Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6760252 Napisano: 22.01.2021 07:03:33 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

dydys napisał(a):

Z góry przepraszam, ale muszę, po prostu muszę wpisać się w tym wątku. Wkurza mnie, że załapałam to dziadostwo, które zwie się COVIDem. Wylądowałam na kwarantannie, a u mnie wygląda to tak: Jedna córka zajęcia zdalne, więc druga przebywa a nami w pokoju. Mąż cały czas do późnego wieczora praca zdalna, tysiąc telefonów. Ja w tym wszystkim, a potwornym bólem zatok muszę z córką, pierwszoklasistką przerabiać po kilka zadań z 10 książek. Nie mam zupełnie węchu, ugotowałam zupę, której nikt nie chciał zjeść  emotka  Nie wspomnę już o samych konkursowych porażkach  emotka  Nawet wymarzonej piniaty na urodziny córki wygrać nie potrafię, a zostały już 2 paragony. Muszę konkursową karierę zawiesić z powodu niemożności robienia zakupów. Zostałam w domu w toną batonów i wafli, których nawet nie spróbuję, bo i tak wszystko smakuje jak papier. Już 2 dnia mam dosyć. A najbardziej mnie wkurza, że od początku pandemii noszę maseczki, dezynfekuję dłonie, a i tak załapałam ten syf. Pracuję w sklepie i na co dzień obserwuję niefrasobliwość ludzi, którym zwracałam uwagę na brak maseczki, to ja byłam tą głupią, która wierzy w "plandemię". W pracy mam dużą możliwość obserwacji społecznych i z moich obserwacji wynika, że prędko z obecnej sytuacji nie wyjdziemy...
Dziękuję za wysłuchanie i zdrowia życzę

Szybkiego powrotu do formy! Może będzie tak, że za 2 dni Ci przejdzie, więc dasz radę kobito! emotka

dopisuje się i życzę zdrowia! A konkursami nie na co się przejmować - raz na wozie raz w nawozie Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6760026 Napisano: 21.01.2021 10:24:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
superloser napisał(a):

joan napisał(a):

nanajka81 - na szczęście organizatorzy dbają o komunistyczną równość i przeważnie można wygrać tylko 1. nagrodę na dom, co za ulga! Wiwat państwo dobrobytu. 

To zasada nie rownosci tylko podbijania statystyk emotka
W papierach nagradzasz 100 innych osob, na 100 roznych adresow ... 

a tak naprawdę jest to kilkunastu konkursowiczów wraz z rodzinami emotka
No czasami zdarzają się jacyś z przypadku którym akurat się udało trafić w gust emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6760021 Napisano: 21.01.2021 10:02:35 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

nanajka81 - na szczęście organizatorzy dbają o komunistyczną równość i przeważnie można wygrać tylko 1. nagrodę na dom, co za ulga! Wiwat państwo dobrobytu. 

organizatorzy może i dbają ale konkursowicze grają na kogo się da z rodziny. Więc ciocie, babcie, siostry, mamy, teściowe - często są laureatami a nagrodę tak naprawdę oddają temu kto na nich grał emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6760015 Napisano: 21.01.2021 09:34:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
soulfly napisał(a):

superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

freyja88 napisał(a):

superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

O i proszę komisję konkursowe nagradzają wypowiedzi z błędami a ty raz napiszesz coś szybko ze słownikiem i wielkie halo emotka
no cóż

Komisje konkursowe czasami zapominaja, ze to konki promocyjne a nie polonistyczne emotka
Kiedy "niepolonisci" przestaja kupowac produkty promo i nie podnosza statystyk (bo tylko wyksztalceni wygrywajom emotka  ) to zainteresowania promocjami leci w dół
I to wtedy misie i chinski "hłam" zostaje do rozdania, bo sponsor wie ile produkuje i jak mu zamowienia spadaja  emotka

Zgadzam się. To tzw.Psychologia sprzedaży. W konkursie E "ambitne" teksty poszły na bok. Wygrała prostota, bez większego morału.

przecież nie wiesz jakie teksty wygrały, a może ktoś akurat "zabłysnął inteligencją" i tekst się Smolarowi spodobał? Dla mnie to trochę obrażanie tych, co tam wygrali:( - załadowałaś wszystkich do jednego worka...

