Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6815587 Napisano: 18.10.2021 12:20:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agusiac87 napisał(a):

czy w tej piątnicy ktoś wygrywa ? emotka

ktoś tam się chwalił 10 złemotka ale ja ogólnie to jestem zażenowana tym konkursem bo czy z paragonem czy bez i tak nic trafić nie mogę emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nanajka81

#6815317 Napisano: 16.10.2021 12:01:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czy ktoś wygrał wogóle w piątnicy? Wysłałam już tyle paragonów i nawet 10zl nie wygrałam!  emotka

ale najmniejsza nagroda jest 20zł za paragon.

wysłałam z 10 zgłoszeń - nie wygrałam tam nic. Za zdrapywanie również nic. Do d.... taki konkurs! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6815280 Napisano: 15.10.2021 21:34:01 w co chcielibyście wygrać?
zmywarkę, mikrofalówkę, płytkę, piekarnik i okap czyli wyposażenie kuchni emotka I najlepiej w miarę szybko bo kuchnia się robić zaczyna... emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nanajka81

#6814924 Napisano: 14.10.2021 13:19:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
malaczarna223 napisał(a):

nestle
Grałam o plecak-nie wygralam. Nie mam xboxa-wygralam dostęp ????

i ja wygrałam właśnie w tym momencie. Na szczęście Xboxa mam. Wyświetl w wątku >>
3 pmww, gucio07, mili 0

nanajka81

#6814873 Napisano: 14.10.2021 10:51:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBilona2 napisał(a):

Konkurs ferrero poczytałam wpisy i z ciekawości zajrzałam w regulamin. Mąż się śmiał, że laureat jest już znany na bazę szkoleniową. Dom na rok, hotelowy bez jedzenia, gdzieś w głuszy. To Ne lepiej na 2 miesiące pełen wypas? Wykup żarełka to maj@tek, a gotowanie? Pewnie nawet nie można. Dziwna nagroda? Jak sądzicie? 

no cóż, nagroda główna dziwna ale mnie przywabiła nagroda mniejszego stopnia którą udało się wygrać emotka Jakbym wygrała główną to pewnie zrobiłabym miejscówę dla całej mojej rodziny i jak nie ja to rodzinka by sobie tam jeździła na odpoczynek. Ale pewnie nie wygram więc to nie moje zmartwienie emotka Wyświetl w wątku >>
1 FBilona2 0

nanajka81

#6814830 Napisano: 14.10.2021 05:41:41 w WC - rozmowy o wszystkim
mietowa napisał(a):

Dzień dobry po długim czasie (2 lata? 3?). Chciałam tylko się przywitać i rzec: strzeżcie się, moi drodzy. Byłam dobra w te kulki i stęskniłam się za gimnastyką mózgu. Nawet w porach skóry czuję emocje związane z bliską już wygraną samochodu emotka .

A tak serio: miło do Was wrócić. Czasu jak na lekarstwo, roboty w cholerę, dwa razy już rzuciłam konkursy z frustracji (czarę goryczy przelał chyba fotograficzny konkurs lodów Grand) i nadmiaru obowiązków, ale jak się okazuje, one zawsze ciut kuszą, zawsze się tęskni. Te emocje! 

witaj i powodzenia! teraz tyle tych loterii że co znajdę jakiś paragon to widzę na nim produkt konkursowy, życzę wygranych! Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

nanajka81

#6814785 Napisano: 13.10.2021 19:23:04 w Pomocy!!!!
kluskaziemniaczana napisał(a):

Pomocy! Wyslalam zgłoszenie sms z numerem paragonu, wygrałam nagrodę główną. Właśnie mam zawał. Wpisując numer paragonu walnęłam się. Zamiast 8 dałam 9. Co teraz ? Ktoś miał taką sytuację ? Trzeba odesłać oryginal. 

oj myślę że przepadło i nie masz co się nastawiać na to że ci tę nagrodę wydadzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6814675 Napisano: 13.10.2021 12:47:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
Ferrero emotka o 12:30 (udało się za 3 razem) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6814656 Napisano: 13.10.2021 11:47:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pink086 napisał(a):

pink086 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pink086 napisał(a):

Nestle  z płatkami strona działa? Bo nie mogę załadować paragonu/zdjęcia cały czas mi pokazuje puste pole? A pomniejszyłam plik? Ktoś coś?

z telefonu też nie dałam rady, przez kompa bez problemu.

