Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6773528 Napisano: 03.04.2021 13:54:48 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurzyło mnie t mobile emotka  nie uznali mi dziś reklamacji telefonu. Wymiana wyświetlacza, będzie mnie kosztować 500 zł  emotka  

Do tego cały dzień mam mdłości, czuje się fatalnie a musiałam co nie co na Święta przygotować. 
Beznadziejny dzień  emotka

to było do przewidzenia, pęknięte wyświetlacze do gwarancji nie należą. A mdłości to ciąża? jak tak to powodzenia - u mnie to był miesiąc wyjęty z życia, wymiotowałam gdzie się dało ale było, minęło i oby nie wróciło.

Tak ciąża.... 25 tydzień i nadal  emotka

ojjj... ale znam przypadek że dziewczyna do końca ciąży wymiotowała - czego ci nie życzę ️ pociesze cię że 10 lat temu gdy byłam w okresie wielkanocny w ciąży to całe śniadanie zwróciłam a był to jakiś 32 tydzień... do WC nie dobiegłam...

Oo losie  emotka  to było dopiero śniadanie z atrakcjami emotka
Ja miałam 3 miesiące wyjęte z życia(wogole nie grałam  emotka ) teraz z 3 tyg już było ok i od paru dni od nowa mdłości. I takie uczucie jakbym dzień wcześnie ostro popila i dziś kac..nie do życia  emotka  no ale trzeba jakoś to wytrwać  emotka

uroki ciąży emotka Pociesz się tym że do końca masz bliżej niż dalej emotka A na święta może nie objadaj się za mocno mimo iż to świąteczne żarcie mocno kusi emotka Trzymam kciuki! PS. To pierwsze? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773527 Napisano: 03.04.2021 13:52:40 w Pomocy!!!!
anionimowo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

anionimowo napisał(a):

Hej, wszystkim

Mam pytanie, czy kojarzycie lektora z tego filmu konkursowego?

https://www.dorma...-infekcjami/konkurs-

konkurs dla firm, a lektora nikt nie kojarzy

W regulaminie napisane jest dla osób fizycznych

ale jak się wypełnia formularz to gwiazdką jest zaznaczona "firma" Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773512 Napisano: 03.04.2021 11:21:21 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Wkurzyło mnie t mobile emotka  nie uznali mi dziś reklamacji telefonu. Wymiana wyświetlacza, będzie mnie kosztować 500 zł  emotka  

Do tego cały dzień mam mdłości, czuje się fatalnie a musiałam co nie co na Święta przygotować. 
Beznadziejny dzień  emotka

to było do przewidzenia, pęknięte wyświetlacze do gwarancji nie należą. A mdłości to ciąża? jak tak to powodzenia - u mnie to był miesiąc wyjęty z życia, wymiotowałam gdzie się dało ale było, minęło i oby nie wróciło.

Tak ciąża.... 25 tydzień i nadal emotka

ojjj... ale znam przypadek że dziewczyna do końca ciąży wymiotowała - czego ci nie życzę ️ pociesze cię że 10 lat temu gdy byłam w okresie wielkanocny w ciąży to całe śniadanie zwróciłam a był to jakiś 32 tydzień... do WC nie dobiegłam... Wyświetl w wątku >>
0 1 psotka

nanajka81

#6773499 Napisano: 03.04.2021 07:28:58 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

Wkurzyło mnie t mobileemotka  nie uznali mi dziś reklamacji telefonu. Wymiana wyświetlacza, będzie mnie kosztować 500 zł emotka  

Beznadziejny dzień emotka

to było do przewidzenia, pęknięte wyświetlacze do gwarancji nie należą. A mdłości to ciąża? jak tak to powodzenia - u mnie to był miesiąc wyjęty z życia, wymiotowałam gdzie się dało ale było, minęło i oby nie wróciło. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773498 Napisano: 03.04.2021 07:25:39 w Wkurza mnie...
maryam napisał(a):

Już drugi dzień zapomniałam zajączki łapać z Milki.. emotka

od kilku dni działa mega tragicznie i trzeba mieć duuuużo szczęścia aby szybko je złapać. I to racja, 18:02 brak voucherow. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773497 Napisano: 03.04.2021 07:22:31 w Pomocy!!!!
anionimowo napisał(a):

