Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6775505 Napisano: 14.04.2021 17:25:47 w Informują
develey tak smakuje wygrana, przypomnienie że nie wysłałam formularza (nie wiedziałam że wygrałam, info o wygranej wylądowało w spamie) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6775469 Napisano: 14.04.2021 16:29:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
anialistopad napisał(a):

No to jeszcze 100 od Smolara -lewiatan 3 stopien

ja również (za wymęczone zdjęcie) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6775444 Napisano: 14.04.2021 16:05:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
inska napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

nkba napisał(a):

To się pobujałam emotka może dlatego, ze nie mam jaj do bujania? emotka

wiesz ile ja wysłałam zgłoszeń? 17! I jeden fotel wpadł więc u mnie w SMOLARZe tylko na ilość się udaje, gdy wyślę 1-2 zgłoszenia to nigdy nic.

podziwiam,
ja max wysyłam 2 jeśli produkt albo wygrana jest super, może kiedyś dojdę do wprawy, że będę w stanie więcej układać - na razie weny nie mam na taką ilość 

a w temacie - no nic nie wygrałam dzisiaj emotka

dobrze że inwestowały siostry bo to ich sklep ale wymyślenie tylu odpowiedzi rzeczywiście wykańcza... Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

nanajka81

#6775341 Napisano: 14.04.2021 12:40:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nkba napisał(a):

To się pobujałam emotka może dlatego, ze nie mam jaj do bujania? emotka

wiesz ile ja wysłałam zgłoszeń? 17! I jeden fotel wpadł więc u mnie w SMOLARZe tylko na ilość się udaje, gdy wyślę 1-2 zgłoszenia to nigdy nic. Wyświetl w wątku >>
2 nkba, inska 0

nanajka81

#6775332 Napisano: 14.04.2021 12:27:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
och marzenia się spełniają - wymarzony fotel z euro! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6775138 Napisano: 13.04.2021 19:43:01 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

rozczochrana-bobrzyca napisał(a):

lolzek napisał(a):

calle napisał(a):

Nie macie wrażenia, że nagrody są coraz słabsze? w większości same jakieś graty, które finalnie kończą upchane w szafie. 
Wkurza mnie to :s

Taka tendencja spadkowa zarówno wartości jak i ilości nagród występuje już od dawna...

Na pewno każdy może dać coś od siebie w tym temacie i nie grać o te badziewia. Tutaj na forum zrzesza się jednak spora grupa osób, które grają w konkursach i biorą udział w przeróżnych akcjach promocyjnych. Idealnie gdyby wszyscy, którzy na forum się udzielają (albo chociaż forum czytają) po prostu przestali grać w konkursach o fartuszki, poduszki, tandetne okulary z plastiku albo bluzy z logo (swoją drogą te bluzy też z plastiku). Na pewno spowodowałoby to różnicę w wynikach i statystykach takich konkursów. I może z czasem widzielibyśmy zmianę na lepsze.

Dlatego czasami nawet kupując produkt promocyjny i tak nie gram "przy okazji" o wyżej wspomniane nagrody, polecam emotka

Patrząc po wpisach w MDW to niemożliwe. Ludzie grają na ilość, a nie na jakość.  

Ja uważam, że co za dużo to nie zdrowo. Wygrany fartuszek się może jeszcze przydać, ale milion śmieci w postaci gadżetów, płyt, smyczy, kubków z brzydką szatą graficzną (jak z Delmy) to strata pieniędzy i cios dla środowiska.

Zgadzam się z Tobą...i przeprowadzam totalną filtrację konkursów, w których biorę udział... Wszelakie konkursy o kubek, smycz i poduszkę odpadają już na starcie... Tyle, że żeby to coś dało musiałoby takich osób być więcej , dużo więcej , a czasem jak patrzę na wpisy w mdw to przestaję się łudzić, że kiedyś coś się zmieni...jednak wygrywanie dla samego wygrywania nadal cieszy się popularnością  emotka

Dopóki będą chętni, by odkupować te badziewne nagrody, dopóty ludzie będą grać. Np. miśka z Coccolino można bez trudu opchnąć za 5 zł, gdy nominalna cena bodajże 10 zł była. Wątpię, by komuś kilka miśków było potrzebne. Podobnie jak bluz, koszulek itp.  Uważam ,że powinni dawać, nawet mniejsze, ale nagrody gotówkowe, wtedy te 10 zł każdy przeznaczyłby na co chce. Podobała  mi się loteria Winiar, gdzie był do wyboru samochód lub  jego wartość w gotówce. I w tą stronę agencje powinny iść. Winiary - majonez dekoracyjny( konkurs zakończony) - to moim zdaniem - bardzo dobra opcja z rzeczowymi i pieniężnymi nagrodami do wyboru.