Nie wiem co robię nie tak, na kompie też wyświetla mi po załączeniu pliku puste pole:(

A z jakiej przeglądarki?

sprawdziłam i u mnie zdjęcie się ładuje ale nie da się kliknąć wyślij emotka A jak odświeżyłam to teraz mam to samo co ty czyli po kliknięciu wyślij przy paragonie wyskakuje "pole nadal jest puste" Wyświetl w wątku >>
1 pink086 0

nanajka81

#6814651 Napisano: 13.10.2021 11:35:01 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Śliwka wygrałam voucher i już go straciłam. Niby zła datę z paragonu wpisałam 

takie przegrane z powodu nieuwagi najbardziej bolą emotka też mam kilka takich na koncie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6814648 Napisano: 13.10.2021 11:32:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pink086 napisał(a):

Nestle  z płatkami strona działa? Bo nie mogę załadować paragonu/zdjęcia cały czas mi pokazuje puste pole? A pomniejszyłam plik? Ktoś coś?

z telefonu też nie dałam rady, przez kompa bez problemu. Wyświetl w wątku >>
1 pink086 0

nanajka81

#6814316 Napisano: 11.10.2021 18:09:19 w Czy informują/ informowali?
29renata napisał(a):

Czy były dziś maile z Develey I co tu więcej dodawać?

ktoś pisał w wątku MDW że dostał ale była to tylko jedna osoba więc ciężko stwierdzić... Wyświetl w wątku >>
1 29renata 0

nanajka81

#6814309 Napisano: 11.10.2021 17:45:35 w Czy informują/ informowali?
katrin1 napisał(a):

zoonder napisał(a):

BIC W CRF już było? widziałam wpisy z biedronki a z CRF?

Było, kilka dni po Biedronce

dokładnie 30.09 Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6814308 Napisano: 11.10.2021 17:44:29 w Czy informują/ informowali?
olunka napisał(a):

Czy z Venus byly dzisiaj maile?

nikt się nie chwalił... Wyświetl w wątku >>
1 olunka 0

nanajka81

#6814307 Napisano: 11.10.2021 17:43:10 w moje dzisiejsze wygrane :)
mczarna napisał(a):

Też mam dyszkę z Halls

coś nieprawdopodobnego - mi też 10 zł dali emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6814264 Napisano: 11.10.2021 14:10:50 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Trzeba było dać małej kartę i ją wysłać  na samoobsługę.Jak taka  obeznana  to by sobie śpiewająco dała radę.
A ja mam jakieś złe wizję bo idąć bramą z  Biedry zobaczyłam,że stoi Strażnik Miejski i pali  fajkę.Trochę się wystraszyłam  chociaż nie wiem dlaczego.Ogólnie dziś nerwowo jak na  poniedziałek aż się boję  co będzie dalej.

Tylko kasy samoobsługowe są w sieciowkach,a ja pisałam o osiedlowym sklepie. Na kasach biedronkowych radzi sobie bez problemu i zawsze ciągnie na nie moją mamę,która "boi się " takich wynalazków. Dobra kończę temat ,bo różnie to jest odbierane . Staje przy swoim, że jak się chce to zawsze się radę emotka   ( z handlem byłam związana 10lat )

