Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6800209 Napisano: 09.08.2021 13:47:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pawelkoo napisał(a):

maria1980 napisał(a):

baxter napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Agnes napisał(a):

nikos napisał(a):

laureat napisał(a):

Od jutra mają taką akcję w Biedronce, że rozdają po 500 piórników. Trzeba kubić 2 produkty i wysłać esemesa z numerem paragonu. Chyba kto pierwszy, ten lepszy. Może robili próbę zwrotki i przez pomyłkę wysłali do bazy numerów?

Też mi się tak wydaje, bo zgłoszenie poszło do weryfikacji. Hmmm, "jak miło" ze strony Albedo...

jest gdzieś regulamin?

https://regulaminy.albedomarketing.pl/assets/pdf/Regulamin%20akcji%20promocyjnej_Stylowy%20powrot%20do%20szkoly_Biedronka.pdf

Brał kto już udziłał? info o wygranej jest od razu (bramki) czy losują ?

To nie jest konkurs ani loteria bramkowa, tylko promocja. W regulaminie jest zapis że dla 500 pierwszych zgłoszeń każdego dnia przewidziana jest nagroda.

kurcze... ciekawe czy się załapie... PS. Ale wartość piórnika - porywająca emotka 25 zł. Na same produkty trzeba wydać co najmniej 10... Dobrze że mogłam FA kupić bo tych innych niecierpię. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

nanajka81

#6800202 Napisano: 09.08.2021 13:13:39 w Wkurza mnie...
dzidziapiernik napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

...człowiek się stara w pracy... idzie na urlop macierzyński i po powrocie mówią, że nie przedłużają ci umowy

Nooo... (tu powinno pojawić się słowo, które nie zostanie zaakceptowane przez cenzurę, ale jest JEDYNYM adekwatnym do sytuacji) - jest to sqr emotka stwo  najniższego lotu. emotka

taaa... skądś to znam. Mi po macierzyńskim szefowa powiedziała że zrobiłam się roszczeniowa (bo domagałam się zapłaty za nadgodziny) i niedyspozycyjna (dzieci trochę chorowały) i doprowadziła do tego że musiałam złożyć wypowiedzenie bo nie dawałam rady na pół etatu i za pół pensji odwalać pracy półtoraetatowca emotka Matka matce taka pi*** emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6800075 Napisano: 08.08.2021 19:02:28 w Pomocy!!!!
bruce napisał(a):

ace napisał(a):

Mam pytanie odnosnie allegro. Kupjaca kupila odemnie uzywane spodnie adidas. Jednak okazaly sie na nia za male i chce zwrotu pieniedzy. Powiedzialam jej ze jako osoba prywatna zwrotow nie przyjmuje (co mam tez napisane w opisie sprzedawcy). A ona sie powoluje na rekojmie (bo tak napisalo allegro, ze jesli towar jest niezgodny z opisem to w przypadku kupowania od osoby prywatnej moze liczyc tylko na rekojmie), bo wedlug niej to jest rozmiar 38 (i to mala 38 jak to ujela) a nie 40. Tyle, ze ja w opisie spodni oprocz rozmiaru 40 (podalam taki bo spodnie kupowalam w UK i rozmiar UK jest 12 - a ten ospowiada naszej 40) zamiescilam zdjecie z pelna rozmiarowka (tj. rozmiary UK, F, D, E, I i J - do wyboru do koloru), a do tego podalam wymiary (wiec nie moglo byc zaskoczenia, ze spodnie sa male w pasie - tu Pani twerdzi ze nie bylo informacji ze maja obnizony stan - ale kurcze stan jaki jest widac na zdj, a jakby bardzo interesowal to zawsze mozna zapytac to bym jej zmierzyla). No i pytanie, odpuszczac? Po czyjej str stanie allegro? Mial moze ktos podobna sytuacje?

Z własnych doświadczeń wiem, że Allegro zazwyczaj popiera kupującego i zwroty wręcz narzuca. Ostatnio na tym portalu jest prawdziwa plaga zwrotów. Oddzielną kwestią jest zwracanie rzeczy dobieranych do tzw. smarta: ludzie kupują kilka przedmiotów tylko po to, aby mieć darmową przesyłkę, a potem zwracają część z nich bez żadnego wyjaśnienia (edit; lub argumenty są nieprawdziwe). A rzeczy przychodzą naruszone, czasem nawet z wyraźnymi śladami używania. To jest koszmar, co tam się teraz wyrabia. Każdy chwyt dozwolony.  emotka
Opisz to, co tu zamieściłaś, w formularzu kontaktowym do Allegro, wyjaśnij wszystko szczegółowo, choć musisz liczyć się z tym, że poprze on kupującą. Mnie nawet zrzutów ekranu z rozmowami z kupującymi nie chcieli uznać. Aha, trzeba też pamiętać o prawie do oceny przez kupującego. A są tacy, którzy negatywy uwielbiają dawać. Ilość negatywów niestety wpływa na sprzedaż.  emotka
Zawsze jednak warto walczyć. Trzymam kciuki, aby Allegro poparło Ciebie.  emotka

