Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6764348 Napisano: 11.02.2021 11:59:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kiedystobylo napisał(a):

Jestem taka zadowolona ze swojego zgłoszenia na BIC, 
więc pewnie wygram tam okrągłe NIC...  XD

(grudzień, styczeń, luty - konkursowy dramat)

ja mam to samo. Wygrywam wtedy kiedy piszę odpowiedź z czapy bo mi się po prostu nie chce albo konkurs jest tak głupi że tylko bzdury pisać, im bardziej jestem zadowolona ze swojego zgłoszenia tym jest bardziej pewne że w nim nie wygram... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6764346 Napisano: 11.02.2021 11:54:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

czy w konkursie  Konkurs "Sięgaj po swoje" ktoś coś wygrał?  emotka

na fb podają wygranych i można sobie poczytać co ci wygrani napisali (dlugie eseje) wysylajac smsa chyba ma się bardzo malutkie szanse (bo mozna tylko 160 znakow napisac) Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

nanajka81

#6764281 Napisano: 11.02.2021 08:48:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

nanajka81

#6763751 Napisano: 09.02.2021 09:15:06 w Popraw sobie humor...
Rozmowa z mężem:
-Kasę trzeba wypłacić.. To może spróbujemy na blika?
- To jak będziesz przy bankomacie daj znać, ja ci przyślę kod i go wklepiesz a jak mi się kwota nie spodoba to nie potwierdzę...
jajcarz emotka Wyświetl w wątku >>
1 cleo25 0

nanajka81

#6763750 Napisano: 09.02.2021 09:10:02 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Jasminum napisał(a):

Jestem sfrustrowany perspektywą dalszych opadów śniegu w moich okolicach. Z wykresu na stronce meteo.pl wynika, że będzie padał co najmniej do 16.00 w środę (a i wtedy opad będzie narastał a nie malał). Śniegu jest tyle, że nie da się iść chodnikiem i mamy 3 stopień ostrzeżenia meteo (najwyższy)

Ja wczoraj odśnieżałam chodnik trzykrotnie, za każdym razem podczas potwornej zamieci śnieżnej i dziś rano śladu po tym nie było, bo - choć chodnik zrobiłam wreszcie na glanc, w dodatku nic od tamtej pory - o dziwo - nie spadło, to mi pługi z drogi (najwyraźniej wieczorem, bo zdążyło przymarznąć) zwaliły obrzydliwe błoto z lodem w sporych ilościach. emotka Nienawidzę zimy! emotka

ojjj mam to samo! wczoraj odśnieżał teść, potem ja i w nocy szwagier, dziś z łopatą latała teściowa i myślę że zaraz i ja będę. Mróz, lód i śnieg. Też nienawidzę zimy... Wyświetl w wątku >>
2 ZetZ, brucee 0

nanajka81

#6763613 Napisano: 08.02.2021 13:04:32 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ludzie obecnie zabijają się o wszystko, o każdą cenzurarelę która jest do wygrania. Czy to miś czy piniata czy 20 zł czy kubek no kurcze, o wszystko grają. Ktoś pisał na forum że już ma całą półkę płatków a scrabble jak nie ma tak nie ma. To ja już wolałabym te scrabble kupić niż takie zapasy robić. Konkursy przez ostatnie lata bardzo zeszły na psy i to pod względem organizacji i nagród. Komu potrzebne są skarpetki z lionem albo actimelem albo z napisem "lubię zimę?" w ilościach hurtowych? Jasne, jakbym wygrała jedne to bym je po prostu używała ale ludzie grają aby sprzedawać a i tak ciężko takie rzeczy sprzedać gdy wysyłki drogie a sam produkt jakością nie grzeszy. Słuchawki, głośniki, power banki, nawet laptopy - wiele z tych rzeczy nie jest z nowości rynkowych tylko takie leżaki magazynowe, których nikt nie kupił. Heinekeen który przytaczasz - uważam że tam było losowanie albo słowa klucz bo ja na początku każdego dnia wysyłałam po kilka zgłoszeń, wg mnie wcale nie takich badziewnych i jakoś piwo do mnie nie trafiło. Ale nie żałuje, akurat fanem piwa nie jestem a grałam bo... wszyscy grali emotka Obecnie jak patrzę po tym co ludzie piszą pod zgłoszeniami np na FB to śmiać mi się chce bo są to wciąż TE SAME TEKSTY i PRACE którymi już wygrali, rok-dwa lata temu. TE SAME! Nie ma w nich nic zmienionego, ani pół słowa. Do loterii trzeba mieć szczęście a do kreatywnych - umiejętność pisania oryginalnych głupot i kłamstwa tak więc przydaje się kreatywna wyobraźnia. No i tyle, szkoda że konkursy idą w kierunku upadku.  

