Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6766680 Napisano: 25.02.2021 17:06:21 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wkurza mnie że regulaminowa wartość nagród jest daleka od realnej... Z ciekawości zajrzałam ile warte te super kominy z kinder które na olx można kupić od 10 zł wzwyż za sztukę - Nagrody III stopnia: 300 sztuk nagród w postaci zestawu szalika typu „komin” o wartości 184,50 zł (słownie sto osiemdziesiąt cztery złote i 50/100). Przecież to jest chińska szmatka... Skąd oni te ceny biorą???

Z kosmosu chyba. To samo te denne figurki Kinder, cena jest porażająca. Mogliby raczej słodycze dać w zamian a nie jakiś chińskie szajstwo. Na co to komu? I kto wymyśla te nagrody?

Lepsze jest  50 zł na zachętę , które teraz w wielu loteriach dają.Łatwiej im to wysłać, nie wiem komu agencje nakrecają koniunkturę tymi badziewnymi nagrodami, nie gram o nie, bo ledwo się pozbyłam za grosze jednych ,, gadżetów".Koszulki,np. z Nutelli, które kiedyś były- sama sztucznośc, krowa z Milki poniewiera się  po kątach,fartuszek z Winiar zalega półkę, desek do krojenia nie ma komu podarować...Dobrze,że niedawno odkryłam lokalne grupy sprzedażowe na facebooku, to ludzie sami przychodzą i za grosze kupują.W ten sposób już nieco szafy opustoszały.Postanowiłam grać tylko w takich produktach, które kupuję i używam, i nie paść koncernów produkujących słodycze.Schudłam już z 84 kg do 76 kg, tylko niejedząc słodyczy przez 2 miesiące.Skusiła mnie jedynie Nutella, ale szybko przywołałam się do porządku, odkrywając,że to oszukana loteria- każdy może sobie naklejkę łatwo zerwać w supermarkecie, a oni tylko naklejki żądają.Zgłoszeń pewnie będzie multum - znając zasadę: ,, Polak potrafi", pamietam jak dawno, dawno temu był jakiś konkurs , gdzie w środku, w  proszku do prania były jakieś karteczki, uprawniające do udziału w loterii, do dziś mam  przed oczami obraz porozrywanych proszków na półce w supermarkecie. Jest teraz ogromna konkurencja, wygrać trudno , a kasy szkoda na bezużyteczne i niezdrowe zakupy, majonez prosto się robi, znam przepis jeszcze od mamy, ciastka piekę domowe z żurawiną, rodzynkami i dynią, Milka za słodka- dostałam od koleżanki i nie smakowała mi, Kubuś - sam cukier, co jeść, jak żyć?W co grać?

tak mi teraz przypomniałaś że pierwsze takie loterie proszkowe były już z 25 lat temu bo pamiętam reklamę na nich: szukaj w środku 10000... i jako dziecko mega mnie to dziwiło i nawet mama kupiła ten proszek i szukałyśmy kasy, oczywiście nie było, do tej pory pamiętam zawód i smutek że loteria oszukana.... Wyświetl w wątku >>
1 FBbeata7 0

nanajka81

#6766641 Napisano: 25.02.2021 13:47:32 w Wkurza mnie...
wkurza mnie że regulaminowa wartość nagród jest daleka od realnej... Z ciekawości zajrzałam ile warte te super kominy z kinder które na olx można kupić od 10 zł wzwyż za sztukę - Nagrody III stopnia: 300 sztuk nagród w postaci zestawu szalika typu „komin” o wartości 184,50 zł (słownie sto osiemdziesiąt cztery złote i 50/100). Przecież to jest chińska szmatka... Skąd oni te ceny biorą??? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6766612 Napisano: 25.02.2021 12:13:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
inska napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

myślę że większość osób które wygrały te zegarki będą chciały je sprzedać. Mało kto teraz gra o nagrodę żeby ją używać - no chyba że akurat mu potrzebna ale patrząc po olx to jednak nie za bardzo wierzę w użytkowanie przez tego kto wygrał.

ja gram tylko dla siebie i rodziny, nic nie sprzedaje emotka  także proszę nie generalizować,  jak mi nagroda nie pasuje to po prostu nie biorę udziału w konkursie 

napisałam że większość osób, ty jesteś w tej mniejszości. Na olx jest jedna pani z mojego rejonu która co wygra to wystawia na olx, faktem jest że ceny ma z kosmosu i te wygrane jej tam leżą latami. Wyświetl w wątku >>
1 adriannaa 0

nanajka81

#6766596 Napisano: 25.02.2021 10:57:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kumulacja napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

