Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6780309 Napisano: 10.05.2021 19:52:01 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurzam sie, bo mój bank wysłał mi kartę do bankomatu 26 kwietnia i Ona do tej pory nie dotarła.Nie wiem, czy jeszcze czekac czy już zamówić nową.

oni na ogół te karty wrzucają do skrzynki, może ci ktoś podwędził? z drugiej strony dopiero 10 więc jeszcze z kilka dni zaczekaj, te przesyłki wolno chodzą. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6780267 Napisano: 10.05.2021 18:07:59 w Wygraj mi / Wygram za...
pink086 napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Kto podpowie  mi jak wygrać...lub wygra bony do Auchan? 

też bym chciała wiedzieć - ale tu chyba idzie o fart:)

graj na wszystkie numery w rodzinie to w końcu którymś trafisz???? coś mi się wydaje że ludzie tak grają a potem handlują tym tutaj ehh Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6780243 Napisano: 10.05.2021 16:48:50 w Wkurza mnie...
wqrza mnie handlowanie bonami Auchan (ludzie grają mając do tego sklepu 50 km) gdy sama żadnego wygrać nie mogę ️ może też powinnam zaangażować telefony całej rodziny i na nie grać ? głupi konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6780149 Napisano: 10.05.2021 11:12:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
leilani1 napisał(a):

leilani1 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

no i fajnie że się podzieliłaś tym gdzie da się wygrać. Co prawda ja wyrosłam z grania o to co mi niepotrzebne ale jak są to książki to gram bo potem je zanoszę do miejskiej biblioteki emotka DZIĘKUJE!

Proszę bardzo, tam jest akurat bardzo łatwo wygrać emotka Ale tam sa do wygrania głównie płyty emotka

https://www.facebook.com/radiokultura  O, jest konkurs, o którym wspominałam - spróbuj; sa płyty emotka Wygląda na to, ze to nie tylko wtorki i piątki bo myślałam, że to tylko te dni emotka  

I wielkie dzięki szanowana koleżanko! Pewnie że spróbuje swych sił - lubię muzykę emotka Niech Ci nagrody z nieba się sypią za dzielenie się konkursami! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6780109 Napisano: 10.05.2021 07:04:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
edzia21 napisał(a):

rare85 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Niekoniecznie...patrząc na zainteresowanie tą akcją - to jakiś kosmos. Nawet w nocy (o 3, 4, 5)...ciężko coś trafić. Dodatkowo w moim AUCHAN co 5 minut nadają z megafonów o akcji i zachęcają do grania o bony, a ludzi multum. Bonów niby jest dużo, ale patrząc globalnie - mało. emotka  Moim punktem odniesienia jest też loteria milki/oreo/kaktusa...gdzie trzeba dodatkowo loda z kodem kupić, to masakra (i niby wygrane są co 3-4 minuty).  emotka

Ty to umiesz człowieka pocieszyć emotka Nic to, pozostaje próbować. Skończę tą loterię z tarczą albo na tarczy, to znaczy z bonem lub bez emotka

Trzymam kciuki za Ciebie  emotka  czasami wystarczy tylko ten JEDEN strzał emotka

u mnie już 6 strzałów i d*a z wygranej w Auchan. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6780108 Napisano: 10.05.2021 07:02:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
leilani1 napisał(a):

Jeśli ktoś chciałby cokolwiek wygrać bo nic nie wygrywa, oto i mała podpowiedź dla wszystkich, którzy lubią muzykę i wygrywanie płyt: na facebookowej stronie Radio Kultura zawsze we wtorki i bodajże piątki około 10 rano podawane jest zadanie konkursowe - przeważnie do wygrania są płyty (czasem książki, raz były to skarpetki i śmieszne mydło) - i  ZAWSZE taki konkurs trwa tylko do 11.45, a jakiś kwadrans później podawane są wyniki i w tym krótkim czasie trzeba im wysłać odpowiedź. Tak więc siłą rzeczy udział bierze wtedy mało osób wiec możliwość wygrania spora emotka Taka moja mała podpowiedź dla wszystkich, którzy chcą coś wygrać - cokolwiek, a im się nie udaje emotka . Tam wystarczy udzielić odpowiedzi jednym krótkim celnym zdaniem - np. ostatnio tam było pytanie o planetę, na której chcielibyście spędzić urlop. Ja odpowiedziałam: "na Diunie bo tam jest zawsze najlepszy melanż" emotka (Melanż to taka substancja wydobywana na Diunie z książek Franka Herberta, jeśli ktoś nie czytał Diuny emotka ). No i wygrałam. Tam też wygrałam ostatnio Mazurki Chopina, dzis słuchałam ich przez cały dzień  emotka

no i fajnie że się podzieliłaś tym gdzie da się wygrać. Co prawda ja wyrosłam z grania o to co mi niepotrzebne ale jak są to książki to gram bo potem je zanoszę do miejskiej biblioteki emotka DZIĘKUJE! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6780039 Napisano: 09.05.2021 14:56:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Auchan - wciąż 0 trafień, Lubisie - 0. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6779636 Napisano: 07.05.2021 09:24:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
pink086 napisał(a):

