Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6752315 Napisano: 15.12.2020 12:17:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

SC Johnson wysyła maile na raz?

U mnie 10:01

u mnie 10:00 Wyświetl w wątku >>
1 iwona0103 0

nanajka81

#6752311 Napisano: 15.12.2020 12:08:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kiedystobylo napisał(a):

Co z tym Smolarem. Nigdy nic się nie udaje. A tekst był tak autentycznie dobry, że jestem w mocnym szoku, że znowu nic. Konkurencja duża, oczywiście, ale niektórzy po kilka razy wygrywają... Jaki jest ten patent? Humor? Nie. Patos? Nie. Rymy częstochowskie (brrr)? Nie. Pomysł? W żadnym promocyjnym jeszcze pomysł nic mi nie pomógł  emotka

ja też nie wiem co z tym smolarem, na swój numer wygrać nie mogę ale gdy zagrałam na siostrę to jakimś dziwnym trafem się udało. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6752261 Napisano: 15.12.2020 10:09:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
„Święta z rodziną produktów SC Johnson to czysta przyjemność”
u mnie Netflix (dzieci się ucieszą emotka ) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6752220 Napisano: 15.12.2020 07:10:48 w Wkurza mnie...
mama-l-k-m napisał(a):

domika napisał(a):

jokan napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

Wkurza mnie, że 4 latki tak teraz pięknie "rysują", a ja tak nie potrafię emotka

https://www.ikea....oskatt-pub2ff602d0#/

Następna kpina organizatora jakaś emotka

może i praca ładna, ale organizator niestety bez wyobraźni emotka emotka

Konkursy plastyczne w zamyśle dla dzieci są bez sensu. W 90 % rysują za nich rodzice emotka

To samo jest w zdalnej szkole. Prace z plastyki połowie dzieci robią rodzice. Dobrze, że nasza Pani ocenia obiektywnie. 
A pod zdjęciem konkursowym powinien być opis Patryk 14 lat. 

a najgorsze że normalne prace dzieci są bez szans przy takich emotka Dlatego coraz rzadziej namawiam dzieci aby rysowały coś na jakiś konkurs. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6752159 Napisano: 14.12.2020 20:20:51 w Smolar
aurorcia napisał(a):

izak1000 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Smolar wysłał dzisiaj @ o pozytywnej weryfikacji z choinkami - może na dniach wyślą emotka

U mnie póki co nie ma maila z weryfikacją, ale jak będą wysyłali tak jak bony z pełnego koszyka to na Trzech Króli dojdą emotka

Bony z Pełnego koszyka już jadą, dzisiaj mail o nadaniu z DPD

Jadą, ale nie wszystkie, u mnie dziś 2 dotarły, na dwóch @ mam info o nadaniu, a na pozostałych cisza, więc nie wywiązali się z regulaminowego terminu.

maja w regulaminie że do 23go choinki wyślą, też mam maila o pozytywnej weryfikacji. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6751867 Napisano: 14.12.2020 06:58:49 w Żegnamy zmarłych

nanajka81

#6751719 Napisano: 12.12.2020 17:44:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

kaka72 napisał(a):

czy wygrał ktoś w Nutelli zdjęciem,na którym jest "nieświąteczne" opakowanie ?

Ja nie wygrałam takim opakowaniem, choć zdjęcie miałam ładne emotka

rowniez się pod tym podpisuje, ładne zdjęcie ale Nutella na nim nie świąteczna. Brak wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6751601 Napisano: 11.12.2020 20:54:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olabas napisał(a):

Pytanie do tych, co wygrali maszyny chłodzące w Jagerze: co z nimi zrobicie? emotka  Będziecie używać? Koleżanka chciała PS5, wygrała maszynę i totalnie nie wie, co z nią zrobi emotka

będzie jej stała i się kurzyła Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6751579 Napisano: 11.12.2020 19:16:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy ktoś może wie, jakie będą te choinki z EURO? Sztuczne czy w donicy? Może ktoś do nich dzwonił / pisał i pytał?

no wątpie żeby to prawdziwe choinki były. Raczej sztuczne i raczej złożone bo jak to wysyłać po ludziach?

kiedyś na orlenie były do wygrania żywe  w doniczkach z bańkami , łańcuchami , światełkami - nie pamiętam czy to Smolar robił. 

to co jest na zdjęciu nie wygląda na żywą choinkę. I właściwie wątpie że będzie miało to wartość 600 zł. No ale pożyjemy, zobaczymy! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6751540 Napisano: 11.12.2020 16:33:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

Czy ktoś może wie, jakie będą te choinki z EURO? Sztuczne czy w donicy? Może ktoś do nich dzwonił / pisał i pytał?