niestety muszę się zgodzić z poprzednikiem - allegro popiera kupujących a nie sprzedających dlatego nie warto na tym serwisie nic sprzedawać bo pozytywnej pomocy od allegro (jeżeli jesteś sprzedawcą) to się nie uzyska. Na Twoim miejscu przyjęłabym te spodnie i wystawiła je na vinted albo olx. Obecnie na allegro dostanie się jeden negatywny komentarz a allegro już przysyła ci maila jakim to jesteś ujowym sprzedawcą i że masz się poprawić. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6799880 Napisano: 06.08.2021 20:25:02 w Czy informują/ informowali?
pusheen napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Czy Kinder Bueno odpisało komuś na wiadomości dotyczące: 
- wyników 8 etapu
- powiadamiania zwycięzców z listy z ostatnich etapów 
- wysyłki nagród z etapów, gdzie dostali dane? 

Wyniki z 8 etapu są na stronie.
Co do wysyłki to mi obiecali wysyłkę świeczki z 1 etapu do końca tygodnia.

którego tygodnia? Bo ten jakby się kończy a do mnie też nie doszło nic emotka A też czekam na tą drogocenną świeczkę z I etapu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6799864 Napisano: 06.08.2021 19:33:32 w Pomocy!!!!
bruce napisał(a):

warcik napisał(a):

Wystawiłam 1 przedmiot z tydzień temu na allegro lokalnie- i teraz chcę wystawiać inne normalnie i nie mam takiej możliwości. Czy muszę usunąć ten przedmiot z Allegro Lokalnie, by normalnie wystawić inne przedmioty? Mam konto od kilku lat i nigdy nie korzystałam z tego lokalnie- nie chce mnie teraz na normalną sprzedaż logować, tylko cały czas mnie wrzuca na Allegro Lokalnie i tylko tam widzę zakładkę do wystawiania.

Nie wystawiałam nigdy na Allegro Lokalnie, ale z tego, co piszesz widzę, że to rzeczywiście jakiś dziwny mechanizm. emotka  Ja bym wstawiła zapytanie na Allegro Gadane. Tam inni użytkownicy udzielają porad, a i Allegro włącza się czasami do dyskusji i wyjaśnia. 

ja mam takie allegro - mogę i lokalnie i normalnie. Tyle że jest to przez kompa, w telefonie w aplikacji np. mogę tylko lokalnie - może ty masz tak samo? Komputer swoje a aplikacja swoje? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

nanajka81

#6799850 Napisano: 06.08.2021 18:30:52 w Wygraj mi / Wygram za...
monkakk napisał(a):

Szukam kogoś kto wygra mi koszulki Leszka za kody emotka interesują mnie też wzory z poprzednich etapów, płace kodami.

wątpie że za kody ktoś Ci ugra, nieopłacalny interes, quiz jest mega ciężki i czasochłonny. Wyświetl w wątku >>
2 monkakk, pc174 0

nanajka81

#6799789 Napisano: 06.08.2021 14:53:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fantagiro napisał(a):

czeka ktoś na głośnik z  Konkurs "Ustrzel nagrody" Eurosklep ??
do tej pory cisza- nr telefonu mają wyłączony..

hej, moja siostra! Jak do nich napisała to jej odpowiedzieli że nie dostali od niej paragonu (oświadczenie dotarło) więc im od razu wysłała znowu i dziś dotarł głośnik. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6799686 Napisano: 06.08.2021 10:24:58 w Wkurza mnie...
wczoraj buro i ponuro ale dało się na spacer wyjść, przez całą noc ulewy i deszcze i w sumie teraz to samo emotka Pozdrowienia spod Białegostoku... Wyświetl w wątku >>
2 ReneK, brucee 0

nanajka81

#6799344 Napisano: 04.08.2021 17:35:00 w moje dzisiejsze wygrane :)

nanajka81

#6798654 Napisano: 02.08.2021 11:48:16 w Informują
Informują z Loteria "Makaromania w K sieci Carrefour"

Rodzaj powiadomienia: telefon
Dodatkowe informacje:
tygodniowa Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6798653 Napisano: 02.08.2021 11:47:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
c4 makaronomania - tygodniowa czyli bon 50 zł Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6798485 Napisano: 31.07.2021 21:28:11 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
incendio12 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Mam problem z aplikacją. Przy wejściu w jakiś wątek pojawia się biały ekran i informacja "błąd po stronie serwera". Odinstalowałam,  zainstalowałam na  nowo, nic to nie dało.

potwierdzam, u mnie to samo.
nie w każdym wątku ale w większości.

