durną szefową nie przejmuj.  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

nanajka81

#6832780 Napisano: 22.12.2021 08:14:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj kurier inpost skarpetki z Tic Tac, niewiem który etap bo grałam z przypadku ale jakiś jeden z ostatnich. Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

nanajka81

#6832778 Napisano: 22.12.2021 07:14:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alaalicja napisał(a):

Heineken ... Czy ktoś miał problem z odesłanym formularzem zwycięstwa emotka  wyobraźcie sobie, że formularz niby wypełniłam na obce mi osoby. Jest mój @, a zwycięzca i oddarowani to zupełnie obce osoby. Oni paczkę wysłali i mają odhaczone, że poszła. Adresat nie odebrał póki co przesyłki i leży gdzieś w sklepie do odbioru. Lata tam gram i nigdy cyrków takich nie było emotka

nie rozumiem, to wypełniłaś na zupełnie obce osoby czy tak naprawdę nie wypełniłaś wcale?  Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6832443 Napisano: 20.12.2021 16:58:30 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
właśnie odkryłam że z mojego profilu poznikali mi znajomi których miałam dodanych - da się to naprawić czy muszę na nowo ich dodawać? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6832300 Napisano: 20.12.2021 10:00:59 w Avanti
gregory napisał(a):

Mam pytanie: czy w Avanti można wygrać prozą? Czy raczej szansę marne, szkoda próbować i lepiej rymować ☺️ powiedzcie jakie macie doswiadczenie

ja pisalam tak po prostu, bez wierszykow i rymow. Akurat temat mi przypadl do gustu (ktora osobe chcialabys miec podwojnie) bo mam osobe ktora chcialabym miec podwojnie:)) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6832293 Napisano: 20.12.2021 07:17:43 w SZUKAM....
glena napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Czy skarpety z tic tac dowozi kurier POCZTY POLSKIEJ, Mam sms o przesyłce z W-wy. 

nie, inPost

Wawakurier inpost (od kilku dni mam w aplikacji inpost jako w przygotowaniu) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6832202 Napisano: 19.12.2021 10:28:46 w Nasze wygrane w minionym roku
A ja podsumuje rok tak: mój rok był lepszy niż poprzedni bo w końcu zrozumiałam że nie warto grać o głupoty, które mi do szczęścia nie są potrzebne i grałam głównie o same przydatne mi rzeczy. I nawet udało mi się kilka wygrać. W tym roku miałam okazje oddawać różne, mniejsze nagrody/paragony za zwykłe dziękuję i wierzcie mi "karma wraca" - ty komuś coś oddasz, konkursy Ci oddadzą z nawiązką. Ogólnego podsumowania nie robię bo nigdzie nie zapisuję tego co wygrałam ale jest trochę książek, gier planszowych, kart 500/1000, roomba z konkursu allegro lokalnie (największe zaskoczenie!) dwa mibandy 6, plecak, fotel i oczyszczacz z Euro sklepu, klocki LEGO, głośnik przenośny i inne, mniejsze dziwności. Jak na człowieka, który kompletnie w siebie nie wierzy i życie idzie mu pod górkę - nie było źle. Co prawda daleko mi do wszystkich tutaj piszących osób bo z tego co widzę to ludzie grają o wszystko w ilościach hurtowych ale jak już wspomniałam - wyrosłam z grania o wszystko.  Życzę powodzenia wszystkim w przyszłym roku! Wyświetl w wątku >>