Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6701516 Napisano: 07.05.2020 10:26:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mstelmas11 napisał(a):

a jak ktoś wygrał wcześniej w tym KAKTUSIE,zanim strona staneła, to wklepywał dane  z paragonu,, czy wystarczy sam patyczek?

kod z patyczka. Przynajmniej ja patrzyłam co trzeba i tylko widziałam że kod się wpisuje. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6701322 Napisano: 06.05.2020 13:52:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
misiamarysia napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Pogoda za oknem naprawdę do d....
Nawet nie chce mi się zebrać do kupy.
Jeżyki dały czapkę (dobra na tę słotę),
Góralki po raz kolejny zmieszały mnie z błotem!
W nowych konkach lipa, nigdzie mi nie idzie,
A świat pogrążony ciągle jest w COVIDzie....

I nawet nie czujesz, jak dobrze rymujesz emotka

pod tym co napisałaś się podpisuje.... Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6701297 Napisano: 06.05.2020 12:49:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

patyk napisał(a):

jokan napisał(a):

wyniki Góralków juz są.....mam wrażenie, że oni ciągle to samo lubią....rowery, kosmos, łodki, kołko i krzyzyk, gra w klasy, etc..... emotka emotka

I zdjęcia na których jest cała instalacja ułożona z Góralków które najpewniej przyjechały w plecaku jako wygrana z poprzednich tygodni  emotka

a zdjecia Kołko i Krzyzyk i Gra w klasy to jedna rodzinka (nawizsko na W.), tak mi sie wydaje....ech, szkoda, nie wiem, czy mam ochote jeszcze w to sie bawic emotka

ja już spasowałam... Góralki to jakieś losowanie w którym nie mam szczęścia. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6701294 Napisano: 06.05.2020 12:45:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
się marzył depilator i niestety w marzeniach pozostał emotka coraz bardziej mnie to wszystko dobija... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6701227 Napisano: 06.05.2020 07:46:33 w Wkurza mnie...
sasaaabp napisał(a):

Inaczej kupić świadomie produkt przeterminowany i z odpowiednią obniżoną ceną, a inaczej, gdy w domu dowiadujesz sie, że w cenie pewnie 100 % kupiłeś przeterminowaną rzecz emotka Także nie dziwię się, że wkurzyło to osobę, która o tym napisała

no dokładnie teraz będę musiała więcej czasu w sklepie spędzać żeby sprawdzać czy termin ważności jest prawidłowy bo skoro dwa razy się nacięłam to pewnie więcej takich produktów tam jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6701178 Napisano: 05.05.2020 19:39:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
maryam napisał(a):

mrmax napisał(a):

superloser napisał(a):

titinunu napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

nataliii napisał(a):

A co z kaktusem?:) ktoś wogole wygral cokolwiek tam?

ktoś na fejsie pod postem tego całego kaktusa pisał wczoraj że wygrał 40 zł... Niewiem ile w tym prawdy bo z informacji wszelakich wynika że strona im tak działa że nie działa więc niewiem czy to nie jakaś podpucha była...

ale dzisiaj skasowali tą wiadomość,bo nie widzę

Server padl  emotka

kropka bordo jak zwykle osiąga szczyty swoich możliwości i staje na czubku amatorszczyzny emotka

Tym razem tak się zabezpieczyli, że nic nie wygramy w tych bramkach emotka

a to kropka bordo? No to przestałam się dziwić emotka A tak się głupia łudziłam że przecież tyle do wygrania to z choć raz powinno się coś trafić... A na razie mnie trafiło bo kupiłam lody zgodne z plakatem tyle że nie zauważyłam że nie pisze na nich shake a bez tego napisu to lód jest bez kodu. 6 zł w plecy... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6701146 Napisano: 05.05.2020 17:18:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nataliii napisał(a):

anaesth napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

nataliii napisał(a):

syla napisał(a):

Kiedyś potrafiłam wycieczki wygrywać a teraz nawet głupiej czapki z jeżyków nie ma...  emotka

Może losowo wybrali te 1000 osób?
Ciekawe czy naprawdę to przeczytali. 

albo dla pierwszych 1000 ktorzy zgłoszenia przysłali... Ja słałam zaraz na początku konkursu, mąż na końcu - ja mam, on nie.

Mąż wysłał w ostatnim dniu wieczorem i wygrał czapkę... A ja dzień wcześniej i nie mam nic, a wysłałam przemyślaną, długą rymowankę emotka

W takim razie wiem,że nic nie wiem! Ale ja chciałam tą czapkę emotka  

wiesz co, póki te czapki nie dotarły to nie ma czego żałować. One wcale ciekawie na zdjęciu nie wyglądają i znając obecnie wartość takich gadżetów to nie będzie to nic co z dumą się na głowie będzie nosić. Zobaczysz, na olx bedzie wysyp tych czapek na sprzedaż emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6701133 Napisano: 05.05.2020 16:56:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
nataliii napisał(a):

syla napisał(a):

Kiedyś potrafiłam wycieczki wygrywać a teraz nawet głupiej czapki z jeżyków nie ma...  emotka

Może losowo wybrali te 1000 osób?
Ciekawe czy naprawdę to przeczytali. 

albo dla pierwszych 1000 ktorzy zgłoszenia przysłali... Ja słałam zaraz na początku konkursu, mąż na końcu - ja mam, on nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6701122 Napisano: 05.05.2020 16:36:08 w Dyskusje o wynikach konkursu
nataliii napisał(a):

A co z kaktusem?:) ktoś wogole wygral cokolwiek tam?

ktoś na fejsie pod postem tego całego kaktusa pisał wczoraj że wygrał 40 zł... Niewiem ile w tym prawdy bo z informacji wszelakich wynika że strona im tak działa że nie działa więc niewiem czy to nie jakaś podpucha była... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6701090 Napisano: 05.05.2020 15:54:02 w moje dzisiejsze wygrane :)
rogala napisał(a):

Czapka jezyki emotka

też mam Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6701088 Napisano: 05.05.2020 15:46:22 w Informują
Informują z Konkurs "Jeżyki #uwielbiamJe!"

