Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7290220 Napisano: 23.08.2025 14:40:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

Czy z aplikacji Coli też Rana zniknęły z nagród wygrane 300 😵‍💫

już dawno Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7289772 Napisano: 22.08.2025 07:28:24 w Smolar
PPPet-er napisał(a):

kachakacha napisał(a):

https://czystyzwrot.pl/#home

Mam pytanie - jak działają powyższe zwroty? W Biedronce jest promocja na produkty E, drugi 70% taniej. Na paragonie mam kapsułki 2x39.99 79.98 - 28.00 = 51.98

Mogę do zwrotu zgłosić jeden produkt. Jaką cenę powinnam wpisać? 39.99 czy 25.99?

Jak to smolar to chyba najnizsza

tez mi się wydaje że to 25,99. Właśnie w tych ich zwrotach bardziej opłaca się kupić pojedynczy produkt niż połączony promocją. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7289771 Napisano: 22.08.2025 07:24:28 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
wiesia30 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

banka-manka napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na bony do Kauflandu? Konkurs Eduscho "Wygraj zakupy"

A już coś wysyłali? Kilka dni temu dotarł dopiero ten z C4. Tu chyba jeszcze mają sporo czasu?

Tak! Chodziło mi wlasnie o ten z C4...

Ja wczoraj dostałam z C4

tez wczoraj z C4. W aplikacji dpd powiedomienie było. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7289620 Napisano: 21.08.2025 15:08:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maixys napisał(a):

Borotalco, czy do wszystkich wysyła ponaglenie odnośnie konieczności wysyłki danych teleadresowych, pomimo ich odesłania? emotka

do mnie nie doszło Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7289565 Napisano: 21.08.2025 13:32:11 w moje dzisiejsze wygrane :)
malmika napisał(a):

200 zł Inter Lorenz emotka

Również i u mnie (wygrał jakiś wiersz z lokowaniem produktu) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7289548 Napisano: 21.08.2025 12:53:30 w Zdjęcia naszych wygranych
Koszulka z Persil i moja uwaga: dlaczego jak robią takie akcje to te ubrania są jak na słonia? Zamówiłam M i przyszła M ale z faktycznego rozmiaru to jest jakieś XL. Nosić nie będę no chyba że przytyję z 30 kg  emotka   Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7289517 Napisano: 21.08.2025 11:59:47 w Czy informują/ informowali?
notta napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

notta napisał(a):

renatak0renatak0 napisał(a):

W jaki sposób informuje Rossmann organizujący konki w swojej aplikacji ? W sms,mail,powiadomieniach czy tworzą jakieś specjalne podstrony? Na przykład konkurs "Otul sie zapachem snu" ?

Wysyłają maila

Notta wygrałaś coś w tym konkursie z palmolive?

Wcześniej z rapstacja bilet

Ale to był konkurs w aplikacji Rossman organizowany przez Rossmanna? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7289512 Napisano: 21.08.2025 11:55:42 w Czy informują/ informowali?
MDL napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

olabas napisał(a):

Na https://laureaci.amooco.com/ jesy już formularz laureata "Wygrana że ja cię chrupię". Przepuszcza kogoś?

brałam udział ale mnie nie przepuszcza

nie przepuszcza, mam nadzieję że jeszcze nie działa emotka

Ja też mam taką nadzieję emotka  emotka   Jeszcze nigdy u nich nic nie wygrałam...

powodzenia! Ja na cud wygranej nie liczę... Wyświetl w wątku >>
1 MDL 0

nanajka81

#7289510 Napisano: 21.08.2025 11:51:21 w Czy informują/ informowali?
joan napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Ja też odczuwam niesmak związany z tym konkursem. W konkursie elmex juz udziału nie brałam ...

Ja tak samo -> obliczyłam koszt paragonu i stwierdziłam, że lepiej zainwestować pieniądze w inną akcję emotka

Ja brałam bo siostra kupowała pastę... Ale żałuję strasznie bo jeżeli konkurs z elmex też zostanie rozstrzygnięty tak jak ten z palmolive to szkoda było próbować. Wyświetl w wątku >>
2 joan, rudzixon 0

nanajka81

#7289498 Napisano: 21.08.2025 11:11:55 w Czy informują/ informowali?
olabas napisał(a):

Na https://laureaci.amooco.com/ jesy już formularz laureata "Wygrana że ja cię chrupię". Przepuszcza kogoś?

brałam udział ale mnie nie przepuszcza Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7289496 Napisano: 21.08.2025 11:10:45 w Czy informują/ informowali?
notta napisał(a):

W jaki sposób informuje Rossmann organizujący konki w swojej aplikacji ? W sms,mail,powiadomieniach czy tworzą jakieś specjalne podstrony? Na przykład konkurs "Otul sie zapachem snu" ?

