Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6832134 Napisano: 18.12.2021 15:54:48 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mam pytanie, kupiłem nawilżacz powietrza, położyłem go na ziemi wczoraj i włączyłem go pierwszy raz na kilka godzin. Po jakiś 2-3 godzinach wchodzę do pokoju, a dywan pod nawilżaczem mokry... tak powinno być? Za każdym razem dywan czy podłoga będzie mokra? Poradzi ktoś coś?

a co to za nawilżacz? możesz model podać?

https://allegro.p...78251038dokłąadnie ten

jeszcze dwa pytania: jaka panuje temperatura otoczenia? i jakie duże pomieszczenie to w którym stoi nawilżacz? Prawdopodobnie masz zbyt wilgotne powietrze, masz możliwość sprawdzenia jaką wilgotność powietrza posiadasz? My kiedyś też nawilżacz kupiliśmy i okazało się że do naszych pomieszczeń takie urządzenie jest zbędne i zamiast niego potrzebujemy osuszacza... Teraz mamy dwa osuszacze. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

nanajka81

#6832131 Napisano: 18.12.2021 15:44:36 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

mam pytanie, kupiłem nawilżacz powietrza, położyłem go na ziemi wczoraj i włączyłem go pierwszy raz na kilka godzin. Po jakiś 2-3 godzinach wchodzę do pokoju, a dywan pod nawilżaczem mokry... tak powinno być? Za każdym razem dywan czy podłoga będzie mokra? Poradzi ktoś coś?

a co to za nawilżacz? możesz model podać? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6831919 Napisano: 17.12.2021 12:45:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
diabkate napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

diabkate napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jako że udało mi się z Lays jednym zgłoszeniem to podpowiem wszystkim płaczącym że pisałam totalnie z serca i prawdę o mojej siostrze, którą bym chciała mieć podwójnie, bo umie się cudownie bawić z moimi dzieciakami ale niestety widujemy się tylko raz - dwa razy do roku emotka

Dzięki za podpowiedź, ale wychodzi na to, że ja albo nie mam serca albo nawet pisząc z serca tworzę gnioty. Doszłam do wniosku, że konkursy powinny być tylko dla osób stabilnych emocjonanie. emotka

Do konkursów trzeba podchodzić z dystansem. Się uda to super, się nie uda to walczymy dalej, konkursów jest dużo, nagrody się powtarzają, każdemu starczy. Kiedyś grałam o walizki bo potrzebowałam, walizki już mam to już o nie więcej nie gram. Tak jak i o głośniki, słuchawki i depilator, który kupiłam za wygraną kartę. Owszem, na te wszystkie nagrody się naczekałam kilka lat ale powoli mogę je odhaczać i grać o coś innego albo po prostu nie grać. Teraz moim celem jest pralka bo stara po prostu się psuje. Wygrana w Avanti pozwala mi być bliżej celu do zakupu tejże pralki. Powodzenia wszystkim życzę i naprawdę nie płaczcie! Wcześniej czy później wygracie emotka

Dystans... Dopiero zaczynam i mi go brak. Bardziej dołujące od braku nagrody chyba jest to, że przegrana łączy się ze świadomością, że jest się po prostu beznadziejnym w pisaniu prostych tekstów. emotka  

fatalne podejście! Po prostu pomyśl że tym razem byli lepsi i było ich dużo. Uwierz że konkursowiczów którzy grają jest kilka tysięcy a nagród wbrew pozorom wcale tak dużo nie jest. Nie w tym konkursie to w innym, naprawdę nie ma się co dołować. Życzę Ci powodzenia i wiary! Wyświetl w wątku >>
1 domika 0

nanajka81

#6831899 Napisano: 17.12.2021 12:23:34 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
diabkate napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jako że udało mi się z Lays jednym zgłoszeniem to podpowiem wszystkim płaczącym że pisałam totalnie z serca i prawdę o mojej siostrze, którą bym chciała mieć podwójnie, bo umie się cudownie bawić z moimi dzieciakami ale niestety widujemy się tylko raz - dwa razy do roku emotka

Dzięki za podpowiedź, ale wychodzi na to, że ja albo nie mam serca albo nawet pisząc z serca tworzę gnioty. Doszłam do wniosku, że konkursy powinny być tylko dla osób stabilnych emocjonanie. emotka

