Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6750400 Napisano: 07.12.2020 19:21:45 w Wkurza mnie...
xooxooxoo napisał(a):

OLX mnie wykończy. Do swoich wysyłek dodałam tę przesyłkę, jak była ostatnio w promocji. Nie było żadnego problemu do dwóch ostatnich ogłoszeń, gdzie paczki zostały odebrane, a w moich przysyłkach zniknęła informacja z adnotacją o odbiorze, nie dostałam też żadnego maila, powiadomienia i nie mam dostępu do numeru przewozowego. Szlag mnie trafi zaraz 

pisz do olx przez FB, oni co jakiś czas mają jakieś błędy na tej swojej stronie. A numerów nijak sprawdzić wysyłek nie możesz? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6750228 Napisano: 07.12.2020 11:02:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kukuleczka napisał(a):

Za każdym razem, kiedy biorę udział w biedronkowych konkursach, słyszę w głowie Perfect "Niepokonani"...
I zawsze liczę, że tym razem się uda... naiwna ja

to tak jak ja... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6750187 Napisano: 07.12.2020 09:18:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bramki puuuuuuste a jestem głodna... nagród. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6750175 Napisano: 07.12.2020 07:17:18 w Wkurza mnie...
makaronik napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

grappa25 napisał(a):

kot mi narzygał na paragon Kucharka i pewnie teraz wygram Opla emotka

to trzymam kciuki żeby nie. Ja za to zalalam sobie olejkiem do ciała 3 zgloszone paragony (osiedlowy konkurs, Knorr i delicje) i mogę je sobie wsadzić...

Przypadki chodzą po ludziach.. Ja dziś jeden wyprałem niestety.. 
W sumie jak olejek miał ładny zapach to co tam paragony.. wieczór musiał być udany.. emotka

hahaha nie o taki olejek chodzi hahahahaha a paragony mają takie świetne tłuste plamy... Mam nadzieję że żadnej głównej ani rezerwowej na nie nie trafię... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6750128 Napisano: 06.12.2020 20:48:26 w Wkurza mnie...
grappa25 napisał(a):

kot mi narzygał na paragon Kucharka i pewnie teraz wygram Opla emotka

to trzymam kciuki żeby nie. Ja za to zalalam sobie olejkiem do ciała 3 zgloszone paragony (osiedlowy konkurs, Knorr i delicje) i mogę je sobie wsadzić... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6750124 Napisano: 06.12.2020 20:45:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
makaronik napisał(a):

No mnie też nie idzie najlepiej. Dziś w d..pe Delicje ale Mondeleza nigdy nie lubiłem. Nestle też bywa złośliwe. Mosso to bez komentarza bo to Smolara.  Te zakończone to zabiega o kontrole urzędu skarbowego skąd tyle pieniążków na te paragony wziąłem. Ale dziś 6 grudnia. Mikołaj. Nic nie dostałem, jak zwykle zreszta... no chyba, że opieprz się liczy ...ale
.
pierwszej osobie wysyłam gadżety na mój koszt wysyłki:
-książkę przepisy Nutelli
-fartuszek nutelli
-powerbank mały
-i może coś jeszcze co wygrałem w konkursach
Przedmioty są nowe nawet nie otwierane.
regulamin :
-pod postem piszesz „chce gift”- konieczne !!!
-publikujesz po odbiorze w wygranych i w zdjęcia nagród.
-wygrywa pierwsza osoba spełniająca regulamin.
- nagroda jest tylko jedna i wygrywa pierwszy
-regulamin do d. ale bywają gorsze emotka

Adres wysyłki na PW.