Wysyłają maila

Notta wygrałaś coś w tym konkursie z palmolive? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7289492 Napisano: 21.08.2025 10:55:17 w Czy informują/ informowali?

jedna osoba dostała maila i na tym skończyła się informacja o zwycięzcach w tym konkursie. Organizator listy zwycięzców nie udostępni. Żenada. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7289249 Napisano: 20.08.2025 16:35:35 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
@gnieszk@ napisał(a):

maryjane napisał(a):

W poniedziałek pochwaliłam się wygraną kartą Rossmann w loterii Perwoll. Od razu po wygranej wypełniłam również formularz laureata, bo paragon miałam przed nosem, więc stwierdziłam, że będę mieć "z głowy". Przed chwilą dostałam tę oto wiadomość: (patrz zdj). Czuję się jak oszustka, a wiem, że wszystko było totalnie legal 🥺 Napisałam maila na adres reklamacji Albedo, ale przyznaję, że mi przykro...  miał ktoś kiedyś podobną sytuację?

Zaproponuj, że wyślesz im oryginał paragonu pocztą. To już jest jakaś masakra... Sama robiłaś zakupy czy kupiłaś od kogoś paragon?

na jakiej podstawie oni stwierdzili że jest sfałszowany? Odechciewa się grać... Wyświetl w wątku >>
2 anaesth, mia 0

nanajka81

#7289218 Napisano: 20.08.2025 15:29:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Zakup nie był tani, znalezienie go w aplikacji też do łatwych nie należało, mi wyskoczył "push" po tym jak kupiłam dwa żele iż wyzwanie wykonane i mogę wziąć udział w konkursie. Na forum aż 1 osoba pochwaliła się  wygraną II stopnia (jakimś spotkaniem online z coucherem) więc dla mnie jest coś tu mega nie tak.

I też to nie jest tak, że te pushe nie działają, bo oni po srylion pushów dziennie zapodają, więc ten o wygranej również by dotarł + wszystkie wygrane słano mejlem, zatem nawet przy nieotrzymaniu pusha... nagroda powinna przyjść na mejla w ramach niespodzianki. Dziadostwo emotka

tak czytam ten regulamin i tam jest " O wygranej Organizator poinformuje w formie elektronicznej: grafiki umieszczonej w aplikacji". Może ktoś ją widział? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7289190 Napisano: 20.08.2025 14:47:46 w PODZIĘKOWANIA
aguagu
aguagu Dziękuję Ci za zdecydowanie i uczciwość. Wspaniale robi się z Tobą interesy. Życzę Ci wielu, wielu wygranych. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7289096 Napisano: 20.08.2025 13:11:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Niewykluczone, że apkę obsługuję jakaś mała firma pana Edka no i tam pojawiła sę żądza bonów tudzież pidżam W wersji soft zawalili powiadamianie.

Gdybym tylko mieszkała w Łodzi, to bym im złożyła wizytę emotka

Myślę też, że może "organizatorem konkursu jest Rossmann" oznacza w praktyce: "Pani Jolu, tak świetnie Pani pracuje, chcąc Panią docenić... zdecydowaliśmy się przekazać Pani pieczę nad organizacją naszych konkursów. Na pewno uda się Pani zmieścić ten dodatkowy task w swoim grafiku. Proszę traktować to na równi z podwyżką, stażystka Jennefer będzie Panią wspierała. Serdeczne gratulacje od całego zespołu!" Klask. Klask.

Zakup nie był tani, znalezienie go w aplikacji też do łatwych nie należało, mi wyskoczył "push" po tym jak kupiłam dwa żele iż wyzwanie wykonane i mogę wziąć udział w konkursie. Na forum aż 1 osoba pochwaliła się  wygraną II stopnia (jakimś spotkaniem online z coucherem) więc dla mnie jest coś tu mega nie tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7289053 Napisano: 20.08.2025 12:04:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
atlantydek napisał(a):

ankabialy napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy mogłyby się odezwać osoby które wygrały w konkursie Palmolive "Otul się zapachem snu" Rossmann? Nie chce mi się wierzyć że nikt nie pochwalił się kartą do rossmanna czy nagrodą główną, którą była piżama.

Coś im ewidentnie nie poszło. U mnie i znajomych też cisza.

