Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6788861 Napisano: 16.06.2021 16:49:54 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Szukam, gdzie się wpisuje kod w sklepie e-Develey, żeby zmniejszyło zamówienie o 50 zł? 

Dość dawno kupowałam ale chyba na końcu jak już dokonujesz płatności było pole na kod rabatowy. Wydaje mi się że nawet po wpisaniu go robiłam jeszcze korektę w koszyku

tak, na końcu w podsumowaniu zamówienia. Kupowałam miesiąc temu, nie było problemów. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6788823 Napisano: 16.06.2021 15:15:08 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
flinta_13 napisał(a):

picola napisał(a):

doris1 napisał(a):

doris1 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Czy wszyscy już dostali fotele/kosze ogrodowe z konkursu "Wiosna w sklepach Euro"?

Ja nadal czekam emotka

Czy ktoś jeszcze czeka?

Ja czekam, w poniedziałek rozmawiałam z kimś z firmy, która jest odpowiedzialna za dostarczenie tych foteli. Kurier, do którego dostałam namiar smsem, krzyczy, że o niczym nie wie i mam dać mu spokój. Facet z firmy zapewnia, że to właśnie ten kurier dostarczy mi fotel. Generalnie cyrk na kółkach, fotela jak nie było tak nie ma i nie bardzo wiem jak ten problem rozwiązać.

A pisaliście do Smolara w tej spr ?

ja również czekam emotka Wczoraj pisałam pod numer 507839355 (bo niby on ogarnia logistykę) i mi odpisali że dziś przywiozą, jest 15:00 ich ani widu ani słychu. Skąd jesteście? Ja czekam na podlasiu... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6788683 Napisano: 16.06.2021 10:44:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pusheen napisał(a):

banka-manka napisał(a):

pusheen napisał(a):

Poszły już maile z Kinder Bueno? emotka

Czy teraz już były?
Widzę swoje inicjały, ale wcale to nie muszę być ja. Maila brak.

U mnie wciąż nic, ale to też nie muszę być ja.

u mnie tez maila brak ale inicjały też mogą być kogoś. Nie mniej z tego co pamiętam to oni zawsze najpierw dawali listę a w ciągu kilku dni dopiero przychodził mail. Taka niepewność. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6788568 Napisano: 15.06.2021 19:33:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
emil2115 napisał(a):

Przelew 50 zł - loteria Milka "Bądź sercem z naszymi".

u mnie też - mbank Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

nanajka81

#6788521 Napisano: 15.06.2021 17:05:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
dzienna z Cleanic Eco Baby (z 7 czerwca) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6788520 Napisano: 15.06.2021 17:01:27 w Informują
Informują z Konkurs "Cleanic Eco Baby"

Rodzaj powiadomienia: sms
Dodatkowe informacje:
dzienna z dnia 7.06.2021 Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6788425 Napisano: 15.06.2021 12:01:16 w WC - rozmowy o wszystkim
margobb napisał(a):

maa napisał(a):

Mam pytanie jak Wasza rodzina i znajomi reagują na to, że gracie w kokursach i czy w ogóle o tym wiedzą.

U mnie, o wszystkich nagrodach, wie tylko mąż i kurier emotka  od czasu do czasu, chwalę się najbliższej rodzinie (teściowie, mama, brat). 
Im ludzie mniej wiedzą, tym lepiej śpią emotka

ze mnie w większości znajomi się śmieją więc mało kto wie że jestem konkursowiczką. Siostry wspierają paragonami więc czasem i dla nich uda się coś wygrać. Mąż wie że to moje hobby i nie komentuje za to wspiera w wydawaniu emotka    Ogólnie raczej się nie chwalę. Czasami próbuję znajomych wkręcić w jakiś konkurs gdy widzę że są duże szanse coś wygrać ale niestety niedowiarki i brać udziału nie chcą. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6788164 Napisano: 14.06.2021 15:17:50 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
weronkaa84 napisał(a):

Zestaw Rexona z loterii w Biedronce. Kurier DPD. Nie było wcześniejszego powiadomienia.

ja powiadomienie miałam (od DPD) Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

nanajka81

#6788108 Napisano: 14.06.2021 12:10:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onazielona86 napisał(a):

escada napisał(a):

czy kurier z Kinder Cards się jakoś zapowiada (mail, sms)  czy przyjeżdża znienacka?

