Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7288915 Napisano: 19.08.2025 20:20:54 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Luiza37 napisał(a):

W innym wątku dzisiejszy wpis... Jeżeli Kropka Bordo posuwa się nawet do fałszowanie oświadczeń to już jest grubo 🤨 Ja przestałam u nich w tym roku grać po przeczytaniu różnych wpisów na forum.

Ja np. zawsze robię zdjęcia tego co wysyłam Kropce (choćby dlatego że na poczcie lubi znikać to i owo) więc żadne fałszowanie oświadczeń nie wchodzi w grę. Jak pamiętam to ja z nimi miałam (bo już rzadko zdarza mi się grać w ich konkursach) dobre stosunki: raz osobno wysyłałam im paragon a osobno oświadczenie bo byłam na wakacjach i paragon został u siostry na drugim końcu Polski - nie robili z tego żadnych problemów. Wygrana przyszła. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7288702 Napisano: 19.08.2025 12:23:42 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
Prawda jest taka że pomyłki się zdarzają ale gdybyś nie wygrał to nawet nie wiedziałbyś, że kupiłeś coś co było już użyte. A to daje do myślenia... Wyświetl w wątku >>
2 rufus, pikawka 0

nanajka81

#7288665 Napisano: 19.08.2025 11:19:13 w Niewydane nagrody, negatywne weryfikacje
rufus napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

rufus napisał(a):

rufus napisał(a):

A zdarzylo sie komus negatywna weryfikacja u nav agency z ich bledu?
Dzis ucieszylem sie z wygranej w rexonie (na zakupiony paragon na forum) i chce wierzyc, ze pomylili sie (info ze par wczesniej byl wykorzystany) emotka

Wczesniej nigdy nie mialem z nim problemu i uwazam ich za rzetelną agencje. emotka

Podali Ci informację kiedy dokładnie paragon został wykorzystany? Kontaktowałeś się ze sprzedającym? Szczerze mówiąc nie słyszałam chyba nigdy o problemach z nav. To chyba jedna z najbardziej prokonkursowiczowych agencji. Może jest jeszcze opcja, że był jakiś błąd na stronie i zgłosiło ten paragon dwukrotnie, sekunda po sekundzie, ale to już pytanie do nav. 

Napisalem po godzinach ich pracy, wiec pewnie jutro odpisza. A sprzedajaca zdziwiona twierdzi, ze paragon nie byl wczesniej uzyty.

Pozostaje czekać na odpowiedź Nav. Ciekawe czy powiedzą Ci kto i o której zgłosił paragon. Sprawa byłaby prostsza jakby paragon był kupiony przez Ciebie, bo tutaj dochodzą wątpliwości czy sprzedający sam nie zgłosił tego paragonu albo czy np. przypadkowo nie wysłał jednego paragonu dwóm osobom. Może jest jeszcze opcja, że był jakiś błąd na stronie i zarejestrowało ten sam paragon dwukrotnie, sekunda po sekundzie, ale to już pytanie do nav. Daj znać jak się sprawa rozwiąże. Oby to był błąd po stronie agencji.

Dostałem juz odpowiedz.
Paragon ktory kupilem, byl zgloszony juz wczesniej z innego adresu email (nim go zakupilem i dostalem na maila) emotka podano date i godz zgloszenia.

czyli ktoś na forum handluje tym samym paragonem? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7288615 Napisano: 19.08.2025 09:28:24 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
luko922 napisał(a):

Takie super zgłoszenia wydawało mi się, że wysłałem na Prince Polo, a Smolar nawet ręcznika nie dał. Ale porażka emotka

oj nawet nie wiesz ile ja (i wiele innych osób) tam super zgłoszeń wysłałam i nic... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7288398 Napisano: 18.08.2025 14:34:52 w Czy informują/ informowali?
luk1990 napisał(a):

były tu już wyniki?

https://www.e-kon...oreal-paris-rossmann

Kilka dni temu sporo osób chwaliło się wejściówkami... Co do bransoletek to chyba nikt się nie chwalił że wygrał...

