Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6805880 Napisano: 03.09.2021 15:34:43 w Wkurza mnie...
wqrza mnie wysyp konkursów promocyjnych z badziewiastymi nagrodami. Bluzy, skarpety, worki, kubki, książki, plakaty, śmieci.... i wszystko to pięknie obklejone sponsorem.... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6805838 Napisano: 03.09.2021 13:50:53 w WC - rozmowy o wszystkim
slavek napisał(a):

Wysłałem Almette i dostałem maila z tytułem: "Loteria Almette - Dziękujemy za zgłoszenie nr 4631934"

Myślicie, że mają już ponad 4 miliony zgłoszeń? emotka

nieee, oni sobie to jakoś tam inaczej liczą... Ja tam udziału nie biorę, nigdy nic nie wygrałam więc leje na ten serek. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6805754 Napisano: 03.09.2021 09:35:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nestle kończę z wynikiem 13:0 dla nestle. Więcej paragonów brak - może znajdę. Gdyby nie dobra dusza z forum zestawu bym nie miała. Na snickersa też już się obraziłam. Neutrogena też pusta. Pewnie wkrótce i na mleko się obrażę.  Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6805647 Napisano: 02.09.2021 18:28:43 w Wkurza mnie...
slavek napisał(a):

fiona25 napisał(a):

melissa napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

wyprawka do zerówki - 300 zł, a mam dopiero połowę potrzebnych rzeczy emotka  a i nie wspomnę o planie lekcji, 3 dni na 12:45 do 17  emotka

Cóż, małe dzieci, to i tak małe wydatki.

Na same podręczniki, ćwiczenia i zbiory zadań do LO wydałam już ponad 600zł.

Dokładnie to samo chciałam napisać...jedna córka podstawówka i tu nie jest źle bo książki dostała  - druga LO - właśnie czekam na kuriera z podręcznikami , ćwiczeniami i zbiorem zadań do 6 przedmiotów - do zapłaty 515 zł...a to jeszcze nie koniec...

nie chcę robić zamieszania, ale gdy byłem w okresie szkolnym nikt nie dawał moim rodzicom wyprawek, 500+ itd., nigdy rodzice nie mieli takiej pomocy od państwa jak teraz

za moich czasów a było to milion lat temu - książki przechodziły z rąk do rąk - i było to bardzo tanie rozwiązanie. Na wyprawkę też nie trzeba było tego wszystkiego co teraz sobie życzą. I nie sądzę że moi rodzice nosili coś takiego jak papier toaletowy, mydło hypoalergiczne, kubki, chusteczki czy wielkie rolki ręczników papierowych. Rząd pomaga ale tak naprawdę to co dają wraca do nich. Kiedyś szkoły nie wymagały i każdy miał to co miał a teraz wymagają naprawdę dużo - spodenki koniecznie czerwone, kapcie koniecznie z białą podeszwą, kredki takie, kredki śmakie, piórnik mały, piórnik wielki... Też kompletowałam wyprawkę tyle że zerówczaka - na same książki poszło 150 zł. Zerówka!!   Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6805529 Napisano: 02.09.2021 12:52:44 w SNICKERS
szkodnik1988 napisał(a):

Zacznę na początku że nie gram w Snickersa, żeby nie było że przemawia przeze mnie zazdrość emotka Ale dlaczego nie zastanowiliście się, skoro dostaliście maila, że wygraliście tylko raz, a macie dwie nagrody na koncie że coś  jest nie tak? Może sami powinniście to zgłosić agencji zanim wydawać, a nie potem się zastanawiać dlaczego Oni do Was napisali...

no cóż, z nimi od samego początku były problemy. Najpierw nie dało się danych wpisać, potem długo nie było bliku, listy tak uzupełniają jak uzupełniają - nie idzie się rozpoznać, niektórzy tu pisali że są na liście a kasy nie dostali, ponadto hm tak na logikę - jak ktoś wygrał to podał numer telefonu więc jak wygra ponownie to po co ma podawać dane po raz kolejny skoro już je mają? Dla mnie jest ten konkurs nielogiczny. Zupełnie inaczej rozumiałam jego zasady i w sumie naprawdę ciężko stwierdzić ile oni tych nagród przyznają dziennie i komu... Jakieś ID wpisują ale żeby to rozgraniczyli na dni to już się nie da. Poza tym jeden blik przyszedł po tych 5 dniach od wygrania, drugi tydzień potem jak wysłałam kilkanaście kolejnych zgłoszeń... Serio, coś tu jest mega nie tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6805513 Napisano: 02.09.2021 12:29:01 w SNICKERS
anialistopad napisał(a):