Obrazliwe jest wysmiewanie tych bez "zdolnosci" polonistycznych, nabytych czy moze "pozyczonych"

Ile ludzi u Ciebie na maturze dostalo 5 lub 6 z polskiego albo poszlo na polonistyke?

Konkursy promocyjne powinny byc pod wszystkich, a nie tylko tych co kąbinujam  emotka  porzyczaja teksty i zdjonka albo pisza jak Mickiewicz  emotka

Agencje same sie dobily, lekcewarzeniem tych ktuszy kupuja a talentu kreatywnego kopiowania, fraszkowego błysku i magistra humanistycznego nie maja.

Bo konkurs promocyjny to niby zabawa, ale skoro to zabawa to dlaczego trzeba inwestowac w zakup konkretnego produktu w wybranym sklepie? Co w tym zabawnego? I jeszcze jak chcesz zagrac, to musisz upadlac sie by pieczatke dostac  emotka  bo towar opisany niekonkursowo

Ha  ha ewidentnie jasnowidz  emotka wszystkie konki Twoje.

wybaczcie ale już od dłuższego czasu konkursy to nie zabawa a ciężka praca i walka z konkurencją. Pamiętam konkursy z xx lat wstecz i tak, wtedy to była zabawa i radość z wygranej a teraz? Ludzie jak odkryją sposób na wygranie (a w co niektórych konkursach takie sposoby są) to grają do upadłego nie dając wygrać innym. I potem jeden ma dużo i sprzedaje za jakieś chore ceny a drugi nie ma nic.  Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6759724 Napisano: 20.01.2021 09:39:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
do bramek pukam a one wciąż zamknięte emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6759620 Napisano: 19.01.2021 15:03:31 w SZUKAM....
joan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

azaflora napisał(a):

Czy ktoś kupił w Biedronce to pisemko, fajne te kupony?
https://www.biedr...czas-na-dobra-forme#

tak, raz kiedyś kupiłam, skorzystałam z jednego kuponu o wartości 1 zł - bodajże była to zniżka na czekoladę do picia, reszta kuponów była na produkty których w ogóle nie używam... Może coś się zmieniło, najlepiej zajrzyj sobie do tego pisemka (bo chyba nie jest zafoliowane?) i sama stwierdź czy ci się opłaci ją kupować.

Jest zafoliowane - bo wczoraj chciałam sprawdzić dla azaflory przy okazji zwykłych zakupów. 
Ale pamiętam z przeszłości, że kupony (dla mnie) nieciekawe; pewnie żeby zwiększyć sprzedaż tego, co nie schodzi. 

o to zafoliowali... cwaniaki! kilka razy przeglądałam tę gazetę (już po tej którą kupiłam) bo zawsze mnie kusiły te kupony na xx złotych ale zawsze kupony były nie na te produkty które używam. Sama gazeta też nieciekawa. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

nanajka81

#6759456 Napisano: 19.01.2021 09:12:08 w SZUKAM....
azaflora napisał(a):

Czy ktoś kupił w Biedronce to pisemko, fajne te kupony?
https://www.biedr...czas-na-dobra-forme#

tak, raz kiedyś kupiłam, skorzystałam z jednego kuponu o wartości 1 zł - bodajże była to zniżka na czekoladę do picia, reszta kuponów była na produkty których w ogóle nie używam... Może coś się zmieniło, najlepiej zajrzyj sobie do tego pisemka (bo chyba nie jest zafoliowane?) i sama stwierdź czy ci się opłaci ją kupować. Wyświetl w wątku >>
1 azaflora 0

nanajka81

#6759444 Napisano: 19.01.2021 07:20:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dwaburekoty napisał(a):

fiona25 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

Na plecaku mi nie zależało, ale to jest aż niewyobrażalne żeby na 500 plecaków nie załapać się naprawdę dopracowanym zgłoszeniem.... Przy tak drogim zakupie promocyjnym! Zawsze w takich momentach się szczypię, że podałam błędnego maila, ale chyba po prostu czas wziąć duży oddech i zrobić sobie przerwę od konkursowania. W styczniu wpadło równe zero i chociaż nie grałam wiele, odechciewa się. 

