Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6803845 Napisano: 26.08.2021 10:54:53 w Wygraj mi / Wygram za...
vanillasky-2017 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

vickichelm napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Poszukuje kogos kto moze mi wygrac plecaki z nesle emotka

nadal aktualne emotka   

Tez bym chciala emotka

konkurs się skończy, ludzie zaczną wyprzedawać te plecaki i to za jakieś 20 zł bo znając życie więcej to nie warte. Tak było z plecakami krowami i Monte i lepiej próbować samemu wygrać lub poczekać na koniec i wtedy odkupywać coś co wiadomo jak wygląda i ile warte. Takie jest moje zdanie.

Wartość tego zestawu wg mnie to spokojnie ponad 20zł. Jakby nie liczyć, nie kupisz tych wszystkich rzeczy za 20zł. Większość jednak chce kupić jak najtaniej i o to chodzi.

może tak, może nie. Gdy zobaczę na oczy i przekonam się jaka to jakość wtedy będzie wiadomo ile warte. Na ogół jak regulaminowa wartość jest 60 zł to w rzeczywistości jest to powiedzmy że połowa. Pamiętne plecaki Monte - jakościowo świetne ALE wielkie logo Monte nie zachęca do zakupu ich i noszenia. Gdybym nie wygrała to bym tego nie kupiła mimo iż markowe. Tak więc nie przesadzajmy z tymi wycenami i handlem tutaj. Ktoś ma więcej szczęścia to niech na tym zarabia ale z umiarem emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6803779 Napisano: 26.08.2021 08:30:23 w Wygraj mi / Wygram za...
pikawka napisał(a):

vickichelm napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Poszukuje kogos kto moze mi wygrac plecaki z nesle emotka

nadal aktualne emotka   

Tez bym chciala emotka

konkurs się skończy, ludzie zaczną wyprzedawać te plecaki i to za jakieś 20 zł bo znając życie więcej to nie warte. Tak było z plecakami krowami i Monte i lepiej próbować samemu wygrać lub poczekać na koniec i wtedy odkupywać coś co wiadomo jak wygląda i ile warte. Takie jest moje zdanie. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6803701 Napisano: 25.08.2021 17:19:39 w Wkurza mnie...
halliday napisał(a):

asantesana napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wqrza mnie to co zrobiło OLX (ochronę kupujących) i że od kilku godzin ich przesyłki nie działają.

Ode mnie chcieli skan dowodu z obu stron i wyciąg z banku, przesłałam wszystko, zasłoniłam tylko nr dowodu, nie przeszłam weryfikacji, więc nie mogę nadawać paczek przez olx. Nie dam im skanu mojego dowodu z nr, niech się cmokną. 

chyba od sprzedaży powyżej 4000zł od każdego chcą.

no ode mnie takich rzeczy nie chcieli żebym mogła sprzedawać na OLX - normalnie sprzedaję.... Fakt, są to cenzurarele o wartości do 200 zł więc pewnie temu... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6803687 Napisano: 25.08.2021 16:33:26 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
 kurtka z capitana Jacka z nickiem: Anna (rozmiar L). Na mnie za duża. Może jest tu jakaś Anna której by taka pasowała. Zdjęcie kurtki w "zdjęcia naszych wygranych". L - szerokość pod pachami 60 cm, długość całkowita: 72 cm. długość rękawa - 65 cm. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6803679 Napisano: 25.08.2021 16:18:06 w Zdjęcia naszych wygranych
chyba w życiu do tego nie dorosnę.
Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6803674 Napisano: 25.08.2021 16:17:00 w Zdjęcia naszych wygranych
straszliwie wielkie i l i xl.
Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6803645 Napisano: 25.08.2021 15:11:07 w Wkurza mnie...
wqrza mnie to co zrobiło OLX (ochronę kupujących) i że od kilku godzin ich przesyłki nie działają. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6803464 Napisano: 24.08.2021 20:32:36 w Wkurza mnie...
pusheen napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wkurza mnie że już mam 10 pudeł w Nestle a inni bez problemu trafiają w bramki po to aby sprzedać nagrody. Chcę tylko jeden głupi zestaw a tak ciężko trafić emotka

Zamiast kupować te pełne cukru płatki, za wydane na nie pieniądze miałabyś na pewno dużo fajniejszą wyprawkę emotka

no akurat są to paragony od siostry i znalezione, swój mam tak naprawdę jeden bo dzieci słabo płatkowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6803406 Napisano: 24.08.2021 17:24:19 w Wkurza mnie...
wkurza mnie że już mam 10 pudeł w Nestle a inni bez problemu trafiają w bramki po to aby sprzedać nagrody. Chcę tylko jeden głupi zestaw a tak ciężko trafić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6803371 Napisano: 24.08.2021 14:55:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pikawka napisał(a):

4 pudła w Nestle, odpuszczam! Nie na moje nerwy emotka  

ja mam już 10 pudel, trafienie u mnie w Nestle będzie cudem. Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nanajka81

#6803192 Napisano: 23.08.2021 19:29:24 w Wkurza mnie...
fiona25 napisał(a):

ziolko napisał(a):

