Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7183864 Napisano: 17.06.2024 15:09:56 w Informują
Informują z Konkurs "Grycan. 100% SOK, 100% najlepszego"

Rodzaj powiadomienia: mail 14:49
Dodatkowe informacje:
kosz piknikowy (ale karty na 100 zł też poszły - siostra ma) Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

nanajka81

#7183862 Napisano: 17.06.2024 15:09:09 w moje dzisiejsze wygrane :)
Grycan - kosz piknikowy (mail o 14:49), bony również poszły. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7183721 Napisano: 17.06.2024 07:51:51 w co chcielibyście wygrać?
wsio jedno emotka byleby pożyteczne było emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7183718 Napisano: 17.06.2024 07:49:10 w WC - rozmowy o wszystkim
malgosia74 napisał(a):

Muszę się wywnętrzyć... może mi to jakoś pomoże ...  emotka

Ehh, ostatnio znów podupada mi zdrowie, pasja konkursowania dodaje mi sił i wiary, że będzie (musi być! ) dobrze...
Radość z każdej wygranej rzeczowej czy finansowej podnosi na duchu i wspiera budżet...
Nie narzekam ... Odsyłam tutaj jedynie czarne myśli na koniec długiej kolejki...
No i na dodatek nadszedł czas zmiany pracy... dokładnie po 5 latach ... 
Poniekąd ze względu na zdrowie... 
Od 1 lipca totalne przebranżowienie... 
Masakra jakaś...
Życie toczy się dalej, koko dżambo i do przodu ... jakoś tak powiadają...
Może odnajdę gdzieś to koko .... a dżambo może przyjdzie samo...
ehhh, późno już...emotka

Pocieszę Cię: każdy mniej więcej po 40-tce zaczyna się sypać zdrowotnie - czy fizycznie, czy psychicznie. Oby przetrwać. Żyjemy tylko przez chwilę. Z pracą w dzisiejszych czasach też jest jak jest - jeden pracownik ma robić robotę za 3 a dostaje wypłatę za jednego emotka Życzę Ci powodzenia i dużo siły "na to chamskie życie" jak to kiedyś mówiła moja ś.p. Mama. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7183562 Napisano: 16.06.2024 11:51:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Po30stce napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Jak widać w konkursie Itaki wygrali profesjonalni gracze, którzy się narobili choć nie było to nic specjalnie oryginalnego co by się nie pojawiło w poprzednich latach w innych tego typu konkursach. Amatorzy nie mieli żadnych szans.

Rozumiem, że to komplement dla wygranych prac? Bo chyba nie należysz do amatorów, żeby miało Ci być żal 🥴

to informacja dla tych co myślą że wygrywanie we współczesnych konkursach jest takie proste. Na wysokie nagrody w kreatywnych po prostu trzeba się naprawdę narobić. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7183207 Napisano: 14.06.2024 14:43:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

Kto brał udział w Wielkim Teście Aldi? Do dziś miało być info. Dostaliście wiadomość?

brałam, nic nie dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7183070 Napisano: 14.06.2024 10:07:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak widać w konkursie Itaki wygrali profesjonalni gracze, którzy się narobili choć nie było to nic specjalnie oryginalnego co by się nie pojawiło w poprzednich latach w innych tego typu konkursach. Amatorzy nie mieli żadnych szans. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7182924 Napisano: 13.06.2024 16:32:21 w Czy informują/ informowali?

nanajka81

#7182806 Napisano: 13.06.2024 13:09:33 w moje dzisiejsze wygrane :)
Czerwiec rozpoczęty - 500 z Prince Polo.emotka mail: 12:10 - chyba pierwszy dzień (albo jeden z ostatnich bo wysłałam w sumie 2 zgłoszenia) Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7182795 Napisano: 13.06.2024 12:51:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kto wygrał skutera! halo! przyznawać się! Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7182414 Napisano: 12.06.2024 11:56:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mampytanie napisał(a):

cytriss19 napisał(a):

mampytanie napisał(a):

OK, mam screena z konkursu Heinz, że miał być zestaw żeliwnych patelni (jest to opisane, że żeliwnych), a przyszly jakieś teflonowe…. Czy myślicie, że reklamacją coś zdziała się?

też się nad tym zastanawiałam... Ogólnie jak zobaczyłam tę małą paczkę to myślałam, że jest jedna i się wkurzyłam. Są trzy ale rzeczywiście nie żeliwne. Szkoda, że w Regulaminie nie było podane nic więcej - ani firmy, ani wartości. Jednak żeliwne to żeliwne

A masz zapis z regulaminu? W regulaminie było, że żeliwne? Bo ja mam zrzut ekranu patelni ze zdjęcia i tam jest napisane „zestaw żeliwnych patelni i sosów Heinz”

możecie wrzucić zdjęcie tych patelni? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7182396 Napisano: 12.06.2024 11:24:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
Olej Polski z ukraińskiego rzepaku i puszka Coli... Czyli gratisy z Biedronki... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7182158 Napisano: 11.06.2024 12:35:07 w SZUKAM....
rare85 napisał(a):

Czy te vouchery 300 zł z Activii do Diagnostyki są na konkretny pakiet? Czy można sobie wybrać dowolne badania do tej kwoty?

to mi przysłał kolega który wygrał
Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

nanajka81

#7182156 Napisano: 11.06.2024 12:31:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
atyde25 napisał(a):