brawo! ️ chętny się znalazł? Ja mam po dziurki w nosie power banków, chyba z 5 wygrałam i każdy inny i każdy nic specjalnego, służą do pożyczania ️ Tobie życzę wielu prezentów pod choinką ️ Wyświetl w wątku >>
1 makaronik 0

nanajka81

#6749963 Napisano: 05.12.2020 15:02:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kameleon1982 napisał(a):

czy jest sens dalej grac i tracic nerwy jesli wygra sie w 1 konkursie na 10 lub 15 w ktorych sie wzieło udział???  emotka
i to zeby jeszcze w tym 1 wygrać coś konkretnego to NIE- tylko nagrody II lub III rzedu o wartosci zazwyczaj około 100zl  emotka
ja wszystko rozumiem, ze konkurencja duza, ze kazdy chce wygrać, ale szczerze to straciłam już wiarę we własne pomysły i mozliwosci  emotka
Kiedys potrafiłam 1 zgłoszeniem wygrać nagrodę główną, teraz rzadko wygrywam chociazby nagrode dodatkową. 
Chyba pora ZREZYGNOWAC i ODEJŚĆ dopoki troche kasy zostało w portfelu, nim wszystko stracę na konkursowe paragony.  emotka
Dziękuję za możliwość publicznego wyżalenia się  emotka
P.S. Na wyniki od Smolara z czekoladowego konkursu i od Albedo z szamponami juz nawet nie czekam - od razu zaklepuję sobie wpis w tym wątku. 

trzeba wierzyć emotka Ja już trochę zmądrzałam i nie kupuję nic na siłę i po to aby mieć szansę. Czasem się zdarzy taki zakup ale już coraz mniej. Kasy szkoda. Konkursowiczów-profesjonalistów jest coraz więcej więc konkurencja straszna, poza tym smutne jest to że grają oni o wszystko to co później po prostu sprzedają a nie że im potrzebne. Pociesza mnie fakt że na większości z tych gadżetów, które wygrali nie zarobią bo po prostu nikt normalny im ich nie odkupi po takich cenach jakie chcą. Świat konkursowy zrobił się bardzo smutny. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6749842 Napisano: 04.12.2020 18:59:11 w Pomocy!!!!
yasemin napisał(a):

Proszę, niech mi ktoś wytłumaczy jak to jest z tym Instagramem. Dopiero zaczynam i może robię coś nie tak. Wstawiłam zdjęcie na konkurs, widzę je u siebie na profilu, ale jak wpisuję hasztag gdzie są zgłoszone prace, to widzę zdjęcia innych ale swojego nie widzę. Wydaje mi się, że wszystko zrobiłam dobrze, dałam hasztagi. Czy to normalne, że swojego zdjęcia nie widzę w ogólnej galerii zdjęć, czy jednak coś jest nie tak? Proszę o pomoc emotka

napewno wszystko jest dobrze tylko żeby swoje zdjecie zobaczyc to posortuj w insta jako najnowsze bo na ogół najpierw wyświetla te najpopularniejsze. Ja insta też słabo ogarniam ale coraz więcej konkursów tam to trzeba się szkolić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6749761 Napisano: 04.12.2020 13:53:54 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Wkurza mnie nowa szata.Nie wiem gdzie wyszukać konkurs.

Można wrócić do starej wersji, ja tak zrobiłam, coś tam na górze kliknęłam.

Dziękuję emotka Już właśnie wróciłam do starej:)

ja w nowej też się nie łapie więc szybko wróciłam do starej wersji Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6749537 Napisano: 03.12.2020 14:46:43 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

Nawet nie wiem czy bardziej to mnie wkurza, bawi czy zalamuje. Kupujaca na allego po 24godzinach zalozyla konflikt z powodu tego, ze nie otrzymala jeszcze przedmiotu emotka Jeszcze bardziej mnie bawi fakt, ze jako rodzaj wysylki wybrala PP (paczke ekonomiczna) - powodzenia z szybkim odbiorem.... Jeszcze nadmienie, ze zastrzeglam sobie w ogloszeniu ze wysylki dokonuje do 3 dni emotka