@nanajka81 a już myślałam, że napiszesz o kartonach  emotka  bo jedna para też słynie z tego, że wszędzie wstawiają badziewne kartony z różnymi napisami. I do tego zdjęcia bardzo słabej jakości. Ale wygrywali  emotka

Dokładnie  emotka  Pani na rowerze  tak jeździ  już dobrych kilka miesięcy ,dziwię się z lekka bo wydawało mi się, że jak praca zostaje nagrodzona to autor "oddaje" do niej prawa ...no chyba,że sie mylę  emotka   

pani na kredowym rowerze jeździ od dobrych dwóch lat emotka Kartony taaak, też taka się rzuciła. I pani w pudełku! I Pani z kartonowym bicepsem! I Pani z włosami... O i jeszcze Pan przeskakujący na deskorolce wszystko co się da! To wciąż się ciągnie i powtarza. Z tymi prawami jest tak że niby się oddaje ale nikt tego nie oddaje bo wysyła dalej... Tak, to trochę żenada ale ludzie korzystają bo napracować się nie trzeba, zdjęcie już wygrało więc ma szanse znowu wygrać, mini modyfikacje i padam! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6803188 Napisano: 23.08.2021 19:24:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rare85 napisał(a):

superloser napisał(a):

rare85 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

rene napisał(a):

Mam pytanko!sprawdzam wyniki SNICKERSA! i widze moje imie i mój id.nadany w zgloszeniu z 17.08!a maila nie bylo i info o wygranej emotka mial ktos taka sytuacje?napisalam do nich ale nie wiem czy odpisza!moze ma ktos nr tel.do Brandcomm?

Właśnie a jak takich jest więcej ? 
Jak spr jakie się miało Id.?  Przy zgłoszeniu wiem że było ale nie zapisałam..

dobre pytanie

czyli wychodzi na to że można być na liście a nawet o tym się nie wie bo kto zapisuje te całe id emotka Maila nie ma to i kasy się nie dostanie bo się konta nie przysłało...

ale przecież jest w regulaminie, że losowania są z całej puli zgłoszeń, więc np. moje zgłoszenie z pierwszego dnia bierze udział we wszystkich losowaniach, więc te zgłoszenie z 17.08 mogło być wylosowane dziś... chyba, że jednak nie

Z kazdym dniem szanse coraz mniejsze  emotka

Dlatego ja puściłam kilka zgłoszeń w pierwszym tygodniu, i niech się dzieje albo się uda albo się nie uda emotka

ja to rozumiałam na zasadzie że np. 20.08 - jedno losowanie z puli zgłoszeń z godziny 8:00 - 8:15, drugie ze zgłoszeń z 8:15 - 8:30 itd a wy piszecie że losują z wszystkiego niezależnie od dnia??? Czyli dziś z godziny 8:00 - 8:15 losowali ze wszystkich zgłoszeń z tej godziny ale ze wszystkich dni? Coś tu jest bezsensu czy ja czegoś nie rozumiem? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6803165 Napisano: 23.08.2021 18:06:23 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

southlander mnie zniechęca to, że wiele osób wysyła te same zgłoszenia na różne konkursy, tylko podmienia nazwę produktu.
Wystarczy wejść na profil pierwszej lepszej takiej osoby, prześledzić konkursy, w których bierze udział i popatrzeć na zgłoszenia. 
Wszędzie to samo zgłoszenie. Nawet jeśli jest wymagane JEDNO zdanie, czyli kilkanaście słów, to te osoby z reguły mają jakieś pseudo wierszyki okraszone zdjęciami i masą pochlebstw...  emotka
I to są te "kreatywne" zgłoszenia wg niektórych organizatorów.  emotka
Dlatego nie biorę udziału w takich konkursach, bo szkoda mojego czasu i nerwów... 
I dlatego nic nie wygrywam od miesięcy  emotka emotka emotka

ojjj też mnie to zniechęca... Jak się zaczęła pandemia to jakaś pani miała z hm chyba makaronu albo jakiś chrupek ułożoną dziewczynkę i tylko zmieniała napisy - był hochland, meblik, sokołów i masę innych i właściwie chyba w większości nich wygrała tą właśnie pracą. Widziałam ją wszędzie. Kolejna pani wszędzie wsadza zdjęcie z narysowanym kredą rowerem i udaje że na nim siedzi. Jeszcze jedna - w łódce... Kreatywności nie można im odmówić ale do wyrzygania żeby wszędzie właściwie to samo wsadzać? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6803160 Napisano: 23.08.2021 17:49:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Dostał ,ktoś blika że snikersa z 1 dni loterii?

tak, niedawno przyszła 100. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6803158 Napisano: 23.08.2021 17:48:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

rene napisał(a):

Mam pytanko!sprawdzam wyniki SNICKERSA! i widze moje imie i mój id.nadany w zgloszeniu z 17.08!a maila nie bylo i info o wygranej emotka mial ktos taka sytuacje?napisalam do nich ale nie wiem czy odpisza!moze ma ktos nr tel.do Brandcomm?