Nie wiem co może być w takich konkursach nagradzane. Moja proza się nigdy w promocyjnych nie podobała. Zaczęłam pisać wiersze i coś wpadło. Kurde: zawsze z pomysłem, dograne rymy i akcenty. Jak czytam niektóre konkursowe rymowanki to aż mnie mrozi - tak ciężkie i niedopasowane rytmicznie są. Nie wspomnę o rymach częstochowskich. Mam nadzieję, że chociaż te nagradzane teksty są tak błyskotliwe i dobrze napisane, że by mi kopara opadła. Ale czy mamy tutaj samych Tuwimów? Wątpię. A prawie każdy (tylko nie ja) wygrywa! 

Akurat w JW udziału nie brałam, ale widziałam 3 prace (a właściwie to rymowanki częstochowskie), które zostały nagrodzone zegarkami.
Powiem tak: "  emotka emotka emotka emotka emotka ", skoro nie masz nawet plecaka, to widocznie ZA DOBRZE napisałaś, serio emotka  
Zauważyłam, że coraz częściej w konkursach kreatywnych wygrywa beznadzieja. Uważam, że to z racji natłoku zgłoszeń...nowi "konkursowicze" wyrastają teraz jak grzyby po deszczu. Spróbuj przeczytać ze zrozumieniem, dajmy na to, 50 prac pod rząd. Odechce Ci się poszukiwać pośród nich "perełek".

Napisałaś dokładnie to, co ja myślę. Teraz im prościej, im bardziej chamski rym, tym większa szansa na wygraną. Staram się przerzucić na taki styl, ale kurna ciężko

Mam to samo, czasem jak marudzę,ze tak się staram i nic to odzywa się ktoś, kto pisze coś w stylu "wysyłaj chłam" bo łatwiej wygrać pisząc "jak półgłówek" - a ja kurde nie umiem... jakoś słynne zgłoszenia typu "zapach zmarłego sąsiada" czy "częstochowski żurek" to już dla mnie za dużo, za słabe mam nerwy żeby puszczać takie poematy  emotka  No i może dlatego właśnie dziś postanowiłam zrobić sobie przerwę , bo niedługo każdy dzień będę miała  "Blue" nie tylko Monday ...

to samo dzisiaj pomyślałam emotka .
Jest tu paru(nastu) konkursowiczow, przed którymi chylę czoła. Piszą super, przegrać z nimi nie boli tak bardzo. ostatnio jednak wygrywają takie zgłoszenia, że moje, pisane z sercem i rzadko rymem, widocznie są zbyt dobre.

kiedyś konkursy to była dobra zabawa, teraz jest rywalizacja i kombinacja, kłamanie (ludzie piszą kłamstwa żeby wygrać - a kto tam będzie dochodził czy się zna osobę która wspiera innych) stosowanie zasad typu nie chwal się konkursem to będzie mniejsza konkurencja i większa szansa na wygraną, pisz rymy częstochowskie i różne cenzurarele które wiadomo że podobają się agencjom... Ręce opadają. Albo się człowiek dostosuje albo nic nie wygra i tyle. PS. Ile kosztował ten J.Walkie? Ja w tym udziału nie brałam bo szkoda mi kasy na coś czego nikt u mnie nie pije a wygrać plecak za 5 zł albo smatchwatch który mi do niczego nie potrzebny - nie dla mnie. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6759336 Napisano: 18.01.2021 17:00:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

superloser napisał(a):

W zgloszeniu podajesz numer rachunku  emotka  nim wygrasz 5 zeta

A to łaskawcy! Bo myślałam, że każą opakowanie z parówą odesłać; ale tylko lekko nadgryzioną w ramach testu smaku emotka

i jeszcze trzeba odpowiedź napisać i konkretne kupić, nawet nie wiedziałam że są parówki Biankaemotka Te konkursy z iście "bogatymi nagrodami" zmierzają do upadku Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6759201 Napisano: 18.01.2021 13:04:55 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

domika napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

laureat napisał(a):

Nowa loteria Coccolino  emotka  Kup za 15 zł... wygraj 10...