Niby nic ale puszka coca-coli zero z shakomatu Biedry.Całe 3,29 zeta oszczędności.

u męża pastella Lisnera emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7182062 Napisano: 11.06.2024 07:31:39 w Wkurza mnie...
mampytanie napisał(a):

Ok, w to nie wątpię. A co do AI, to nie wiem, jak to jest z „kreatywnością”, bo nie korzystałam ani razu z tego typu narzędzi. 
Czasem są konkursy, gdzie można przeczytać nagrodzone prace (rzadko, ale coś tam 1-3 razy w roku się pojawia). O ile te za główną nagrodę są zazwyczaj świetne, o tyle wiele z owych prac jest słabych, bez polotu, pozbawione stylistyki, interpunkcji, ba, nawet z błędami, a są nagradzane. Owszem, jury wybiera, co wedle nich jest kreatywne, oryginalne itp., także nie ma co o tym dyskutować emotka

Polecam poczytanie sobie odpowiedzi w konkursach które są na FB. Większość odpowiedz to odgrzewane kotlety, które pojawiły się już xx razy na przełomie kilku lat nawet w niezmienionej formie - pasowały do pytania to proszę bardzo, oto odpowiedź. Często te same odpowiedzi/zdjęcia nagradzane były kilka razy (w różnych konkursach) Czy są kreatywne? Może były za pierwszym razem, jak czytam je po raz kolejny i kolejny i widzę że znowu nagrodzone to odechciewa się brać udział ale wiadomo że organizatorzy nie czytają odpowiedzi od konkurencji i sobie wybierają to co im się wydaje kreatywne. A ile kłamstwa i fantazji jest w tych odpowiedziach - wszystko po to aby zachwycić i przyciągnąć wzrok organizatora. Do tej pory śmieszy mnie jedna Pani, która bierze udział w imieniu swoim, swojej mamy i swojego ojca. Znaczy ona pisze ale niby oni biorą udział ze swoich profili. I już się zdarzyło że cała trójka wygrała... Albo czasami wygra jedno z nich albo drugie. Tak więc konkurencja jest olbrzymia i trafić w gusta organizatora jest naprawdę ciężko. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7182060 Napisano: 11.06.2024 07:15:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
11 czerwca - nagród ni widu ni słychu... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7181810 Napisano: 10.06.2024 12:38:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

Emememe napisał(a):

olunka napisał(a):

nikt nie dostał dzisiaj zestawu Kubota?  bo nie wiem czy takie sa te bluzy czy reklamować emotka

U siostry też jest taka przetarta, więc chyba taki był zamysł 🤔

dzięki emotka

a możecie zdjęcie tej wygranej pokazać? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7180883 Napisano: 06.06.2024 12:58:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Nanajka81: Ta agencja potrafi rozwiązać konkurs w listopadzie, gdy zgłoszenia były do początku lipca  emotka
Bardzo miła pani zawsze prosi, by spróbować paragon jeszcze znaleźć, bo ona wie, że to już trochę czasu minęło...  emotka
Tempo mają jakie mają, ale gdy mnie raz dłużej w Polsce nie było, powiedzieli, że mogą czekać na paragon do miesiąca. Im się nigdy z niczym nie śpieszy.

To po co tracą czas na pisanie regulaminu skoro i tak im się nie śpieszy? Jest regulamin, jest konkretna data... Gdyby każdy organizator tak organizował konkursy to nikt by w tych konkursach udziału nie brał. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7180763 Napisano: 06.06.2024 09:01:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Luiza12 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Cześć, czy były wyniki tego konkursu Słodka Wiosna Intermarche https://www.e-kon...ka-wiosna-intemarche ?
To jest w ogóle jeszcze realne, że oni ten konkurs rozstrzygną? Czy agencja już zwinęła się razem z nagrodami?emotka

Rozwiążą. Mają szybkość żółwia, ale póki co nie kradną.

Hmm, ten konkurs się skończył już tak dawno, że to chyba niemożliwe by tyle to trwało, ktoś miał może jakiś kontakt z agencją w tej sprawie? Oni jeszcze istnieją?emotka

Komisja Konkursowa najpóźniej do dnia 05.04.2024 roku dokona weryfikacji, czy numery paragonów w
Zgłoszeniach nie powtarzają się oraz dokona wyboru 33 Laureatów Konkursu, którzy otrzymają Nagrodę.

Nie brałam w tym udziału ale z regulaminu wynika że konkurs dawno rozwiązany... Może nagrody po rodzinie porozdawali skoro nikt z konkursowiczów się nie chwalił wygraną... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7180534 Napisano: 05.06.2024 12:10:38 w Czy informują/ informowali?
agakaz2 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

atlantydek napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Blikomania ostatnio informuje czy nie?
Może miał ktoś ostatnio info?

Cisza od 3 tygodni. Może urlop/choroba wysyłacza

napisałam meila do Organizatora blika i columbit

Columbit widzę że smsy wysyła a blikomania na moje pytanie czy na bieżąco informują odpisali

Dzień dobry,Zwycięzcy informowani są mailowo oraz telefonicznie.   PozdrawiamyZespół BLIKOMANII

Więc wychodzi na to że nikt się nie chwali... Szkoda, mi to już się tym blikiem płacić nie chce. 3 razy widziałam siebie na ich listach i ani razu to nie byłam ja... Wyświetl w wątku >>
0 0