To prawda, mi się ciągle też te same prace przewijają u "konkursowej" znajomej....z przewagą na jeden kolor emotka - teksty długie niczym epopeje pisane częstochowskim rymem, i ciągle te same zdjęcia/ kolaże zdjęć....

A jeszcze mnie śmieszy (w sumie to przygnębiające i żałosne), jak kobieta pisze (ale to już inna i to nie małolata, tylko dojrzała babka) - już po ogłoszeniu wyników konkursu na FB - dziwne komentarze typu "znowu nic", "znowu ci sami wygrali", i tym podobne. Ludzie....dokąd to dąży? Widać, że są osoby, które myślą, że zawsze będą wygrywać....

a tak, tak, jest taka jedna która jak nie wygra to komentuje w dziwny sposób. Ta sama chyba gra na siebie, siostrę, matkę i ojca emotka Czasami pod jednym konkursem cała jej rodzina - czyli ona sama - bierze udział emotka   Naprawdę jest to wszystko słabe i nie popieram, tak jak niestety nie popieram rozległego chwalenia się wygraną - to nie pomaga w wygraniu takiej czy innej nagrody. Za to coraz częściej obserwuje zjawisko "nie chwal się konkursem tylko bierz udział póki inni konkursowicze jeszcze nie mają świadomości że on jest". Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6763607 Napisano: 08.02.2021 12:37:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
domika napisał(a):

maverick napisał(a):

angel24 napisał(a):

Czy w konkursie Haribo jest jakieś potwierdzenie wysłania zgłoszenia na stronie bądź mailu?

na @, nawet z treścią zgłoszenia emotka
sprawdź spam
"Dziękujemy za udział w konkursie.
Twoje zgłoszenie zostało poprawnie zapisane.
W przypadku wygranej skontaktujemy się z Tobą.
Pamiętaj o konieczności zachowania dowodu zakupu
w celu weryfikacji.
Chcę podarować Haribo:..."

A u mnie żadnego potwierdzenia emotka

szukaj w spamie Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6763444 Napisano: 06.02.2021 19:31:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fiona25 napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Czy ktoś wysyłał ostatnio sms na konkurs MediaServiceZawada (jakikolwiek) i dostał zwrotkę? 

Ostatnio nie, ale wcześniej wysyłałam nie raz i od pewnego czasu zwrotki przestały przychodzić.W jednym z konkursów wysłałam jedno zgłoszenie , według regulaminu miała przyjść zwrotka - nie przyszła, więc uznałam,że coś skopane i więcej zgłoszeń nie wysłałam.Jakież było moje zdziwienie,kiedy po miesiącu dostałam sms z  główną wygraną  emotka
Tak więc jeżeli martwisz się brakiem zwrotki, to raczej się nie martw , myślę,ze zgłoszenie dotarło emotka

