Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6726434 Napisano: 02.09.2020 20:42:18 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dwa dni września, 3 rozwiązane konkursy i 3 wielkie rozczarowania emotka nie wspominając o jakiś 7 pustych bramkach... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6726350 Napisano: 02.09.2020 14:31:14 w Wkurza mnie...
ashanti napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

Wkurza mnie organizacja w szkole... Wczoraj mój pierwszoklasista poszedł do szkoły. Ze mną. Po apelu nauczyciele wyprosili rodziców a dzieci udały się na lekcje. Na apelu powiedzieli, że dzieci odbieramy o 12:40 tym wejściem, którym je przyprowadziliśmy. W e-dzienniku inna godzina... Ok, wyjaśniliśmy sprawę. Ustawiamy się przed wejściem aby odebrać dzieci, woźna mówi, że jednak dzieci wyjdą z drugiej strony. Rodzice idą, wychodzi klasa pierwsza B, wychodzą starsze dzieci. A naszych pierwszaczków jak nie było tak nie ma... Pada deszcz, stoimy 20 minut (przecież nie możemy wejść do szkoły, bo wszyscy na pewno mamy koronawirusa...). W końcu ktoś mówi, że jednak dzieci stoją pod wejściem, którym miały wyjść pierwotnie. Moje dziecko całe zapłakane. Ja od 20 minut wkurzona. On płacze, że mnie nie ma, a ja stałam z drugiej strony szkoły.
W grupie na messenger nauczyciel pisze by przynieść wyprawki, strój na wf itp. Odwożę dziś rano młodego do szkoły, odprowadzam pod drzwi i przekazuje mu wyprawkę większą od niego i worek ze strojem (bo przecież, nie mogę wejść, bo na pewno mam Covid i z resztą i tak wszyscy umrzemy). Syna odbiera ciocia, pytam czy ma bluzę, kurtkę. Ona, ze tak, ma jeszcze jakąś wielką torbę z blokami i worek ze strojem na wf...
Ręce mi opadły. Jutro znów będzie biedny to sam dźwigał ode wejścia do szkoły aż do sali, bo przecież ja matka nie mogę mu pomóc... w końcu na pewno wszyscy rodzice mają covid.... Szaleństwo jakieś

Zgadzam się w zupełności! U nas wczoraj rozpoczęcie roku odbywało się na boisku szkolnym, pierwszaki zmarznięte, nie zobaczyly nawet swojej sali... A to dlatego, że kilka informacji trzeba było przekazać rodzicom, a ci z kolei nie mogą przekraczać progu szkoły, bo przecież są potencjalnymi nosicielami... paranoja! A Jeszcze jedno: na wietrze, przy temp. 15 stopni mogą  sobie dzieci stac godzinę, ale przyjść do szkoły z katarem - to będzie już zbrodnia...

u nas też z wchodzeniem i wychodzeniem syf, jednym wejściem dzieci wchodzą, innym mają wychodzić ale na ten moment jeszcze nie wiadomo czy wyjdą innym czy tym którym wchodziły (córka kończy o 16:15) Nikt im nie mierzy temperatury, w holu do szatni stos rodziców czekających na dzieci, przed szatnią na podwórku - to samo. W klasie ucza się bez maseczek ale już wo WC jak chcą iść to mają zakładać maseczki. Chaos i nędza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6726200 Napisano: 02.09.2020 07:03:28 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
2 września - jest mi smutno bo nagród na horyzoncie i w bramkach brak Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6726128 Napisano: 01.09.2020 19:47:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ditomaso napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

Nagrody w konkursie Tic tac To porazka emotka  

Niby porażka, a będą miały takie branie, że będzie ciężko cokolwiek ugrać. Zobaczysz po wpisach "dzisiaj nic nie wygrałem".  emotka

jaki to konkurs?

loteria: https://www.tictac.com/

czas chyba utworzyć nowy wątek na forum np. " patokonkursy" emotka

haha zgadzam się! kinder, tictac... i pewnie już wkrótce znajdzie się jakiś kolejny z beznadziejnymi nagrodami. Bluzy z TicTac wg mnie są okropne - mało że białe czyli szybko takie nie będą to jeszcze mają na sobie full nadruków reklamowych informujących że to tictak. Mogli zrobić jak lech - małą metkę z boku a nie walić reklamę z każdej możliwej strony. Konkurs w którym udziału brać nie będę. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6726047 Napisano: 01.09.2020 15:20:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
jokan napisał(a):

agaluna napisał(a):

Wrześniu bądź hojny!  emotka

i otwórz jakieś brameczki emotka emotka

dla mnie nadal pozamykane na amen! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6725947 Napisano: 01.09.2020 05:38:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Sierpień był dość biedny dlatego we wrześniu poproszę o nagród wór Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6725863 Napisano: 31.08.2020 19:28:51 w PLAGIATY
mia napisał(a):

Dzięki Wam za te wpisy! emotka
Obejrzałam parę zdjęć emotka , poczytałam sobie historie (lub raczej chistorie) emotka i przerzuciłam konkurs z oznaczenia zielonego na czerwone. A tak bym swój cenny czas marnowała na bezsensowną twórczość... emotka

