Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika nanajka81

nanajka81

#7340987 Napisano: 09.03.2026 12:28:49 w Żabka
pikawka napisał(a):

darq1991 napisał(a):

To dziś chyba 7Days&Milka z Żabki uraczą nas wynikami chyba?

Mam taką nadzieję emotka

nie liczę na nic, z braku pomysłów napisałam tam byle co byle by było Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7340942 Napisano: 09.03.2026 09:09:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
makra napisał(a):

karoxxa napisał(a):

Agnes napisał(a):

makra napisał(a):

Ciekawe co zrobią z tymi reklamacjami routines. Ja jestem podwójnie zla. Kupiłam ich żele do twarzy ale to jak one mi podrażniają skórę to porażka. Nie pamiętam czy kiedykolwiek jakiś żel robił mi takie coś z twarzą.

Ja im napisałam kilka niemiłych komentarzy i dostałam oznakę zapowiadającego się lidera ...tak mnie to rozbawiło

Padłam z tego lidera 😂

Nie ważne co piszesz ważne,że piszesz. emotka  pewnie poczekają i sprawa ucichnie.

Niestety też mi się wydaje, że totalnie oleją to wszystko i więcej konkursów robić nie będą. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7340872 Napisano: 08.03.2026 17:43:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niewyspanamama napisał(a):

Yolobolo napisał(a):

Wam też zniknęło wyzwanie nivea z apki rossmana ??? Kupilam produkt i nie mam jak zagrać...

u mnie na początku go nie było, później przez chwilę był to zdążyłem wziąć udział ale znów go nie ma emotka

Jaja jakieś z tą apką....non stop to samo emotka

czyli nie wiadomo czy konkurs w ogóle jest/był/będzie. Ja już z konkursów rossmanowskich się wyleczyłam. Jedynie jakie akceptuję to takie które są na osobnej stronie a nie w aplikacji rossmanna. (np. everydayme) Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

nanajka81

#7340849 Napisano: 08.03.2026 16:04:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Wam też zniknęło wyzwanie nivea z apki rossmana ??? Kupilam produkt i nie mam jak zagrać...

a co to za konkurs? Ja w ogóle go nie miałam w aplilkacji... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7340833 Napisano: 08.03.2026 14:43:34 w WC - rozmowy o wszystkim
StaryJunior napisał(a):

rufus napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Brzuch mnie boli a wypiłam wczoraj tylko 2 Żubry i boję się posłać ,że nie wygram emotka  Niedobre jest to piwo nawet z dużą ilością syropu malinowego emotka

A ja wolę nie grać niż kupować takie badziewie i się nim albo kogoś katować.

Ja wpadłem jeszcze na inny pomysł. emotka
Po większym zaopatrzeniu w biedronce zrobiłem sobie kilku kilometrowy spacer przez parki i inne miejsca odwiedzane przez rożnych jegomości i zostawiałem niespodzianki w postaci czteropaków. emotka
Idąc kolejnego dnia tą samą drogą w koszu zauwazylem zieloną folijke w jednym z koszy, wiec myśle ze prawdziwi smakołysze tego trunku byli zadowoleni.. emotka emotka emotka

A kaucja dla innych "szczesliwcow" emotka

Mnie nie stać na takie szaleństwo  emotka Jest tak cholernie drogo a nigdy nie ma się pewności że się wygra niestety. Wyświetl w wątku >>
1 alexmusic 0

nanajka81

#7340815 Napisano: 08.03.2026 13:02:05 w WC - rozmowy o wszystkim
atyde25 napisał(a):

Brzuch mnie boli a wypiłam wczoraj tylko 2 Żubry i boję się posłać ,że nie wygram emotka  Niedobre jest to piwo nawet z dużą ilością syropu malinowego emotka

A ja wolę nie grać niż kupować takie badziewie i się nim albo kogoś katować. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7340778 Napisano: 08.03.2026 09:54:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Dwa paragony i zero prezentów na dzień kobiet  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7340510 Napisano: 06.03.2026 18:42:16 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Maria napisał(a):

Czy wysyłali już Soplice z FB za ostatni etap. Moze ktoś wie kiedy wyślą nagrody.

Też czekam.
I na box z pudliszek również.... Wyświetl w wątku >>
1 Maria 0

nanajka81

#7340453 Napisano: 06.03.2026 14:58:56 w Czy informują/ informowali?
8igora9 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Bonduelle za 1 etap nie powinni informować do dzisiaj?

1 etap chyba nie było info o konkursie na forum, w mediach też się nie reklamowali, zaczęli dopiero od 2 tygodnia. 1 etap był dla wybranych i szczęściarzy, którzy zauważyli info na promocyjnych opakowaniach.

Faktycznie mój błąd. Wysłałam zgłoszenie po tym jak konkurs pojawił się w bazie, czyli to był już drugi etap. W takim razie czekamy 😉

Tak jak wszysycy emotka
Może jakimś cudem nie mieli zgłoszeń w 1 etapie i będzie więcej nagród w 2, oby!

