Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6757879 Napisano: 12.01.2021 16:19:55 w SZUKAM....
misiamarysia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

pioge7 napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

u was też wychodzi że trzeba zapłacić przesyłkę za swetry świąteczne  glade? Bo na stronie jest napisane 0 zł, a przy zamówieniu 9 zł dodają...

tak, też 9zl płaciłam

dziwne. Napisałem do nich emaila, ciekawe czy odpiszą jutro.

To daj znać koniecznie.

nie odpisali nic, niestety

Do mnie też nic, milczą jak grób, chociaż ja od razu w dniu wygranej pytałam o kolejne dostawy swetrów, czy będą we wrześniu, bo te kody mamy do października, a teraz niestety już nie ma rozmiarów. Niestety ignorują.

dlatego my zamówiliśmy koszulki (dopłata 9 zł bo za dwie koszulki 98 zł wyszło). Nie zamierzam takich bonów trzymać i czekać do końca terminu, za jakiś czas może okazać się że sklepu już nie ma albo kody nie działają albo w ogóle towaru nie ma. Co do jakości koszulek to są to zwykłe Fruity czyli najtańsze koszulki na rynku, druk okej choć nie wiem jak się po praniu będzie zachowywał faktem jest że 49 zł to warte nie jest. Może z 25-28 zł.    Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6757660 Napisano: 12.01.2021 09:46:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
lidl a niech Cię! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6757359 Napisano: 11.01.2021 09:42:22 w Zdjęcia naszych wygranych
to co można kupić za bon glade - 2 świąteczne koszulki Fruit. Doplacalam 9 zł.
Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6757058 Napisano: 08.01.2021 18:00:14 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kaka72 napisał(a):

W całej loterii Inpost zarejestrowanych ponad 40 odebranych paczek w tym kilkanaście  w sobotę za które były podwójne losy i nawet klocków nie ma.Coś jest nie halo tylko nie wiem czy ze  mną czy ze Smolarem  emotka ?

u nas też coś koło tylu zgłoszeń i klocków brak... Celowałabym że Smolar nie przepada ani za moim ani za mojego męża numerem telefonu tylko dlaczego skoro u niego prawie nie wygrywamy??? Za to na olx wysyp tych klocków do kupienia... Tylko 200 zł... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6756829 Napisano: 07.01.2021 19:45:40 w Wkurza mnie...
melancholia napisał(a):

Niedawno prąd strasznie podrożał, a teraz znowu podwyżka na wywóz śmieci o ponad 100%... jak płaciliśmy 60 zł, to teraz 128 zł... i to jest ta pomoc Państwa, kiedy wszyscy rządzący mają pretensje, że chcemy pracować i prowadzić biznesy... to ciekawe z czego opłacać te rachunki? Wydałam dzisiaj w sklepie ponad 200 zł i praktycznie nic nie kupiłam. Te ceny mnie przerażają, patrząc na to jak spowalnia gospodarka. Moja sąsiadka, starsza Pani, nie wie, czy starczy jej do końca miesiąca na jedzenie po tych wszystkich podwyżkach. 

wszystko drożeje emotka poczynając od prądu, wody i śmieci na biletach autobusowych, lekarstwach i żarciu kończąc.

A co do tego co mnie wkurza to to że drogie kapcie ortopedyczne, które synek nosi od 4 miesięcy tylko po domu - rozkleiły się i pojechały na reklamację. Drugim - przedszkolnym ortopedycznym - mającym 8 miesięcy - zepsuły się rzepy. (nie kleją) Z żadnych kapci stopa mu nie wyrosła - po prostu drogie, polskie kapcie beznadziejnie zrobione. Nie rozumiem jak można takie dziadostwo produkować emotka   Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6756819 Napisano: 07.01.2021 19:12:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
uleczkaa napisał(a):

Takie piękne opowiadanie do Biedrony wysłałam. Elokwente, zabawne, niekonwencjonalne. I nic. Widocznie przedobrzyłam...