a mnie wkurza że ludzie licytują i po wygraniu znikają w ogóle nie płacąc. Nawet im nega wystawić nie mogę emotka A sytuacja zdarza się dość często. Po co licytować jak się nie chce kupić? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6749432 Napisano: 03.12.2020 10:09:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
zaczyna mi się ten grudzień podobać: przedwczoraj książka i 100 zł na karcie podarunkowej z lokalnej galerii, dziś 100 do Decathlona za dobre wytypowanie kursu w Alior Bank. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6749107 Napisano: 02.12.2020 08:54:29 w Wkurza mnie...
rare85 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rare85 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Wyniki konkursu. Regulamin: w wiadomosci prywatnej fanpage napisze informacje o odbiorze nagrody. Wyniki: na stronie informacja, ze w danym jednym konkretnym dniu odbior w godzinach od-do. Jak na zlosc mam to popoludnie zapelnione. Jakies 30 km w jedna strone, nagroda 50zl i mam gnac w danym dniu w godzinach od-do. Kiedy 7 godzin z tego czasu spedzam w pracy, bo to dzien roboczy...  emotka  jak juz cos wygram, to jakos pod gorke  emotka

Też mnie to wkurzyło. Tym bardziej, że wygrała też moja mama, jest w grupie ryzyka, a odbiór osobisty, w dobie pandemii i zaleceń "zostań w domu". Jeszcze mi nie odpisali czy ktoś może za kogoś odebrać. 

czyżby konkurs jednej z galerii? Jeżeli tak to polecam aby mama napisała upoważnienie, bez problemu wydają te karty osobom upoważnionym (przynajmniej tak u mnie było rok temu kiedy mąż odbierał) aczkolwiek może Pani ich zapytać priv czy to przejdzie.

Tak, konkurs z galerii. Mama napisze upoważnienie, czy przejdzie nie wiem, na razie nie dostałam odpowiedzi zwrotnej. Czy ksero dowodu trzeba przedstawić? 

Z tego co pamiętam mąż miał tylko upoważnienie i bez problemu mu wydali kartę dla mnie. A oni zawsze mają opóźnienie z odpisywaniem priv więc zapytaj i czekaj na odpowiedź ale jestem pewna że nie będą robić problemów. Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

nanajka81

#6749102 Napisano: 02.12.2020 08:32:11 w Wkurza mnie...
rare85 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Wyniki konkursu. Regulamin: w wiadomosci prywatnej fanpage napisze informacje o odbiorze nagrody. Wyniki: na stronie informacja, ze w danym jednym konkretnym dniu odbior w godzinach od-do. Jak na zlosc mam to popoludnie zapelnione. Jakies 30 km w jedna strone, nagroda 50zl i mam gnac w danym dniu w godzinach od-do. Kiedy 7 godzin z tego czasu spedzam w pracy, bo to dzien roboczy...  emotka  jak juz cos wygram, to jakos pod gorke  emotka

Też mnie to wkurzyło. Tym bardziej, że wygrała też moja mama, jest w grupie ryzyka, a odbiór osobisty, w dobie pandemii i zaleceń "zostań w domu". Jeszcze mi nie odpisali czy ktoś może za kogoś odebrać. 

czyżby konkurs jednej z galerii? Jeżeli tak to polecam aby mama napisała upoważnienie, bez problemu wydają te karty osobom upoważnionym (przynajmniej tak u mnie było rok temu kiedy mąż odbierał) aczkolwiek może Pani ich zapytać priv czy to przejdzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6749062 Napisano: 01.12.2020 22:03:59 w Wkurza mnie...
kukuleczka napisał(a):

A mnie po prostu wkurzają konkursy, w których nagradzane jest zdjęcie.
Wygrywają profesjonaliści albo zawodowi testerzy, którzy opcje instagramowych filtrów i fotoszopowych trików mają w jednym palcu.
Oczywiście, nie wrzucam wszystkich do jednego wora, ale najczęściej wygrywają takie sztuczne, pozowane, wręcz przesadzone zdjęcia.
W szczególnosci jeśli chodzi o konkursy kulinarne. Czasem się zastanawiam czy komisja zastanawiala się czy te danie w ogóle są jadalne? 