Dokładnie, u mnie ta sama sytuacja od kilku dni - ta aplikacja zawsze była średnia, ale teraz to w ogóle się nie da jej używać  emotka

dokladnie i ja tak mam w aplikacji emotka ciągle błąd serwera emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6797766 Napisano: 28.07.2021 08:54:39 w Wkurza mnie...
ikropka napisał(a):

FBmonika33 napisał(a):

A mnie ten konkurs Lech. Ogólnie nie mam parcia na tą koszulkę, ale dostałam sporo zawleczek. Kilka dni temu próbowałam, ale pytania dla mnie kosmos, głównie rap/hip hop. Dzisiaj dostałam kilka i nagle pytania "ludzkie" niestety za mało dla mnie by coś ustrzelić. A zmarnowałam z 50 ostatnio.

Łączę się w bólu. Nawet nie wiem o kim mowa w tych pytaniach.

dlatego jak ktoś chce koszulkę to wygrywanie trzeba zostawić dla profesjonalistów i z nimi się dogadać. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6795932 Napisano: 19.07.2021 11:55:30 w moje dzisiejsze wygrane :)
magie1982 napisał(a):

100 zł z Tofflairs  emotka

również i u mnie jakimś cudem Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6795816 Napisano: 18.07.2021 12:33:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
domika napisał(a):

superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kerocna napisał(a):

mia napisał(a):

damianwroc napisał(a):

Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Prosecco Na Piknik" 18+

Wyniki dostępne tutaj: https://proseccon...ik.pl/galeria-zdjec/

Gwoli ciekawości:
Czy tylko mnie się bardziej podobają prace z II miejsca od tych z I ?

A dla jasności - nie brałam udziału. emotka

Mnie też, zwłaszcza te bez tych wszystkich instalacji naokoło emotka

i niech mi ktoś napisze że takie konkursy są dla każdego! Nieprawda! trzeba być kreatywnym i umieć robić piękne zdjęcia oraz poświęcić trochę czasu na ustawienie tego wszystkiego i znalezienie odpowiedniego miejsca. profeska a nie amatorszczyzna...

Ale jak juz ustawisz to kilka konkursow z jednego ustawienia zalatwisz  emotka
Alkohol, pasta do zebow itd - kreatywnosc ma jednak ograniczenia  emotka

Niestety większość nagrodzonych zdjęć nagrodzona w innych konkursach... tylko z innym produktem emotka
Oczywiście nie jest to zabronione, ale skoro skuteczne i się sprawdza .. to powielane emotka

ale nadal to jednak profesjonalni konkursowicze bo który amator konkursowy wpadnie na pomysł żeby hurtowo zdjęcia robić? Żaden. Dopiero jak się wchodzi w ten świat to widać ile się trzeba narobić aby wygrać cokolwiek. Wiem, wiem, są szczęściarze którym się po prostu udaje ale ich coraz mniej. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6795771 Napisano: 17.07.2021 21:50:55 w Dyskusje o wynikach konkursu
kerocna napisał(a):

mia napisał(a):

damianwroc napisał(a):

Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs "Prosecco Na Piknik" 18+

Wyniki dostępne tutaj: https://proseccon...ik.pl/galeria-zdjec/

Gwoli ciekawości:
Czy tylko mnie się bardziej podobają prace z II miejsca od tych z I ?

A dla jasności - nie brałam udziału. emotka

Mnie też, zwłaszcza te bez tych wszystkich instalacji naokoło emotka

i niech mi ktoś napisze że takie konkursy są dla każdego! Nieprawda! trzeba być kreatywnym i umieć robić piękne zdjęcia oraz poświęcić trochę czasu na ustawienie tego wszystkiego i znalezienie odpowiedniego miejsca. profeska a nie amatorszczyzna... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6795385 Napisano: 15.07.2021 19:57:01 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jakoś takoś nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6795096 Napisano: 14.07.2021 17:44:46 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
pawel1524 napisał(a):

Sprzedam Polski Bon Turystyczny z ZUS o wartości 1000zł za 800zł lub wymienię na Kartę Media Expert, Media Markt rozważę też inne propozycje proszę na priv...

gościu oszalales, dostałeś coś za darmo na dzieci i to chcesz sprzedać? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6795031 Napisano: 14.07.2021 14:07:44 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie konkursy na "lajki i komentarze" bo wiem że żeby w nich wygrać trzeba przejść przez drogę męki i zmarnowanego czasu na żebranie po grupach o głosy. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6794579 Napisano: 12.07.2021 13:02:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
adriannaa napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy przychodzi jakieś powiadomienie na maila z tego konkursu rossman kwietne łąki?

Mi nie przyszło

ok dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0