Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#6654253 Napisano: 05.11.2019 08:33:14 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie gang Słodziaków - córka sobie wymyśliła pszczołę i od miesiąca noszę w torebce wyklejony album na pszczołę a tych nigdzie nie ma ;( Durna, głupia akcja emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0

nanajka81

#6653988 Napisano: 04.11.2019 13:08:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mstelmas11 napisał(a):

Czy z DANIO będzie jakieś dodatkowe losowanie tych Głodów? czy można już wyrzucić paragony?

z tego co wiem (głód mi odpisał na FB kiedyś tam dawno temu) - nie będzie żadnego dodatkowego losowania. Ja paragony wywalałam od razu po wzięciu udziału. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6653982 Napisano: 04.11.2019 12:42:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Hej listopadzie, zamawiam wór prezentów z konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6653941 Napisano: 04.11.2019 10:07:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

kreatia napisał(a):

to raczej konkurs dla ekspedientek, niż ludu.
może ktoś dodać? 

dokładnie.....

Niestety sporo loterii i konkursów można nazwać że są dla ekspedientek. Wszystkie w których nie są potrzebne opakowania a tylko rachunki. 

https://ztroskiogwiazde.pl/ranking/   pierwszy dzień konkursu i już ktoś ma 44 gwiazdki? boże... Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nanajka81

#6653676 Napisano: 02.11.2019 19:46:46 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

nowy konkurs Nestle - odpaliłam i z wielkim opóźnieniem odwracały mi się te memory emotka Nie czytałam regulaminu ale wygląda mi to podobnie do konkursu CAREX w którym wygrywają roboty emotka

to loteria. te memory chyba żadnego wpływu nie ma na nagrodę-stanowi tylko przejście do kolejnego etapu podania swoich danych osobowych.

Ach... Dzięki za odpowiedź bo siedzę mocno wkurzona na to że mi to układanie mega słabo poszło emotka Już mi lepiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6653671 Napisano: 02.11.2019 19:30:20 w Wkurza mnie...
nowy konkurs Nestle - odpaliłam i z wielkim opóźnieniem odwracały mi się te memory emotka Nie czytałam regulaminu ale wygląda mi to podobnie do konkursu CAREX w którym wygrywają roboty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6653313 Napisano: 31.10.2019 19:45:49 w Dziś cieszę się z.....
glena napisał(a):

glena napisał(a):

Dziś mija drugi rok odkąd rzuciłam palenie - to moja najdłuższa przerwa.
A dodatkowo cieszy mnie, że z tej okazji dostałam prezent od mojego dziesięcioletniego Syna - książkę Jamiego Oliviera, którą kupił za własne pieniądze, przemycił do domu, schował i wręczył mi dzisiaj pękając z dumy. Ja pękłam ze wzruszenia.

A dziś bardzo się cieszę bo i do końca trzeciego roku dociągnęłam emotka  choć śnią mi się czasem papierosy...

Trzymam kciuki abyś nie wróciła do tego chorego nałogu. Szkoda zdrowia i pieniędzy na to gó..... Powodzenia! Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6653265 Napisano: 31.10.2019 17:43:56 w moje dzisiejsze wygrane :)
pink086 napisał(a):

plecak Samsonite z bohaterami Toy Story  emotka - email 15 minut temu

no i ja mam też emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6653096 Napisano: 31.10.2019 10:59:12 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kurde jakie to nic jest denerwujące emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6652827 Napisano: 30.10.2019 14:47:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
misiapysiamisia napisał(a):

Tic Tac znów nic a ja tak bardzo chce wygrać dla siebie .... nie na sprzedaż.

Ja też chce dla siebie a od samego początku nic się nie udało emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6652703 Napisano: 30.10.2019 11:39:39 w co chcielibyście wygrać?
rufus napisał(a):

Dzisiaj konsole.  emotka

ja też to chcę ale im bardziej chcę tym bardziej nie wygrywam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6652609 Napisano: 30.10.2019 07:11:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Tic Tac zlituj się... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6652169 Napisano: 28.10.2019 16:54:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mama-l-k-m napisał(a):

eh październik - w tym tygodniu poproszę o jakąś dobrą nagrodę aby miło zakończyć miesiąc emotka

też bym chciała a tu żadnych wygranych na horyzoncie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6652118 Napisano: 28.10.2019 15:02:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś może wie jak wygląda gwarancja z nagrodami od BIC? Chodzi mi o zegarek Garreta z ich ostatniego konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6652076 Napisano: 28.10.2019 12:36:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
truskaweczka123 napisał(a):

xpac napisał(a):

https://bawsieklockami.pl/

Czy ktoś tutaj z was gra? Udaje wam się? 