To ile nas jest tak doceniony h przez Snickersa? Ciekawe jak to rozwiąza,bo wątpię,że wszyscy im zrobią przelew zwrotny

kilkanaście osób emotka Mój mąż od razu powiedział że ten snikers to oszuści (on nie konkursowy:)) i teraz widać że bajzel na kółkach tam mają... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6805478 Napisano: 02.09.2021 11:07:17 w SNICKERS
onlyrybka napisał(a):

Oni przelali Wam tą kasę tak po prostu, bez maila o wygranej, jako dubel pierwszej wygranej ?
Czy oczekują zwrotu z normalnym trybem powiadamiania,  czyli po otrzymaniu maila „Nagroda II stopnia w loterii Snickers!” i wypełnianiu danych ?

jako dubel bez maila o wygranej. z treści ich maila wynika że jak skończy się konkurs i się okaże że już po raz kolejny się u nich nie wygrało to się odezwą i chyba będzie trzeba zwrócić? dotyczy kilkunastu osób.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6805454 Napisano: 02.09.2021 10:09:14 w SNICKERS
alea napisał(a):

anialistopad napisał(a):

I co z tym robicie? Ja na razie nie mam od nich wiadomości,ale znając ich i to jaki mają burdel pewnie napiszą i do mnie

Ja się doczekałam @ od nich, niezły bałagan tam mają.
To teraz musze dalej grać aby wygrać bo tej 100 to ja już dawno na koncie nie mam  emotka

czyli jest więcej takich jak mój mąż... Super przeprowadzają ten konkurs, po prostu super.... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6805434 Napisano: 02.09.2021 09:23:58 w SNICKERS
anialistopad napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

snikers wysyła mailem informacje że drugi przelew który przyszedł do męża jest błędny bo wygrał tylko raz... Niezły syf tam mają. Już tam nie gram.

I co w takiej sytuacji? Jaja sobie robia. 

napisali że jak ponownie wylosują to wszystko będzie ok, a jak nie to odezwą się po zakończeniu promocji i pewnie będzie trzeba im oddać... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6805423 Napisano: 02.09.2021 08:19:05 w SNICKERS
snikers wysyła mailem informacje że drugi przelew który przyszedł do męża jest błędny bo wygrał tylko raz... Niezły syf tam mają. Już tam nie gram. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6805235 Napisano: 01.09.2021 12:20:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
smocyca napisał(a):

Moje podsumowanie Loterii Familijnej - Mus je schrupać
- 11 bonów do sklepu Isłodycze
- 2  zestawy wafelków Familijne
- 0 gotówki
emotka emotka

osobiscie nie trafiłam tam nic ale dobra dusza wygrała dla mnie pakiet wafli Wyświetl w wątku >>
2 lb, pmww 0

nanajka81

#6805050 Napisano: 31.08.2021 17:56:26 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
magdal14 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

1) czy wszyscy dostali już słuchawki z Nestle (kapitan Ameryka)?
2) Smolar, Aquafresh, bilety do kina. dostaliście jakiekolwiek maile? piszecie już do Smolar?

1. Ja również nadal czekam, mają jkeszcze chyba tydzien czasu na wysyłkę? - Marvel

A czy bony Profi 25 zł z żabki szły już? Zapomniałam już o tym konkursie...

bony z żabki profi na 25 zł już dawno! początek sierpnia bodajże. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6805002 Napisano: 31.08.2021 16:00:48 w SNICKERS
pewnie już z koło 14 tysięcy.. Wyświetl w wątku >>
1 izak1000 0

nanajka81

#6804692 Napisano: 30.08.2021 14:32:18 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
koszulka z Lecha (etap: czarna z pol and rock) Wyświetl w wątku >>
2 andii, mili05 0

nanajka81

#6804687 Napisano: 30.08.2021 14:12:57 w Wkurza mnie...
... chore dzieci plus wizyta w aptece równa się minus sto sześćdziesiąt złotych... dziś to mnie wq... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6804442 Napisano: 28.08.2021 22:04:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