https://www.e-kon...C5%9Bci%C3%B3wka+VIP Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7288338 Napisano: 18.08.2025 12:54:13 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
ewikewikk napisał(a):

Karlsbad z tego konka w ITM ma jeszcze czas: https://www.e-kon...cji-czas-intermarche
Chyba, że przegapiłam wyniki???

mnie się wydaje że akurat z tago konkursu już dawno wyniki były.
Ja za to czekam na wyniki z tego https://www.e-kon...-chrupie-intermarche Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

nanajka81

#7288326 Napisano: 18.08.2025 12:33:48 w Czy informują/ informowali?

atlantydek napisał(a):

joan napisał(a):

rainbowdash napisał(a):

Karolaaajn napisał(a):

Jak sytuacja z Rossmann , tymi zakupami w apce? Otul się zapachem snu. Widziałam kilka pytań na forum ,ale bez odpowiedzi, ale mogłam ominąć, bo byłam ponad tydzień na urlopie emotka  czy ktoś dostał jakieś info albo pytał?

Wszystkie nagrody zostały wydane 7 sierpnia (info od organizatora). Czyli na forum oficjalnie 1 sztuka

Dodam jeszcze, że info w MDW pojawiło się tydzień po regulaminowym czasie, w jakim mieli poinformować laureatów o przyznaniu nagrody.

Mugolki z apki skosiły wszystko  emotka

Ja obstawiam jednak inny scenariusz -
to chyba pierwszy konkurs organizowany przez apke rossmana (mylę się?). Wydaje mi się, że osoby odpowiedzialne za rozwiązanie konkursu nie sądziły, że ktokolwiek będzie się dochodził, gdy nagrody nie trafią do realnych uczestników. Myślę, że nagrody nie zostały rozdane albo rozeszły się bokiem i dlatego sponsor powinien to sprawdzić.

już do nich napisałam że chcę zobaczyć listę zwycięzców  emotka Wyświetl w wątku >>
3 andii, ZetZ, domiqa 0

nanajka81

#7288313 Napisano: 18.08.2025 12:13:21 w Czy informują/ informowali?

rainbowdash napisał(a):

Karolaaajn napisał(a):

Jak sytuacja z Rossmann , tymi zakupami w apce? Otul się zapachem snu. Widziałam kilka pytań na forum ,ale bez odpowiedzi, ale mogłam ominąć, bo byłam ponad tydzień na urlopie emotka  czy ktoś dostał jakieś info albo pytał?

Wszystkie nagrody zostały wydane 7 sierpnia (info od organizatora). Czyli na forum oficjalnie 1 sztuka

Dziwna akcja. Nie wierzę, że rozdali wszystkie nagrody. Uważam, że rozdali tylko najgłupsze, których nie chcieli zostawiać sobie, czyli sesje. Organizatorem jest Rossmann, ale sponsorem nagrody palmolive/colgate - chyba napiszę do sponsora - niech sprawdzą czy nagrody zostały rozdane zgodnie z regulaminem.

o proszę a ja czekam na wyniki...  emotka  i wciąż wypatruje czy ktoś się kosmetykami nie pochwali - też brałam udział i co? dno Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7288311 Napisano: 18.08.2025 12:11:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Bramki emotka jak zwykle puste emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7288249 Napisano: 18.08.2025 09:11:35 w Co można dostać gratis?
karkocka napisał(a):

https://zyskajzvelvet.pl

KUP dowolne produkty Velvet® za min. 40 złna jednym dowodzie zakupu i zachowaj go.ODBIERZ 20 zł
na zakupy.

pamiętajcie że produkty na paragonie muszą mieć w nazwie VELVET albo pieczątkę sprzedawcy, że to velvet, inaczej paragon nie zostanie zweryfikowany pozytywnie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7288106 Napisano: 17.08.2025 13:40:50 w WC - rozmowy o wszystkim
elemelex napisał(a):

Też uważacie, że zamrożone Ptasie Mleczko smakuje gorzej?:D i jak tu pisać peany.

