Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6769055 Napisano: 10.03.2021 12:54:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

domika napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

domika napisał(a):

jokan napisał(a):

domika napisał(a):

rozczochrana-bobrzyca napisał(a):

domika napisał(a):

Tak też  sie zbiera głosy w Sielskim... 

Ciekawe czy ktoś to serio wpłaci. 

No ciekawa jestem - tym bardziej że post dodany z totalnie fejkowego konta ...
Mam odnośnik z linka do zgłoszenia emotka Po konkursie wyślę organizatorowi moze raz na zawsze odechce im się organizacji takich konkursów.

a na jakiej to grupie?

Licytacyjnej dla dziecka chorego na SMA - Rycerze Oliwki

Myślę, że wpłaci. 4 tys. głosów kosztowałoby go 2 tys. złotych. Przy cenie auta to nieduży koszt emotka  Myślę, że Sielski nic z tym nie zrobi. Widziałam w komentarzach zarzuty ludzi, że ktoś tam zbiera na grupach studentów czy innych a odpowiedź Sielskiego była, że każdy może wrzucić taką prośbę na swoje grupy i tak zbierać głosy. Szczerze mówiąc, gdyby mnie do reszty porąbało i wpadłabym na taki pomysł, żeby wziąć udział w ich konkursie, to zbierałabym głosy dokładnie tak samo emotka

Tylko ze tu jest wiesz kupowanie lajków. Jedyny plus że dziecko na tym skorzysta.

A zabronili tego w regulaminie? emotka  Możesz kupić kurczaka i rejestrować paragony i tak dodawać punktów, a możesz też zapłacić za lajki na charytatywnej grupie. Jak dla mnie wszyscy, którzy jeszcze zbierają głosy powinni szturmem rzucić się na grupy licytacyjne dla chorych dzieciaczków i tak zbierać głosy - pod warunkiem oczywiście, że wywiążą się ze zobowiązania i zrobią wpłatę bez względu na to czy wygrają czy nie. Dzieciaki by zyskały, a może organizatorzy ogarnęliby, że taki konkurs to idiotyzm.

Tylko nie wiem, co pan Rafał, który zbiera te głosy chce osiągnąć, bo obecnie jest 11 w rankingu, ma trochę ponad 300 głosów, a na tej grupie napisał, że limit głosów, za które zapłaci to 600. Więc będzie miał w sumie niecały 1000 głosów, gdzie osoba w czołówce ma już blisko 3 tys. emotka  No chyba, że zbiera na kilku grupach, ale jakoś słabo to wygląda póki co, nie wróżę mu sukcesu.

jak dobrze że się na ten konkurs nie nabrałam uff! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6769005 Napisano: 10.03.2021 11:09:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bramki nie dla mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6768950 Napisano: 10.03.2021 09:17:19 w Wkurza mnie...
kiedystobylo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

Zwrot za szampon  Nature Box- nijak nie można się wbić, o pólnocy limit wyczerpany.Coś nie halo z tymi zwrotami. Żeby ludzie za 12zł z paragonu z Hebe albo za 22 zł  z Selgrosa tak się zabijali? Siedzieli do północy? I nie można było wklepać? Od początku zwrotów? Paranoja jakaś- więcej na taką akcję nie dam się złapać.

tez to znam a dokładnie tą promocję. Albo w ogóle się formularz nie pojawia albo zanim się go wypełni jest już po zwrotach. Cztery razy próbowałam i no się nie da.

Wszystko się da. Formularz jest aktywny od północy przez około 2 minuty. Przedwczoraj (w trakcie owych 2 minut) byłam w stanie ogarnąć 2 zwroty - jeden po drugim. Oba przyjęte do weryfikacji.

to jakiś fart:), ja ostatnio jak chciałam to nie zdążyłam, minutę po północy wszystko poszło....

raczej mega fart - z czwartku na piątek oraz z piątku na sobotę trzeba się było wyrobić z wypełnianiem w mniej niż 40 sekund, mi się nie udało. O 00:01 - zwrotów już brak, za to z soboty na nd i z nd na poniedziałek w ogóle nie miałam formularza, nie pojawił się ani przed ani o północy emotka Więc nie wciskajcie tu bajek że da się dwa zwroty ogarnąć bo na własnej skórze przekonałam się że jest to niemożliwe.

