Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6748262 Napisano: 29.11.2020 12:03:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ten kto wymyślił bramki niech smaży się w piekle ehh Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6747926 Napisano: 27.11.2020 12:37:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

Zapytanie o loterie nestle platki/batony. Czy jest jakis komunikat, ze paragon byl zgloszony? Chyba zglosilam ponownie jeden, boje sie sprawdzac dalej, zeby nie dublowac zgloszen. emotka

nie ma takiej informacji. Ja sama już się w tych swoich paragonach pogubiłam więc jak już coś wbije to od razu paragon zmienia miejsce zamieszkania i wrzucam go do pudełka z użytymi paragonami. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6747880 Napisano: 27.11.2020 10:04:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Lusette (szło kurierem inpost nadawca dziadek do orzechów) Wyświetl w wątku >>
1 mili05 0

nanajka81

#6747565 Napisano: 26.11.2020 09:59:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

Czy na choinki w eurosklepie można kupić herbatę Lipton lub cif,domestos?-ie mogę teraz sprawdzić proszę o pomoc emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6747274 Napisano: 25.11.2020 11:20:51 w Wkurza mnie...
kukuleczka napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Apel do organizatorów konkursów:
Nie dawajcie nam  badziewno-szajsowatych nagród, które to mogłyby być dodatkiem do zakupu większej ilości produktów np. 10 - ewentualnie.
Nie chcemy łaciatego szmelcu, cheetosowej marnoty czy innej nędzo-tanizny.
Wkurzają mnie takie szkaradzieństwa. Aczkolwiek szanuję tych, którym się to podoba.

Trochę ironia losu bo oraz więcej firm - zarówno spożywczych jak i kosmetycznych robi kampanię lub wprowadza na rynek produkty pod szyldem eko- opakowania z recyklingu, tekturowe opakowania, składniki wegańskie, produkty od lokalnych rolników czyli bez konserwantów itd itd... ale więcej wlaśnie konkursów i akcji gdzie do wygrania jeden wielki szmelc. Po co komu plastikowe okulary, które można złamać jednym palcem lub koszulki Lewandowskiego, który już się trochę "przejadł"?
Rozumiem myślenie agencji, że im więcej nagród tym większe zainteresowanie, ale jak już swiat podobno dąży do zagłady, to po co to jeszcze przyśpieszać...

w pełni się zgadzam z powyższymi wypowiedziami!
A jako że kiedyś pracowałam przy produkcji takich gadżetów to Wam powiem, iż Ci co to zamawiają to chcą aby było jak najtaniej i jak najwięcej a żeby było jak najtaniej to trzeba z Chin większą ilość zamawiać. I potem jest do wygrania mnóstwo szajsu, który się wala po półkach. Zdecydowanie wolę praktyczniejsze rzeczy niż nerki, tandetne bluzy, jakieś łaciate kuferki, kubki, dziadowskie okulary i co to tam jeszcze teraz jest... W Łaciatym lepszą nagrodą byłyby kody na mleko niż to coś. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6746874 Napisano: 24.11.2020 08:46:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
hoł hoł hoł byłam grzeczna, czy jakiś konkurs może się zlitować i mi coś dać w prezencie? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6746755 Napisano: 23.11.2020 18:04:59 w moje dzisiejsze wygrane :)
córka samodzielnie zrobionym teledyskiem z konkursu Barbie, wygrała Barbie. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6746575 Napisano: 23.11.2020 10:50:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

domika napisał(a):

Kochani szukam konkursu ze słodyczami . Odpada Wedel w Leclerc bo nie mam go us siebie blisko.

W naszym mieście jest organizowana zbiórka czekolad i innych  słodyczy dla dzieciaków z Senegalu, które miały do nas przylecieć aby zagrać mecz z miejscową drużyną. 
Zbieraliśmy dla nich na bilety ilipa pandemia pokrzyżowała plany.
Jak wszystko sie skończy to przylecą, ale teraz chcielibyśmy osłodzić im Mikołaja chociaż słodyczami.

A że konkursowicz woli skorzystać i z paragonu i z produktu stąd wiec pytanie emotka

Tic Tac gumy/draze dzieciaki tez lubia, Nestle batoniki  emotka

lusette jeszcze trwa ale juz krotko Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6746555 Napisano: 23.11.2020 10:02:45 w PLAGIATY
delfinka101 napisał(a):

superloser napisał(a):

Nie ma konsekwencji nagradzania oszustow, bo kazde przekazanie nagrody ma zapis, ze laureat jest prawnie odpowiedzialny za wszelkie roszczenia finansowe zwiazane z jego haslem/odpowiedzia/fotka.

