Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7316100 Napisano: 24.11.2025 12:39:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tosiaczek777 napisał(a):

Czy teraz trwa jakaś konkursowa posucha? W wakacje było mnóstwo konkursów, a teraz czekam na wyniki Kimoco, Nivea, so!flow, No i fairy of everydayme, ale to jeszcze miesiąc. W czym obecnie bierzecie udział? Oprócz loterii

Carrefour - Beskidzkie, Intermarche - Pudliszki. Koniec, nic więcej ciekawego dla siebie nie znalazłam. Wszystkie paragony ogarnięte. Jak na to że zaraz święta to wszelkich ciekawych konkursów jak na lekarstwo. Same badziewne nagrody albo loterie w których wybitnie nie mam szczęścia. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7315695 Napisano: 21.11.2025 20:01:18 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
Mam do sprzedania nową, nie używaną bluzę z LECHa damską w rozmiarze S. Trzymałam dla córki a gdy właśnie się okazało że na nią pasuje to córka stwierdziła że jest okropna i ona jej nigdy nie włoży. Każdy z konkursowiczów wie że bluzy z LECHa to obecnie unikat, jakościowo są świetne. Możliwa wymiana ale tylko za mopa z VILEDy Pro, którego nie udało mi się wygrać emotka Wymiary: szerokość pod pachami - 48 cm, długość 66 cm. Wyświetl w wątku >>
1 burza64 0

nanajka81

#7315576 Napisano: 21.11.2025 13:01:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonooka85 napisał(a):

BingoJa napisał(a):

elemelex napisał(a):

Od takiego konkursu zaczęła się moja przygoda z konkursami. Jeden paragon, sensodyna z promocji w rossmanie za 9,99 i główna wygrana voucher do Apple Store na 5k 🤯 Nie wiem jaka była konkurencja, ale przy tak tanim produkcie i ciekawej nagrodzie, zapewne spora.

Czyli to jednak nie był konkurs widmo emotka  Na pewno było dużo zgłoszeń, bo duzo ludzi wchodzi do appki robiąc zakupy i znajdzie info o konkursie.

To nie był konkurs wiadomo, bo też miałam jakąś nagrodę, ale on nie wszystkim się pokazywał, bo był od jakiegoś wieku. Coś tam było w regulaminie, że chyba od 25 lat...

Co nie zmienia faktu że było do wygrania 500 kart a na forum o wygranej napisało 10 czy 11 osób (i obecnie ta 1 z główną) Jest to dziwne bo jak są konkursy w których jest mniejsza ilość nagród (intermarche) to dużo więcej osób pisze na forum że wygrało. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7315572 Napisano: 21.11.2025 12:52:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

sarmaj5182 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ostatnio zastanawiałem się ile może średnio brać osób w takich konkursach z niskim progiem wejścia (tani zakup) i nie wiem, wyobrażałem sobie, że może KILKASET maksymalnie, ale na podstawie tego konkursu widzę, że moja wyobraźnia nie jest wystarczająco bujna emotka  Prawie 2.000 zgłoszeń, bardzo mnie ciekawi ile jest w innych konkursach, gdzie do wygrania są bardziej wartościowe nagrody. Macie jakieś przykłady? Chcę się pocieszyć, że nie wygrywam zbyt często emotka emotka

https://www.zlapprzerwe.pl/

Pracownik mojego męża , wygrał Campera z Neboa w konkursie Rossman . Było 4 tys paragonów w losowaniu z tego co mówił . A produkty do kupienia nie jakieś super tanie

Szalone liczby emotka  

W loterii Nav (piwo Peroni) było ponad 10 tys zgłoszen. 
Nadal jestem w szoku, że trafilo na mnie...

No i mam kolejny przykład, 180 nagród w Ley Develey i niestety pudło, to ciekawe ile osób tam mogło wysłać... :x

Na pewno dużo. Akurat produkty develey są dobre i nie szkoda wydać na nie 10 zł x razy. Konkurs też trwał dość długo. W międzyczasie był też konkurs "Halloween z Develey" w Lidl więc pewnie można było zgłosić jeden paragon na dwa konkursy. Mnie też olali ale zdziwiona nie jestem, to Smolar a z nim mam raz na wozie raz w nawozie. Mówi się trudno, żyje się dalej. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7315531 Napisano: 21.11.2025 11:07:03 w Wkurza mnie...
rudzixon napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Wkurza mnie, że brakuje fajnych konkursów promocyjnych  emotka  Kiedyś o tej porze były już pochowane prezenty świąteczne a teraz nawet bonów jak na lekarstwo   :/