trzeba było byle jakie tak jak ja - pisząc je, śmiałam się sama do siebie że takie rzeczy potrafię wymyślić i byłam na mur beton przekonana że nie wygram. Wzięłam udział żeby sprawdzić swoją kreatywność, jak widać nie była taka zła. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6756806 Napisano: 07.01.2021 18:11:57 w moje dzisiejsze wygrane :)
i jeszcze mąż odkrył 100 z glade, więc będą koszulki. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6756726 Napisano: 07.01.2021 15:05:54 w moje dzisiejsze wygrane :)
berenika2005 napisał(a):

Mam i ja-bon do biedronki na 150zl plus fajniaki

no i jakimś cudem ja też mam a moja historia daleka była do niesamowitej emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6756382 Napisano: 05.01.2021 14:53:15 w Wkurza mnie...
rozczochrana-bobrzyca napisał(a):

patysiaczek napisał(a):

antylopia napisał(a):

magy2020 napisał(a):

mamimamu napisał(a):

Iść po prince polo, do domu przyniesć grześki  emotka  

Iść po gellwe, przynieść delectę

iść po Captain Jack, przynieść Desperados

Chyba byłaś na zakupach z moim mężem emotka

iść po coś i zamiast swojego paragonu wziąć czyjś..  emotka

zobaczyć prince polo i je kupić po czym zapomnieć że paragon jest konkursowy i wywalić go do domowego kosza. Na szczęście przy jedzeniu ciastka mnie olśniło i poszłam go wygrzebać... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6756379 Napisano: 05.01.2021 14:49:10 w Wkurza mnie...
FBbeata7 napisał(a):

Opis paragonu w osiedlowym sklepie: ani słowa Gellwe, kupiłam kwasek cytrynowy tej firmy : opis Przyprawy i cena -1 zł.

w biedronce też mają tak kijowo opisane emotka Wyświetl w wątku >>
1 xxdesiree 0

nanajka81

#6755693 Napisano: 01.01.2021 17:56:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

I nie wiem co robić z tym Schwarzkopf mam jeszcze 1 paragon i nie wiem czy go zgłosić z datą 2 stycznia jak na paragonie mam 1 stycznia datę? Ciekawe czy uznają mi tamta wygraną jak wpisałam 2 stycznia datę. Czekać do poniedziałku czy zagrać? Bo jutro tez pewnie formularz się nie naprawi i nadal będzie 2020 i z 1 stycznia nie przyjmie zgłoszenia. To samo. Smsem jest nie przyjmuje daty 1 styczeń

to dziś gdzieś sklepy były otwarte że masz paragon z 1 stycznia???? Ja myślałam że wszędzie zamknięteemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6755621 Napisano: 01.01.2021 00:43:53 w co chcielibyście wygrać?
od lat walczę o depilator, zmywarkę, fajny aparat fotograficzny, auto i wiadomo, pieniążki. No i niewiele mi z tej walki nie wychodzi bo co roku walczę o to samo. Może 2021 będzie tak dobry że się zlituje i mi coś z tych moich marzeń przyniesie? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6755505 Napisano: 31.12.2020 14:13:09 w Wkurza mnie...
pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ziolko napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Dziś wkurzyła mnie szwagierka która z uśmiechem na twarzy oznajmiła że wpadła na świetny pomysł i jutro, w sylwestra podrzuci nam swojego 6-latka bo oni chcą iść do znajomych. Odmówiłam. Mamy swoje sylwestrowe plany i bynajmniej nie ma w nich miejsca dla kolejnego dziecka, które szybko się nudzi a moje dzieci średnio chcą się z nim bawić.  

Mam nadzieję, że jej to powiedziałaś?  emotka

No oczywiście bo nic mnie tak nie wkurza jak planowanie mi czegokolwiek za plecami - szwagierka zdążyła swojemu synowi powiedzieć że będzie u nas nocował!!! Nie jarzę takich ludzi, nie zapytają i myślą że ja po prostu z otwartymi rękami będę się na wszystko zgadzać po to żeby oni sobie mogli w spokoju sylwka spędzić.