Niestety. 

a ktoś to sprawdza? Nie, i dlatego potem na kilkanaście różnych konkursów pojawiają się prawie te same fotki. Do tej pory mam przed oczami lalkę z chrupek która wystartowała i wygrała w kilku konkursach. Różnica polegała na tym że za każdym razem był inny podpis (hochland, sokół, meblik, itepe) ale lalka pieczołowicie ułożona z chrupek cheetos dzielnie trwała. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

nanajka81

#6746441 Napisano: 22.11.2020 13:22:27 w PLAGIATY
superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

picola napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Konkursowyninja natchnął innych... którzy twierdzą, że kopiowanie wierszyków z neta to nic złego i mnóstwo osób tak robi  emotka  gdy się zmieni 2 słowa w wierszyku to silna inspiracja a nie plagiat  emotka emotka

o tym samym pomyślałam jak widziałam dyskusję na fb emotka . Złoto, złoto.. ale przynajmniej wiem czemu w Heinekenie nie wygrywam XD

gdyby się nie pochwaliła czym wygrała nikt by nie wiedział. A konkurs Heinekena jest bezsensu bo tam nie wygrywa się oryginalnością tylko szczęściem i myślę że większość konkursowiczow wysyła tam te same wierszyki którymi wygrali rok, dwa, trzy lata temu. I nimi wygrywają ponownie. I niech nikt mi nie pisze że ten konkurs jest uczciwy i czytają te tysiące tekstów które im tam wysyłają bo w to nie wierzę.

Czyli jeśli ktoś się nie pochwali się kradzionym tekstem to może plagiatować?  emotka  
Podejrzewam, że w Heinekenie nie chodzi o oryginalność, więc tym bardziej po co wysyłać teksty z neta?
Edit: chodzi mi też o komentarze innych typu: silna inspiracja, "kto nie ściągał z neta niech pierwszy rzuci smartfonem" emotka

Podrzućcie link, chętnie poczytam

To już jest indywidualna sprawa, plagiatów będzie coraz więcej tak czy siak. Mi akurat aż tak na wygranej tego piwa nie zależy ale jest tu mnóstwo ludzi, którzy żeby wygrać będą kombinować/plagiatować/wzorować się na innych itepe. Róbta według własnego sumienia.

Wiesz, ze to produkt skierowany pod konkretna grupe ... dlugotrwala z nim przyjazn to uzaleznienie niszczace od srodka.
I przeciez żaden nałóg/choroba nie ma sumienia  emotka   
Koncern inwestuje w tych, co dziecku ze skarbonki wezma, byle sie napic... nie w inteligentow, ktorzy "inteligentnie" kupia cos drozszego.

w dzisiejszych czasach konkursowicze zrobią WSZYSTKO żeby wygrać cokolwiek, czy to piwo czy inne chińskie badziewie, które często potem sprzedają. W większości tego typu konkursów nikt (oprócz oczywiście wygranych) nie ma pojęcia jaki tekst/zdjęcie wygrało więc pewnie plagiatów jest mnóstwo. Ja osobiście nie pije i pić nie będę ale no jak to się mówi "fajnie jest coś wygrać" aczkolwiek nie za wszelką cenę. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6746425 Napisano: 22.11.2020 12:27:58 w PLAGIATY
picola napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Konkursowyninja natchnął innych... którzy twierdzą, że kopiowanie wierszyków z neta to nic złego i mnóstwo osób tak robi  emotka  gdy się zmieni 2 słowa w wierszyku to silna inspiracja a nie plagiat  emotka emotka

o tym samym pomyślałam jak widziałam dyskusję na fb emotka . Złoto, złoto.. ale przynajmniej wiem czemu w Heinekenie nie wygrywam XD

gdyby się nie pochwaliła czym wygrała nikt by nie wiedział. A konkurs Heinekena jest bezsensu bo tam nie wygrywa się oryginalnością tylko szczęściem i myślę że większość konkursowiczow wysyła tam te same wierszyki którymi wygrali rok, dwa, trzy lata temu. I nimi wygrywają ponownie. I niech nikt mi nie pisze że ten konkurs jest uczciwy i czytają te tysiące tekstów które im tam wysyłają bo w to nie wierzę.

