Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6762395 Napisano: 01.02.2021 16:59:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ZetZ napisał(a):

ZetZ napisał(a):

ikropka napisał(a):

ivanotta napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Widzę, że wożą piniaty z 27 I a czeka ktoś jeszcze na wygraną 22 stycznia?

Tak, było o tym w piątek bodajże - chyba mieli kłopot ze skrzynką (moim skromnym zdaniem), bo niektóre maile (dane adresowe), wysyłane np z o2 i chyba onetu, z okolic 22.01 do nich nie dotarły. 

Ja słałam z gazety, no nic jak dziś nie dojdzie to napiszę, córcia ma w środę 5 urodzinki i liczyłam,że dojdzie emotka

ja z gmaila i chyba mają chaos z tymi wysyłkami  emotka

ja czekam z 19 stycznia.

Ja też z 22 i lipa emotka

Ooo teraz info...
Szanowni Państwo, Z powodu sporej ilości zapytań dotyczących wysyłki nagrody konkursowej- Piniaty, informujemy, że firma kurierska otrzymała
Państwa dane wysyłkowe w terminie 7 dni od daty dostarczenia przez
Państwa danych kontaktowych. W najbliższym czasie
dostaną Państwo potwierdzenia nadania przesyłek.Prosimy o cierpliwość  Pozdrawiamy i życzymy wszystkiego dobrego!Zespół Kinder Karnawał

mi doszedł sms że właśnie została nadana paczka DPD - czekam na piniate z 28.01 więc myslę że to to. Dane odsyłałam z gmaila. Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

nanajka81

#6762322 Napisano: 01.02.2021 13:17:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rafi323raf napisał(a):

superloser napisał(a):

A co jest towarem pierwszej potrzeby ?Dla ciebie to samochod, ps5?
Jakby zabawki dla dzieci nie byly "pierwszej potrzeby" to by rodzice nie wygrywali gier z Lubisiow, Monopoly i cukierkow Kinder...

Czy moze sprowadzasz dzieci z Domow Dziecka do najnizszego poziomu - bo im tylko zarcie sie nalezy?
Nowa przytulanka to juz luksus?

"zazwyczaj domy dziecka mają całe wory maskotek"
pogrubiłem mój poprzedni cytat który na to wszystko odpowiada.

https://www.domyd...ews/maskotkipluszaki
post stary, ale myślę, że przekaz nadal aktualny.

i tu nasuwa mi się pytanie: czemu zamiast maskotek czy durnowatych figurek nie dadzą na nagrodę czegoś pożytecznego? Maskotek wszelakich było już od metra: Velvet, Beskidzkie nawet Cocolino, jakieś Bakusie, Głody, Elzy, Anny i pewnie jeszcze by się znalazło sporo, dlaczego nie dają mazaków, trójkolorowych kredek czy innych tego typu drobnostek, które dziecko z pewnością wykorzysta? Lepiej zawalać świat plastikiem i chińszczyzną, która do niczego jest nie przydatna. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6762255 Napisano: 01.02.2021 10:20:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Lager: Badziewne to są figurki w nowej loterii Kinder. Warte... 456 złotych  emotka
Właśnie mi reklama wyskoczyła. Szczegóły na stronie kinder.pl  emotka emotka emotka
465 tysięcy na takie coś  emotka

z ciekawości zajrzałam i MASZ RACJĘ! Co za kretynizm emotka Po co komu figurki z twarzami jego rodziny? Chyba po to aby się pochwalić "o mam figurki ze swoją rodziną". Aczkolwiek skoro na Misie Cocolino chętni się znajdują to tym bardziej na to... coś. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6762058 Napisano: 30.01.2021 18:47:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
odkryty u męża w spamie mail z wygraną z mbanku - bon do Decathlonu na 1000 zł (z konkursu Bądź aktywny mbank) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6761807 Napisano: 29.01.2021 09:32:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

nique napisał(a):

U mnie strona zgłoszeniowa Kinder się nie otwiera
"Ferrero - Maintenance Page"
a informatycy Kinder śpią... emotka

Hmm dziwne

u mnie też działa... Nawet przed chwilą zgłoszenie pisałam i bez problemu wysłało Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6761558 Napisano: 28.01.2021 11:05:31 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

kejm napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

klamkorozec napisał(a):

wkurza mnie nestle emotka już z 20 paragonów pozgłaszałam i dalej nie mogę wygrać tych sccrabli... Może ktoś mógłby mi podpowiedzieć, kiedy mam celować ze zgłoszeniami, bo mi już ręce opadają. W zamian mogę zaproponować cztery paragony z kinder na konkurs z piniatą emotka

A nie lepiej te sccrable po prostu sobie kupić?