Hej, wszystkim

Mam pytanie, czy kojarzycie lektora z tego filmu konkursowego?

https://www.dorma...-infekcjami/konkurs-

konkurs dla firm, a lektora nikt nie kojarzy Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773142 Napisano: 01.04.2021 10:15:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
3 bramki i 3 pudła - witaj kwietniu Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773066 Napisano: 31.03.2021 18:18:55 w Wkurza mnie...
magdalena-chili napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wkurza mnie kurier DPD... 3 ostatnie doręczenia paczek to rzucenie ich przez płot i zniknięcie. O tym że paczki leżą na podwórku dowiedziałam się z informacji na maila że "przesyłka została doręczona". Ech emotka

Napisałabym do DPD reklamację.  Rzucanie przez płot moze uszkodzić przesyłkę.  Furtka moze byc otwarta i ktoś moze zabrać paczkę.  Normalnie jestem spokojna, ale takie sytuacje mnie jeżą maksymalnie. Po to kurier ma Twój telefon,  by zadzwonić i ustalić dostawę o innej porze. 

no właśnie nie wiem o co im chodzi, wcześniej dzwonili a 3 ostatnie przesyłki po prostu zostawione na pastwę losu i psa husky... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6773042 Napisano: 31.03.2021 16:51:51 w Wkurza mnie...
wkurza mnie kurier DPD... 3 ostatnie doręczenia paczek to rzucenie ich przez płot i zniknięcie. O tym że paczki leżą na podwórku dowiedziałam się z informacji na maila że "przesyłka została doręczona". Ech emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6772807 Napisano: 30.03.2021 14:31:41 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ja też mam sporo książek ale głównie wygranych. Kiedyś kupowałam ale potem jak zaczęło mi brakować miejsca na półkach i jednocześnie odkryłam że w bibliotece miejskiej są same cudeńka do czytania i to za darmo, zaprzestałam kupowania. Te które wygrywam po przeczytaniu zanoszę do biblioteki bo to racja, sprzedać jest bardzo ciężko a za 5 zł to mi osobiście się nie chce do paczkomatu dryłować, wolę oddać, niech i inni poczytają.

Nie dosyć, że w bibliotece miejskiej (a chętnie kupują, co się im podpowie), to jeszcze e-booki za darmo w Legimi (projekty BO) emotka Niestety: mój facet to zbieracz & książkomaniak, więc yyy no letko nie mam emotka

maverick napisał(a):

książki można sprzedać tutaj: kurier sam odbiera z domu emotka
https://skupszop.pl (...)

Wiem, ale akurat tam to dają po 60 groszy za książkę, co w księgarni kosztuje 60 zł, więc szkoda w ogóle zachodu na zabawę z nimi emotka

Uświadomić faceta że nie ma miejsca na książki a jeżeli już jakieś mu są mega potrzebne to niech je sobie trzyma emotka W dzisiejszych czasach nie opłaca się pewnych książek kupować po to aby je trzymać. No chyba że ktoś do nich wraca i na okrągło je czyta. A tak krótko to współczuje, trochę kasa w błoto wywalona. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

nanajka81

#6772774 Napisano: 30.03.2021 12:48:57 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

Też mam podobnie, 160 znaków sklecić na pytanie : ,, Co najbardziej pomaga mi w domowych porządkach?" nie potrafię. Skoro jest wypalenie zawodowe, może też jest syndrom wypalenia konkursowego ? Tym bardziej, że ostatnio nic nie wygrywam , więc motywacja spada. Czas i pieniądze zainwestowane w konkursowe produkty nie są nagradzane. Konkurencja przy tym  jest duża, ludzie na każdą pierdołę się rzucają, by potem handlować wygranymi. Ja ostatnio też odkryłam na facebooku grupy sprzedażowe- fajnie, bo ludzie do domu przychodzą i można coś tam z ,, konkursowych" gadżetów opchnąć, by szaf nie zagracało. Szkoda tylko,że na bluzy i ciuchy chętnych brak.