Gdy byłam w Fabryce Czekolady to nas częstowali tym mrożonym i w sumie mi to nawet smakowało choć nic specjalnego. Jakoś za ptasim nie przepadam czy to mrożonym czy normalnym. Wyświetl w wątku >>
1 elemelex 0

nanajka81

#7288061 Napisano: 17.08.2025 10:02:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
KotLulu napisał(a):

Juz z 10 zgłoszeń i nic w peroni. Zastanawiam się czy codzienne są bramki otwarte w tych samych godzinach czy jakoś się zmieniają.

Pytaj rufusa, on już kilka razy w MDW się pochwalił wygraną w tym konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7288047 Napisano: 17.08.2025 08:17:49 w Avanti
dwaburekoty napisał(a):

Czy w Lays Lato pełne smaku będzie losowanie dodatkowe? Przeczytałam regulamin - wg mnie nie jest planowane, ale w takim razie po co zostawiać puste opakowania do października?

Też chętnie się dowiem bo mnie te opakowania denerwują. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7287969 Napisano: 16.08.2025 16:47:11 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
josefina napisał(a):

czy bony do C4 były już wysyłane z Eduscho?

są w przygotowaniu dpd Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7287928 Napisano: 16.08.2025 12:24:11 w winiary
29renata napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Czy dodaje wam normalnie zdjęcia paragonów?

Od wczoraj nie mogę dodać paragonu.

ja to samo dzisiaj Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7287888 Napisano: 16.08.2025 07:45:22 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

anaesth napisał(a):

rudzixon napisał(a):

Nie męczą emotka Dostałam duzo miłych wiadomości, ale tez zaczęłam odczuwać presję. Tzn sama od siebie zaczęłam wymagać za dużo i przez to było mniej funu z tworzenia...
A i u mnie w sierpniu bardzo duzo wysłanych prac bez odzewu. Także chyba faktycznie cos jest na rzeczy z tym wakacyjnym klimatem emotka

Mąż ciągle mi tłucze, żebym nie wymagała tak dużo od siebie, bo konkursy przestały być hobby, a przerodziły się w drugą pracę. Żeby to było takie łatwe  emotka  Ale rzeczywiście radości z tworzenia to ja już nie mam. I chciałoby się to rzucić w diabły po porażkach ostatnich dni, ale już tyle razy próbowałam i zawsze wpadała jakaś fajna nagroda, która dodawała mi skrzydeł i wracałam. Rok temu poblokowałam forum na telefonie, w laptopie, schowałam głęboko segregator z paragonami, no i co? Odbieram telefon i słyszę "niech pani lepiej usiądzie, bo mam dla pani informację, że wygrała pani nagrodę główną". emotka

Mogliby nam stałym czyt. starym:) konkursowiczom ufundować takie mini emeryturki:) np; po 20 latach grania

O to już bym była na emeryturze chyba🤣 Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7287665 Napisano: 14.08.2025 20:12:21 w Czy informują/ informowali?
dorfika napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

jedzonko napisał(a):

Prince Polo w DC?

Oni jeszcze mają co najmniej tydzień na poinformowanie.

Ale już się ktoś pisał w mdw o Prince Polo z Delikatesów Centrum

dzis ludzie pisali o wygranej z DC Prince polo Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#7287578 Napisano: 14.08.2025 14:43:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
DC - no wiadomo duże konkurencja ale że prince polo mnie zlało... załamka... Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

nanajka81

#7287449 Napisano: 14.08.2025 11:45:19 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
ewikewikk napisał(a):

Przygotowano wysyłkę koszulek Persil, na dniach będą dostawy.

jaki kurier? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7287439 Napisano: 14.08.2025 11:27:45 w Wkurza mnie...
Velvet i "czysty zwrot" - paragon nie przeszedł pozytywnej weryfikacji bo na paragonie przy papierze toaletowym nie ma slowa Velvet mimo iż kod produktu po opisie jasno wskazuje że to velvet. Tak, wg. organizatora będę latać za kierownikiem po sklepie żeby mi przybił pieczątkę i pisał że kupiłam Velvet żeby zyskać 20 zł.... Co za... Wyświetl w wątku >>
0 0