Ja miałam powiadomienie @

jest @ od DPD, nadawca: Logaris. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6788056 Napisano: 14.06.2021 09:48:28 w co chcielibyście wygrać?
ech depilator... i oczyszczacz powietrza... i zmywarkę... Wyświetl w wątku >>
2 rare85, ktosiu 0

nanajka81

#6787923 Napisano: 13.06.2021 12:34:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wea86 napisał(a):

Co to ma być w tych Przysnackach, codziennie co wchodzę to pula dzienna wyczerpana.

Myślę że rozwiązanie tej zagadki jest w regulaminie:

"Nagrodę dnia wygrywa ten Uczestnik, który odkryje minimum 1 pole zawierające znaczek z zestawem
przekąsek i znajdzie się w pierwszej dziesiątce osób w danym dniu (tj. od 11.06.2021 r. do 11.07.2021
r.), które odkryły co najmniej 1 znaczek z zestawem przekąsek"

ale tak na normalny język: co to znaczy? Tyle osób po północy wbija że w ciągu 2-3 godzin 10 z nich jakiś znaczek znajduje i pula temu wyczerpana? Trochę to bezsensu... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6787912 Napisano: 13.06.2021 11:42:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataliii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

angelika91 napisał(a):

Co to ma być w tych Przysnackach, codziennie co wchodzę to pula dzienna wyczerpana.
przecież miały być bramki cały dzień, a jest chyba tak ze pierwsze 10 osób dostaje zestawy. Czyli po północy trzeba zarejestrować, może ktoś potwierdzi?

Między 4 a 4.30 rano zestawów już nie ma - sprawdzone przez 2 dni z rzędu. Wychodzi na to ze może rzeczywiście trzeba po północy rejestrować paragon bo jedna wygrana tu na forum była pierwszego dnia po północy 

Dziś już po 3:00 pula była wyczerpana bo wstałam na siku i sprawdzałam czy mogę wziąć udział emotka pewnie rzeczywiście jest tak że pierwsze 10 osób zdobywa te chrupki.

Ja próbowałam chwile po północy i pula nadal była a i tak nie wygrałam. 

hm no to kto umie rozwiązać tę zagadkę? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6787906 Napisano: 13.06.2021 11:00:07 w Wkurza mnie...
rufus napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

superloser napisał(a):

ikropka napisał(a):

Żywiec Zdrój. Kupiłam zgrzewkę wody na konkurs i ... nie można zarejestrować paragonu. Paragon z tym numerem został już zarejestrowany emotka

Data i nip nie wystarczaja  emotka
Smolarowi ciezko wychodzi dorzucenie numeru kasy fiskalnej  emotka  

Ostatnio miałam tak z lodami Oreo, kod z patyka wyskakiwał jak nieprawidłowy lub zarejestrowany. Do tego nie wiadomo, czy w kodzie jest O czy 0. Próbowałam różnych wersji- ciągle ten sam komunikat.  Wkurzyłam się , połamałam patyk i wyrzuciłam do kubła, więcej tych przebrzydle słodkich lodów nie kupię.

Tam gdzie niby jest 0 lub O, najprawdopodobniej jest q.
U mnie przeszło.

potwierdzam z tym Q... Nawpisywałam się mnóstwo kombinacji i wciąż było nieprawidłowo, wq w końcu napisałam do Kropki, szybko odpisali i podali mi prawidłowy kod (się okazało że 0 - O to tak naprawdę Q) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6787893 Napisano: 13.06.2021 07:28:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
moskala22 napisał(a):

angelika91 napisał(a):

przecież miały być bramki cały dzień, a jest chyba tak ze pierwsze 10 osób dostaje zestawy. Czyli po północy trzeba zarejestrować, może ktoś potwierdzi?

Między 4 a 4.30 rano zestawów już nie ma - sprawdzone przez 2 dni z rzędu. Wychodzi na to ze może rzeczywiście trzeba po północy rejestrować paragon bo jedna wygrana tu na forum była pierwszego dnia po północy 

Dziś już po 3:00 pula była wyczerpana bo wstałam na siku i sprawdzałam czy mogę wziąć udział emotka pewnie rzeczywiście jest tak że pierwsze 10 osób zdobywa te chrupki. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6787660 Napisano: 11.06.2021 18:28:03 w Informują
chyba w końcu Smolar wysyła kosmetyki z rexony (DPD wysyła maila o nadanej przesyłce od Smolara) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6787463 Napisano: 11.06.2021 08:47:34 w WC - rozmowy o wszystkim
pusheen napisał(a):

angelika91 napisał(a):

No to ciekawe rzeczy się dowiaduje o konkursach emotka  czytałam nawet kiedyś że w Warszawie jest jakaś grupka ludzi, którzy grają w konkursach za dziesiątki tysięcy złotych, zgarniają samochody i się dzielą, czyli prawie zorganizowana grupa emotka

No cóż widzę że świat konkursów jest dość mroczny, jedyne co mi pozostaje liczyć to na szczęście że to mnie system kiedyś wylosuje.