.... Wiem że to bramki i ja szczęścia w bramkach nigdy nie miałam... Wysłałam 5 paragonów z mini zestawami  i same pudła

Ale te wyniki to jakieś dziwne emotka

Widziałem jakiś czas temu wpis w MDW, u mnie na jakieś 15 zgłoszeń jedno wielkie zeroooo emotka  grałem o losowych porach 

Ehhh a ja myślalam że mam dużo pudel emotka

ponawiam emotka czy udaje się Wam wygrywać w tej loterii? czy nie gracie?

raz zagralam, nie wygrałam, koniec bajki i marzeń o darmowych klockach lego emotka Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6652074 Napisano: 28.10.2019 12:35:08 w Wkurza mnie...
inter81 napisał(a):

e-e napisał(a):

inter81 napisał(a):

haha chciałem "wygrać" bluze snickers w zapodaj snickersa , żeby mieć co w robocie nosić , więcej szmat do rozdania jak uczestników ale i tak dali tylko wybranym napisałem im żeby se ją wsadzili i zwrócili mi 7 zeta za te batony bo tylko cukru sie niepotrzebnie nażarłem

ooo właśnie patrzę, faktycznie nie trzymają się regulaminu(to mnie wkurza) miało być 100 na etap. Odpisali coś? emotka  

nie nic złodzieje musze robić w starej poszarpanej

a czy zgłoszenia posłaliście wg regulaminu? Czyli " Zrób kreatywne zdjęcie z dowolnym batonem Snickers, i pokaż, jak ktoś z Twojej ekipy zachowuje się kiedy jest głodny, a następnie opublikuj fotkę na Instagramie z hashtagiem #ZAPODAJSNICKERSA i oznacz osobę, którą naśladujesz". Wiele osób nie oznaczyło tej osoby. Wszystkie te które miały oznaczenia dostały nagrodę (przynajmniej z pierwszego etapu bo jego prześledziłam) Wyświetl w wątku >>
1 atka7 0

nanajka81

#6651599 Napisano: 25.10.2019 16:34:57 w Zdjęcia naszych wygranych
majonez napisał(a):

Ma ktoś największego Głoda? Do mnie przychodzą tylko Głodzinka, Głodrórznik i Mały Głód

Proszę o foto największego, albo całego kompletu żeby zobaczyć czy jest DUŻY w porównaniu do reszty  emotka

Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#6651521 Napisano: 25.10.2019 12:45:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sks900 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Kilka lat temu jakoś inaczej wszystkie te konkursy wyglądały, była mniejsza konkurencja, nie było bramek, wydaje mi się że konkursy były bardziej wartościowe w sensie "zrób coś fajnego", obecnie wszystko polega głównie na szczęściu i kupowaniu coraz większej ilości produktu konkursowego.  

Konkurs i loteria to nie to samo. Każdy może sobie znaleźć coś dla siebie. Nie ma przymusu uczestniczyć w czymś, co się nam nie podoba.

no jasne, przymusu nie ma z tym że porażająca jest ilość konkursów które polegają na szczęściu i kupowaniu. Mało jest konkursów gdzie nic nie trzeba kupić a można wygrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#6651459 Napisano: 25.10.2019 10:53:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

faworek napisał(a):

asantesana napisał(a):

izkak napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Konkursowicze. Plaga, czy błogosławieństwo?https://veneo.pl/...y-blogoslawienstwo  emotka

"Jak zatem traktować konkursowiczów? Nagradzać, ale tylko w ostateczności! emotka
No tak. Przecież nagradzamy osoby, a nie najlepsze odpowiedzi/hasła reklamowe/zdjęcia/grafiki/filmy itd.  emotka
Ciekawe czy jak w Veneo dają podwyżki to też tylko nowym pracownikom, no bo wiadomo... "Przemo, ty już kiedyś dostałeś".  emotka

Konta, nazwiska, adresy e-mail, a nawet awatary krążą po profilach marek, powtarzając się w bazach zgłoszeń kolejnych konkursów.
A tu Pan przyznaje, ze jego firma ma w nosie RODO emotka