No wiesz!? Żeby konkursowiczów kupował to co może wygrać? To już nie taka frajda  emotka

moje paragony ciagle czekają, mam nadzieję, że nie przegapię terminu jak z knorrem  emotka

Nie wiem , czy to  frajda: wygrana dla wygranej, potem leży to w domu- kurzy się i tyle.Bo jeśli naprawdę jest komuś w życiu coś do szczęścia potrzebne, to idzie i kupuje.Pomijając drogi samochód , bo  większości ludzi nie stać, by z marszu kupić sobie ten piękny czerwony samochód np. z loterii Schwarzkopf.

Zawsze można sprzedać jedną, drugą, trzecią...pięćdziesiątą nagrodę i pójść do salonu, gdzie "z marszu" kupisz sobie WYBRANY przez siebie model samochodu, w WYBRANYM kolorze, z WYBRANYMI "pakietami". 

Takiego  farta to nie mam , by nagród za 80-90 tys.powygrywać, poza tym nie potrafię sprzedawać, dlatego  nie gram o nagrody na handel tylko dla siebie i rodziny.

ja również takiego farta nie mam i gram głównie o to co się przyda mi bądź mojej rodzinie ale lubię się pośmiać gdy widzę że po dwóch latach od skończenia konkursu ludzie wciąż próbują sprzedać konkursowe nagrody (które już na ogół w chwili wygrania są starością magazynową - typu fit bit 3, miband 3/4, starej wersji powerbanki itepe albo gadżety typu czapka z mbanku, plecak krowa, rowerki Nestle) za ceny z kosmosu.   Wyświetl w wątku >>
1 kwadracik 0

nanajka81

#6761399 Napisano: 27.01.2021 17:28:29 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

Wkurza mnie ilosc sniegu jaka spadla w ciagu 48 h- nie bylo tyle sniegu od x lat. Od odsniezania plecy mnie bardzo bola. Do tego kinder, kinder pingui i wszystkie konkursy maja mnie gleboko... echhh ;((

O jej to chyba w górach?

na podlasiu śniegu góra - to też się wlicza do gór? emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

nanajka81

#6761019 Napisano: 26.01.2021 12:02:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
teglonra napisał(a):

Karta podarunkowa lubisie na maila  emotka

potwierdzam, u mnie z etapu I Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6760959 Napisano: 26.01.2021 05:45:23 w Wkurza mnie...
bc142 napisał(a):

befado! od 4lat użytkują moje dzieci, nigdy się nie rozkleiły, przetarły itd

Befado też długo miałam i niestety też się rozkleiły ️ a i rzepy się psuły i nawet jedne mojej młodej piętę ogniotly bo jakoś tak dziwnie zrobione. Moze ja mam takiego pecha i trafiam na jakieś trefnie zrobione partie? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6760914 Napisano: 25.01.2021 19:33:44 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza że mam nawał beznadziejnie sklejonych kapci podobno renomowanych firm. Najpierw reklamowałam kapcie syna za 100 zł (po 6 miesiącach się rozkleiły), zaraz po nich kolejne jego kapcie (za 100 zł - rzepy się przestały kleić po 7 miesiącach używania) teraz córka przyniosła swoje kapcie (tyle że tańsze, wartość 35 zł - po 6 miesiącach używanio-nieużywania bo przecież zdalna nauka) i też się rozklejają na czubkach... REN-BUT, Daniel takie niby porządne firmy a taki badziew produkują emotka Mam dość. Może mi ktoś polecić jakąś dobrą firmę która tworzy wytrzymałe kapcie????? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6760901 Napisano: 25.01.2021 18:23:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melancholia napisał(a):

pikawka napisał(a):

melancholia napisał(a):

Czy ktoś wie jak u Avanti wygląda sytuacja wysyłania przelewów z konkursów, gdzie są dzienne i tygodniowe, a konkurs trwa długo? Czy robią to na bieżąco, czy czekają na zakończenie konkursu i dopiero wtedy weryfikują i wszystkim na raz wysyłają? Bo trochę przeraziła mnie ta data w ich nowym konkursie, że nagrody miałby być wysłane do  dnia 28.05.2021 roku  emotka

Jak wygrakam kiedyś tysiaka w Star to przelali w trakcie trwania konkursu. 