Rodzaj powiadomienia: mail
Dodatkowe informacje:
nagroda III stopnia czapka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6701086 Napisano: 05.05.2020 15:42:45 w Wkurza mnie...
wqrza mnie że sklep w którym robię zakupy wystawia na półkę przeterminowane produkty a ja dopiero w trakcie ich spożywania zauważam że produkt jest 2-3 miesiące po terminie.. już zjadłam tak baton Wawela (termin do stycznia) i wypiłam oshee (termin do lutego) oba produkty kupione kilka dni temu... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6701075 Napisano: 05.05.2020 14:35:12 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Tymbark wybrane sklepy - 50 zł wygrana dawno temu... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6700955 Napisano: 05.05.2020 07:18:26 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

aempe napisał(a):

superloser napisał(a):

aempe napisał(a):

kupiłem w Lidlu 2x kaktus shake - bez kodów na patyczkach emotka

Jaka data?

chociaz kurcze, na opakowaniu nie bylo napisane "shake". Poza tym identyczne opakowanie jak to zielone "shake"...

jakos nikt nie chwali sie wygranymi w Kaktusach
Jakas masakra w tych bramkach, gdzie dzienne nagrody w setkach sztuk.
Ps. Nie sa takie zle te lody emotka

taaa ja też takie kupiłam, identyczne jak na plakacie ale bez napisu, kodu brak. Takie nie biorą udziału w konkursie. Drogie były bo 2.90 ale choć dobre. Tyle że wqrzylam się że to nie te konkursowe Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6700905 Napisano: 04.05.2020 19:56:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

ja np wygrałam kartę w lokalnym konkursie i została ona dopiero aktywowana jak napisałam do tych co mi ją wysłali że doszła i oni dopiero wtedy środki przelali. Gdybym nie napisała to bym miała aktywowaną z pinem i 0 na koncie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6700831 Napisano: 04.05.2020 15:04:36 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Claudia77 napisał(a):

Prymat 3:0

u mnie 1:0 dla Prymata emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6700616 Napisano: 03.05.2020 10:57:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
yreks napisał(a):

To ja wspomnę jeszcze o kamisie. Standardowo pudło. Ale dziwi fakt ze od 1.5 miesiaca trwa loteria, niby 9 bramek dziennie a na forum 1 lub dwa wpisy. 

kamis to porażka - już z 5 paragonów wbiłam (3 na samym początku loterii) i du...pa Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6700498 Napisano: 02.05.2020 09:40:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
magdalena-chili napisał(a):

rene napisał(a):

5 PUDEŁ Z ŻYWCA Z RANA SMAKUJE JAK NIESWIEZA SMIETANA emotka ....
Wąteczku czekam na Oficjalne Rozpoczecie MAJA emotka

ech, odnoszę wrażenie, że można było utrafić (a i tak "ochłap") w Żywcu przez pierwsze 2 dni, teraz jest jakaś masakra, nawet tych mizernych 10pln. 

srednio, przez pierwsze dwa dni na 10 kodow dwie zniżki. rok temu przez te pierwsze dwa dni miałam 2*30 i 3*10 na jakieś 15 kodów Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6700453 Napisano: 01.05.2020 19:44:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

veldominik napisał(a):

Co z tym hochlandem gdzie bylo 5 jeepów do wygrania????

jakies wyniki juz sa czy co

Chyba do wczoraj mieli być poinformowani laureaci.

z tego co wiem z losowania nagród dodatkowych wyniki były - kilka dni temu na forum na fb widziałam że ktoś się chwalił. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6700430 Napisano: 01.05.2020 16:50:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tytomaszszczescie napisał(a):

ananaska napisał(a):

tytomaszszczescie napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pikawka napisał(a):

ananaska napisał(a):

Czekam na kreatywny fotograficzny konkurs z mnóstwem atrakcyjnych i cennych nagród! emotka Do tego z komisją konkursową, która wybierze fajne/ciekawe/oryginalne zdjęcia, które nie jest plagiatem i powstało specjalnie pod ten konkurs emotka

Ja również  emotka

o ja też bym tak chciała!

Piszemy jakąś zbiorową petycję do agencji? emotka

Z chęcią! Miło by było w końcu wziąć udział w jakimś sensownym konkursie (nie takim z nagrodami dziennymi, bo moim zdaniem może być krzywdzący). Chciałabym zawalczyć o jakąś wycieczkę, sprzęt AGD lub elektronikę emotka

Podpisuję się ręką prawą i ręką lewą
Oby tylko było ZERO BRAMEK

niestety bez bramek się nie obejdzie bo już Nestle - bramki na horyzoncie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0