Mam dla nich złotą receptę.
Niech kupią sobie koło i jeb ną się w czoło, ewentualnie blaszkę, a wtedy w czaszkę  emotka  
Stosować w takich skrajnych przypadkach 3x dziennie. Lek nierefundowany, więc muszą najpierw sami wygrać we własnym konkursie, żeby go opłacić. 
Dziękuję,

Ale widzicie, że to artykuł sprzed kilku lat. I pani pisze w nim o konkursach na lajki? Pomijam formę w jakiej to robi, ale ten artykuł jest nie bardzo aktualny i myślę, że nie bardzo nas dotyczy emotka I RODO też wtedy nie było emotka Poza tym, co ma RODO do tego, ze ktoś zauważa, że te same osoby biorą udział w konkursach na różnych profilach?

może i artykuł stary ale powiedziałabym że dość dobrze obrazuje i obecne czasy. Przecież w dużej większości konkursowicze grają po to aby sprzedać. Jak raz wygrają to się nie zatrzymują tylko grają dalej (->patrz tic tac, danonki, carex itepe) a potem handlują. Zwykły konsument tak naprawdę ma coraz mniej szans na wygranie - jeden serek czy jedne tic taki tylko szczęściarzowi dadzą nagrodę, normalnie trzeba tego nakupować od groma aby wygrać (a i to nie zawsze). Powiedziałabym że zapanowała pewnego typu łapczywość (bez obrazy bo nie zamierzam nikogo obrażać) bo na ogół jak się raz wygra a można wygrać więcej to gra się dalej bo co by nie? Wiem jak wygrać to czemu mam sobie szansę zabierać, innym się nie udaje cóż, peszek. Kilka lat temu jakoś inaczej wszystkie te konkursy wyglądały, była mniejsza konkurencja, nie było bramek, wydaje mi się że konkursy były bardziej wartościowe w sensie "zrób coś fajnego", obecnie wszystko polega głównie na szczęściu i kupowaniu coraz większej ilości produktu konkursowego.   Wyświetl w wątku >>
1 Cytrusek 0

nanajka81

#6651406 Napisano: 25.10.2019 07:07:05 w Wkurza mnie...
zielonooka85 napisał(a):

No jak już jesteśmy przy kurtkach.. to mnie wkurza, że moja teściowa jak już tylko pierwszy podmuch zimniejszego wiatru poczuje, gotowa biec do sklepu i kupować dzieciom kurtki i buty zimowe. Wyżej piszecie, że to rola rodzica - i się z tym zgadzam! Odnoszę jakieś wrażenie, że nawet swojego dziecka nie mogę sama ubrać. I później słuchanie narzekania 1) że my tacy biedni pieniędzy nie mamy 2) że tyle butów na korytarzu stoi, tyle ubrań.. etc. Nożesz.. A inna sprawa, że różnych kurtek mamy całe pudło, bo dostaliśmy po starszych dzieciakach z rodziny. Po co mnożyć te rzeczy? 
I jeszcze gadanie pod nosem, że w tych butach zimowych, które ja kupuję wstyd iść z dzieckiem do kościoła. No tak.. bo stawiam na funkcjonalność, a nie wygląd (mieszkamy na zadupiu gdzie zimą jest dużo śniegu, błoto, mokro; a dzieci nawet jak będzie jedna kałuża w promieniu kilometra, to się w nią wpakują emotka  )

Kurcze chciałabym żeby mi teściowa kupiła coś pożytecznego dla dzieci emotka Dla syna mam ubranka po 3 starszych siostrzeńcach to można przebierać ale dla córki muszę wszystko kupować sama, czasami siostra coś kupi ale na ogół wszystko kupuje ja sama. Na święta wolałabym dostać dla niej ciuchy a nie jakieś głupie zabawki którymi się nie bawi. A tu to jakieś dziwne książeczki do kolorowania dostają, to misie, to za mały t-shirt bo nikt nie wpadnie na pomysl zeby mnie zapytać jaki rozmiar ciuchów jej kupuje a jezeli mówię że już 140/146 to jest to kwitowane "Niemożliwe, dziewczynki w jej wieku noszą 134, ty kupujesz ze duze ubrania i za duże buty". A mam kupować za małe? Ja również stawiam na funkcjonalność a nie wygląd emotka Wyświetl w wątku >>