Podpisuje się pod tym. Straszna bida z nędzą  emotka

Dokładnie. Nie ma w co grać. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7315500 Napisano: 21.11.2025 09:17:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jestemnowa napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kochani, pytanie z ciekawości o Wasze doświadczenia. Zorientowałam się dziś, że w loterii Balcerzaka można wygrać maksymalnie dwie nagrody natychmiastowe, co za tym idzie, dziś wyczerpałam limit emotka  
i co dalej? Gracie nadal w takich loteriach z nadzieją na główną?
z tego co wiem podobna sytuacja jest w konkursie Doliny Dobra. Jeden uczestnik może wygrać jedną śniadaniówkę... i mam ją. A co jeśli marzę o kuchni za 30 tysięcy? Piszecie dalej takie zgłoszenia? Podzielcie się proszę, jestem bardzo ciekawa emotka

Myślę ,że przy takiej nagrodzie jak śniadaniówka , jeśli marzysz o kuchni to nie szkoda będzie jej stracić . Wkurzają mnie te limity na osobę bo ja nie mam na kogo grać 🫤 i tak np . w obsypsieprezentami wyczerpałam już limit a chce 50 k wygrać 😎  i tu szkoda mi wygrywać 500 bo przepadają . Monster Dino już 3 bony mi przepadną bo tak chcę ten fotel 😅

Bardzo dobrze że są te limity bo dzięki temu inni z mniejszą ilością szczęścia mają szansę coś ugrać. A co do głównej... Czasami wystarczy kilka zgłoszeń aby ją wygrać i wcale nie trzeba kupować nie wiadomo ile. No chyba że w tych konkursach o których piszecie wygrywają Ci co wyślą najwięcej zgłoszeń? (jak w smsowych konkursach dlalejdis - wygrywają Ci co wyślą najwięcej smsów) Wyświetl w wątku >>
4 MDL, Agnes, ZetZ, Ferdia 0

nanajka81

#7315481 Napisano: 21.11.2025 07:24:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szalcial napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ostatnio zastanawiałem się ile może średnio brać osób w takich konkursach z niskim progiem wejścia (tani zakup) i nie wiem, wyobrażałem sobie, że może KILKASET maksymalnie, ale na podstawie tego konkursu widzę, że moja wyobraźnia nie jest wystarczająco bujna emotka  Prawie 2.000 zgłoszeń, bardzo mnie ciekawi ile jest w innych konkursach, gdzie do wygrania są bardziej wartościowe nagrody. Macie jakieś przykłady? Chcę się pocieszyć, że nie wygrywam zbyt często emotka emotka

https://www.zlapprzerwe.pl/

https://konkursneboa.smolar.pl/regulaminy/Lista%20nagrod.pdf

Tutaj na przykład ponad 11 000 zgłoszeń 😁

skąd wiadomo że 11 tys? 

A co do konkursów to wszystko zależy co trzeba kupić, za ile, gdzie oraz ile jest nagród bo jakie to już jeden kit - czy to skarpetki czy klapki to i tak konkurs jest oblegany. Akurat w kit kat nie dziwię się że tyle zgłoszeń. Zakup nie jest za tani (bodajże 7,20) ale ludzie powygrywali bony do Żabki to wydają. Poza tym nie trzeba za bardzo nic robić tylko napisać czatowi AI co ma wygenerować i w sumie tyle. Pewnie komisja ma swoje wytyczne co do wyboru wygranych (słowa klucze?) i tym się będą posiłkować bo te prace to są coraz dziwniejsze i wydaje mi się iż powtarzające się. Co do wygrywania wartościowszych rzeczy to na to się trzeba narobić bardziej, często wydać więcej no i zabłysnąć odpowiedzią. Ja w kit-kat też wzięłam udział ale tylko dlatego że byłam w żabce i miałam natchnienie aby spróbować, na ogół konkursy z Żabki omijam szerokim łukiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7315409 Napisano: 20.11.2025 19:30:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalina590 napisał(a):

A propos Rossmanna, czy ktoś sprawdzał na kasie do kiedy są ważne karty 300zł z Pantene?

nie sprawdzam, wydaję na bieżąco. Zresztą hm to da się sprawdzić? Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7315126 Napisano: 20.11.2025 08:40:49 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
M_M napisał(a):

Co wozi GLS z Albedo?

hm może coś z intermarche np z tego konkursu: https://www.e-kon...rzataj-inteligentnie