Ci z pierwszego i tak się nie pochwalą jakby tu byli bo grozi im karniak ale ktoś wiedział na pewno.

Skąd ktoś miałby wiedzieć o tym pierwszym etapie? Nigdzie nie było informacji. Ani w sklepie, ani w socjalach Biedronki ani firmy Bonduelle. Gdyby to jeszcze organizowała jakaś większa agencja, to znalazłyby się osoby, ktore widzialy informacje na stronie agencji. A tak to skąd? Z opakowań (o ile w ogóle były już te opakowania promocyjne na sklepie)? Ile osób mogło akurat przypadkowo kupować kukurydzę w Biedronce i chcieć wziąć udział w konkursie, w którym trzeba zrobić zdjęcie (czyli odpada dla każdego mugola 🤪). Prędzej bym obstawiała, że te nagrody były przeznaczone dla krewnych i znajomych królika, bo to dla mnie nie do ogarnięcia, że można nadzorować taką dużą akcję promocyjną i ogłosić ją dopiero dzień po zakończeniu pierwszego tygodnia. 🙈

Wszystko jest możliwe aczkolwiek już były przypadki, że niektórzy o konkursie wiedzieli ale nie podzielili się od razu tą informacją z innymi. Jeden taki ninja z fejsa polecał tak robić bo wtedy jest większa szansa na wygraną. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7340434 Napisano: 06.03.2026 14:03:36 w Czy informują/ informowali?
banka-manka napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Bonduelle za 1 etap nie powinni informować do dzisiaj?

1 etap chyba nie było info o konkursie na forum, w mediach też się nie reklamowali, zaczęli dopiero od 2 tygodnia. 1 etap był dla wybranych i szczęściarzy, którzy zauważyli info na promocyjnych opakowaniach.

Faktycznie mój błąd. Wysłałam zgłoszenie po tym jak konkurs pojawił się w bazie, czyli to był już drugi etap. W takim razie czekamy 😉

Tak jak wszysycy emotka
Może jakimś cudem nie mieli zgłoszeń w 1 etapie i będzie więcej nagród w 2, oby!

Ci z pierwszego i tak się nie pochwalą jakby tu byli bo grozi im karniak ale ktoś wiedział na pewno. Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7340308 Napisano: 06.03.2026 11:02:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
ancymon24 napisał(a):

Gorzka Żołądkowa nagroda 2 stopnia

Też... Ja się pytam gdzie moje złoto? Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7339908 Napisano: 04.03.2026 20:05:43 w Zapowiedzi konkursów
mrmax napisał(a):

Od jutra w Żabce 

kupiłam dziś bo dzieci chciały, dawno nie piłam czegoś tak słodkiego...
go emotka Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

nanajka81

#7339890 Napisano: 04.03.2026 18:45:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
CZESKA napisał(a):

Czy można juz wyrzucić opakowania Kinder Bueno loteria 2025?;)

tak, losowanie dodatkowe było ze 2 tygodnie temu... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7339889 Napisano: 04.03.2026 18:44:34 w Wkurza mnie...
karoxxa napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Z rogalami lipa jeszcze ta nadzieja przed paczkomatem. Czuję się jak głupek za każdym razem.
A co mnie wkurza loterie wszystkie In-postu. Jakoś nie mam farta i do tego słabe nerwy i się denerwuje tym emotka

Zazdro, że w ogóle sa jakies "razy". Ja kupilam rogale dla całej klasy syna i nie trafiłam żadnym paragonem 🤡

ech to samo... 12 rogali w plecy... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7339590 Napisano: 03.03.2026 18:53:53 w NA CO CZEKAMY?
samdej napisał(a):

do 04.03 "Neboa - Randka ze sobą" Rossmann
05.03 wybór, info??? "Wawel" Intermarche
do 06.03 Yum Yum "Orientuj się, co tajskie" Żabka
do 06.03 Zimowy konkurs Garage w Żabce
do 06.03 - na stronie, Wygraj transfer na kanapę Duda Żabka
do 06.03 - na stronie, "Lavazza - Poznaj Twój coffee match i wygraj"
do 09.03 "Kupiec - Wygraj 20x 600 zł"
do 09.03 "7Days & Milka - Wgryź się w rymy jak w rogalik" Żabka
do 10.03 - SMS, do 17.03 - info na stronie, "Spicy Match" Sprite Żabka
do 10.03 "Nacomi - Weź udział i wygraj wspaniałe nagrody" Hebe
do 13.03 "Milky Splash" Stokrotka
do 13.03 - na FB, Walentynkowy konkurs Eveline Cosmetics 
do 13.03 "Żywiec Białe" Żabka
do 16.03 Poczuj małe odkrycia" Fisher-Price Smyk
do 16.03 "Zabłyśnij czystością" Cilit Bang Intermache
do 16.03 "Czysta radość szusowania" Finish Intermarche
do 20.03 "CillitBang" Rossmann
do 20.03 "Zaprojektuj swoją przyjemność z Magnum Żabka"
do 30.03 "Kinder Karnawał 2026" ( pula niewydanych nagród), 25.03 + 3 d.r.
do 27.04 "Zostań Magenta Hero z T-Mobile na kartę" (informują od 02.03)
do 26.05 "Ferie z Orange"