Nie wierzę, że można tak się zachować... mi się to w głowie nie mieści. Co za tupet.  emotka

Wierz mi że też się bardzo zdziwiłam i pół dnia chodziłam wkurzona bo odmawianie mi na ogół nie wychodzi ale w tym wypadku stanowczo powiedziałam "nie". Ale u nich to chyba rodzinne takie podrzucanie dzieci - zawsze do sylwestrów (jedna szwagierka) i właściwie codziennej opieki nad dzieckiem (druga szwagierka) wykorzystują teściową, która nie umie odmówić. Dosłownie męczennica i niewolnik, przy 2-letnim wnuku (łobuz do potęgi entej) którego jej zostawiają na 10-12 godzin dziennie widać iż nerwy jej wysiadają  ale odmówić nie umie i się męczy. W tym roku postanowili mnie wykorzystać - myśleli że chrześniakowi nie odmówię a tu taka niespodzianka... A najlepsze że idą do znajomych którzy również mają dzieci (!!!) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6755502 Napisano: 31.12.2020 14:05:48 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
19,99 od smolara - ale za co to nie mam pojęcia Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6755317 Napisano: 30.12.2020 19:58:50 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Dziś wkurzyła mnie szwagierka która z uśmiechem na twarzy oznajmiła że wpadła na świetny pomysł i jutro, w sylwestra podrzuci nam swojego 6-latka bo oni chcą iść do znajomych. Odmówiłam. Mamy swoje sylwestrowe plany i bynajmniej nie ma w nich miejsca dla kolejnego dziecka, które szybko się nudzi a moje dzieci średnio chcą się z nim bawić.  

Mam nadzieję, że jej to powiedziałaś?  emotka

No oczywiście bo nic mnie tak nie wkurza jak planowanie mi czegokolwiek za plecami - szwagierka zdążyła swojemu synowi powiedzieć że będzie u nas nocował!!! Nie jarzę takich ludzi, nie zapytają i myślą że ja po prostu z otwartymi rękami będę się na wszystko zgadzać po to żeby oni sobie mogli w spokoju sylwka spędzić. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6755205 Napisano: 30.12.2020 12:47:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kurier inpost - walizka Nivea oraz kosmetyki Nivea z kalendarza adwentowego Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6755148 Napisano: 30.12.2020 11:14:42 w Wkurza mnie...
Dziś wkurzyła mnie szwagierka która z uśmiechem na twarzy oznajmiła że wpadła na świetny pomysł i jutro, w sylwestra podrzuci nam swojego 6-latka bo oni chcą iść do znajomych. Odmówiłam. Mamy swoje sylwestrowe plany i bynajmniej nie ma w nich miejsca dla kolejnego dziecka, które szybko się nudzi a moje dzieci średnio chcą się z nim bawić.   Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6755016 Napisano: 29.12.2020 16:52:56 w Nasze wygrane w minionym roku
Ciężko mi podsumować ten rok bo nie zapisuje swoich wygranych aczkolwiek półka ugina się od książek (a kupiłam tylko jedną) u dzieci szafki zapchane planszówkami i klockami, kot ma zapas jedzenia a ja kosmetyków, to czego mi brakowało czyli walizki i słuchawki również są, jakaś kasa mimo iż niedużo też wpadła, nie mogę narzekać choć marzeń o depilatorze, zmywarce i aparacie cyfrowym nie udało się spełnić. No może gdybym sprzedała to co wygrałam to by było ale wciąż łudzę się że uda mi się jakoś zdobyć te trzy rzeczy trochę taniej. Rok był pod wieloma względami ciężki, chciałam znaleźć pracę ale pandemia i dzieci non stop w domu pokrzyżowały mi plany. Za to konkursy na FB uświadomiły mi jak dużo jest konkursowiczów i jak kombinują aby wygrać. Mocno mnie to zraziło i może temu brałam udział tylko w tym co mi pasowało nagrodowo. Już wiem że żeby coś wygrać trzeba mieć niezłą wyobraźnię, umieć kłamać zmyślając odpowiedzi na pytania konkursowe i mieć szczęście. Ciężki ten świat ale nie da się go zostawić i zapomnieć że istnieje. Poza tym co niektórzy ludzie stąd są naprawdę super - dziękuję Wam! Wszystkim życzę wielu fajnych wygranych w nowym roku, zdrowia, szczęścia i wiary że się uda. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6754819 Napisano: 28.12.2020 19:54:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bluza Lech 9 etap Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

nanajka81

#6754673 Napisano: 28.12.2020 11:40:59 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
z kalendarza adwentowego Cat Chow - karma, zabawka interaktywna i miska. Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0