Aczkolwiek ja na razie nic nie mam (wygrałam bon) Wyświetl w wątku >>
1 M_M 0

nanajka81

#7314932 Napisano: 19.11.2025 14:26:47 w Zapowiedzi konkursów
andii napisał(a):

Od 27.11

a rok temu nie było czegoś podobnego u nich do wygrania? Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

nanajka81

#7314924 Napisano: 19.11.2025 14:04:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
FBmagdalena17 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

radziosny napisał(a):

as32572 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

assal napisał(a):

Wyskoczył mi właśnie nowy konkurs w misji w Rossmannie. Tym razem 1000  bonów... po 20 zł emotka
Kup 3 produkty Cillit, napisz tekst...
Skoro ludzie o takie nagrody się biją, to po co dawać coś lepszego? 
I tak to sami grający rynek psują. A na forum zaraz będzie narzekanie, że się nie udało komuś emotka

Deklaruje, ze nie bede brała udziału. To powinno być w ramach promocji CASHBACK a nie 'konkursu'. Żenada, tak jak i z tą pianą

Żenada z pianą a wpisów w MDW pełno kto złotówkę zdobył. To też pieniądz wiadomo, ale po co w takim razie dawać lepsze nagrody skoro taki sam efekt można opędzić niższym kosztem?

Też mnie to kłuło w oczy, ja rozumiem, że należy się cieszyć z małych rzeczy, ale bez przesady. Później wypatruję czy były wyniki z innych konkursów i wszędzie te złotówki.. jeszcze niektórzy piszą po nocach je zbierali emotka

Ja pochwaliłam się tylko efektem końcowym żebrania u Rossmanna. I nie wstawałam specjalnie żeby losować - mam kota a kto ma kota ten wie że przy kocie w nocy się wstaje. Sam konkurs to wg mnie była żenada a ludzie zbierali bo grosz do grosza... Co do Cilit to wydaj 39 zł, poświęć czas na napisanie odpowiedzi której nie czytają żeby może zyskać 20 zł... Nie idę w to.

Dla mnie to już jest dno dna. A takich konkursów jest coraz więcej. Ludzie graja, jak napisaliście wyżej i rynek psuja. Akcja z pianą pokazała jakie jest zainteresowanie. w tej cenie można kupić inne tańsze, albo lepsze produkty. Uważam że lepiej poświęcić czas i pieniądze na jakiś inny konkurs, dopracować zgłoszenie.

Tak, to jest dno dna szczególnie w Rossmannie i ich wspaniałych konkursach z laureatami widmo. Piana przynajmniej była za darmo więc jak się wylosował los to człowiek już tylko machał ręką. Gorzej gdy trzeba inwestować kupę kasy w marne produkty, poświęcać czas na tekst a w zamian może wygrać (albo i nie) marną nagrodę. Apeluję aby każdy mądry konkursowicz omijał konkurs z Cilitem szerokim łukiem. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

nanajka81

#7314902 Napisano: 19.11.2025 13:11:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sloma_i_buty napisał(a):

Cilit Bang to chyba moje największe rozczarowanie w kwestiach czyszczenia. Drogie produkty, które nie działają. Może się to w ogóle nie sprzedaje?
To źle o nas świadczy, że walczymy o te 20 zł wydając 30, bo to już krok do hazardu

Dużo wymagań (39 zł + odpowiedź) marna nagroda i to w konkursie Rossmanna w którym prawie w każdym ich konkursie jest szczątkowa ilość laureatów z forum. Nikt mądry w to nie pójdzie. Wyświetl w wątku >>
2 domiqa, mia 0

nanajka81

#7314872 Napisano: 19.11.2025 12:27:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
radziosny napisał(a):

as32572 napisał(a):

yaagatka napisał(a):

assal napisał(a):

Wyskoczył mi właśnie nowy konkurs w misji w Rossmannie. Tym razem 1000  bonów... po 20 zł emotka
Kup 3 produkty Cillit, napisz tekst...
Skoro ludzie o takie nagrody się biją, to po co dawać coś lepszego? 
I tak to sami grający rynek psują. A na forum zaraz będzie narzekanie, że się nie udało komuś emotka

Deklaruje, ze nie bede brała udziału. To powinno być w ramach promocji CASHBACK a nie 'konkursu'. Żenada, tak jak i z tą pianą

Żenada z pianą a wpisów w MDW pełno kto złotówkę zdobył. To też pieniądz wiadomo, ale po co w takim razie dawać lepsze nagrody skoro taki sam efekt można opędzić niższym kosztem?

