Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6771488 Napisano: 23.03.2021 09:02:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
agakaz2 napisał(a):

konkursowa3 napisał(a):

Voucher 10 zł z Milki na allegro emotka

też mam 3 razy ( szukaliśmy jajek z dziećmi)

też mi się udało ale było mega ciężko (jajka się nie naliczały więc zbierałam ponad 20 minut tych marnych 50 pkt) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6771240 Napisano: 21.03.2021 19:38:41 w Pomocy!!!!
pikawka napisał(a):

Proszę o radę  emotka  
Padł mi dziś telefon, niby działa,dzwiek jest, słychać jak ktoś dzwoni ale ekran czarny... chyba wyświetlacz szlak trafił.  Jutro chcę jechać oddać go do t mobile na gwarancję (mam na abonament) zdjelam szkło ochronne A tam na rogu rysa pęknięcia  emotka  czy oni mi to uwzględnia???  emotka  

nie chcę Cię martwić ale mogą Ci tego nie uznać. Mi ekran 2 lata temu w połowie zrobił się czarny (nic nie było pęknięte, po prostu zawiesił mi się ekran i dwoma palcami stuknęłam i w połowie go szlak trafił) i nie uznali. Fakt że telefon nie był jakiś mega super ale i tak mnie wku*li że tego nie uznali emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0

nanajka81

#6771172 Napisano: 21.03.2021 09:27:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

ewa-maz-spoko-pl napisał(a):

O której godzinie zaczyna się nowa pula zwrotów z nature box?

Ktoś pisał już o tym na forum i chyba zaraz po północy, ale podobno ciężko jest zdążyć ze zgłoszeniem.

00:00 (chyba że coś zmienili). Polecam używać chroma bo Firefox w ogóle nie wyświetla formularza. I polecam mieć przygotowane wszystko w osobnym pliku zeby robic na zasadzie kopiuj wklej. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6771151 Napisano: 20.03.2021 21:48:12 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

ATAK NA SPRZEDAJĄCYCH NA OLX
https://niebezpie...KgsoSUVW8RTa0KDmXQvs

w ostatnim czasie dwa razy próbowali mnie tak oszukać ale naczytałam się o tym sporo to się nie dałam. Nie mniej ci co się nie znają bo nie używają olx zbyt często to dadzą się wkręcić. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6771150 Napisano: 20.03.2021 21:45:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
po raz drugi duck mnie wysłał na bambusa że sprzątaniem, nie bawię się w to więcej, obraziłam się. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6770914 Napisano: 19.03.2021 13:19:15 w Informują
Informują z Konkurs "Proste przyjemności"

Rodzaj powiadomienia: informacja na stronie
Dodatkowe informacje:
https://www.poran...y-WZDaqsctVvBs#sec-4 Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6770835 Napisano: 19.03.2021 10:26:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bramki, brameczki czemu jesteście takie puste? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6770744 Napisano: 18.03.2021 19:20:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
29renata napisał(a):

pawelkoo napisał(a):

Udało mi się zgarnąć emotka Cały czas się kręciło to kółeczko, ale po wejściu w moje konto voucher był do pobrania

Nieaktualne, już wieM  

ciężko powiedzieć, przed chwilą dałam córce aby się pobawiła w szukanie i owszem, zajęło jej to sporo czasu ale nazbierała 50 pkt i złapała voucher... Ale gra chodzi masakrycznie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6770725 Napisano: 18.03.2021 18:16:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

milka zajączki tylko u mnie błąd strony?

u każdego... Się ludzie rzucili... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6770609 Napisano: 18.03.2021 13:35:58 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

od kilku dni mam straszne bole glowy.W zasadzie powtarzaja sie one co kilka miesiecy. Zadne pyralginy, apapy,nurofeny nie pomagaja. Do lekarza nie moge sie dodzwonic, a boli tak cholernie, ze jeszcze kilka dni i skocze z mostu, bo tego bolu nie zniose emotka (

Spróbuj leku Migea lub Excedrin Migrastop. To są jedyne leki bez recepty, które mi trochę pomagają przy migrenie (najlepiej jak wezmę je od razu, kiedy poczuję pierwsze objawy migreny). Jeśli to bóle migrenowe to najlepiej by było udać się do lekarza po tryptany, ale one są już na receptę. No i warto zrobić przede wszystkim diagnostykę - czy to migrena czy coś innego. Szwagier, który ma raz na kilka miesięcy migrenę musi jechać na SOR po kroplówkę, bo nic innego mu nie pomaga.