Moje urodzinki się zbliżają - wątku działaj;) 

moje też więc wszelkie prezenty mile widziane emotka Wyświetl w wątku >>
1 pink086 0

nanajka81

#6779513 Napisano: 06.05.2021 18:02:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
DOVE ale jesteś niedobre dla mnie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6779380 Napisano: 06.05.2021 06:59:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Maj ciągle pusty a dziś już 6ty! Ejjj! Wyświetl w wątku >>
1 fantagiro 0

nanajka81

#6779200 Napisano: 05.05.2021 10:34:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
slomkab napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Nosz kurde, a taka byłam zadowolona z Belriso. Im bardziej na coś czekam, im bardziej mi się coś podoba, tym częściej klapa...

u mnie to samo...klapa po raz kolejny emotka

mam dokładnie to samo! Bardzo byłam zadowolona ze swojej "Ryżmajówki" a tu klaaaapa na całego Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6779162 Napisano: 05.05.2021 07:06:38 w Pomocy!!!!
koniczynka123 napisał(a):

inska napisał(a):

Jako, że ja gram głównie o książki ale jeszcze ani razu w sms-owych, to postanowiłam tam spróbować bo pojawiają się pozycje, które chciałabym wygrać i przeczytać.

Jak to jest z tymi konkursami sms-owymi do 20tej?
Pytam zwłaszcza tych, którzy coś w nich wygrali.
Na karcie córki mam jakieś duże ilości niewykorzystanych zasileń i postanowiłyśmy spróbować.
I teraz moje pytanie - jak dużo musieliście wysłać smsów - czy mniej więcej równowartość okładkową książki? czy już mniej Wam się zdarzało i udało wygrać? 

Lata temu emotka posłałam na nagrodę 3/4 jej wartości, nie wygrałam emotka Książka wpadła za jej wartość ale znam też osobę co wygrała książkę 4 SMSami. Zależy od nagrody i konkursu, ja omijam te konkursy szerokim łukiem ale pewnie wiele osób(nie czytających regulaminu) śle po 1 smsie i tylko sponsoruje nagrody emotka

10 smsów to minimum które trzeba wysłać aby coś tam wygrać, raz za 10 smsów wygrałam ciastka - aczkolwiek zanim dotarły do mnie to jedne (z 5) były przeterminowane emotka Za drugim razem gdy grałam o miód i książkę 11 smsów to było za mało i nie wygrałam. Osobiście unikam. Nieopłacalny interes - no chyba że masz środki do wykorzystania to próbuj, aczkolwiek myślę że oni mają stałych wygrywających, którzy wiedzą ile trzeba wysłać na daną rzecz aby wygrać. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6779036 Napisano: 04.05.2021 15:31:33 w Wkurza mnie...
kurrrr de, nie ma to jak pojechać do C4 i kupić dobre aczkolwiek nie promocyjne (brak naklejki i kodu) opakowanie Reginy... To sobie udział wezmę ehhh emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6779035 Napisano: 04.05.2021 15:25:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lunka napisał(a):

Agnes napisał(a):

czy ktoś brał udział juz w konkursie Milka Oreo lub kaktus shake?
Macie promocyjne opakowanie?
Jako ono wygląda?

Opakowania nie mają żadnej wzmianki o konkursie, tylko w środku na patyczku jest kod i napis 'loteria'.

kupiłam lody milki - nie miały żadnego oznakowania że jest jakakolwiek loteria tylko na patyczku po zjedzeniu był adres strony i kod. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6778867 Napisano: 03.05.2021 13:23:15 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Kiedy szykujesz sie na TUNCZYKA a w puszcze symboliczna ilosc ryby emotka  za tylko 9zl emotka

a to dobre jest w smaku?do tej pory nie odważyłam się kupić Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6778742 Napisano: 02.05.2021 10:09:42 w WC - rozmowy o wszystkim
chochliczka napisał(a):