Mam problem z odczytaniem kodu Milka są tam dwie litery przypominające D -  wpisywałam rozne kombinacje Q, O, 0 i D. I nic. Jakies wskazówki? Proszę 

napisz do kropki czy kto tam organizuje ten konkurs, pomogą ci. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6804316 Napisano: 27.08.2021 20:54:06 w WC - rozmowy o wszystkim
asantesana napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy jest na sali informatyk? Mam dziwny problem z kompem. Wczoraj sam z siebie zmienił mi wygląd pulpitu i paska startowego, posprawdzałam aktualizacje, nic nie było, przywróciłam system do stanu sprzed 4 dni. Dzisiaj powtórka z rozrywki, posprawdzałam wszystko, nie widzę przyczyny. Zaczynam sie martwić... Help!

a co dokładnie się zmieniło? może profil ci się zepsuł i na nowo utworzyło? wrzuć tu foto tego pulpitu.

Pulpit jest jakby klasyczny, windowsowski, a nie ustawiony przeze mnie. Nie mogę wrzucić foto, za dużo prywatnych rzeczy mam pootwieranych emotka

ciężko pomòc jak nie widzi się zmian. u mnie teraz windows 11 i pasek zadań też jest zupełnie inny.... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6804312 Napisano: 27.08.2021 20:32:32 w WC - rozmowy o wszystkim
asantesana napisał(a):

Czy jest na sali informatyk? Mam dziwny problem z kompem. Wczoraj sam z siebie zmienił mi wygląd pulpitu i paska startowego, posprawdzałam aktualizacje, nic nie było, przywróciłam system do stanu sprzed 4 dni. Dzisiaj powtórka z rozrywki, posprawdzałam wszystko, nie widzę przyczyny. Zaczynam sie martwić... Help!

a co dokładnie się zmieniło? może profil ci się zepsuł i na nowo utworzyło? wrzuć tu foto tego pulpitu Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6804067 Napisano: 27.08.2021 09:21:49 w SNICKERS
kreo42 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

anaesth napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

no fajnie, dwa razy wysłałam na męża - dwa razy wygrał, za drugim razem nie dostał żadnej informacji na maila - po prostu przyszła kasa (na liście jest) Na siebie wysłałam już z 6 zgłoszeń i zero wygranych. Wychodzi na to że mam mega pechowy numer. Jestem wq...

Przy takiej liczbie zgłoszeń, to i tak masz mega szczęście emotka Wysłałam dziś rano na męża, może będzie tak jak u was emotka

no niby tak tylko ja kasę na batony wydaje, mąż zjada, mąż wygrywa a wygraną dzielić się nie chce.... i to mnie wq...

Ja i dziewczyna wygraliśmy w pierwszy i drugi dzień, przelewy były po 2 dniach, teraz wysyłając codzień po 1 lub 2 zgloszenia nic nie trafiam

głównie chodzi o to że mąż za drugim razem nie dostał ŻADNEJ informacji że wygrał - po prostu przyszła kasa i dopiero wtedy ja spojrzałam na listę która jest na tej stronie. A Wy jeszcze macie szanse - co dzień losują z wszystkich już chyba z 9 tyś zgłoszeń. Szanse marne ale jak widać kto ma szczęście tego wylosują wcześniej czy później. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6804015 Napisano: 26.08.2021 20:56:58 w SNICKERS
anaesth napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

no fajnie, dwa razy wysłałam na męża - dwa razy wygrał, za drugim razem nie dostał żadnej informacji na maila - po prostu przyszła kasa (na liście jest) Na siebie wysłałam już z 6 zgłoszeń i zero wygranych. Wychodzi na to że mam mega pechowy numer. Jestem wq...

Przy takiej liczbie zgłoszeń, to i tak masz mega szczęście emotka Wysłałam dziś rano na męża, może będzie tak jak u was emotka

no niby tak tylko ja kasę na batony wydaje, mąż zjada, mąż wygrywa a wygraną dzielić się nie chce.... i to mnie wq... Wyświetl w wątku >>