czasem przyjdzie, czasem nie aczkolwiek mają duuuuży obsuw z informowaniem o wygranej bo kiedyś tam we wrześniu brałam udział (konkurs trwał do października) a dopiero kilka dni temu dostałam wiadomość że w nim coś wygrałam. Ogólnie już nie wysyłam bo straszne dziadostwo przysyłają - zawsze łapie się na zabawki firmy Epee, które mniej więcej po krótkim czasie wywalam, bo są tak badziewne.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6763261 Napisano: 05.02.2021 13:13:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurza że kubuś jednak nie jest dowolnym produktem za 7 zł i np musy Kubusia które jada moja chrześnica są o pojemności 120 ml więc w konkursie udzialu wziac nie mogą emotka Bezsens. I jeszcze lion mnie wkurza - znalazłam paragon, wysłałam smsa i... zero odpowiedzi? czy odpowiedz się jakąkolwiek tam dostaje nawet w przypadku przegranej???

przychodzi, że niestety tym razem się nie udało...

a jak nic nie przychodzi to co mam o tym myslec???

A jak ślecie sms?
W jakim formacie?

lion.numer paragonu.data dzień miesiąc rok

no tak się śle, ale pytałam jak ślą dziewczyny, bo może sam numer paragonu ślą i wtedy nie przychodzi nic...

AAAA łosiem być... tak wysyłałam tylko nr paragonu bez niczego... jak sie regulaminu nie przeczyta to sie robi wg strony... ech Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6763240 Napisano: 05.02.2021 12:16:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylzab2294 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurza że kubuś jednak nie jest dowolnym produktem za 7 zł i np musy Kubusia które jada moja chrześnica są o pojemności 120 ml więc w konkursie udzialu wziac nie mogą emotka Bezsens. I jeszcze lion mnie wkurza - znalazłam paragon, wysłałam smsa i... zero odpowiedzi? czy odpowiedz się jakąkolwiek tam dostaje nawet w przypadku przegranej???

przychodzi, że niestety tym razem się nie udało...

a jak nic nie przychodzi to co mam o tym myslec??? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6763234 Napisano: 05.02.2021 12:00:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a mnie wkurza że kubuś jednak nie jest dowolnym produktem za 7 zł i np musy Kubusia które jada moja chrześnica są o pojemności 120 ml więc w konkursie udzialu wziac nie mogą emotka Bezsens. I jeszcze lion mnie wkurza - znalazłam paragon, wysłałam smsa i... zero odpowiedzi? czy odpowiedz się jakąkolwiek tam dostaje nawet w przypadku przegranej??? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6763152 Napisano: 04.02.2021 20:57:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
voucher do biedronki z "dokończ historię", jutro mają przyjść fajniaki Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6762943 Napisano: 04.02.2021 06:57:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
honcia4 napisał(a):

Kochani co to może być  
Za pośrednictwem DPD Polska, nadana została dzisiaj do Państwa przesyłka  od LOGARIS SERWIS- XXX (LOGARIS SERWIS- XXX),

piniata Wyświetl w wątku >>
1 honcia4 0

nanajka81

#6762902 Napisano: 03.02.2021 19:40:13 w Wkurza mnie...