Najgorsze, że wydali na te misie prawie 100 tysięcy złotych, a można było rozdać 200 x 500 zł emotka  

pewnie ktoś z rodziny organizatora ma firmę z misiami, które nie schodzą. Do niczego taki konkurs.

Niestety znajdą się i tacy co będą grali emotka

zagrają tylko ci, którzy kupują ten płyn....specjalnie dla misia raczej nie kupią (tak mi się wydaje...ale może się zdziwię...)

no zdziwisz się emotka kolorowych misiów jeszcze nie było więc ci co kolekcjonują misie to będą grać o wszystkie trzy kolory i jeszcze płakać tu na forum że jakiegoś koloru nie udaje im się ustrzelić. Dla mnie taka nagroda to dno, wolałabym 10 zł niż misia. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6759192 Napisano: 18.01.2021 12:55:23 w Wkurza mnie...
laureat napisał(a):

Nowa loteria Coccolino  emotka  Kup za 15 zł... wygraj 10...

Najgorsze, że wydali na te misie prawie 100 tysięcy złotych, a można było rozdać 200 x 500 zł emotka  

pewnie ktoś z rodziny organizatora ma firmę z misiami, które nie schodzą. Do niczego taki konkurs. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6759191 Napisano: 18.01.2021 12:51:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

Cały weekend próbowałam, a jak rozwiązali worek z grami, to się spoznilam emotka

no ja tak samo... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6759165 Napisano: 18.01.2021 12:18:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
harnas napisał(a):

już po zabawie

z 20 scrabble poszlo w ciagu 15 minut... Ot sprawiedliwy konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 1 FBanna65

nanajka81

#6759100 Napisano: 18.01.2021 10:25:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
rybairak napisał(a):

Hej,wróciłam do konkursów po 6 latach i...,,,... to nie jest to samo ,ugrać coś graniczy z cudem.Niech ten wątek będzie dla mnie łaskawy i coś się zmieni w moim konkursowym świecie Pozdrawiam wszystkich

przez te 6 lat duuuużo się zmieniło. Teraz trzeba znać zasady wygrywania bo bez nich szanse słabe. Konkursy to już nie jest zabawa tylko rywalizacja, wygra ten kto bardziej kreatywny, pomysłowy albo... normalny. W każdym razie życzę powodzenia!!! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6758924 Napisano: 16.01.2021 17:13:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
titinunu napisał(a):

ivanotta napisał(a):

titinunu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

nataliii napisał(a):

Ktoś pomoże o co chodzi z konkursem:  Konkurs "Spraw aby twój świat był pełen świeżości" ?
W regulaminie niby zapis ,że trzeba sie zarejestrować na everyday i tam puścić zgłoszenie.
A konkurs jest na stronie: https://www.mydzi....pl/discreet-tampax/

Zapewne błąd organizatora. Albo zrobili kopiuj wklej z innego regulaminu albo początkowo chcieli organizować konkurs przez stronę everydayme a potem zmienili z danie i postanowili organizować na mydziewczyny nie zmieniając treści regulaminu. Właściciel obu stron jest ten sam. 

a czy udało się tam komuś zarejestrować?? Bo mnie wywala i nie pozwala mi się zarejestrować emotka  

Mnie nie udało się.

u mnie też bez problemu przeszło. Trzeba ponownie przejść do linku konkursowego po zalogowaniu się. 