no wątpie żeby to prawdziwe choinki były. Raczej sztuczne i raczej złożone bo jak to wysyłać po ludziach? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6751534 Napisano: 11.12.2020 16:27:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Delecta doceniła za słodkie życzenia Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6751268 Napisano: 10.12.2020 17:45:24 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bluza z LECHA etap V Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6751266 Napisano: 10.12.2020 17:38:23 w Kalendarze adwentowe 2020
zdolnabestia napisał(a):

Jak Wam idzie w kalendarzach? Wygraliście coś? Gracie w ogóle w któreś? Ja właściwie tylko Sandberg, bo szybko. Szkoda, że nie ma w tym roku Gannet, ci to chociaż sypali dużą ilością nagród każdego dnia.

nic nie wygrałam jeszcze ale w małej ilości kalendarzów biorę udział Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6751157 Napisano: 10.12.2020 12:22:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
A ja na swoj i meża numer - 0 choinek a dla sióstr, które nie są konkursowe ani trochę - 2. Co świetnie pokazuje że u smolara pewne numery telefonów nie mają szans wygrać. Poziom moich zgłoszeń był podobny, wysłałam ich z 15... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6751110 Napisano: 10.12.2020 11:08:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iwona0103 napisał(a):

merveile napisał(a):

Zastanawiam się czy zdarzyła Wam się taka sytuacja, że nie możecie doprosić się wygranej nagrody w konkursie. 
Ja aktualnie mam 2 takie nierozwiązane sprawy - organizator zapewnia, że nagroda została wysłana, ale nie odebrana przeze mnie i wróciła do nadawcy .Łaskawie, wyjątkowo obiecuje ponowną wysyłkę, po czym nic się nie dzieje.
Nagrody są małej wartości, do 200pln, ale są. 
Nie ukrywam, że męczy mnie upominanie się o nie i czuję się jak natręt... emotka

Może poproś o numer przesyłki to będziesz wiedzieć czy rzeczywiście wysłał

Miałam takie jazdy z Magazynem Tesco. Nagrodę którą wygrałam w marcu (wartość 130 zł) przysłali po wielu, wielu bojach w sierpniu. Kilka razy próbowali mi wmówić że ja nie odebrałam przesyłki (bzdura bo mam sąsiadkę na poczcie i ona zawsze mi mówi jak coś leży) potem że podałam zły adres (!!!) potem że kawa jest uszkodzona i czekają na dostawę... Nigdy nie podali żadnego numeru przesyłki świadczącego że niby ją wysłali. Dopiero jak na FB oficjalnie pod ich nowymi postami zaczęłam się ich pytać co z tą nagrodą, że to nieuczciwe itd itp wzięli się do kupy i mi przysłali. Nie czuj się jak natręt tylko walcz, skoro wygrałaś to masz prawo ją otrzymać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6751003 Napisano: 09.12.2020 19:23:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asia575 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

xpac napisał(a):

hmm tak się zastanawiam, nikt nie wygrywa w konkursie "Konkurs "Rodzina Pozytywnie Nakręcona" etapy dzienne" ??
https://www.e-kon...ne.html#.X9DWNNhKhPY
Łącznie 450 laptopów i inne rzeczy, wyniki prawie codziennie, a u nas ani jednego

ja z wyżej wymienionych powodów udziału nie biorę. Obejrzałam część filmików i niektórzy konkursowicze to naprawdę taką biedę mają że uczą się z użyciem telefonu? serio nie mają w tych czasach laptopa ani tableta? nie chce mi się w to wierzyć szczególnie że z nazwisk kojarzę, że sporo wygrywają. No ale może tak jest, nic mi do tego, chcą się pokazać niech się pokazują.

Mam czworkę dzieci na zdalnym nauczaniu i tylko jeden komputer i jeden laptop.Dwójka musi być na telefonach.
Jeśli  jakaś ważna lekcja lub sprawdzian to się zmieniają.Ja osobiście  mam dylemat,bo sprzęt by się przydał ale właśnie to wykorzystanie wizerunku dzieci  i publikacja filmu mnie odstrasza emotka

No ale nie wszyscy mają wszystkie dzieci na zdalnym, akurat to co oglądałam to tam jeden uczeń był a reszta mała więc trochę mnie zdziwiło, że z telefonu ktoś się uczy szczególnie że autorem jest konkursowicz pełną gębą. Za to podobał mi się jeden filmik gdzie 5 dzieci na zdalnym i każde przy kompie i dziewczynka która nie miała się gdzie podziać - z jajem, humorem, bardzo fajny filmik. Ale autora filmiku z konkursów nie znam. Ogólnie publikacja filmu jest trocha obciachowa ale z drugiej strony tam w cholerę innych filmików więc Twój mógłby z czasem "zniknąć" w gąszczu. Tylko to spowiadanie się z sytuacji materialnej jest dla mnie nie na miejscu bo nie wiem kto to czyta. Wg mnie to powinni rozdać te laptopy za nic, pozbierać zgłoszenia i przeanalizaować kto jak ma naprawdę i czy serio potrzebuję i po cichu rozdać a nie pokazywać po internetach jacy są hojni i wspaniali bo "za darmo" rozdają takie fajne laptopy. Teraz tylko śledzić kiedy ktoś wystawi na olx za trochę tańszą cenę. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6750982 Napisano: 09.12.2020 18:06:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
misiamarysia napisał(a):

xpac napisał(a):

hmm tak się zastanawiam, nikt nie wygrywa w konkursie "Konkurs "Rodzina Pozytywnie Nakręcona" etapy dzienne" ??
https://www.e-kon...ne.html#.X9DWNNhKhPY
Łącznie 450 laptopów i inne rzeczy, wyniki prawie codziennie, a u nas ani jednego wpisu emotka