Mi się też udało. Kopiowałam z karty obok, gdzie miałam już przygotowane dane. W pierwszej minucie już wszystko znikło, zdążyłam. Martwię się tylko że źle wpisałam jakieś dane, ale to już mój błąd - jeśli tak. Polecam kopiować i wklejać, najlepiej na szybkim komputerze. 

tak robiłam, nie udało się... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6768940 Napisano: 10.03.2021 08:57:06 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

edzia21 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

Zwrot za szampon  Nature Box- nijak nie można się wbić, o pólnocy limit wyczerpany.Coś nie halo z tymi zwrotami. Żeby ludzie za 12zł z paragonu z Hebe albo za 22 zł  z Selgrosa tak się zabijali? Siedzieli do północy? I nie można było wklepać? Od początku zwrotów? Paranoja jakaś- więcej na taką akcję nie dam się złapać.

tez to znam a dokładnie tą promocję. Albo w ogóle się formularz nie pojawia albo zanim się go wypełni jest już po zwrotach. Cztery razy próbowałam i no się nie da.

Wszystko się da. Formularz jest aktywny od północy przez około 2 minuty. Przedwczoraj (w trakcie owych 2 minut) byłam w stanie ogarnąć 2 zwroty - jeden po drugim. Oba przyjęte do weryfikacji.

to jakiś fart:), ja ostatnio jak chciałam to nie zdążyłam, minutę po północy wszystko poszło....

raczej mega fart - z czwartku na piątek oraz z piątku na sobotę trzeba się było wyrobić z wypełnianiem w mniej niż 40 sekund, mi się nie udało. O 00:01 - zwrotów już brak, za to z soboty na nd i z nd na poniedziałek w ogóle nie miałam formularza, nie pojawił się ani przed ani o północy emotka Więc nie wciskajcie tu bajek że da się dwa zwroty ogarnąć bo na własnej skórze przekonałam się że jest to niemożliwe. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6768930 Napisano: 10.03.2021 07:17:47 w Zbieramy kasę!

nanajka81

#6768929 Napisano: 10.03.2021 06:55:13 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

Tez siedzisz emotka

no jak się nabrała tak jak i ja na "super produkt" za darmo to co się dziwić? ja już siedzieć przestałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6768926 Napisano: 10.03.2021 06:03:28 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

tez to znam a dokładnie tą promocję. Albo w ogóle się formularz nie pojawia albo zanim się go wypełni jest już po zwrotach. Cztery razy próbowałam i no się nie da. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6768806 Napisano: 09.03.2021 12:31:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
bezaczek7 napisał(a):

Wpisalam sie wczoraj w dnnw i prosze, dwa zestawy rexona za zakup w biedrze  emotka emotka emotka  hochland, kamis, delicje, nussbeiser i inne dalej nic  emotka

po przeczytaniu Twojej wygranej wzięłam udział w Rexonie i też mi się zestaw dostał emotka Dobre i to emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6768452 Napisano: 07.03.2021 19:55:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

melancholia napisał(a):

samuraj napisał(a):

Tego jeszcze nie grali emotka
kup dowolne produkty Aviko za minimum 10 złotych i wygraj czekoladowego zajączka emotka

emotka

Chyba większym żartem jest to, że sporo osób zadeklarowało swój udział. Ja choć czasem kupuję te produkty, to nigdy nie wezmę w tym udziału i z marką chyba też się pożegnam. Bo dla mnie taki konkurs, to jak dostać w twarz od sponsora i organizatora. Wydać sporo pieniędzy na ich produkty, pisać im tekst reklamowy, potem bawić się w oświadczenia, czekanie na kuriera... a to wszystko dla kawałka czekolady... A i jeszcze trzeba wygrać ten kawałek czekolady. Po prostu kpina z konsumentów. 

życzę powodzenia ja frytek nie jem a zajączka kupię sobie za te 10zł emotka

najpierw parówki, potem fa oraz gówni**ane figurki z kinder, od kilku dni tymbark i kup za 10 zł zyskaj 10 zł a teraz to... PORAŻKA! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6768405 Napisano: 07.03.2021 10:43:28 w Pomocy!!!!
kermit napisał(a):

Szukam kogoś kto kupuje tygodnik Angora.

ja nie kupuje ale wypożyczam z miejskiej biblioteki co tydzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6767795 Napisano: 04.03.2021 09:18:58 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

handel paragonami na konkurs który dopiero ruszył z kopyta...

a dlaczegóż to? emotka Handel to handel. Tu obowiązują twarde zasady emotka emotka

A mnie wkurza, że tyle rzeczy chciałabym robić...ale czasu tyle nie mam....

bo drogie te paragony emotka Dobrze że siostry obiecały podrzucać to spróbuje zagrać ale ja i smolar nie bardzo się lubimy.