a w jaki sposob sie diagnozuje migrene? Dzieki, jak jakos uda mi sie wstac  ogarnac, kazdy kto mial ten bol to wie,ze nawet ruszyc glowa jest ciezko, to pojde do apteki po tabletki. Do lekarza dzwonei od kilku godzin i zero efektu ;/

Np. warto zrobić rezonans magnetyczny głowy, żeby wykluczyć inne choroby - migreno podobne. Najlepiej zwrócić się z problemem do neurologa, on doradzi...powie czy z kontrastem czy bez itd. 

moja sąsiadka i moja siostra również skarżą się na mocne bóle głowy. I jednej i drugiej z rezonansu nie wyszło nic. Badanie krwi też w porządku a głowy je bolą. Być może stres w pracy tak na nich wpływa. W każdym razie w ostatnich miesiącach mają to bardzo nasilone. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6770530 Napisano: 18.03.2021 09:27:42 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

FBilona napisał(a):

Nie poddawaj się, złóż reklamację albo niech monitoring sobie odtworzą. Kiedyś bratowa zwróciła mi uwagę aby. Kontrolowała paragony. Jak zaczęłam to wychwytywalam tyle błędów na moją niekorzyść. Szczególnie ceny promocyjne trzeba kontrolować. Co do gospodarki to jesteśmy juz"pozamiatani", naczynia połączone powoli pękają 

Skladalam kiedys w biedronce reklamacje, odtwarzali z monitoringu. Dostalam zwrot kasy, ale i ksero paragonu, bo oryginal potrzebuja do swoich celow rozliczeniowych. W kazdym razie rok temu tak bylo. A kiedy sie kupuje na jednym paragonie np 7 produktow na konkursy czy loterie, to niestety wieksze prawdopodobienstwo wygranej (ta, jasne, wiem  emotka ) i wtedy potrzebny oryginal.

ja jak składam reklamacje, tzn źle mi policzą na paragonie i jest zwrot, to zawsze mówie, ze potrzebuje oryginal paragonu i choc na poczatku niby sie nie da, to jak się uprze to oni sobie robia ksero
a w temacie wkurza mnie, że wiosny nie widać

też mnie wkurza brak wiosny emotka Właśnie za oknem widzę padający śnieg... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6769993 Napisano: 15.03.2021 14:31:46 w PLAGIATY
kursykon napisał(a):

A co sądzicie o tak ordynarnym skopiowaniu zdjęcia i tekstu i zgłoszeniu jako swoje (co było opisane w poście z Kinder Country na FB pod wynikami w 3 turze), odnoszę wrażenie, że są ludzie mentalnie podobni do tamtego "bohatera", którzy wyłącznie cudze prace zgłaszają jako swoje.  A swoją drogą wciąż zaskakują mnie wyniki Kindera, ale to inny temat:)

widziałam i żal tyłek ściska na to cwaniactwo. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6769976 Napisano: 15.03.2021 13:37:21 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Ja to samo , 4 zgłoszone i dwa do zgłoszenia ... tyle byliśmy w stanie zjeść a jedna z moich zasad mówi,ze kupuję tylko tyle ile jestem w stanie przetrawić  emotka
Wiem,wiem...taki ze mnie gracz jak z koziej d... trąba...  emotka

U mnie to weszlo na nieco wyzszy lewel, zaopatruje rodzine i znajomych. Nie tylko siebie. Takze mam troche wieksze pole do popisu. Natomiast zadnych kokosow z tego, co wkurza coraz bardziej, inwestycja sie wcale nie zwraca, wiecznie pod kreska, wypalenie, brak checi... milki kupilam no tez z 70 mysle jak nic i ani jednego trafienia. Na szczescie mini krowki byly po niecale 2zl w okolicy, wiec nie tylko czekolady po 4-5zl, no ale... wyzalilam sie  emotka

podziwiam Was bo mnie osobiście to nie stać na te sery, jeden chyba koło 4 zł kosztuje i trzeba mieć naprawdę fuksa aby w tym konkursie wygrać. Zresztą kurcze 70 kodów wbić i nic? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6769879 Napisano: 15.03.2021 07:10:17 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

rufus napisał(a):

Ktoś już wie co z kodami hochland, ktore byly uzyte przed problemem na stronie?
Zgłaszacie je kolejny raz?