U mnie nie wpisuję się data urodzenia. Jak wysyłam zgłoszenie, to nie widzę żadnej informacji o przyjęcie

mnie po prostu nie rejestruje po wpisaniu wszystkiego emotka Za stara jestem czy co? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6758917 Napisano: 16.01.2021 16:56:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

nataliii napisał(a):

Ktoś pomoże o co chodzi z konkursem:  Konkurs "Spraw aby twój świat był pełen świeżości" ?
W regulaminie niby zapis ,że trzeba sie zarejestrować na everyday i tam puścić zgłoszenie.
A konkurs jest na stronie: https://www.mydzi....pl/discreet-tampax/

Zapewne błąd organizatora. Albo zrobili kopiuj wklej z innego regulaminu albo początkowo chcieli organizować konkurs przez stronę everydayme a potem zmienili z danie i postanowili organizować na mydziewczyny nie zmieniając treści regulaminu. Właściciel obu stron jest ten sam. 

a czy udało się tam komuś zarejestrować?? Bo mnie wywala i nie pozwala mi się zarejestrować emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6758772 Napisano: 15.01.2021 16:26:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karkocka napisał(a):

agaolech89 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

czy ktoś dostał maila z mbanku o czapkach o tym że dane nie dotarły mimo że je wysyłał  emotka

Tak ja mam takiego maila a czapka już dawno temu w domu  emotka

Też dostałam takiego maila, czapki brak, a dane na pewno wysłałam

tez dostałam, nie wiem o co chodzi, wygrałam raz czapkę która już dawno w domu a drugiej nie dostałam bo podałam chyba innego maila niż przy zgłoszeniu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6758414 Napisano: 14.01.2021 12:41:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bluza Lech ostatni etap Wyświetl w wątku >>
2 nikos, mili05 0

nanajka81

#6758300 Napisano: 13.01.2021 22:31:01 w Pomocy!!!!
pioge7 napisał(a):

czy coś się stanie jak do paczkomatu włożę paczkę o szerokości nie 38 a 39 cm ?
Nałożą jakąś karę?

kary raczej nie ale będzie ciężko paczkę wydobyć. Gabaryt A mieści max 9 cm. Gabaryt C pewnie też ma jakiś mini plusik centymetrów. wsadzić łatwiej niż wyjąć. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6757922 Napisano: 12.01.2021 19:02:30 w Wkurza mnie...
fiona25 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

fiona25 napisał(a):

Wkurza mnie moja konkursowa niemoc ostatnio...tak sie staram,piszę, klecę, rymuję, żartem rzucę albo i nie i wszystko na nic...Nikomu się to nie podoba , nikt na to uwagi nie zwróci emotka  I pomyśleć,ze nie tak dawno jeszcze wierzyłam,że może kiedyś trafię główną emotka Bramki i loterie już przemilczę.

Muszę Cię pocieszyć! nie jesteś sama emotka . Ja to tłumaczę to tym że jest styczeń. Konkursów mało, konkurencja spora i trudniej się wbić bo zgłoszeń lecą setki czy tysiące na każdy konkurs. Trzeba przeczekać i robić swoje bo w styczniu to każdy chciałby się szybko odbić po świętach.. ale nie zawsze tak się da emotka

Dzięki  emotka Pocieszyłaś mnie , miałam wrażenie ,że tylko ja tak kuleję ostatnio  emotka  Konkurs za konkursem rozwiązany a u mnie jakaś lipa...No i to co piszesz,mało konkursów - jak już coś wyskoczy to albo bramki albo loteria, a każdy wie jak z tym jest. Mam nadzieję,że będzie tak jak piszesz , przeczekamy i do przodu  emotka

dołączam do Was - niemoc twórcza i u mnie. Owszem, jakieś konkursy wygrane już się u mnie pojawiły ale to wszystko to wyniki z konkursów z zeszłego roku. Tak na dobrą sprawę w tym miesiącu jedyne co wygrałam to dwie monety o wartości 15 zł... Dobija mnie kupowanie słodyczy bo chciałam schudnąć a i dzieci też oduczyć obżerania się cukrem a tu same takie słodyczowe konkursy emotka Opieram się im jak mogę ale jako konkursowicz to kusi aby próbować szczęścia szczególnie że co chwila ktoś tu pisze "hurra! piniata". Też chcę się czymś pochwalić a na razie nie za bardzo jest czym. Chyba tylko pudłami bramkowymi emotka   Wyświetl w wątku >>