Tak, nagrody do wyboru z majonezu Winiary okej aczkolwiek kijowo że trzeba było kupować tylko i wyłącznie majonez dekoracyjny bo ileż tego majonezu można zjeść? Ja na 3 zgłoszenia nie trafiłam żadnej nagrody i dałam sobie spokój - majonezu mam na 5 miesięcy bo u nas tego się nie je za dużo. Nie rozumiem za to nagród typu miśki, maskotki, kubki, zajączki wielkanocne, torby bawełniane których mam przesyt czy słodycze z dość krótkim terminem ważności...   Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6775025 Napisano: 13.04.2021 10:17:46 w Dyskusje o wynikach konkursu
soulfly napisał(a):

fiona25 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Konkurs: https://www.e-kon...xl.html#.YHSJcegzbIU
Wyniki: https://www.faceb...osts/147361363984511

ZWYCIĘSKA ODPOWIEDZ
Mówią że w Modani, meble są do bani. Rzeczywistość jednak inna, huśtawka moją być powinna!
Na heśtawce z Modani jaja bujam, idzie lato nie ma c**ja (pełne słowo bez gwiazdek)...

Po tylu latach grania decyzje jury nadal potrafią zaskakiwać :o

Jestem w szoku...

Nie do wiary...

Ewidentnie zwycięskie hasło:zapamiętywalność,nietuzinkowość i niekonwencjonalne podejście.Wypisz,wymaluj zwycięzc  emotka

ale to nie jest zapamiętywalne, po godzinie ja pamiętam "bujam jaja" i "chuj". Koniec hasła emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6775008 Napisano: 13.04.2021 08:56:34 w Dyskusje o wynikach konkursu

Nie do wiary...

ciekawe czy ten pan jest z Holandii? Może to taki Holenderski dowcip i my polacy go nie rozumiemy?
1. Uczestnikami Konkursu (zwanymi dalej Uczestnikami) mogą być osoby pełnoletnie, mające pełną
zdolność do czynności prawnych i przebywające na terenie Holandii w czasie trwania Konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6774831 Napisano: 12.04.2021 09:56:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ech na poprawę humoru chciałabym wygrać w tym tygodniu coś fajnego... wątku, czy masz tę moc? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6774619 Napisano: 09.04.2021 17:45:18 w SZUKAM....
xooxoo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

masza napisał(a):

Czy ktoś by mi wyjaśnił w skrocie o co chodzi z ta sprzedażą z Olx i wpłatą przez Olx. Czy to jest bezpieczne?

tak, bezpieczne. Pod warunkiem że wszystko odbywa się przez "Twoje przesyłki" a nie że ktoś ci przysyła linka np przez what's up z informacją że "zapłacił". (W ostatnim czasie miałam dwóch takich oszustów - łatwo ich przejrzeć bo jak odpowiadają to wysyłają zawsze linka, którego nie należy klikać!! I oczywiście niby kupił a w "Twoje przesyłki" nie ma że kupił) Po prostu ktoś kupuje od Ciebie coś, OLX go i Ciebie weryfikuje, potem potwierdzasz że faktycznie sprzedajesz, dostajesz etykietę, wysyłasz przesyłkę, po odebraniu na ogół w ciągu jednego dnia (czasami są dwa-trzy) dostaje się kasę na konto.