Może jednak świetnie poszło i będzie w agencji Pidżama Party  emotka

Organizator czyli Rossmann mi odpisał "Szanowna Pani, Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie akcją „Misja Zakupowa – Otul się zapachem snu z Palmolive”. Uprzejmie informujemy, że zgodnie z regulaminem akcji, lista zwycięzców
jest dostępna w siedzibie Organizatora. Nie przewidziano jednak obowiązku jej udostępniania na żądanie klienta. Dane osobowe zwycięzców podlegają ochronie zgodnie z przepisami RODO, dlatego nie możemy przekazać pełnej listy. Dodatkowo pragniemy poinformować, że informację o przyznaniu nagród otrzymuje każdy Zwycięzca w swoim koncie Klubu Rossmann." Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7289043 Napisano: 20.08.2025 11:53:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy mogłyby się odezwać osoby które wygrały w konkursie Palmolive "Otul się zapachem snu" Rossmann? Nie chce mi się wierzyć że nikt nie pochwalił się kartą do rossmanna czy nagrodą główną, którą była piżama. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7288931 Napisano: 19.08.2025 21:17:37 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
rufus napisał(a):

uzuri napisał(a):

WiktoriaM napisał(a):

gregory04 proszę głupot nie opowiadać bo nie sprzedałam zużytego paragonu to że jedna osoba napisała to nie znaczy że teraz każdy będzie mówił że jest zużyty bzdura ma pan dowody na to ? To proszę okazać chętnie zobaczę jaki to paragon i na jaki konkurs 

Myślę, że zamiast wdawać się w dyskusje z innymi - powinnaś najpierw wyjaśnić/rozwiązać sprawę z rufus - ustal z nim jakąś dogodną dla Was obojga formę zadośćuczynienia za utraconą nagrodę i tyle. Zachowaj się jak trzeba. 
Zapewne nikt z czytających ostatnie wpisy już nigdy od Ciebie nie kupi paragonu, ale przynajmniej masz szansę, żeby jeszcze z tego "jakoś" wyjść z twarzą.

Z racji tego, ze wiktoria kilka razy tez ustrzelila rexone zaproponowalem (moze to zbyt smiala propozycja i nie na miejscu? emotka ) ze jedna z nich moze "oddac" mi. Na co nie wyraziła zgody i zaproponowala drugi paragon.

Osobiscie pewnie dla czystego sumienia gdybym byl w takiej sytuscji to zwrocilbym komus wygrana, ale tez ciezko mi obiektywnie mowic bo jestem "strona" w calej tej sytuacji. emotka

A nie chce tez zeby to wygladalo jak skok na kase i żądac nie wiadomo co. W ostatnich wiadomosciach po tym jak odmowila mi zaproponowanej rekompensaty, zapytala jeszcze jak mozemy sie dogadac ale odpisalem jej ze juz niczego nie oczekuje i temat dla mnie zamkniety.

Zeby nie zrobila sie z tego telenowela, bo zaraz bedzie trzeba wyciagac popcorn..emotka

Najlepsza rekompensatą bedzie przestroga dla innych, a ja moze odkuje sie przy kolejnych serwisach.. bo celuje w koszulke/pilke. Tym razem zakupione osobiscie i nikt z rodzinki nie ma do nich dostepu. emotka

Żadna to kara dla niej, zmieni nicka albo założy nowe konto i dalej będzie handlować paragonami czy to zużytymi czy też nie. Słabe to wszystko. Wyświetl w wątku >>
1 ziolko 0

nanajka81

#7288923 Napisano: 19.08.2025 20:45:59 w Wkurza mnie...
elemelex napisał(a):

ziolko napisał(a):

elemelex napisał(a):

Czy ktoś mi może wytłumaczyć co robi około roczne i "trochę" dziecko, że wciąż słyszę takie walenie, miarowe, wiele godzin dziennie...Ja to odczuwam jakby waliło 4 godziny dziennie wielkim klockiem w podłogę. Bum bum bum. Litości...

Mieszkasz w bloku? Może pójdziesz do sąsiadów i zapytasz?

Wiesz, że nie wpadłam na to ? emotka
To są ludzie, którzy jak im się cokolwiek powie to się mszczą. A jak to będzie dotyczyło "świętości" czyli wnusia/wnuczki to już w ogóle.
Czysta ciekawość mnie popycha do zadania tego pytania.

nie chce nic sugerować ale może jest jakieś autystyczne i w kółko robi jedną i tę samą zabawę np. kulanie drewnianej piłki po takim stojaczku, ewentualnie wbija odpowiednie kształty jakimś młoteczkiem. Małe dzieci lubią hałas typu tupanie, walenie łyżeczką w coś, jeżdżenie na takich chodzikach a to się mocno roznosi po ścianach. Wyświetl w wątku >>