No nie mowcie, ze istnieje szansa, ze tamte kody poszly w niepamiec. Z jednej strony kolejna szansa na jeszcze czekajace dzienne, z drugiej mialam nadzieje na jakas rezerwe za tamte dni... bardzo malo osob sie chwalilo wygrana. 70 kodow do ponownego wklepania? Uch. Niektorzy pewnie maja jeszcze wiecej  emotka  chyba sie wkurze, jeali sie okaze, ze trzeba to zglaszac ponownie.

rany, a skąd wy tyle kodów macie?? Ja przez cały ten okres nazbierałam aż cztery... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6769849 Napisano: 14.03.2021 19:18:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

kalinea napisał(a):

W Biedronce znajdę Vanish za 5 zł?

Watpie, bo Vanish w Biedrze to raczej stand

na pewno nie ma, bo sama szukałam. Najtańsze to chyba chusteczki łapiące kolor za bodajże 13,99 (czy coś koło tego) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6769417 Napisano: 12.03.2021 05:42:34 w SZUKAM....
ace napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ace napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ace napisał(a):

Szukam czy ktos z Was ma moze instrukcje do gry z Lubisiow odkrywcy kosmosu? Albo gdzie taka instrukcja ewentualnie jest dostepna? Byla zalaczona moze do samej gry? Bo moja mama dala znajomej (gre nigdy nie otwierana) i podobno nie ma zadnej instrukcji w niej. Bylabym wdzieczna za pomoc emotka

Dam Ci znać na PW gdy ją znajdę...  emotka

Super by bylo emotka Wielkie dzieki!

cos takiego było.

Hej dzieki wielkie! A wgralabys troche wieksze zdjecie? Bo to jest strasznie male i nie umiwm odczytac co jest napisane emotka

wysłane priv, mam nadzieję że jest tam ok. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6769365 Napisano: 11.03.2021 18:05:58 w SZUKAM....
ace napisał(a):

mariolakal napisał(a):

ace napisał(a):

Szukam czy ktos z Was ma moze instrukcje do gry z Lubisiow odkrywcy kosmosu? Albo gdzie taka instrukcja ewentualnie jest dostepna? Byla zalaczona moze do samej gry? Bo moja mama dala znajomej (gre nigdy nie otwierana) i podobno nie ma zadnej instrukcji w niej. Bylabym wdzieczna za pomoc emotka

Dam Ci znać na PW gdy ją znajdę...  emotka

Super by bylo emotka Wielkie dzieki!

cos takiego było.
Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6769203 Napisano: 11.03.2021 09:34:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nagrody przybywajcie! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6769065 Napisano: 10.03.2021 13:08:50 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

7nanajka81 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, że dziś rano zaatakował mnie pies. Kurtka rozszarpana, a moja lewa noga wygląda jakbym doslownie byla ofiara przemocy domowej! Rozległe śliniaki i liczne zadrapania.

:( Oj Kasiu emotka Ale głębszych ran nie ma? Ja w podręcznej torebce od ponad roku noszę gaz - już kilka razy psy sąsiadki rzucały się w moim i moich dzieci kierunku i niestety ale musiałam potraktować je gazem. Policja nic nie zrobiła, psy są agresywne, sąsiadka niepełnosprawna a jej brat to pijak.

Niby nie ma głębszych ran, ale w pracy mi poradzili na wszelki wypadek zaszczepić się przeciwko tezcowi, gdyby ten pies miał wściekliźnie.

to akurat jest dobra rada z której skorzystaj bo z tymi wałęsającymi się psami to różnie bywa. Proponuje też zakup albo gazu albo takiego odstraszacza na psy. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6769059 Napisano: 10.03.2021 12:56:59 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, że dziś rano zaatakował mnie pies. Kurtka rozszarpana, a moja lewa noga wygląda jakbym doslownie byla ofiara przemocy domowej! Rozległe śliniaki i liczne zadrapania.

:( Oj Kasiu emotka Ale głębszych ran nie ma? Ja w podręcznej torebce od ponad roku noszę gaz - już kilka razy psy sąsiadki rzucały się w moim i moich dzieci kierunku i niestety ale musiałam potraktować je gazem. Policja nic nie zrobiła, psy są agresywne, sąsiadka niepełnosprawna a jej brat to pijak. Wyświetl w wątku >>
0 0