nie obrażaj się, po prostu czasami trzeba zrozumieć a nie się wkurzać. To że ty wiesz jak jest bo w tym pracujesz, nie znaczy że inni są tacy jak Ty i myślą logicznie. ps. udało ci się wygrać coś na te 20 paragonów? (możesz priv) ja jeden puszczam raz na x dni i oczywiście mam nic. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6814240 Napisano: 11.10.2021 12:59:17 w Wkurza mnie...
norweska20 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Wkurzyła mnie kobita w sklepie  i powiem wam gdybym się nie spieszyła na spotkanie ze znajomymi to  swoje by usłyszała...a mianowicie
Moja 8latka "wyszkolona "w zakupach będąc u babci poszła do osiedlowego sklepu po paragony z Prince polo (20szt) bo tam najtańsze .
A kobita w sklepie ją zdrowo opierniczyla :że to ostatni raz i że to marnotrawstwo czasu i papieru. Dodam ,że zaznaczyła, że to dla mamy na loterię ....i nie myślcie że ją wykorzystuję w zakupach ,ona ma radoche jak sama chodzi do sklepu,a że często ze mną bywa w sklepach to "ogarnięta konkursowo"dziewucha moja emotka  
Kolejek nie było ,to średniej wielkości osiedlowy sklepik .
I dopiero w aucie jak po nią przyjechałam to mi to powiedziała ,babcia czyli moja mama nie powiedziała wcześniej bo się bała ,że im tam w sklepie napyskuje . 

Wiesz co, z jednej strony się nie dziwię tej sprzedawczyni. 20 sztuk to sporo. Za każdym razem weź i wydaj, bo pewnie to prince polo do 1 zł, można się wkurzyć...  Pani pewnie nawet nie wie że istnieje coś takiego jak loterie a papier fiskalny też ją pewnie swoje kosztuje i ten cenny czas...

Tylko mi się wydaję, że niektórym trudno dziś przychodzi matematyczne liczenie i wystarczy wystawic10paragonow i skasować na końcu za te 10sztuk ...i naprawdę nieraz kasjerki mają problem pomnożyć np  10 razy 0.49 gr...i biorą "ło matko " kalkulator"do tego . Lata temu jak pracowałam w drogerii to mój szef usunął z systemu funkcję, która pokazywała ile należy wydać ....bo ludzie przestają myśleć przy pracy . 
Ja mam w swoim sklepie 3kasjerki ,które mnie bardzo dobrze znają i skasowanie im 10paragonow zajmuje góra 40 sekund. Nie jęczą przy tym ,bo podstawa to myślenie nad tym co się robi .

okej, Twoje kasjerki Cię znają i wiedzą że jesteś konkursowa, (swoją drogą masz dostęp do wielu paragonów, które ludzie porzucili więc może grać za tzw. darmo emotka ) kasjerka w tamtym sklepie tego nie wie, nic jej nie mówi słowo "loteria", ona widzi problem że musi 20 tanich ciastek sprzedawać po jednym, liczyć, wydawać - jeżeli mogłaby walnąć na jeden paragon i święty spokój. Wg mnie 20 ciastek to jest dużo jak na takie pojedyncze kupowanie, ja nigdy nie kupuję na więcej niż 3 choć i to rzadko się zdarza. Na ogół na paragonie po prostu mam jeden produkt konkursowy z danego konkursu i tyle. Wyświetl w wątku >>
1 fineessa 0

nanajka81

#6814198 Napisano: 11.10.2021 11:07:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

inicjały też są moje, w tym dniu co grałem, ale e-maila brak. Więc pewnie nie rozsyłali @

Tam akurat nie ma nagród dziennych; może być z dnia grania, ale nie musi (vide regulamin).

a ktoś już się chwalił że maila dostał? Ja nadal nie mam więc wciąż nie wiem czy to ja. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6814170 Napisano: 11.10.2021 09:00:19 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
UPS gramofon + płyta - z królewski dżingiel (jest papier z gwarancją) Wyświetl w wątku >>
2 sabaka, mili 0

nanajka81

#6814163 Napisano: 11.10.2021 08:19:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tralalala bramki puste od samego rana Wyświetl w wątku >>
0 0