Do konkursów trzeba podchodzić z dystansem. Się uda to super, się nie uda to walczymy dalej, konkursów jest dużo, nagrody się powtarzają, każdemu starczy. Kiedyś grałam o walizki bo potrzebowałam, walizki już mam to już o nie więcej nie gram. Tak jak i o głośniki, słuchawki i depilator, który kupiłam za wygraną kartę. Owszem, na te wszystkie nagrody się naczekałam kilka lat ale powoli mogę je odhaczać i grać o coś innego albo po prostu nie grać. Teraz moim celem jest pralka bo stara po prostu się psuje. Wygrana w Avanti pozwala mi być bliżej celu do zakupu tejże pralki. Powodzenia wszystkim życzę i naprawdę nie płaczcie! Wcześniej czy później wygracie emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6831890 Napisano: 17.12.2021 12:12:35 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jako że udało mi się z Lays jednym zgłoszeniem to podpowiem wszystkim płaczącym że pisałam totalnie z serca i prawdę o mojej siostrze, którą bym chciała mieć podwójnie, bo umie się cudownie bawić z moimi dzieciakami ale niestety widujemy się tylko raz - dwa razy do roku emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6831845 Napisano: 17.12.2021 11:07:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
LAYS 500+ !!!! emotka (czy ktoś wie z którego to etapu?) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6831835 Napisano: 17.12.2021 10:39:26 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Taa..., jak nie mam  szczęścia w bramkach, tak na dwa zgłoszenia z Colą/Stokrotka dwa miśki XXL. emotka I co ja z tym będę robić?? Nawet jesli się to sprzeda, to jak to wysłać? Tam nikt nie gra, czy co?emotka P.S.
Uprzedzam życzliwe/zjadliwe pytania: Gram, bo piję Colę, Stokrotkę mam pod bokiem, a wśród wygranych są TV.emotka

Współczuję miśków, takie kurzozbieracze aczkolwiek myślę że wysłać to wyślesz bo w końcu do Ciebie jakoś go przecież przywiozą. Tylko z tymi obecnymi sprzedażami to też lipa, za dużą cenę nie sprzedasz choć czasami lepiej sprzedać taniej i się pozbyć niż zawalać kąt. Powodzenia i trzymam kciuki abyś wygrała TV emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

nanajka81

#6831833 Napisano: 17.12.2021 10:32:48 w co chcielibyście wygrać?
A ja chciałabym wygrać coś co by mi pomogło uwierzyć w siebie i zrobić krok do przodu. Bo od kilku lat stoję w miejscu i z każdym rokiem jest gorzej. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6831812 Napisano: 17.12.2021 09:48:51 w moje dzisiejsze wygrane :)

nanajka81

#6831783 Napisano: 17.12.2021 07:19:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
giti napisał(a):

Jak Wy to robicie, że wytrzymujecie nerwowo  i nie zniechęcacie się do kolejnych zgłoszeń?? emotka  Ehhh ja chyba miałem fart początkującego i po pierwszych 2-3 tygodniach sukcesów teraz taka lipa, że już mam zawahania co robić (grać więcej że nie wygrywam, czy odpuścić na jakiś czas, czy co..!?) Na razie tylko spokój może uratować emotka

normalnie, nie przejmuje się. Ja dorosłam już do tego żeby o gnioty nie grać, nie kupować rzeczy których nie używam tylko po to aby spróbować coś wygrać - choć to zależy od ceny bo zdarza mi się jednak kupić jak w miarę tanie i mam komu oddać, do każdego konkursu podchodzę z dystansem i staram się gdy mi mocno zależy choć w większości przypadków wygrywam wtedy kiedy po prostu piszę z serca albo gram na ostatnią chwilę albo z przypadku albo na znaleziony paragon. W obecnych czasach jest taka konkurencja w konkursach że głowa boli. Teraz mam możliwość brać udział w konkursie, który zorganizowała firma w której pracuje mąż. Konkurs tylko dla pracowników (fotograficzny, świąteczny) i aż przyjemnie popatrzeć na prace osób, które nie są konkursowiczami. I mimo iż to moja konkurencja to nie będę płakać jak mąż nie wygra zdjęciem które mu zrobiłam.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6831681 Napisano: 16.12.2021 16:05:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
kod z Żywca na 20 zł - dobre i to! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6831512 Napisano: 16.12.2021 07:13:42 w WC - rozmowy o wszystkim
agakaz2 napisał(a):

po waszych wpisach zainteresowała mnie tahttps://www.media...rka-bosch-sms4evi14e
tylko czy ona się u mnie zmiesciemotka
dzięki za wpisy 

fajna emotka Cena też fajna...emotka My myśleliśmy o Boschu (mamy pralkę, lodówkę, żelazko) ale cena nas przytłoczyła (cała kuchnia była wymieniana i za samo AGD wyszło ponad 5 tyś) Tak więc wszystko z whirpoola kupiliśmy i na razie jest spoko. Powodzenia w kupowaniu! Wybierz dobrze! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6831428 Napisano: 15.12.2021 19:17:52 w Wkurza mnie...
lukasz6 napisał(a):

Mail od zdrowy oddech, ze nie wygrało moje zgłoszenie. Ciekawe czy ktooolwiek z forum wygra coś. Po co te maile? Liczmy info, ze niewygrane. Może się okaże, ze będzie z 291 takich maili 😜

też takiego dostałam emotka Darowaliby sobie takie maile, już wolałabym nie wiedzieć że nie wygrałam niż w taki sposób się dowiadywać, szczególnie że się sporo naprodukowałam na ten konkurs. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6831418 Napisano: 15.12.2021 18:56:48 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

chce kupić zmywarke rodzina 4 osobowa dużo naczyn co proponujecie ? firma,pojemność kogo pytac o pomoc w sklepie pomogą?