Też mnie to kłuło w oczy, ja rozumiem, że należy się cieszyć z małych rzeczy, ale bez przesady. Później wypatruję czy były wyniki z innych konkursów i wszędzie te złotówki.. jeszcze niektórzy piszą po nocach je zbierali emotka

Ja pochwaliłam się tylko efektem końcowym żebrania u Rossmanna. I nie wstawałam specjalnie żeby losować - mam kota a kto ma kota ten wie że przy kocie w nocy się wstaje. Sam konkurs to wg mnie była żenada a ludzie zbierali bo grosz do grosza... Co do Cilit to wydaj 39 zł, poświęć czas na napisanie odpowiedzi której nie czytają żeby może zyskać 20 zł... Nie idę w to. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7314812 Napisano: 19.11.2025 10:03:35 w Smolar
zezowaty_kot napisał(a):

Uriel2000 napisał(a):

Czy wiadomo po jakim czasie otrzymuje się wygraną (bon) od Smolar? Jest to moja pierwsza wygrana, a już wkracza 3 tydzień po wypełnieniu oświadczenia z konkursu. Mieli zweryfikować zgodność i cisza

U nich długo się czeka na nagrody   emotka

W większości konkursów dość długo czeka się na nagrody. Przykład? Palmolive i Carrefour. Konkurs trwał od końca lipca do początku września. 19 września było powiadomienie o wygranej, dziś po 2 miesiącach mają dojść kosmetyki... Ja często zapominam że coś wygrałam a potem przychodzi nagroda i mam olśnienie. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7314734 Napisano: 18.11.2025 20:03:34 w Co można dostać gratis?
Justintime napisał(a):

titinunu napisał(a):

Justintime napisał(a):

pioge7 napisał(a):

29renata napisał(a):

A co się dzieje z https://mojcashback.pl/    ? U mnie jest to nieaktywne (zaczernione).

one w zeszłym tygodniu były, takie zworty. W tym nie wiadomo co się stało... może już koniec...

Data jest 17.11-23.11 ale ja juz z tym odpuscilam bo ciagle mialam odrzucane zgloszenia „zastrzezenia co do autentycznosci zgloszenia”

Mnie jeden paragon uznali na 10 zł, a następny odrzucili .I w tym tygodniu chciałam dokupić i 20 zł wypłacić

Mi na szczescie udalo sie czesc wyplacic w zeszlym tygodniu. Sama wyplata to bez problemu i na drugi dzien na koncie.

U mnie też były "zastrzeżenia co do autentyczności zgłoszenia" więc odechciało mi się zbierania tej marnej kasy. W poprzedniej edycji też z dnia na dzień zakończyli akcje. Co do wypłat to ja niestety się u nich naczekałam - za każdym razem (czyli całe 2 razy) tydzień na "akceptację zgłoszenia" a potem kilka dni i dopiero kasa przychodziła. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7314732 Napisano: 18.11.2025 19:59:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Justintime napisał(a):

taak napisał(a):

Justintime napisał(a):

sergrazyna napisał(a):

https://swiatecznemisie.pl kolejny bieda konkurs świąteczny emotka

I jeszcz zrob fotke 🤢 rok temu byl identyczny

W zeszłym roku były chociaż jeszcze bony do Carrefour, teraz to w ogóle porażka 😅

W kaufladzie troche lepiej, ale misiek chyba ten sam co tutaj

w zeszłym roku w tym z C4 były sweterki do wygrania. Wiem bo mam jeden emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7314506 Napisano: 18.11.2025 08:17:55 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
agunia666 napisał(a):

Logaris to pewnie zestaw kosmetyków z konkursu Palmolive.

o możliwe bo też mam i też na to czekam Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7314461 Napisano: 17.11.2025 20:33:27 w SZUKAM....
ktosiek1 napisał(a):

aniaaa131 napisał(a):

Czy ktoś płacił w Rossmanie wygranym voucherem z listeerine na 15 zl

Tak bez problemu. Ja na samo obsłudze i jeszcze połączyłam z voucherem z everydayme

dokładnie ja to samo. Fajne te ich vouchery, bez problemowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7314071 Napisano: 16.11.2025 11:19:08 w moje dzisiejsze wygrane :)
BAR napisał(a):

Piana końcowy wynik 39 zł

Mam taki sam. Żebranie po nocach co denerwowało mnie strasznie. Ci co żebrali za dnia jak moja córka wynik 5 zł... Wyświetl w wątku >>