Ja też bym chciała dużo ale ciągle coś... i nie mam kiedy... Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

nanajka81

#6767786 Napisano: 04.03.2021 08:58:49 w Wkurza mnie...
handel paragonami na konkurs który dopiero ruszył z kopyta... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6767679 Napisano: 03.03.2021 13:21:56 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

ilość fajnych konkursów i to, że bardzo bym chciała, ale nie wiem czy dam radę wziąć w nich udział

a mnie brak pomysłu na odpowiedzi emotka synek chciał popcorn, kupiłam, mam paragon star, siedzę jak głąb kapuściany i wpatruje się w formularz zgłoszeniowy, głowa pusta, nie potrafię sklecić żadnej odpowiedzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6767618 Napisano: 03.03.2021 10:39:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

superloser napisał(a):

Sielski...  emotka
5 dni zostalo
7 dni na glosowanie... wiec po ptakach jak komus by sie przypomnialo
112 zgloszen na caly kraj... ajjj  emotka
ponad 60000 zl na nagrody...

przepis na marketingowa porażke i ból głowy  emotka

Przepis "daj samochod to sie trzoda hurtem rzuci" jakoś wtope zrobil, zwlaszcza przy marnym zakupie za 5zl  emotka

no to "se" rozhulali sprzedaż emotka , mają nauczkę na przyszłość...to znaczy jeśli mają rozum tam gdzie trzeba to wyciągną prawidłowe wnioski emotka

kto wie czy ta na pierwszym miejscu to nie "ich" podstawiona emotka ale konkurs niestety debilny, unikam konkursów na głosy bo są one meeeega niesprawiedliwe. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

nanajka81

#6767542 Napisano: 02.03.2021 19:45:07 w Wkurza mnie...
rozczochrana-bobrzyca napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

Zwroty za szampon Nature Box, wchodziłam o różnych godzinach, nawet o 5 rano i zawsze ten sam komunikat: pula zwrotów wyczerpana, to nie lepiej byłoby zarejestrowac te 5 tys. zgłoszeń przewidzianych do oddania  i wtedy napisać: sorry , ale już koniec zwrotów, a tak 82 dzienie -nie wiadomo kiedy, nie wiadomo jak.Ani rano, ani przed południem , ani po południu.Chyba dziś po północy trzeba spróbować.

na fb widziałam, że ktoś pisał zaraz po północy i  się udało, ale strasznie szybko poszło tych 82 sztuk.

takiego typu konkursy-zwroty są totalnie bezsensu bo niby trzeba tam odpowiedzieć na pytania czy produkt spelnil oczekiwania, czy być go polecił itd itp a ludzie kupują i nawet nie próbują tylko od razu po zwrot. Przypuszczam iż tuż po północy wszystko się rozchodzi w mgnieniu oka. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6767389 Napisano: 02.03.2021 09:43:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
po wielu próbach - scrabble mam i ja emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6767273 Napisano: 01.03.2021 17:04:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nelunia napisał(a):

rufus napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Już wiem. Mogą być kapsułki.plus proszek jednej marki. Na paragonie może być i 10 produktów,byle 2 z nich daly sumę 35 zl

Czyli słowo kluczowe MINIMUM 2 produkty? Czy dosłownie muszą być dwa które dadzą te 35?  emotka
Rozumiem, że równie dobrze mogą to być kapsułki marki X, a płyn marki Y?
emotka

Wywaliłam ponad 80 zł na 2 paragony. Nie było w moim Auchan 2 artykułów marek  wymienionych w regulaminie, które dawałyby < 35 zł. Wszystko było w promocji i musiałam kupić 3 produkty, żeby przekroczyć kwotę.
Jestem wku*****a na maksa.

nikt nie zmusza do kupowania ani brania udziału więc po co te nerwy? Ja bym się bardziej wkurzyła gdyby pomimo takich zakupów wygranej nie było, na razie pooddychaj i wyluzuj. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6766972 Napisano: 27.02.2021 14:56:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Czy ktoś z wygranych osób mógłby mi podpowiedzieć czy wygrał pisząc KOMU chciałby podarować Haribo czy DLACZEGO chciałby podarować? 

I KOMU, i DLACZEGO ... można zgrabnie odpowiedzieć na obydwa pytania w jednym zgłoszeniu. Do czego namawiam emotka

Właśnie tak pisałam i chciałam się upewnić czy mój tok myślenia był dobry. Po prostu miałam zgłoszenie słabe 

Patrząc na swoje "wygrane" i "niewygrane" zgłoszenia śmiem sądzić...że żadnego "klucza" wyboru nie było. Raczej losowość. 

ja też obstawiam że tam było losowanie. Sama nie wygrałam ale nie sądzę że ludzie w tych 100 znakach piszą jakieś mega świetne i oryginalne odpowiedzi. Zgłoszeń pewnie było tysiące, komu by się chciało wybierać kto ma lepsze kto gorsze? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6766792 Napisano: 26.02.2021 10:45:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

ikropka napisał(a):

margobb napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Haribo na raz poszło czy na raty? emotka

Ja mam 9:54

9:47

ślą cały czas, nie traćcie nadziei!!!  emotka

znając moje szczęście nadzieje straciłam Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6766773 Napisano: 26.02.2021 10:11:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Same porażki... z Haribo na czele emotka Wyświetl w wątku >>
0 0