Przypominają mi się zawsze kampanie reklamowe np Apartu albo innych marek "z górnej półki", które kompletnie oderwane są od rzeczywistości. Kobiety obwieszone złotem, z perfekcyjnym makijażem, jedzą perfekcyjnie nawinięty makaron na widelec przy stole z dwójką perfekcyjnych dzieci, które grzecznie siedzą i się uśmiechają.
Wiem, ze to są tylko reklamy, ale nie mogę na to patrzeć! 
Tak samo jak na te wyretuszowane i przekoloryzowane zdjęcia konkursowe..

co do Apart zgadzam się️, biorę tam udział ale przy tych wszystkich profesjonalnych zdjęciach, ja ze swoim mało profesjonalnym z kolczykami Apart ginę ehh Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6749060 Napisano: 01.12.2020 22:03:04 w Wkurza mnie...
kukuleczka napisał(a):

A mnie po prostu wkurzają konkursy, w których nagradzane jest zdjęcie.
Wygrywają profesjonaliści albo zawodowi testerzy, którzy opcje instagramowych filtrów i fotoszopowych trików mają w jednym palcu.
Oczywiście, nie wrzucam wszystkich do jednego wora, ale najczęściej wygrywają takie sztuczne, pozowane, wręcz przesadzone zdjęcia.
W szczególnosci jeśli chodzi o konkursy kulinarne. Czasem się zastanawiam czy komisja zastanawiala się czy te danie w ogóle są jadalne? 

Przypominają mi się zawsze kampanie reklamowe np Apartu albo innych marek "z górnej półki", które kompletnie oderwane są od rzeczywistości. Kobiety obwieszone złotem, z perfekcyjnym makijażem, jedzą perfekcyjnie nawinięty makaron na widelec przy stole z dwójką perfekcyjnych dzieci, które grzecznie siedzą i się uśmiechają.
Wiem, ze to są tylko reklamy, ale nie mogę na to patrzeć! 
Tak samo jak na te wyretuszowane i przekoloryzowane zdjęcia konkursowe..

co do Apart zgadzam się️, biorę tam udział ale przy tych wszystkich profesjonalnych zdjęciach, ja ze swoim mało profesjonalnym z kolczykami Apart ginę ehh Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6748769 Napisano: 01.12.2020 10:50:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glamlady88 napisał(a):

deva napisał(a):

Czy w konkursie Lubisiów jak mija sportowy dzień wtrącaliście coś o Lubisiach?

Nie  emotka

a ja tak... I wygrałam tym zgłoszeniem. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6748725 Napisano: 01.12.2020 09:47:49 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
colgate emotka ale czego ja się łudziłam jak w tej %$#*& nigdy nic nie wygrałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

nanajka81

#6748508 Napisano: 30.11.2020 14:41:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Odkrywcy na medal, Lubisie z grami, wchodze na konkurs, a tam wyniki netto w komentarzu, pod linkiem aktualny regulamin, co tu sie dzieje emotka
Zapytac chcialam czy ktos kojarzy czy ma byc rezerwa na gry i kiedy emotka

a mi się wydaje że rezerwa na te gry już dawno była... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6748423 Napisano: 30.11.2020 10:32:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nitka310 napisał(a):

Wpisuje się, ponieważ większość konkursów w których brałam udział będzie rozwiązana w tym tygodniu... A w inne chciałabym zagrać ale jakoś nie mam weny, bramki to już osobna historia... dlatego proszę o naprawdę wielką nagrodę w tym tygodniu emotka

no w sumie to tak jak i ja. Część konkursów się rozwiąże w tym tygodniu ale jakoś hmm nie liczę że mi się cokolwiek uda wygrać. Z Biedronki zawsze nabieram się na kupowanie po czym dopiero po powrocie do domu wychodzi na to że "konkurs bezparagonowy" a ja i tak nie wygrywam. Wyświetl w wątku >>
0 0