Masz dobre przeczucie, jest taki syndrom emotka Aktualnie przerabiam książkę dot. nawyków i ufam, że to przełoży się pozytywnie również na konki emotka

W grupach sprzedażowych na FB mnie nie ma, za to można mnie znaleźć w grupach dot. wymian rzecz-za-rzecz albo rzecz-za-roślinę. Mam w domu kilkadziesiąt roślin, jutro odbieram kolejne 3 szt., więc jakoś mi lżej na sercu, gdy zamiast głównej nagrody wpadnie tzw. gniotek. Moją bolączką są natomiast książki - mamy ich mnóstwo, co bardzo mi przeszkadza; szczególnie, że zamroziliśmy w nich przez lata masę pieniędzy. Wolałabym mieć tak powiedzmy z 10 książek, do których wracam i które zmieniły moje życie na lepsze. Dwa kartony czekają na nowych opiekunów, a książki trudno sprzedać/wymienić (ale się nie poddaję i kombinuję w tej kwestii) emotka

Ja też mam sporo książek ale głównie wygranych. Kiedyś kupowałam ale potem jak zaczęło mi brakować miejsca na półkach i jednocześnie odkryłam że w bibliotece miejskiej są same cudeńka do czytania i to za darmo, zaprzestałam kupowania. Te które wygrywam po przeczytaniu zanoszę do biblioteki bo to racja, sprzedać jest bardzo ciężko a za 5 zł to mi osobiście się nie chce do paczkomatu dryłować, wolę oddać, niech i inni poczytają. Wyświetl w wątku >>
2 inska, joan 0

nanajka81

nanajka81

#6772770 Napisano: 30.03.2021 12:25:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Mailem - nagroda z proste przyjemności (karta podarunkowa) Trzeba odesłać mailem podpisany protokół który przysyłają. Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

nanajka81

#6772460 Napisano: 28.03.2021 15:07:45 w Kupię...
lalkę Kitty K L.O.L Remix w normalnej cenie (do 190 zł) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6772267 Napisano: 26.03.2021 17:52:27 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tyle wysłanych Haribo i nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#6771712 Napisano: 24.03.2021 07:25:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
agakaz2 napisał(a):

leilani1 napisał(a):

Płyta Kombi z FB emotka

płyta jolka jolka pamiętasz z szybkich konkursów na fb emotka

lady pank z FB kilka dni temu u mnie emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6771678 Napisano: 23.03.2021 21:07:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

kalinea napisał(a):

Dostaliście już wiadomość z konkursu Cztery Pory Roku czy tam się trzeba samemu zgłosić?

Według regulaminu trzeba samemu napisać i podać odpowiednie dane.
Tam było na to ileś tam dni, nie pamietam ile.

dzis mi podziękowali za przysłanie danych,wysyłałam w piątek przez ig Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6771612 Napisano: 23.03.2021 14:15:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

reniii napisał(a):

smerf1234 napisał(a):

Ja też  się wypowiem emotka  Wygrałem ten bon z Milki a podczas wpisywania wyświetlało informacje,że kod został juz wykorzystany,szkoda czasu.Dobrze,że to tylko 10 zł emotka

To polecieli po bandzie. Szkoda w to grać. 

sama zabawa fajna chodzę po swoim mieście i jaja zbieram

ja bym powiedziała że szkoda czasu i nerwów bo naprawdę ciężko te jaja o 18:00 uzbierać. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6771590 Napisano: 23.03.2021 13:02:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

reniii napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

reniii napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

reniii napisał(a):

Wie ktoś czy te kody do Allegro z Miłki można łączyć podczas zamówienia i jak z wysyłką jest? Zamawiał już ktoś?

Nie można łączyć

Szkoda.

ja płacilam za słodycze 

W sensie dopłaty ponad wartość 10 złotych? A wysyłka?

wysyłka płatna, jedynie jest możliwość darmowa jak zostałaś zaproszona do programu allegro smart gdzie w wybranych działach nie ma minimum aby otrzymać darmową wysyłkę. Ale to tylko wybrane osoby dostały!

To kiepska ta promocja. Dziękuję za oświecenie.

można wydać na co się chce, czyli jak sobie coś tam za 40 zł ze smartem kupisz to ten kod minusuje ci o 10 zł. Niby głupia promocja ale zawsze to 10 zł do przodu emotka Wyświetl w wątku >>