Co do tych chrzestnych..Sama nie mam dzieci, ale gdybym miala dziecko to na chrzestną wzielabym osobę zaufana, taka ktora w razie mojej smierci moglaby zajać się moim dzieckiem i wcale nie w sensie tylko finansowym.A by je wychowala i dala stabilność psychiczną. 

a myślisz że ta osoba zaufana chciałaby zostać chrzestną? W razie śmierci i tak nie dostała by się jej opieka nad dzieckiem chyba że byłaby to twoja siostra. Co do asertywności i odmowy - niekiedy są takie sytuacje że nie da się odmówić niestety emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6778243 Napisano: 29.04.2021 11:38:44 w Pomocy!!!!
nelunia napisał(a):

8nanajka81 napisał(a):

nelunia napisał(a):

Wpłaciłam niewielkie pieniądze dla Marleny i chocholiczki. Nie chodzi  o wysokość wpłat, tylko o naszą solidarność i pomoc potrzebującym.
Nie mam zamiaru nikogo strofować, jest tyle problemów. 
Jeśli myślisz, że Twoja wpłacona "złotówka" to wstyd to bardzo się mylisz. Ona może pomóc odmienić komuś życie  emotka
Pozdrawiam armię pomagaczy.

Nie da się pomóc wszystkim. Złotówka to nie wstyd ale w dzisiejszych czasach za złotówkę to kupi się nadmuchaną bułkę. 

Zgadzam się w kwestii ceny bułki oraz, że nie da się pomóc wszystkim. Póki co, dyskusja dotyczyła dwóch zbiórek i niektórym brakuje nawet na dmuchaną bułkę  emotka

Tyle że żeby coś zyskać nie wystarczy napisać w wątku "pomocy!!!" bo tu raczej za dużo osób nie zagląda. I doskonale pokazuje to konkursowiczka która na FB założyła bazarek aby pomóc Marlenie. Gdyby tutaj to wrzuciła myślę że byłaby na początku zbierania pieniążków. Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

nanajka81

#6778155 Napisano: 28.04.2021 19:29:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jagodowa napisał(a):

Wizaz czy jest tam sens jeszcze zakładać konto, żeby dodać samo zgłoszenie? Czy trzeba być bardzo katywnym? Pamiętam, że kiedyś tam grałam, ale wystarczyło potem tylko recenzję napisać, a teraz to testują dziewczyny z instagramami, robią zdjęcia, itp... czy zwykłe zgłoszenie bez social mediów ma jeszcze szansę?

nie ma szans. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6778136 Napisano: 28.04.2021 17:52:16 w Pomocy!!!!
nelunia napisał(a):

Wpłaciłam niewielkie pieniądze dla Marleny i chocholiczki. Nie chodzi  o wysokość wpłat, tylko o naszą solidarność i pomoc potrzebującym.
Nie mam zamiaru nikogo strofować, jest tyle problemów. 
Jeśli myślisz, że Twoja wpłacona "złotówka" to wstyd to bardzo się mylisz. Ona może pomóc odmienić komuś życie  emotka
Pozdrawiam armię pomagaczy.

Nie da się pomóc wszystkim. Złotówka to nie wstyd ale w dzisiejszych czasach za złotówkę to kupi się nadmuchaną bułkę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6778122 Napisano: 28.04.2021 16:57:23 w Pomocy!!!!
kumulacja napisał(a):

chochliczka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Może ktoś zechce wpacić mi symboliczny grosik? https://zrzutka.pl/tghk42

Bardzo dziękuję za pierwszą wpłatę  emotka emotka  To dla mnie wiele znaczy. w Ludziach dobrej woli siła.

P.S. Postanowiłam, że spośród wszystkich osób, które dołożyły sie w jakikolwiek sposób pomocą dla mnie to, rozlosuję i oddam komuś kod do Intersport z nutelli. Przynajmniej tak się Wam odwdzięczę. 

Rok temu mi pomogliscie. Przez ten rok jako tako udawalo sie placic raty-mialam czasową pracę.A teraz znów idzie maj i znów wydzwaniają do mnie i straszą komornikiem. Postanowilam tamtą zrzutkę aktywować. Moze ktoś jeszcze raz zechce mi pomoc? Chyba zwariuje od tych problemów

Gdyby każdy z nas wpłacił choć 10-20 zł, to zmniejszylibyśmy kłopoty finansowe chochliczki. Może jednak się zmobilizujemy?

ja już się zmobilizowałam na tą drugą konkursowiczkę, jeszcze trochę i sama wsparcia będę potrzebować... Wyświetl w wątku >>
0 0