Czyli jeśli ktoś się nie pochwali się kradzionym tekstem to może plagiatować?  emotka  
Podejrzewam, że w Heinekenie nie chodzi o oryginalność, więc tym bardziej po co wysyłać teksty z neta?
Edit: chodzi mi też o komentarze innych typu: silna inspiracja, "kto nie ściągał z neta niech pierwszy rzuci smartfonem" emotka

Podrzućcie link, chętnie poczytam

To już jest indywidualna sprawa, plagiatów będzie coraz więcej tak czy siak. Mi akurat aż tak na wygranej tego piwa nie zależy ale jest tu mnóstwo ludzi, którzy żeby wygrać będą kombinować/plagiatować/wzorować się na innych itepe. Róbta według własnego sumienia. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6746420 Napisano: 22.11.2020 12:05:24 w PLAGIATY
ivanotta napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

gdyby się nie pochwaliła czym wygrała nikt by nie wiedział. A konkurs Heinekena jest bezsensu bo tam nie wygrywa się oryginalnością tylko szczęściem i myślę że większość konkursowiczow wysyła tam te same wierszyki którymi wygrali rok, dwa, trzy lata temu. I nimi wygrywają ponownie. I niech nikt mi nie pisze że ten konkurs jest uczciwy i czytają te tysiące tekstów które im tam wysyłają bo w to nie wierzę. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6746394 Napisano: 22.11.2020 09:42:53 w Popraw sobie humor...

nanajka81

#6746296 Napisano: 21.11.2020 13:40:58 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

Wkurza mnie że nasz rząd żyje chyba w innym świecie niż reszta mieszkańców Polski. Absurd goni absurd! Wśród moich znajomych prowadzących własne biznesy  coraz więcej strachu i niepewności o jutro, a rząd ma to w głębokim poważaniu  emotka

rząd można określić jako "Pinokio za pinokiem - mało że mózgi mają z drewna to jeszcze kłamią". Każdy kolejny pomysł ich jest chory. Tak, wierzę że jest korona ale patrząc po statystykach to coraz więcej osób umiera tylko na COVID czyli wg mnie - nieleczone zapalenie płuc. Mam przypadki w rodzinie jak wygląda obecne leczenie, te teleporady, lekarstwa przez telefon - to naprawdę jest g*o warte emotka Wyświetl w wątku >>
1 FBilona 0

nanajka81

#6746295 Napisano: 21.11.2020 13:38:06 w Wkurza mnie...
roksana2802 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Na. OLX można negatywy wystawiać? Nie wiedziałam nawet

"Ocen wspolprace" - jak wejdziesz na profil uzytkownika.

no niestety, ja za kilka transakcji które wg mnie wykonałam wzorowo mam tam tylko ocenę 6.7/10. Nie mam pojęcia co się robi na 10 skoro ceny wysyłek mam takie jak są, szybko odpowiadam, towar jest zgodny z opisem, szybko wysyłam... bezsensu takie wystawianie ocen.

U mnie to samo, ale już wiem dlaczego tak jest... Jest to źle i nieczytelnie skonstruowane. Jak wejdziesz, żeby ocenić kogoś to wyświetla Ci się uśmiechnięta bużka- klikasz ją, myśląc że w ten sposób dobrze oceniasz kogoś... a to oznacza średnio...  tam trzeba suwakiem przesunąć na jeszcze większy uśmiech... ale to nie jest dobrze opisane

AAAA! No patrz, to na to nie wpadłam! I pewnie osoby mnie oceniające też nie. Ale podoba mi się że wprowadzili wysyłkę, przynajmniej cena stabilna a wysyłka prosta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6746281 Napisano: 21.11.2020 12:19:01 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Na. OLX można negatywy wystawiać? Nie wiedziałam nawet

"Ocen wspolprace" - jak wejdziesz na profil uzytkownika.

no niestety, ja za kilka transakcji które wg mnie wykonałam wzorowo mam tam tylko ocenę 6.7/10. Nie mam pojęcia co się robi na 10 skoro ceny wysyłek mam takie jak są, szybko odpowiadam, towar jest zgodny z opisem, szybko wysyłam... bezsensu takie wystawianie ocen. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6745972 Napisano: 20.11.2020 11:22:14 w moje dzisiejsze wygrane :)

nanajka81

#6745963 Napisano: 20.11.2020 11:12:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jowita-sad napisał(a):

Hej, ktoś mi napisze czy n ajedne dane można wygrać więcej niz jeden raz w mBank?? Proszę o odpowiedź ????

regulamin jasno mówi

Każdy Uczestnik może wziąć udział w Konkursie wiele razy, ale dany Uczestnik może otrzymać Nagrodę w Konkursie tylko jeden raz.

A jest ograniczenie na adres... jak juz jestes w regulaminie  emotka   emotka

nie było takiej info emotka

jeden uczestnik może wygrać raz bo ja wygrałam dwa razy czapkę ale doszła tylko jedna więc przypuszczam iż o więcej grać sama nie mogę.

A to nie idzie na paczkomat?

idzie, ale ja podałam dwa razy takie same dane, gdybym na męża napisała no to pewnie by doszło. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6745962 Napisano: 20.11.2020 11:11:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

Ma ktoś wykaz sklepów euro z choinkami? Nie otwiera mi się lista a w google pcha się eurortv emotka

ja nie widziałam żadnej listy sklepów. W regulaminie nie ma nic na ten temat. Wyświetl w wątku >>
0 0