Nie muszę, sami konkursowicze piszą czasem tu na forum,że na interpunkcję często agencje nie zwracają uwagi.Co do spotkania , przykro mi , ale mój mąż leży ciężko chory w szpitalu i to nie czas na ,,kawkowanie" z przypadkowymi, być może miłymi ludźmi. Jedną osobę z forum, z Wrocławia, już osobiście poznałam , jestem zachwycona jej pasją i zainteresowaniami oraz udaną transakcją.Gram już 20 lat. Muszę stwierdzić,że konkursy coraz bardziej schodzą na psy albo ja się starzeję i nie trafiam w gusta jury.Dlatego wolę loterie, gdzie czysty przypadek decyduje , czy się wygrywa , czy nie.Przykład losowania, a nie wybierania to tegoroczny Heineken, codziennie starałam się wysłać jedno zgłoszenie, podobne poziomem , wygrałam raz, w zeszłym roku nic u nich  nie wygrałam, za to 2 lata temu miałam piwo dla siebie i przyjaciela, czysty przypadek, bo zgłoszenia takie same lub podobne, każdy ma pewien zasób słów i kreatywności, a do tego- ach , te ograniczenia znaków.Oczywiście można wierzyć,że jest się polonistycznym orłem, sokołem, copywriterem pierwszej klasy lecz pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć, jak choćby ilości obecnie grających, często plagiatujących wypowiedzi innych osób  z Internetu, na grupach facebookowych o konkursach często ludzie dają screeny swoich splagiatowanyc przez kogoś tekstów, oryginał i plagiat obok siebie.Można sobie porównać i mieć niezłą bekę, że ktoś żadnego trudu sobie nie zadał , tylko ,,kopiuj- wklej"poleciał.Nie zazdroszczę nikomu kreatywności, bo język polski jest piękny, giętki, lubię bawić się słowem od czasu Olimpiady Polonistycznej w 8 klasie podstawówki, gdzie zostałam laureatką i nie musiałam zdawać tego przedmiotu( teraz uświadomiłam sobie, że to chyba moja pierwsza wygrana w życiu-wow!).Cieszę się jak ludzie wygrywają, bo też  mam miły epizod z wygraniem  samochodu- akurat w loterii, ale też np.iphona w konkursie kreatywnym.Jedynie, co mnie martwi to to,że ludzie ,, zabijają się" o piniaty i karmią dzieci niezdrowymi słodyczami, ale cóż każdy odpowiada za siebie, czy chce budować potęgę międzynarodowych  koncernów spożywczych, czy chce się zdrowo odżywiać.Piszę na forum , co myślę.Nie po to, broń Boże, aby kogoś obrazić, tylko z serca , a z racji wieku balzakowskiego także z doświadczenia.,, Kto ma uszy niechaj słucha" - jak mówi święta księga.A jak ktoś nie ma ochoty czytać , niech nie czyta i tyle.Będzie spokojniejszy mniej wiedząc i obserwując.

Ludzie obecnie zabijają się o wszystko, o każdą cenzurarelę która jest do wygrania. Czy to miś czy piniata czy 20 zł czy kubek no kurcze, o wszystko grają. Ktoś pisał na forum że już ma całą półkę płatków a scrabble jak nie ma tak nie ma. To ja już wolałabym te scrabble kupić niż takie zapasy robić. Konkursy przez ostatnie lata bardzo zeszły na psy i to pod względem organizacji i nagród. Komu potrzebne są skarpetki z lionem albo actimelem albo z napisem "lubię zimę?" w ilościach hurtowych? Jasne, jakbym wygrała jedne to bym je po prostu używała ale ludzie grają aby sprzedawać a i tak ciężko takie rzeczy sprzedać gdy wysyłki drogie a sam produkt jakością nie grzeszy. Słuchawki, głośniki, power banki, nawet laptopy - wiele z tych rzeczy nie jest z nowości rynkowych tylko takie leżaki magazynowe, których nikt nie kupił. Heinekeen który przytaczasz - uważam że tam było losowanie albo słowa klucz bo ja na początku każdego dnia wysyłałam po kilka zgłoszeń, wg mnie wcale nie takich badziewnych i jakoś piwo do mnie nie trafiło. Ale nie żałuje, akurat fanem piwa nie jestem a grałam bo... wszyscy grali emotka Obecnie jak patrzę po tym co ludzie piszą pod zgłoszeniami np na FB to śmiać mi się chce bo są to wciąż TE SAME TEKSTY i PRACE którymi już wygrali, rok-dwa lata temu. TE SAME! Nie ma w nich nic zmienionego, ani pół słowa. Do loterii trzeba mieć szczęście a do kreatywnych - umiejętność pisania oryginalnych głupot i kłamstwa tak więc przydaje się kreatywna wyobraźnia. No i tyle, szkoda że konkursy idą w kierunku upadku.   Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6762746 Napisano: 03.02.2021 10:47:05 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
głupie bramki emotka Czy w Velvet/Prince Polo da się w ogóle wygrać???? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6762693 Napisano: 03.02.2021 07:06:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Czy ta piniata jest taka konkretna gruba czy zwykły karton?
Na urodziny córki na Vinted kupiłam piniate, która rozwalano 25 minut, aż w końcu dziadek musiał wkroczyć do akcji (ale potrzebował i tak 10minut)
zależy mi na piniacie, która wytrzymuje uderzenia grupy 25 dzieciaków - nie wiem, czy kupować na Vinted, czy dalej grać w Kinder.