Szczególnie że tam cały zestaw konkursowych nazwisk z którymi nie da się wygrać a przynajmniej ja z nimi wygrać nie umiem. Wyświetl w wątku >>
1 fiona25 0

nanajka81

#6725834 Napisano: 31.08.2020 17:43:04 w PLAGIATY
A mnie zastanawia konkurs shotenergii.pl i te zdjęcia: Dla mnie to jest ta sama pani tylko na jednym jest brudna a na drugim czysta. A wg podpisów to zupełnie inna osoba z innego miasta. Ktoś mi to może wytłumaczyć? to ten konkurs: https://shotenerg...age=1&type=PHOTO Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6725704 Napisano: 31.08.2020 11:19:10 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
koszulka LECHA projektowana przez Owsiaka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6725058 Napisano: 27.08.2020 14:08:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
delfinka101 napisał(a):

Tak się kończy granie gdy numer paragonu jest niepotrzebny.Po co ja się na to rzucałam.

no to mamy się czym myć emotka Wyświetl w wątku >>
1 ReneK 0

nanajka81

#6725027 Napisano: 27.08.2020 13:11:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Claudia77 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

rare85 napisał(a):

Albedo (Fa), już nie mam na nich pomysłu.

pomysł jak pomysł, ale konkurencja przeogromna ostatnio  emotka . Wakacyjny klimat kompletnie nie sprzyja mojej kreatywności..  emotka

dodałałabym brak nr paragonu - też nie sprzyja....emotka

ja u nich też 0 ️. Dochodzę do wniosku że najlepiej abym przestała zaglądać do wątku "moje dzisiejsze wygrane" bo się tylko dobijam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6724885 Napisano: 26.08.2020 20:09:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
fiona25 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka
co jest niżej dna i 100 metrów mułu?  Bo właśnie tam jestem albo i jeszcze niżej emotka  

Spokojnie. Spójrz jeszcze niżej w dół i mi pomachaj emotka

emotka Pode mną nie widzę, ale widzę że ktoś u góry macha  emotka

To chyba ja  emotka emotka

emotka dołączam do machających! Ja dziś 4 puste bramki zaliczyłam więc tu pasuje! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6724713 Napisano: 26.08.2020 12:54:20 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
grześki mnie pokonały 3-0 dla nich emotka jeszcze pewnie prymat dojdzie i tyle z celowania w bramki. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6724449 Napisano: 25.08.2020 13:29:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
buuuu (grzeski) Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6724124 Napisano: 24.08.2020 11:46:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

nanajka81

#6723940 Napisano: 23.08.2020 19:08:58 w SZUKAM....
kalajf napisał(a):

Na jaki czas obejmowała gwarancja z Tic Tak na aparaty Polaroid, może ktoś wie?Czy była tam karta gwaracyjna?

U mnie gwarancja była na rok (czytałam szczegółowo i pisało że 12 miesięcy) W pudełku znajdowała się karta gwarancyjna z datą od kiedy gwarancja się zaczyna (ja miałam od 25 listopada) Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

nanajka81

#6723709 Napisano: 22.08.2020 07:08:00 w PLAGIATY
gosiak351 napisał(a):

asantesana napisał(a):

A ja się zastanawiam nad sytuacją z trochę innej strony, bo temat plagiatu jest oczywisty, tłumaczenie się żenujące, ale u licha wytłumaczcie mi intencje organizatora. Jak można nagrodzić główną nagrodą nie tylko plagiat (odrobina chęci, żeby to sprawdzić), ale jeszcze zdjęcie nie pokazujące dania + przepis, który na pierwszy rzut oka osoby mającej minimum pojęcia o gotowaniu jest niezjadliwy? Najchętniej przyrządziłabym jury danie z tego przepisu i kazała zjeść. Nie kumam współczesnego świata konkursowego.

ja też, bo pisze uczciwie i poświęcam na to dużo czasu, łapię doły, że jestem taka beznadziejna i nie wygrywam  i nawet nie sprawdzam kto wygral

pamiętam zeszloroczny konkurs Biedronki, pieklam ciasteczka, sernik, robilam sama lukier, nie wychodził mi, by ło tyle tych nagród a ja nic

w Biedronce było też dużo chętnych na nagrody. Niestety nie szło zrozumieć o czym właściwie ma być zdjęcie - z rodziną czy sam sernik? Koleżanka przecudowny sernik zrobiła i też figę wygrała. A co do obecnego plagiatu przepisu to ciekawi mnie tylko jak się to wszystko skończy. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6723646 Napisano: 21.08.2020 18:01:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Winiary - 25 galaretek - I etap Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

nanajka81

#6723633 Napisano: 21.08.2020 17:12:28 w PLAGIATY
superloser napisał(a):

rufus napisał(a):

"Informujemy, że jesteśmy w trakcie rozpatrywania reklamacji, które otrzymaliśmy w związku z przepisem nadesłanych w konkursie „Kulinarny rok z WSP Społem”. Kwestia jest bardzo skomplikowana z puntu widzenia prawnego i wymaga od nas dodatkowych czynności sprawdzających, które obecnie trwają. Niestety wymagają one czasu. Reklamacje zostaną rozpatrzone w terminie podanym w regulaminie, o czym poinformujemy.Zespół MK"

I to bedzie ich ostatni konkurs  emotka

no dokładnie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6723309 Napisano: 20.08.2020 16:24:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
dwaburekoty napisał(a):

Dzisiaj odido spokojnie, prosto, ładnie, lecz bez zbytecznej kombinatoryki typowej dla mnie. jeśli i to nie przyniesie skutku, to kończę przygodę z konkursami

obiecywanki cacanki emotka ciężko skończyć z czymś co jest fajne i ciekawe choć często niesprawiedliwe. Ja wciąż się męczę nad FA przygoda i na razie efektu w postaci wygranej brak emotka Wyświetl w wątku >>