Ktoś się orientuje ze zwycięzców jak sytuacja z zegarkami huawei w sensie jak z gwarancją jest, bo dzisiaj dotarły emotka

Nawet nie pytajcie organizatorów o gwarancję, ponieważ nagród NIE MOŻNA SPRZEDAWAĆ i organizator może je odebrać, gdy stwierdzi, że nagroda została sprzedana. Nie żartuję! 

myślę że większość osób które wygrały te zegarki będą chciały je sprzedać. Mało kto teraz gra o nagrodę żeby ją używać - no chyba że akurat mu potrzebna ale patrząc po olx to jednak nie za bardzo wierzę w użytkowanie przez tego kto wygrał. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6766555 Napisano: 25.02.2021 06:58:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
FBbeata7 napisał(a):

pink086 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Smolar.... wysyłam 1 smsa - nic. wysyłam 15- nic....

Ja z Kubusia 6 i zero;) synek pije, ale już mam zapas i nie ma gdzie tego trzymać!;(

Jeden Kubuś 300 ml to ok.5-6 łyżeczek cukru, zdrowe picie na dłuższą metę to nie jest.Kupiłam jedno ,,zgłoszenie" za 7 zł i więcej nie zamierzam , oczywiście pudło.

Te kubusie za drogo wychodzą jezeli to przeliczyć na litr, skusiłam się dwa razy ale oczywiscie jak to u smolara - zero. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6766424 Napisano: 24.02.2021 12:15:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka 4 konkursy z dnia kota rozwiązane i ani pół nagrody emotka czemu? przecież mam takiego fajnego kota... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6766149 Napisano: 22.02.2021 19:16:54 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

Milka. Czterdzieste zgloszenie? Piecdziesiate? Przestalam liczyc...  emotka emotka emotka

opłaca ci się to kupować??? Ja na jakiś 12 zgłoszeń trafiłam raz i nie próbuje więcej... Milka jest dla mnie za droga emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6766045 Napisano: 22.02.2021 12:10:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

Jakiś czas temu na pewnym profilu na facebooku pewna firma zorganizowała sobie konkurs.
W regulaminie podkreślili że zgłoszenie ma mieć max 400 znaków.
Nagrodzili zgłoszenie mające grubo ponad 700 znaków i na zapytanie dlaczego tak zrobili - odpisali uwaga cytat: "
Przyznaliśmy nagrodę w porozumieniu z fundatorem nagród....i ponieważ jego
wypowiedź szczególnie nam się podobała i w ocenie komisji konkursowej
zasługiwała na wyróżnienie. Wszystkie odpowiedzi były wspaniałe i bardzo
ciekawe, niestety nagrody były tylko 3. Pod uwagę braliśmy wszystkie
odpowiedzi konkursowe, nikt nie został odrzucony ze względu na długość
liczbę znaków. Za chwilę będą kolejne konkursy, zapraszamy do udziału!
Pozdrawiamy serdecznie i życzymy miłego dnia!"

Brakuje mi słów. Po prostu.

brakuje emotka regulamin sobie a ludzie sobie... Ale niestety coraz częściej w konkursach na FB widzę takie coś - napisz krótką rymowankę - wygrywa esej. Dokończ zdanie - wygrywa wiersz, napisz 3-4 zdania w odpowiedzi - wygrywa zdjęcie i opowiadanie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6765964 Napisano: 21.02.2021 18:07:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zielonaszpilka napisał(a):

ikropka napisał(a):

ten, kto wymyślił bramki powinien smażyć się w piekle emotka

I pisze to ikropka, która dopiero co w bramce trafiła 2 tys. od majonezu emotka  

no właśnie... wygranym zawsze za mało... A ja wciąż próbuje ubić scrabble ale nie da się, Milce i develey też już dziękuję, za drogo wychodzi inwestowanie w te produkty. Ogólnie bida z nędzą Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6765690 Napisano: 19.02.2021 10:07:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Oj silan silan... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6765595 Napisano: 18.02.2021 18:21:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
margotkowe napisał(a):

zazdrosnica napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

zazdrosnica napisał(a):

Właśnie miałam dodawać wpis w MDW o wygranej pizzy od Dominium z tego konkursu, ale po chwili post....

Słaba akcja. Napisz do nich z pytaniem czemu zmienili listę.

Napisałam. Zobaczymy czy w ogóle mi to wyjaśnią 

Bardzo niefajna zagrywka z ich strony. Daj znać, co Ci odpisali, jak się odezwą!