To zwykły karton, dorosły 2 strzały i po pinacie, dziecko pewnie się namęczy, 25 dzieci raczej rozwali to szybko  emotka

potwierdzam, piniata nie wygląda na mocną, mój mąż po otwarciu zapytał: "co to za tekturowy śmieć?". Wyświetl w wątku >>
0 1 anula18

nanajka81

#6762548 Napisano: 02.02.2021 12:32:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
harnas napisał(a):

kalka napisał(a):

Pojawiły się wyniki do konkursu Wygraj luksusowy wyjazd w Alpy z HEAD dla 4 osób!

Nagrody zostaną przyznane Uczestnikom w następujący sposób:
I miejsce – osoba, która jako 347 z kolei zgłosi się do konkursu.
II miejsce – osoba, która 258 z kolei zgłosi się do konkursu.
III miejsce – osoba, która 167 z kolei zgłosi się do konkursu.
IV miejsce – osoba, która 83 z kolei zgłosi się do konkursu.
V miejsce – osoba, która jako 24 z kolei zgłosi się do konkursu.
Kolejne cwaniactwo emotka
To jest rodzaj loterii (podobnej do bramkowej) nazwany bezprawnie konkursem, aby nie płacić podatku z tytułu gier losowych wynikającego z
ustawy z dnia 19 listopada 2009 r. o grach hazardowych (Dz.U. z
2019 r. poz. 847 z późn. zm.) Ten "konkurs" powinien mieć zezwolenie wydane przez Dyrektora Izby Administracji Skarbowej
w Warszawie - ale z loterią jest więcej zachodu, no i koszty!
Cwaniactwo!!! emotka

to mozna zglosic do AS emotka

ciekawe czy tyle osób udział weźmie? Bo coś mi się wydaje że nie. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

nanajka81

#6762502 Napisano: 02.02.2021 09:54:02 w Wkurza mnie...
law napisał(a):

Rafaello i tak dobrane słowa na pralinkach  ,że ciężko cokolwiek sensownego  ułożyć .

zmarnowałam godzinę żeby napisać to wyznanie, dawno się tak nie męczyłam z konkursem, ciągle mi się coś kasowało, przeskakiwało, nie pasowało, gdybym wiedziała że tak ciężko to napisać darowałabym sobie kupowanie produktu. Słodkości u mnie jest wystarczająco. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6762475 Napisano: 02.02.2021 05:45:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
zgłoszenie z konkursu miał fajne ale z tego co widziałam ma wielkie mieszkanie więc w zgłoszeniu naściemniane Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6762397 Napisano: 01.02.2021 17:01:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
reniii napisał(a):

rare85 napisał(a):

assal napisał(a):

Do kompletu idealnych nagród dochodzi 1200 "wspaniałych" świeczek Glade  emotka
Na ich fb szczegóły, mi się nawet zerkać tam nie chce. Ludzie zagrają, bo autko jedno jest. Ale jaka szansa na nie?  emotka

Ja zerknęłam... Trzeba praktycznie wszystkie dane od razu podać emotka

Wiadomo, że jak dużo chętnych jest na szajs, to festiwal gów...ych nagród trwa w najlepsze.

zakup za 20 zł żeby wygrać świeczkę i mieć szansę na auto. Mam zapasów glade z grudnia wystarczająco emotka Wyświetl w wątku >>