kupiec są wyniki na stronie, można wywalić Wyświetl w wątku >>
1 samdej 0

nanajka81

#7339390 Napisano: 03.03.2026 11:10:46 w Co można dostać gratis?
fryz napisał(a):

madllen napisał(a):

catcat napisał(a):

karkocka napisał(a):

https://www.wyprobujdeveley.pl
Wypróbuj ZA DARMO produkty Develey Premium!

W jakim sklepie są dostępne? Gdzie kupiliście?

Na pewno spory wybór jest w Kaufland.

Potwierdzam, wczoraj kupowałam.  emotka  Niestety nie dotrwałam do północy żeby zgłosić się po zwrot  emotka  Dzisiaj drugie podejście

u mnie są w Chortenie, Top Markecie, przypuszczam iż w Arhelanie również. Wyświetl w wątku >>
1 catcat 0

nanajka81

#7339310 Napisano: 03.03.2026 07:15:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xjustx napisał(a):

atlantydek napisał(a):

emi napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

plaziks napisał(a):

czyi potwierdzili że uznają 90% swoich klientów za nieogarniających

Ale chamstwo, piszcie reklamacje.
Ja nie brałam udziału i na szczęście nie znalazłam się w gronie ......niespełniających minimalnych wymaganych standardów kreatywności....."
Szok, co z tymi Agencjami się dzieje

Sęk w tym, że to nie agencja. Producent uznał, że jak sam to ogarnie, to będzie taniej i jeszcze się zaoszczędzi na firmowy wypad

Chytry 2 razy traci emotka

Szkoda, że nie napisali ile osób wzięło udział w tym ich konkursie. Ja po tym co oni napisali czuję się przegrana mimo iż mam te durne klapki. Przegrana bo moja odpowiedź nie zasłużyła na nic lepszego mimo iż były i vouchery i kosmetyki. Nie pisałam z AI tylko historię z serca, prawdziwą bo w Szczyrku się wychowałam i znam go jak własną kieszeń więc nie miałam problemu aby napisać odpowiedź. Ech. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7339261 Napisano: 02.03.2026 20:07:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
martucha-jk napisał(a):

plaziks napisał(a):

czyi potwierdzili że uznają 90% swoich klientów za nieogarniających

Co za żenada... Albo zaraz, zaraz... czy wg nich większość konkursowiczów poszła w odpowiedzi chata AI, że aż tak się przyczepili, że słabe jakościowo? Choć szczerze czytając ten ich wpis wychodzi na to że i ja, która dostała klapki, napisałam badziwie... Wyświetl w wątku >>
0 0

nanajka81

#7339250 Napisano: 02.03.2026 19:47:26 w Wkurza mnie...
StaryJunior napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Scam z tą kaucją... doliczają wszędzie po 50 groszy, a potem nie idzie nigdzie tego zwrócić. Mam butelki z Biedronki, stan idealny, a maszyna nie przyjmuje, przede mną i za mną byli ludzie, którym też nie przyjęło emotka  niezły wałek, kasę zgarniają a butelki i tak do kosza.

Moje puszki po Coca-Cola (w Biedrze kupione 4, 6 paki) oraz butelki z biedry po wodzie Polaris ZOSTALY ODRZUCONE w robaczku a Lidl wycenil po 10 groszy sztuka

u mnie w biedrze nadal jest Kartonomat (choć ta maszyna też stoi) może tam spróbujcie ich się pozbyć? O ile to u Was jeszcze stoi. Wyświetl w wątku >>

nanajka81

#7339199 Napisano: 02.03.2026 17:42:22 w Wkurza mnie...
magdalena-chili napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

To, ze oblałam praktyczny egzamin, bo uwaga uwaga, próbowałam jechać 2 razy na zaciągniętym ręcznym! Wkurza mnie ręczny i moja głupota emotka

Ech, wspomnień czar... 2 razy uwalilam egzamin praktyczny, na parkowaniu tyłem... teraz w 80% tak parkuję (bezkolizyjnie of course emotka ). 
Zawsze zastanawiało ile osob zginęło podczas parkowania tyłem osobówką, teraz do listy dodaję Twój przypadek....

O ja też dwa razy uwaliłam się na parkowaniu tyłem... Tyle że od kiedy zrobiłam prawko to właściwie jeździłam tylko kilka razy  emotka  Najpierw nie było czym a teraz jakoś nie mogę się przełamac. Wyświetl w wątku >>