A zapytam z ciekawości, masz podany swój numer w ogłoszeniach? Bo ja nie mam i jeszcze nie miałam takiej sytuacji, bo nie mają jak napisać.. 

mam podany bo raczej normalni ludzie dzwonią tyle że w ostatnim czasie miałam właśnie dwa pytania od oszustów bo odezwali się przez what's up i było to prowadzone na zasadzie jakiś pytań typu "ale napewno jak nowe?" "chcę z wysyłką olx" ale z każdym pytaniem przysyłano jakiegoś linka. Od dłuższego czasu używam OLX to wiem jak wygląda zakup od kogoś normalnego, tu od razu było widać że coś nie tak jest aczkolwiek dla tych co OLX nie używają to rzeczywiście mogą się wkopać jak tak klikać byle co będą.   Wyświetl w wątku >>
1 xooxoo 0

nanajka81

#6774507 Napisano: 09.04.2021 14:18:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
anaesth napisał(a):

rare85 napisał(a):

Trzy razy potrząsnęłam w Rossmannie i trzy razy NIC. W sumie to myślałam czy się nie wpisać w wątku Cieszę się, bo wpadło dodatkowe 9 punktów  emotka  

Ciesz się - lepsze to niż kosmetyk, którego nie lubisz emotka  Nie wiem komu podaruję Rexonę w sprayu... emotka

podaruj mojej teściowej ️, ja za to wylosowalam chusteczki kosmetyczne... Wyświetl w wątku >>
1 anaesth 0

nanajka81

#6774435 Napisano: 09.04.2021 11:01:25 w SZUKAM....
masza napisał(a):

Czy ktoś by mi wyjaśnił w skrocie o co chodzi z ta sprzedażą z Olx i wpłatą przez Olx. Czy to jest bezpieczne?

tak, bezpieczne. Pod warunkiem że wszystko odbywa się przez "Twoje przesyłki" a nie że ktoś ci przysyła linka np przez what's up z informacją że "zapłacił". (W ostatnim czasie miałam dwóch takich oszustów - łatwo ich przejrzeć bo jak odpowiadają to wysyłają zawsze linka, którego nie należy klikać!! I oczywiście niby kupił a w "Twoje przesyłki" nie ma że kupił) Po prostu ktoś kupuje od Ciebie coś, OLX go i Ciebie weryfikuje, potem potwierdzasz że faktycznie sprzedajesz, dostajesz etykietę, wysyłasz przesyłkę, po odebraniu na ogół w ciągu jednego dnia (czasami są dwa-trzy) dostaje się kasę na konto. Wyświetl w wątku >>
1 masza 0

nanajka81

#6774233 Napisano: 08.04.2021 12:07:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Ktoś mi mozw wytłumaczyć o co chodzi w tym konkursie milka z jaejczkami i zajączka mi co się zbiera? Jakas pula voucherów niby wchodzi o 18, ale chwilę po jest 0 dostępnych?

tam się ludzie o 18:00 rzucają i kto ma szczęście i nazbiera szybko 50 jajek to łapie się na voucher 10 zł do allegro. Voucherow jest codziennie 800 ale rozchodzą się w dwie minuty. Czasami się dostaje plansze gdzie jest jajko na jajku albo dużo zajęcy to szybko się to zbiera ale w ostatnim czasie mi się dostaje mało jajek i dużo wywalen z gry tak więc nie udaje mi się w krótkim czasie nazbierać. Szkoda nerwów.

przecież możesz sobie zmieniać mapy, więc wybierz sobie najlepszą mapę przed 18 i o 18 zacznij zbierać jajka.

no nie do końca tak to działa, mnie na ogół przenosi do map gdzie nie ma zbyt dużo jajek a jak już mam mapę gdzie są to mnie non stop wywala z gry... Naprawdę trzeba mieć szczęście żeby tam się załapać na ten voucher.

ja zawsze zaczynałem gdzie zakończyłem i w tym samym miejscu, więc nie wiem dlaczego u ciebie było inaczej. Dobrze ze już po konkursie

a ta gra dziwacznie chodziła, raz spoko a raz tak że chciało się telefonem rzucać. Też się cieszę że już się skończyła. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6774186 Napisano: 08.04.2021 09:41:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
WĄTKU wciąż mam Cię na oku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6774099 Napisano: 07.04.2021 18:24:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
gra planszowa z Miasto Dzieci za wielkanocną zagadkę Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6773941 Napisano: 07.04.2021 11:16:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
7 kwiecień a ja zero wygranych - mam nadzieję że wkrótce to się zmieni WĄTKU Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773598 Napisano: 04.04.2021 15:14:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Ktoś mi mozw wytłumaczyć o co chodzi w tym konkursie milka z jaejczkami i zajączka mi co się zbiera? Jakas pula voucherów niby wchodzi o 18, ale chwilę po jest 0 dostępnych?