Spokojnie, można też wygrać wysyłając jedno zgłoszenie zamiast kilkunastu, bez znajomości ze sklepikarzami i grzebania w koszach. emotka  Są jeszcze ludzie, dla których konkursy są hobby, a nie sposobem na życie, choć tutaj ich za wiele nie znajdziesz niestety.

kwestia szczęścia emotka Aczkolwiek jak się szczęścia nie ma to naprawdę trzeba się mocno napracować aby wygrać coś więcej niż szaliki, maskotki, kubki i innego tego typu gadżety. Porządne nagrody mają porządną i niestety mocno już znającą rynek konkursów i agencji - konkurencję. I dlatego co niektórzy mają po kilka rowerów, które potem wiszą do sprzedaży na olx po xxx miesięcy bo mało kto chce mieć rower z wielkim napisem NIVEA... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6787408 Napisano: 10.06.2021 20:58:18 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

nanajka81 - akurat ON to kiepski przykład do naśladowania. 
Plagiator i tyle. W dodatku wie, że plagiatuje, ale z racji tego, że studiuje (lub studiował) prawo czy coś w tym stylu, to tylko straszy tych, co się oburzają na jego nieuczciwość emotka
Plagiat - hamburger w majonezie kieleckim. Już tu było na forum to omawiane w temacie "plagiaty"

hm ja się od niego nauczyłam cwaniactwa i jak nie brać udziału w pewnych konkursach aczkolwiek na jakimś profilu ma rady jak grać i jak ktoś jest świeżak to te rady trochę mu w głowie rozjaśnią i pokażą że obecny świat konkursów to ciężki orzech do zgryzienia i pewnego rodzaju mafia... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6787389 Napisano: 10.06.2021 19:13:17 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
niewyspanamama napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

kumulacja napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

monnikk napisał(a):

doris1 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Czy wszyscy już dostali fotele/kosze ogrodowe z konkursu "Wiosna w sklepach Euro"?

Ja nadal czekam emotka

Ja też nadal nie mam, mimo że niby miał być do końca zeszłego tygodnia. 

też czekam... Ale my z podlasia - z tego co wiem najpierw obwożą południe...

Pisałam do Smolara, ale brak odpowiedzi. Czy ktoś z Was kontaktował się w sprawie foteli?

Nie piszcie do Smolara tylko dzwońcie do osób,które są odpowiedzialne za dostarczenie lub dzwońcie do osoby rozwożącej.
Sama zadzwoniłam dopytać kiedy co i jak żeby nie było jaj że nikogo nie będzie wtedy w domu i bardzo miły pan sam zapytał na kiedy mi pasuje żeby dojechali.
Dzień później fotel był u nas. emotka  

Oni bankowo nie jeżdżą za porządkiem emotka
Tego dnia kiedy do mnie miał dotrzeć rozwoził w 2 końcu Polski fotele a dokładniej- Białystok.Stamtąd dotarł do mnie tego samego dnia mimo ,ze do mnie była kupa kilometrów,a koleżanka obok miejsca w którym był jeszcze nie dostała emotka  także chyba wożą jak popadnie emotka

no to nie wiem jak oni to rozwożą emotka My tuż koło Białegostoku i nic nam do tej pory nie dowieźli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6787339 Napisano: 10.06.2021 16:55:43 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
kumulacja napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

monnikk napisał(a):

doris1 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Ja nadal czekam emotka

Ja też nadal nie mam, mimo że niby miał być do końca zeszłego tygodnia. 

też czekam... Ale my z podlasia - z tego co wiem najpierw obwożą południe...

Pisałam do Smolara, ale brak odpowiedzi. Czy ktoś z Was kontaktował się w sprawie foteli?

dziś rozwozili w mazowieckim, łudzę się że może jutro będzie to moje podlasie? Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6787315 Napisano: 10.06.2021 15:28:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mam wrażenie że wszyscy wygrywają tylko nie ja smuteczek Wyświetl w wątku >>