Dzięki za odpowiedź. Czyli jest szansa, że w przypadku ewentualnej nagrody nie trzeba będzie czekać tak długo emotka  

tez dawno temu wygrałam w star tysiaka początkiem lutego a przelew przyszedł koncem maja️ Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6760705 Napisano: 25.01.2021 07:14:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
25ty... mega pusto z nagrodami. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6760392 Napisano: 22.01.2021 15:45:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rena-cz napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

asantesana napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Orientuje się ktoś może do kiedy ważne są te kody z Glade na świąteczne swetry? Co to za nagroda, gdy nie ma praktycznie z żadnego modelu mojego rozmiaru?  emotka
I czy możecie mi powiedzieć, czy te rozmiary są normalne, czy zaniżone/zawyżone?

chyba jakoś do września? my od razu jak dostaliśmy kod kupiliśmy za niego podkoszulki bo jeszcze rozmiary były jako takie. Aczkolwiek jakość Fruitowska, 50 zł za koszulkę to duża przesada, 140 za sweter - też.

Ja wygrałam w ostatnim etapie, kod doszedł grubo po świętach, rozmiarów już wtedy nie było z tego co chciałam, więc taka nagroda, że niech to chudy Mojżesz... 

Pisałam do sklepu od razu, jak przyszedł ten kod i pytałam, kiedy mają dostawy, bo jeśli bon ma termin jakoś tak właśnie do końca września, to może oni jeszcze nie będą mieli nowych swetrów, a teraz nie ma tam praktycznie już żadnych rozmiarów i wyboru. Niestety milczą.

Dzisiaj napisałam do nich Maila u już mam odpowiedź. Nowe dostawy planują około września. Bon do 1 października. Jednak odpisali, że przedłużają ważność do końca roku. Więc na kolejne święta wystroję się w nową kolekcję  emotka

powodzenia emotka Ja tam wolę od razu zużywać takie rzeczy bo potem albo zapominam albo okazuje się że kod nie działa albo w sklepie nadal jest nic. Trochę nie przemyśleli tej nagrody - początkowo chciałam sweter ale nie było w czym wybrać bo wszystkie 139 zł, dopłacać 40 zł to przesada. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6760362 Napisano: 22.01.2021 14:40:04 w moje dzisiejsze wygrane :)
yyy informacja sms o wygranym coś z tego konkursu
https://www.e-kon...-network-4-2020.html Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6760299 Napisano: 22.01.2021 11:25:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Orientuje się ktoś może do kiedy ważne są te kody z Glade na świąteczne swetry? Co to za nagroda, gdy nie ma praktycznie z żadnego modelu mojego rozmiaru? emotka
I czy możecie mi powiedzieć, czy te rozmiary są normalne, czy zaniżone/zawyżone?

chyba jakoś do września? my od razu jak dostaliśmy kod kupiliśmy za niego podkoszulki bo jeszcze rozmiary były jako takie. Aczkolwiek jakość Fruitowska, 50 zł za koszulkę to duża przesada, 140 za sweter - też. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6760298 Napisano: 22.01.2021 11:23:22 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

...że nie umiem wygrać piniaty a ci co ją wygrywają wystawiają ją na olx za ponad 40 zł (bez cukierków oczywiście).

W Biedrze sa te koniki  emotka

w biedrze po ile? nie widziałam... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6760285 Napisano: 22.01.2021 10:44:30 w Wkurza mnie...
...że nie umiem wygrać piniaty a ci co ją wygrywają wystawiają ją na olx za ponad 40 zł (bez cukierków oczywiście). Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6760262 Napisano: 22.01.2021 08:56:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-chili napisał(a):

jokan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

(...)

ja wczoraj na maila dostałam "Dziękujemy za udział w konkursie

Twoje zgłoszenie zostało poprawnie zapisane.

W przypadku wygranej skontaktujemy się z Tobą.

Pamiętaj o konieczności zachowania dowodu zakupu
w celu weryfikacji."

a w jakiej domenie mail?

do mnie na o2 przyszedł mail potwierdzający, wieczorem

mi Gmail (konkurs@podarujzradoscia.pl) Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

nanajka81

#6760253 Napisano: 22.01.2021 07:05:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

W Haribo jest jakieś podziękowanie czy email? Po wysłaniu wraca mi do formularza

U mnie nic się nie pojawiło, ani na stronie, ani mail. Może ktoś jeszcze się wypowie i potwierdzi.

Właśnie wysłałam. Nie było ani komunikatu na stronie ani maila. 

ja wczoraj na maila dostałam "Dziękujemy za udział w konkursie.

Twoje zgłoszenie zostało poprawnie zapisane.

W przypadku wygranej skontaktujemy się z Tobą.

Pamiętaj o konieczności zachowania dowodu zakupu
w celu weryfikacji."

Wyświetl w wątku >>
0 0