Polecam pójść do sklepu i sobie obejrzeć wnętrza zmywarek -> współczesne modele to taki szajs, że szok! Od 2. tygodni mam nową zmywarkę - była już w mieszkaniu, do którego się przeprowadziłam. Nowiutka, a tak beznadziejnie zaprojektowana, że głowa mała. W mojej "starej" (Beko), co to została kupiona jako używana, zamontowano meeegafajne rozwiązania. Powiem bez przechwalania się, że byłam mistrzem zmywarkowego tetrisa i ładowałam tam 100% możliwości (abo i wiyncyj). Aktualnie mam wrażenie, że przynajmniej 1/4 zmywarki pozostaje niewykorzystana, jakiś głupek to projektował, pół miesiąca już kombinuję, żeby mi się graty pomieściły, wszędzie beznadziejne luzy. NIGDY nie zakupiłabym posiadanego modelu, a jednocześnie wiem, że po prostu takie zmywarki są teraz produkowane.
Idź do marketu i się zastanów, co najczęściej masz do zmywania, czy np. filiżanki do espresso to Twój świat...

od miesiąca mam zmywarkę whirpoola (w zabudowie) WIO 3T133 PE 6. Wg mnie jest całkiem spoko ale to moja pierwsza zmywarka więc ciężko mi stwierdzić czy tak jest naprawdę. Gary się mieszczą, patelnie też, dużo talerzyków i kubeczków produkujemy. Używa rodzina 6osobowa, zmywanie raz dziennie idzie. Wyświetl w wątku >>
2 joan, agakaz2 0

nanajka81

#6831414 Napisano: 15.12.2021 18:51:57 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

bruce napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Wkurza mnie wszystko dookoła, za tydzień święta a nam padł piec gazowy Centr Ogrzewania emotka Zimno w domu, śnieg za oknem, tylko zimna woda w kranie, normalnie wróciłam do czasów dzieciństwa i młodości emotka   W dodatku pieca takiego jakby nam spasował nie ma w sklepach. No i wydatek (jeśli w końcu gdzie znajdziemy piec) kilkanaście tysięcy w plecy emotka

Współczuję... emotka Co się stało? Jaki powód? 

Starość, miał 15 lat, nie ma części zamiennych emotka

ja tylko czekam aż nasz padnie bo też ma sporo lat emotka (prawie 17) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6831356 Napisano: 15.12.2021 16:42:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
ostatnio na znaleziony paragon - skarpetki z Tic Tac
przed chwilą na paragon który podesłała siostra - czapki z Tic Tac emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6830956 Napisano: 14.12.2021 15:35:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
apart... jak co roku nie docenił... może za rok się uda? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6830855 Napisano: 14.12.2021 10:04:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
diabkate napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

diabkate napisał(a):

Czy ja jestem uprzedzona czy te odpowiedzi jakoś szału nie robią? emotka  Dwa o kotach na odkurzaczach, jeden o oświeceniu i jeden o pedałowaniu. emotka

a wygrały? Jak tak to się nie dziwię, napisane dość inaczej a Ci co wybierają lubią gdy ludzie piszą oryginalnie i z tzw czapy.

No wygrały. Pewnie masz rację, ale nawet jeśli, to i tak były oryginalniejsze. Kot na odkurzaczu jest trochę oklepany.🙄

może i oklepany ale jakoś do tej pory nie rzucił mi się w oczy taki tekst. Aczkolwiek tekst jest fajnym kłamstwem bo mój kot takiego odkurzacza się boi i jak go włączam to kot przenosi się na odległą część domu... Wyświetl w wątku >>
1 diabkate 0

nanajka81

#6830818 Napisano: 14.12.2021 07:12:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
diabkate napisał(a):

Czy ja jestem uprzedzona czy te odpowiedzi jakoś szału nie robią? emotka  Dwa o kotach na odkurzaczach, jeden o oświeceniu i jeden o pedałowaniu. emotka

a wygrały? Jak tak to się nie dziwię, napisane dość inaczej a Ci co wybierają lubią gdy ludzie piszą oryginalnie i z tzw czapy. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

nanajka81

#6829780 Napisano: 10.12.2021 10:53:26 w moje dzisiejsze wygrane :)
Słodkości od góralek, konkurs z insta Wyświetl w wątku >>