Po dokładnym przeczytaniu regulaminu pewnie się większości/ części osób odechciewa, plus film a nie zdjęcie, co też wymaga więcej pracy, plus jego publikacja i zgoda na udostępnianie wizerunku twoich dzieci, (przy każdym filmie, a jest ich już sporo na stronie, jest imię i nazwisko, a w internecie nic nie ginie, więc może niektóre dzieci już te większe obawiają się, że koledzy zobaczą i wyśmieją, wykorzystają jakoś, a w pewnym wieku to nie jest mile widziane) plus to "opowiadanie się" w formularzach  o sytuacji, sprzęcie w domu, dofinansowaniach na sprzęt, dzieciach itp. Pewnie dlatego niektórzy wolą nie brać udziału. Tak mi się wydaje, ale może jest jakiś inny powód. Mój przynajmniej byłby taki, no ale to mój, każdy inaczej podchodzi do sprawy swojej prywatności. Nie darmo się tu nazywamy misie, pysie, bambisie i inne, żeby potem z imieniem, nazwiskiem pokazywać swój dom i całą rodzinę, no ale ja wspomniałam, każdy inaczej do tego podchodzi i ma do tego prawo. Ja nikogo nie krytykuję, niech każdy gra, jak mu się podoba, o ile nie wstawia plagiatów, kradzionych wizerunków, filmów, to proszę bardzo.  A my sobie pooglądamy, czy ma ładnie i czy już wysprzątane na święta w domu emotka

ja z wyżej wymienionych powodów udziału nie biorę. Obejrzałam część filmików i niektórzy konkursowicze to naprawdę taką biedę mają że uczą się z użyciem telefonu? serio nie mają w tych czasach laptopa ani tableta? nie chce mi się w to wierzyć szczególnie że z nazwisk kojarzę, że sporo wygrywają. No ale może tak jest, nic mi do tego, chcą się pokazać niech się pokazują. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6750790 Napisano: 09.12.2020 07:07:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tutti napisał(a):

jokan napisał(a):

jupiter4 napisał(a):

Co za fatum. Wszystkie konkursy w plecy, no trudno, widać nie umiem spełniać czyichś oczekiwań = pisać pod pracowników agencji... ale żeby nawet jednych klocków na 1000 losowanych nie trafić? Na 8 zgłoszeń w listopadzie?! emotka

mówisz o Inpoście? a co to jest te 8 zgłoszeń na tysiące zgłoszeń z całej Polski?

22 strony laureatów.... A mnie jak zwykle nic ma emotka ... na ok. 30 zgłoszeń? Serio? A ciągle słyszę że ja to mam szczęście...

u nas też dużo zgłoszeń i d*a Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6750709 Napisano: 08.12.2020 19:39:46 w SZUKAM....
nataszka napisał(a):

• Token CSRF jest nieprawidłowy. Proszę spróbować wysłać formularz ponownie.
* Pola wymagane
Takie pole wyskakuje mi w nivea men ?

też mi wyskakiwało, wysłałam więc smsem ale uj i tak nic nie trafiłam Wyświetl w wątku >>
1 nataszka 0

nanajka81

#6750494 Napisano: 08.12.2020 08:35:39 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

babariba napisał(a):

w czwartek - więc termin zachowany
na bliskapaczka mam adnotację o wysłaniu przesyłki i dziś umieszczeniu jej w paczkomacie odbiorcy i jednocześnie informację, że to samo zamówienie jest anulowane z powodu niewysłania...
Nie wiem o co chodzi, a kontakt zerowy... Wisiałam na telefonie z pół godziny i się nie dodzwoniłam, a później pojawiła się informacja, że infolinia nie działa...

Nie dziwi, ze padla  emotka  skoro nie odpiwiadaja za konkretne zapytania tylko odsylaja "na telefon"

ja z przesyłkami olx mialam taki problem że paczka była odebrana a u nich nadal tkwiła że nieodebrana, dopiero mniej więcej po półtora dnia zmieniał się status i mniej więcej w tym samym dniu dostawałam przelew z jakiegoś zagranicznego konta. Myślę że nad tym po prostu nie panują. Paczki za złotówkę to się ludzie rzucili i właśnie są efekty... Wyświetl w wątku >>
0 0