że tak zapytam: o co chodzi? Coś na tej liście się zmieniło bo nie widzę? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6765155 Napisano: 16.02.2021 16:15:29 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a widziałeś ceny tych rzeczy? torby, koszulki jeszcze się przydadzą, misie nie bardzo. A trafić w perwollu to też ciężko. durne bramki.

Torba na zakupy z napisem PERWOLL o wartości 61,50? Może 6,15 powinno być.
Biała koszulka z napisem za 190 zł?  No cóż, nie znam się na firmowych produktach, ta jest tak znana, że pierwsze słyszę emotka

No ale ludzie i tak się rzucili emotka choć akurat tu na forum się nie chwalą. Ceny z kosmosu ale lepsze to niż misie o wartości 10 zł... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6765140 Napisano: 16.02.2021 15:31:20 w Wkurza mnie...
rafi323raf napisał(a):

Jakie nagrody w tym perwollu emotka koszulka, książka, torba, produkty...

Widzę jak niekonkursowe osoby zaczynają grać i cieszą się z darmowego misia czy torby i obawiam się, że coraz więcej takich nagród będzie. Dla firm też same plusy, nie konkursowicze a normalne osoby będą opowiadać znajomym, że ten miś to z Cocolino. Reklama idealna.

a widziałeś ceny tych rzeczy? torby, koszulki jeszcze się przydadzą, misie nie bardzo. A trafić w perwollu to też ciężko. durne bramki. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6764950 Napisano: 15.02.2021 17:26:09 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
noż kurde jak to jest... Konkurs dodany w zapowiedziach, dużo nagród, nikt się wygraną nie chwali i nie idzie trafić w g*ą bramkę... (piszę o konkursie https://loteriadrugaszansa.pl/) SMOLAR wciąż się nie lubimy co? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6764743 Napisano: 14.02.2021 09:30:46 w Wkurza mnie...
veldominik2 napisał(a):

Mnie wkurza Milka niby co 15 minut wygrana a nic nie mogę ustrzelić, a łatwiejszego konkursu chyba nie ma emotka

ja trafiłam za 9 razem.... I też mnie mega dziwi że tak ciężko ustrzelić... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6764649 Napisano: 13.02.2021 11:47:34 w moje dzisiejsze wygrane :)
właśnie Milka 50 zł... (przy jakimś 9 zgłoszeniu trafione) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6764580 Napisano: 12.02.2021 16:47:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
valnieta napisał(a):

agaluna napisał(a):

valnieta napisał(a):

czy z Rafaello przychodzi meil zwrotny?

Ja nie dostałam

kurcze właśnie nie wiem czy mi poszło to zgłoszenie, bo strasznie długo było "proszę czekać" i w końcu wyłączyłam xD i nie wiem czy puszczać jeszcze raz czy nie...

u mnie nie było żadnego maila zwrotnego, dopiero jak wygrałam przysłali maila że wygrałam Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6764503 Napisano: 12.02.2021 09:06:37 w Wkurza mnie...
bluszczowelove napisał(a):

A mnie dziś wkurzyły wyniki z konkursu APART na IG, sama nie brałam udziału ale koleżanka tak i nawet zdobyła wyróżnienie ( z czego się cieszę emotka ) ale wkurzyło mnie to, że jedna z głównych powędrowała za zdjęcie bez widocznej biżuterii ;/ w dodatku część wyróżnionych prac była dodana "po czasie".... taka firma a taką żenadę odstawiają wrrrrr  emotka

a ja tam tym razem nie brałam udziału, w poprzedniej grudniowej edycji brałam, takie śliczne zdjęcie z córką i ich biżuterią dodałam i mnie olali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6764377 Napisano: 11.02.2021 13:15:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
inska napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

czy w konkursie  Konkurs "Sięgaj po swoje" ktoś coś wygrał?  emotka

na fb podają wygranych i można sobie poczytać co ci wygrani napisali (dlugie eseje) wysylajac smsa chyba ma się bardzo malutkie szanse (bo mozna tylko 160 znakow napisac)

ja wygrałam głośnik smsem, także można emotka

to pewnie w pierwszym etapie bo z tych kolejnych to chyba wszyscy ze zgłoszeń FB Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6764375 Napisano: 11.02.2021 13:10:49 w moje dzisiejsze wygrane :)
nitka310 napisał(a):

Raffaello dzienna (300 zł do yes). Grałam tylko w pierwszy dzien emotka

ja również dzienna Rafaello tyle że grałam w drugi dzień emotka Wyświetl w wątku >>