Właśnie a jak takich jest więcej ? 
Jak spr jakie się miało Id.?  Przy zgłoszeniu wiem że było ale nie zapisałam..

dobre pytanie

czyli wychodzi na to że można być na liście a nawet o tym się nie wie bo kto zapisuje te całe id emotka Maila nie ma to i kasy się nie dostanie bo się konta nie przysłało... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6803048 Napisano: 23.08.2021 13:17:50 w Pomocy!!!!
ktosiu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Czy ktoś orientuje się w PUE - ZUS? Zarejestrowałam się, (a może jeszcze nie do końca)? Już sama nie wiem. Teraz chcąc się zalogować, profil żąda ode mnie loginu i hasła. Hasło ok, ale co to jest ten login? Nie jest to mój mail, nie dostałam też przy rejestracji żadnego loginu na swoją skrzynkę mailową. Co to jest login w PUE - ZUS? emotka

u mnie loginem jest numer 10 cyfrowy. Nie pamiętam jak go dostałam - chyba się tam zalogowałam a potem w ciągu tygodnia musiałam potwierdzić w ZUSie że ja to ja i wtedy mi go przyznali. Ale serio nie pamiętam, mam to pue już z 5 lat.

Dzięki. Podjadę więc do ZUS, ale miałam info, ze jeśli się rejestruję poprzez profil zaufany, to nie muszę już tam jechać. No nic, chyba nie mam wyjścia.

ja do końca nie wiem jak to jest, kompletnie nie pamiętam, wiem że się zarejestrowałam a potem żeby mi to działało musiałam do ZUS jechać i się potwierdzić. Może to się zmieniło przez tych 5 lat i pandemię, spróbuj się dodzwonić do ZUSu albo maila im napisać z pytaniem, może się okaże że bezsensu jechać bo wszystko da się elektronicznie. Wyświetl w wątku >>
1 ktosiu 0

nanajka81

#6803038 Napisano: 23.08.2021 13:04:47 w Pomocy!!!!
ktosiu napisał(a):

Czy ktoś orientuje się w PUE - ZUS? Zarejestrowałam się, (a może jeszcze nie do końca)? Już sama nie wiem. Teraz chcąc się zalogować, profil żąda ode mnie loginu i hasła. Hasło ok, ale co to jest ten login? Nie jest to mój mail, nie dostałam też przy rejestracji żadnego loginu na swoją skrzynkę mailową. Co to jest login w PUE - ZUS? emotka

u mnie loginem jest numer 10 cyfrowy. Nie pamiętam jak go dostałam - chyba się tam zalogowałam a potem w ciągu tygodnia musiałam potwierdzić w ZUSie że ja to ja i wtedy mi go przyznali. Ale serio nie pamiętam, mam to pue już z 5 lat. Wyświetl w wątku >>
1 ktosiu 0

nanajka81

#6802972 Napisano: 23.08.2021 10:19:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kluskaziemniaczana napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Ja nie wiem po co ja gram w te loterie bramkowe, chyba zeby sie dobic w poniedzialek z rana, bo ze nie mam w nich szczescia juz dawno zostalo udowodnione. Watku, pomocy!!!

Przyłączam się! Niby człowiek wie, a jednak się łudzi...

też tak mam niestety Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

nanajka81

#6802939 Napisano: 23.08.2021 07:21:10 w co chcielibyście wygrać?
FBmonika33 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Chciałabym depilator laserowy oraz porządny projektor do filmów emotka I piękne sztućce. No i bony do gabinetu kosmetycznego...
Wierzę, że agencje też zaglądają czasem do tego wątku i nasze marzenia nie są im całkiem obce...

Mam wrażenie, że oni wypychają co zalega i schodzi z rynku. Jak opaski czy te głośniki. Ale to może moje wrażenie.

nie tylko twoje! od lat śledzę nagrody w konkursach, niektóre wygrywam i mam wrażenie że są to odpady magazynowe których nikt nie chciał kupić. JBL i Instax wciąż na topie a nie jest to nic WOW. Słuchawki byle jakie... Co do tematu to chciałabym wygrać zmywarkę, mikrofalówkę, depilator, i dużo kasy ???? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6802822 Napisano: 22.08.2021 08:51:17 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

norweska20 napisał(a):

Wkurza mnie  to ,że jest 2w nocy a ja  nie umiem zadecydować czy jechać (właściwie) dziś nad nasze morze : dokładnie do Ustki . Przed nami ponad 600km i patrząc na zapowiedź pogody na przyszły tydzień ,nie wygląda to dobrze. Pokazuje deszcz i już słyszę marudzenie moich chłopaków ,że po co w taką pogodę tam jechać. Chcieliśmy na tydzień się tam wybrać i wszystko byłoby fajnie ....ale ta zapowiedź złej pogody:( a może jest tu ktoś z tej okolicy i orientuje się w temacie Ustkowej pogody?

Dwa tygodnie temu też zapowiadali cały tydzień deszczowy nad morzem, a tylko raz była burza, zatem nie zawsze prognozy się im sprawdzają.  emotka

my w górach też mieliśmy zapowiedzianą kiepską pogodę a na 10 dni tylko 3 były dość badziewne. Ja bym mimo wszystko pojechała nad morze emotka Wyświetl w wątku >>