tam się ludzie o 18:00 rzucają i kto ma szczęście i nazbiera szybko 50 jajek to łapie się na voucher 10 zł do allegro. Voucherow jest codziennie 800 ale rozchodzą się w dwie minuty. Czasami się dostaje plansze gdzie jest jajko na jajku albo dużo zajęcy to szybko się to zbiera ale w ostatnim czasie mi się dostaje mało jajek i dużo wywalen z gry tak więc nie udaje mi się w krótkim czasie nazbierać. Szkoda nerwów.

przecież możesz sobie zmieniać mapy, więc wybierz sobie najlepszą mapę przed 18 i o 18 zacznij zbierać jajka.

no nie do końca tak to działa, mnie na ogół przenosi do map gdzie nie ma zbyt dużo jajek a jak już mam mapę gdzie są to mnie non stop wywala z gry... Naprawdę trzeba mieć szczęście żeby tam się załapać na ten voucher. Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

nanajka81

#6773553 Napisano: 03.04.2021 18:36:11 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

o rany, to będziesz miała wesoło. A to wszystko ta sama płeć czy jakieś urozmaicenie?

Ta sama emotka  wesoło to mam tetaz.... potem tylko kaftan i wariatkowo mnie czeka emotka

same chłopaki??? koleżanka polowała na syna ale właśnie 3 córkę urodziła, szwagierka chciała córkę i ma 3 chłopaków. Nie są nieszczęśliwe ale żadna chyba po raz czwarty nie spróbuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773552 Napisano: 03.04.2021 18:32:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBewa36 napisał(a):

tam się ludzie o 18:00 rzucają i kto ma szczęście i nazbiera szybko 50 jajek to łapie się na voucher 10 zł do allegro. Voucherow jest codziennie 800 ale rozchodzą się w dwie minuty. Czasami się dostaje plansze gdzie jest jajko na jajku albo dużo zajęcy to szybko się to zbiera ale w ostatnim czasie mi się dostaje mało jajek i dużo wywalen z gry tak więc nie udaje mi się w krótkim czasie nazbierać. Szkoda nerwów. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773537 Napisano: 03.04.2021 15:47:59 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurzyło mnie t mobile emotka  nie uznali mi dziś reklamacji telefonu. Wymiana wyświetlacza, będzie mnie kosztować 500 zł  emotka  

Do tego cały dzień mam mdłości, czuje się fatalnie a musiałam co nie co na Święta przygotować. 
Beznadziejny dzień  emotka

to było do przewidzenia, pęknięte wyświetlacze do gwarancji nie należą. A mdłości to ciąża? jak tak to powodzenia - u mnie to był miesiąc wyjęty z życia, wymiotowałam gdzie się dało ale było, minęło i oby nie wróciło.

Tak ciąża.... 25 tydzień i nadal  emotka

ojjj... ale znam przypadek że dziewczyna do końca ciąży wymiotowała - czego ci nie życzę ️ pociesze cię że 10 lat temu gdy byłam w okresie wielkanocny w ciąży to całe śniadanie zwróciłam a był to jakiś 32 tydzień... do WC nie dobiegłam...

Oo losie  emotka  to było dopiero śniadanie z atrakcjami emotka
Ja miałam 3 miesiące wyjęte z życia(wogole nie grałam  emotka ) teraz z 3 tyg już było ok i od paru dni od nowa mdłości. I takie uczucie jakbym dzień wcześnie ostro popila i dziś kac..nie do życia  emotka  no ale trzeba jakoś to wytrwać  emotka

uroki ciąży emotka Pociesz się tym że do końca masz bliżej niż dalej emotka A na święta może nie objadaj się za mocno mimo iż to świąteczne żarcie mocno kusi emotka Trzymam kciuki! PS. To pierwsze?

Ja właśnie bardzo mało jem, nie mam apetytu i szybko się najadam. Póki co mam dopiero 2 kg na + emotka

To trzeci  emotka emotka  na stanie są jeszcze 5 letnie bliźniaki emotka

o rany, to będziesz miała wesoło. A to wszystko ta sama płeć czy jakieś urozmaicenie? Wyświetl w wątku >>
0 0